עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mrraz,

ביקשו ממני לשפר מחשב שמשמש בעיקר לצפיה בתמונות וסרטי HD על מסך 24 ראיתי שהוא משתמש בכרטיס מסך O/B ציפסט 41/43 המעבד די חלש ומקרין בקושי סרטי 1080P אבל מסתדר טוב עם 720P אני מעוניין להתקין כרטיס מסך HD 5550 או HD5450 האם הכרטיסים מתאימים ויוכלו לשפר את התצוגה של 1080P ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by guyezra,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 2.66GHZ עם 640MB זיכרון. החלק החלש שלו זה כרטיס מסך ישן יחסית שאני רוצה להחליף GEFORCE4 64MB. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (מקרן) איזה כרטיס מסך ממומלץ לזה עד 1000ש"ח? תודה רבה גיא

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. מעוניין לקניות כרטיס מסך חדש למחשב שמקרטע כרגע בתכני FHD ברזולוצית מסך של 1920X1080. אני גם משחק משחקים פה ושם כמו NBA Live, אך זה כ"כ נדיר שאינני מחשיב זאת לשיקול. חשבתי בכיוון של הHD3650 או HD3850. האם הHD3850 יותר מדי לשימושי ואפשר לחסוך את הכסף ? יש משהו משתלם של nVidia שהנכם ממליצים ? תקציב 500. תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by rigernir,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D המטרה (אם בכלל אפשרית) היא לצפות בסרטים ב- FULL HD (מלבד זאת המחשב משמש לשימוש משרדי בלבד) כרגע אני מחפש כרטיס יחסית זול (עד 500??) שייתן את התפוקה הטובה ביו תר

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by nadavcj,

היי חברים, אשמח לדעת איזה כרטיס מסך מינימלי מבחינת עלות יכול להריץ בקלות סרטי 4K. נכון לעכשיו המחשב שלי מציג סרטי 4K בצורה לא חלקה. הכרטיס הוא עבור המחשב שלי בסלון שכרגע עם המפרט הבא: מעבד i5 6400 2.7ghz זכרון 4gb ram ddr4 2133mMHZ לוח asus H110i-plus אשמח לעזרתכם תודה

6. שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by Matan D,

שלום אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 למי שמכיר ואני משחק כבר הרבה זמן. יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64 mb -אני לא אוהב אותו !!!!! בקיצור רציתי הצעות לכרטיס מסך חדש בתקציב עד 400 ש"ח - אני יודע שהתקציב לא מספיק לכרטיס מסך איכותי אבל אני מאמין שזה מספיק בשביל המשחק וזה יעזור לי מאוד... שמעתי שהכרטיסים מסוג של geforce fx 5200 הם בנויים במיוחד למשחקים כמו לקאונטר לתזוזת כוונת טובה [recoil ] ... בקיצור מחכה להצעות ואם אפשר אז גם הסבר קטן למה , תודההההההההההההההההההההההההה :F

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by faza,

אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by haifaboy,

מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לקולנוע ביתי ולמשחקים דוגמת bf2 בתקציב של כ - 400 ש"ח. רכיבי המחשב שלי הם: מעבד CORE 2 DUO E4500 זיכרון 1024MB DDR2 667 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2 ספק כוח 350W מסך samsung t220 יש לי מספר שאלות: 1. אני נוסע לתאילנד בקרוב. המחירים שם זולים בכ - 25%. אין לי בעיה שלא תהיה אחריות. הנה שני קישורים עם מחירונים. קחו בחשבון שיכול להיות שהמחירים בפועל יהיו זולים יותר. http://computeandmore.com/pricelist.php http://www.jedicool.com/pricelist.php 2. יש הבדל מבחינת הקול העברת פסקול אודיו HD בפורמטי Dolby TrueHD ו- DTS Master Audio בין nvidia ל ati? 3. אני מניח שאצטרך לשדרג גם את הספק. על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה.

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by tutipute,

לאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה תומכת 3D ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ב-HTPC שלי ע"מ לצפות בתוכן 3D ישירות מהמחשב. הדרישות שלי הם דיי פשוטות: 1. תמיכה ב-HDMI 1.4 2. יכולת ניגון של בלו-ריי מלאים ב-1080p MPEG4 ו-Half SBS בפורמט MKV אין לי צורך בתמיכה במשחקים. בנוסף, המחשב עצמו רחוק מלהיות שיא הטכנולגיה ומדובר במחשב דיי פרימיטיבי: E6600 עם 4 גיגה זכרון, לכן, חשוב לי שתהיה תמכית חומרה מובנית. בנוסף, אשמח לדעת האם יש כרטיסים מתאימים עם קירור פסיבי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. ובכן אחרי כל כך הרבה זמן אני החלטתי לרכוש כרטיס מסך מקצועי לקידוד וידאו מאחד מחברי הפורום. נתונים "יבשים" 512 ביט רוחב פס (לעומת 256 בכרטיסים "רגילים") 640 מגה זיכרון מחולקים 512 + 128 הכרטיס עצמו תופס שני סלוטים כמו 9800 או 8800.ולפי הבנתי הוא משהו כמו הקוודארו או FIERGL של אנוידיה ו ATI שאלתי היא כזו : הכרטיס מכיל 2 ליבות גרפיות יעודיות לקידוד וידאו.והוא לעבודה בלבד. למה טוענים שכרטיסים אלה לא מסוגלים להריץ משחקים (אם כי משחקים לא מענינים אותי.) הכל סקרנות למה זה לא הולך יחד.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. הכרטיס הזה טוב למשחקים?http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2925 וגם שישאר להרבה זמן.. הוא עולה 340 ש"ח או שעדיף לי 4650 עם 1 ג'יגה ב400 ש"ח?

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by MagimiX,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 . כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר. איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ? תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  15. שלום לכולם.אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים,כרגע יש לי מסך LG 1970 ואני לא מתכוון להחליף אותו לפחות בשנתיים הבאות.אני עובד על 1280*1024 אני יודע שאני אקנה מעבד INTEL 8400,לוח אם עם ציפסט P43/45 ,זכרון 4GB אבל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע מה לקחת.....הבנתי מפוסטים קודמים שרזולוציה שלי-היא לא גבוהה ואז אפשר לקחת כרטיס מסך לא הכי הכי. אני מבקש המלצה מפורטת,מה יתן לי ביצועים טובים ביותר ברוזולוציה 1280*1024.כמובן שאני כמו כולם רוצה את תמורה מלאה לכסף,אבל מצד שני אני לא רוצה לחסוך היום ובעוד חצי שנה -שנה לרוץ לקנות כרטיס חדש.חבוש לי גם שיהיה שקט,מאוד חשוב.אם אתם חושבים גם שניתן להוריד במעבד-אשמך אם תגידו מילה,אני יודע שזה לא המקום......תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by ziggystardust,

היי אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 720X1366 שזו הרזולוציה של טלוויזת הLCDי שלי התקציב הוא בסביבות 1100 שקלים ,אמנם תקציב בינוני למדיי אבל אני מקווה שמכיוון ששמדובר ברזולוצה נמוכה יחסית אני אוכל להשיג כרטיס כזה יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by SmurFin,

מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לא מכיר כרטיסי מסך שמותאמים לעבודה ספיציפית עם תלת ועוד שאלה כרטיסי פיזיקה קשורים לתלת מימד ?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  18. שלום לכולם! אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו.. הנתונים הכללים הם: Intel H81 Motherboard Quad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz) 16GB RAM SSD HD 128GB 2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!) GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650 יאללה צאו!.. =)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אהלן, יש לי מחשב ישן עם Q9400 ספק SEASONIC 500W ו4GB RAM וכרגע יש לי 9800GT ומסך FULL HD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לשימושים הבאים 1) רינדור - אני מבצע רינדורים בSKETCHUP עם VRAY 2) אני כרגע לוקח קורס בתיכנות CUDA אז חשוב שיהיה כרטיס של NVIDIA 3) משחקים - מידי פעם אני משחק משחקים לא כבדים למשל STARCRAFT2 ,NBA ,MAX PAYNE 3 לגבי תקציב, אני בעצמי לא סגור במאת האחוזים על התקציב. הייתי שמח להבין מה הפערים בין האפשרויות מ500 עד 1000 ש"ח מבחינת רינדור, אני זוכר שקראתי מתישהו שכמות הזיכרון בכרטיס הוא פרמטר חשוב ברינדור, זה נכון? תודה על העזרה! איתי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שלום אני צריך את עזרתכם לגבי קניה של כרטיס מסך שיוכל לספק לי 100 FPS במשחק CS עכשיו התקציב שלי מוגבל ל600 שקל ואני לא יודע מה לקנות ... המפרט שלי: intel 4 2000 256 ddr לוח אם בעל תמיכה של AGP8 בבקשה צריך את עזרתכם antiHeRO.

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Yaniv.E,

שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by OmerS,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך המתאים לעבודה עם תוכנת Photoshop. אני מחפש איזון בין מחיר לביצועים. השימוש הוא לא כבד מאוד וחוץ מזה הכרטיס לא ישמש למשחקים וכדומה אלא בעיקר, כמו שאמרתי, לעבודה עם Photoshop. האם כרטיסים בסגנון ה- FX5500 או RADEON 9550 יספיקו למטרה זו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by oha81,

לצורך עריכת 3D ,במה עדיף להשתמש ב-SLI של GTX590, או בכרטיס QUADRO אחד FX-4800? תודה.

25. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.