כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
חלק א': http://www.tomshardware.com/2006/07/24/graphics_beginners/index.html חלק ב': http://www.tomshardware.com/2006/07/31/graphics_beginners_2/index.html חלק ג': http://www.tomshardware.com/2006/08/08/graphics_beginners_3/ יש שם הסברים גם על המבנה של כרטיסי המסך, הטכנולוגיות המיושמות בהן והבדלים בשימוש ויישום של ארכיטקטורות ומבני כרטיס שונים על הFPS. כדאי לקרוא ולהעזר בו למכל מיני שאלות שיש לכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שאלתי שאלה איזה כרטיס כדי לקנות עבור לוח אם שתומך AGP . ראיתי שיש מספר דגמים שנראו לי מצויינים גם לפי גרף על גבי משחק BF2 . עכשיו השאלה מה באמת כדי לקחת!!!! רציתי לראות מה אנשים אחרים היו לוקחים או שקנו בעבר ולמה אתם הייתם קונים אותו.[/b] תודה רבה זאביק
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקציב :באזור 2000 לכרטיס מסך מעבד: קונרו E6600 אני מתלבט בעיקר בין 7800GT 7900 בNvidia ובין X1800XL, X1800XT,1900X אני מודע לעובדה X1900X בד"כ יקר יותר מ2000 אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה את התוספת מחיר מהX1800XT אגב מיועד בעיקר ל Oblivion
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב. קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
סוגר תדרייברים או משו?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני לאט לאט בונה בסיס הבנה שיוכל לעזור לי להבין טוב יותר את עולם כרטיסי המסך והגרפיקה. כפי שסמתם לב רוב הנושאים שאני פותח הם הסברים שאני עושה על פן קטן בעולם כרטיסי המסך. עד עכשיו אני מנסה לרכוש את הידע הזה,אבל לפני שאני בטוח לגבי משהוא אני תמיד שואל אנשים פה מהפורום אם זה נכון או לא. אז הפעם אני כתבתי לא הסבר אחד אלא כמה הסברים קטנים (ולפי דעתי לא רעים, יכול להיות שאני טועה) על כל מיני טכנולוגיות שקיימות בכרטיסי המסך העכשווים. אז אני צריך שתגידו לי אם זה נכון או לא. ש:מה זה vertices? ת: vertex היא נקודה בסביבה תלת-ממדית המרכיבה כל עצם בסביבה תלת-ממדית.הקודקוד מכיל קורדינציות כמו: x, y, ו-z. כאשר מחברים ביחד שלושה קודקודים ומעלה נוצר מה שניקרא פוליגון, אשר יכו…
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לAGP הוא עולה 811 עכשיו מה אתם אומרים כן או לא?
-
- 16 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא ברשת השוואה, משהו נתקל במשהו? האמת שאני בכלל לא מוצא בקורות על ה- GTO2... את שניהם ניתן לקנות ב- 1500 שקל היום.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מדבר על גרסת ה256MB של הכרטיס בAGP. ובכללי, האם הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
הי חברים מה צריכת ההספק של הכרטיס במקסימום? מה הרלוזציה הניתמכת המקסימלית? תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בקרוב אני יקנה 1900XT מנעה ואני צריך לדעת מה הדרייבר הכי חדש (כמה שיותר טוב) תכתבו את השם (גרסה) ובבקשה תשימו גם לינק לאתר של ATI שמשם אני פשות אצתרך ללחוץ Downloads דרך אגב מה זה ati catalyst ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית מחשב לקראת מעבר לבית חדש ההורים שלי משלמים על חלק מה מחשב ואני את החלק השני התקציב הוא בסביבות ה3000-4000 ש"ח לא כולל המסך השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך כדאי?? הקריטריונים שלי הם 256 MB חיבור מהיר ושיריץ לי את המשחקים בצורה טובה מאוד אני לא עומד להחליף כל שנה כרטיסס מסך אז ככה שזה לא יהיה כרטיס מסך ממש ישן ולא הכי חדש מה שאני בדקתי עד היום זה היו X800GTO ,7600 GT יש לכם עוד עצות אני בטוח... ושאלה נוספת היא מה הם המעבדים החדשים של AMD וינס (אם אני לא טועה) והאם כל המעבדים החדשים של אינטל הם 64 ביט??? סליחה שזה ארוך...
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-