עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The_Godfather88,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף וכדאי לי יותר לקנות מהבאים: 1)9800PRO 256MB 256BIT עם מאוורר VF700 של Zalman, ו Heat Sinks על הזיכרונות, עובד על 430/380. כולל האריזה המקורית וכל מה שמגיע איתה (גם המאוורר המקורי נמצא), יד שניה, מחיר: 600 ש"ח(כאן באתר). 2)?Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Video Memory 512 MB DDR2 Engine Clock 500MHz Memory Clock 540MHz(270MHz DDR2) RAMDAC 400MHz Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 TV Output Yes VGA Output Standard 15-pin D-sub DVI Output DVI-I 2nd VGA Output Yes, via DVI-to-VGA adaptor Adaptor/Cable bundled S-Video & composit cable DV…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by doker,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. היי! איך הכרטיס הזה: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB תודה!

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by Bingo,

איך אני יכול לבדוק איזה גירסא של דיירקטאקס יש לי??

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  5. זה לא מראה כלום ואז זה נותן הודעה "unexpected error" או משו כזה עם הסמל של directx בצד? wtf? לעוד מישו זה קורה?

6. ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by dragon772,

השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by cold fire,

1) אני הולך לקנות כרטיס מסך ati sappire x1800xt הוא זולל כ450W-400W הכרטיס עולה 200$ אני כנראה אצטרך ספק מפלצתי כדי שהמערכת תיהיה יציבה (המעבד הוא intel duo core e6300) על איזה ספק אתם ממליצים 2)אם שווה לעבור connect3D Radeon X1900GT 3058 Video Card - Retail במקום ה1800xt sappire הכרטיס x1900gt עולה 300$ תקציב:200-300$ לכרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by amitaihasnes7,

אני חייב דחוף המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל. לתושבת pci-e. אני מחר קונה אותו ואני צריך את הכרטיס שייתן את התמורה הכי טובה מבחינה כספית (רוב הסייכויים שהם יציעו לי כרטיס או מ-ASUS או gigabyte בחנות שממנה אני קונה). אז אני צריך שהם יהיו לפי המחירים של החברות האלו. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. חלק א': http://www.tomshardware.com/2006/07/24/graphics_beginners/index.html חלק ב': http://www.tomshardware.com/2006/07/31/graphics_beginners_2/index.html חלק ג': http://www.tomshardware.com/2006/08/08/graphics_beginners_3/ יש שם הסברים גם על המבנה של כרטיסי המסך, הטכנולוגיות המיושמות בהן והבדלים בשימוש ויישום של ארכיטקטורות ומבני כרטיס שונים על הFPS. כדאי לקרוא ולהעזר בו למכל מיני שאלות שיש לכם בנושא.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. הי חברים מהו הכרטיס הכי משתלם בהתאם לכותרת, כיום? מבחינת יחס עלות ביצועים. תודה ניר

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by 1nstall,

היי ברשותי Toshiba LCD TV 27WL55 כרגע היא מחוברת למחשב בחיבור VGA, אבל בחיבור הזה, הרזולוציה המקסימלית שהTV מקבלת היא 1024X768 ובגלל הרזלוצויה הזאת, התמונה בעצם נמתחת על המסך (כי זאת לא רזולוציה של מסך חרב.) חשבתי לחבר את הTV באמצעות S.Video וככה אני יוכל לראות ברזולוציה של 1280X720, כלומר מסך רחב, ללא מתיחות. אז האם יש הבדל כל כך משמעותי באיכות האות בין VGA ל S.Video למרות שאני אעלה את הרזולוציה? חשבתי לבדוק את זה לבד, אבל זה דורש ממני עכשיו להתחיל להעביר חוטים שוב דרך הקיר, אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה. תודה מראש :xyxthumbs: Install

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yair71,

יש ללי עניין בו רוצה לשמוע דעות

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by roes,

מה זאת התוכנה ati catalyst ?? זה דרייבר או משהו דומה?? מהי עושה?? מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by rino,

מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס

18. שלום אנשים. אני לאט לאט בונה בסיס הבנה שיוכל לעזור לי להבין טוב יותר את עולם כרטיסי המסך והגרפיקה. כפי שסמתם לב רוב הנושאים שאני פותח הם הסברים שאני עושה על פן קטן בעולם כרטיסי המסך. עד עכשיו אני מנסה לרכוש את הידע הזה,אבל לפני שאני בטוח לגבי משהוא אני תמיד שואל אנשים פה מהפורום אם זה נכון או לא. אז הפעם אני כתבתי לא הסבר אחד אלא כמה הסברים קטנים (ולפי דעתי לא רעים, יכול להיות שאני טועה) על כל מיני טכנולוגיות שקיימות בכרטיסי המסך העכשווים. אז אני צריך שתגידו לי אם זה נכון או לא. ש:מה זה vertices? ת: vertex היא נקודה בסביבה תלת-ממדית המרכיבה כל עצם בסביבה תלת-ממדית.הקודקוד מכיל קורדינציות כמו: x, y, ו-z. כאשר מחברים ביחד שלושה קודקודים ומעלה נוצר מה שניקרא פוליגון, אשר יכו…

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  19. תזרקו המלצות ואיפה לקנות תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  20. אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  21. מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944&products_id=13322 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2216&products_id=13381 ---עריכה--- עים פתיחת צינורות זה ניראה טוב.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5550

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shlomi XD,

למישהו יש בנצ'ים? וההבדל בינהם הוא ענקיייי או מינורי?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב. קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים