עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה חדש. קודם כל, אני רוצה לומר שאני ממש לא מבין בהם כמעט כלום. (אז אשמח לעזרה בבקשה...). אני לא יודע כמה עולה כרטיס טוב וזה, אבל התקציב הוא עד 600 שקל. אשמח לקבל המלצה על כרטיס טוב בתקציב הזה, אבל לפי מה שאני יודע עליהם, שיהיה עם רזולוציה טובה (כולל מסך מלא וזה (שיתאים לרזולוציה של הLCD שלי - 1280X1024) ), עם אפשרות לעשות הפסקה באמצע ולהמשיך לצפות מאיפה שהופסק, לעשות הקלטה למחשב (ובאיכות טובה כמה שאפשר), שישמעו טוב, יראו טוב, הקלטה טובה, והשאר אני לא מבין בכרטיס, אז שוב, אשמח לקבל עזרה. (אני מתכוון, איך זה פועל, וכל זה, מה היכולות של כרטיס טלוויזיה וזה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  2. איך אני רואה EN6600 GT ב400 ש"ח יותר יקר מEN7300 GT ? בKSP איך זה הגיוני? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקחת ב600-700 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 626 צפיות
  3. צריך לינק שיש בו השוואה בין כרטיסי מסך האלה: (בנצ'ים, מבחני תוצאות במשחקים וכדומה...) 7900GT, 7900GTX , 1900XT , 1900XTX , 1800XT 512

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by daniel_99,

יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם AGPx8 ונראה לי שיש PCI (לא חושב שיש שם PCI-E) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך איכותי להרצת משחקים בסגנון ghost recon ועבודה ב-avid - אנא המליצו לי על משהו בן בן זונה עד 1,000 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by mosdef,

איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים בתקציב של 700 - 800 שח ?

6. Started by GGuyZ,

היי לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS. מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS. חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל? תודה לכם על העזרה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by sherlock1212,

איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?

8. יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי במחשב החדש שאני מתכנן לקנות אני רוצה לשים את אחד מהכרטיסים הנ"ל כמו שמכירים אותי כאן אני מבין בתחום אך כאן דרושה לי עזרה קטנטנה בהחלטה... ההשקעה שלי היא 1000ש"ח ולא שקל אחד יותר. שמתי עין על הX850XT כמו שאני מכיר אותו זה כרטיס בעל קירור מאסיבי ויכולות מצוינות בעל 16 צינורות עיבוד,המינוס שלו הוא תמיכה בTech חדשות כגון הS.M3 וHDR מלא... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12707 ה7600GT הוא כרטיס mainstream מהדור החדש בעל 12צינורות עיבוד וTech חדשות כגון הCineFX 4.0 וS.M3 וHDR... http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 תאכלס מי מבין שניהם חזק יותר אם זה בפילטרים ובאם זה בכחו במשחקים החדשים... (כמובן דגש גם על C@ ללא החלפת קירור)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. אני לא מחכה ל DX 10 כי אני גם ככה מחכה כבר חודשים (לקונרו למשל) ותמיד יהיה משהו אחר לחכות בגללו. השאלה שלי היא בבחירה של כרטיס המסך. המפרט עדיין לא מגובש אבל בתקציב יכנס אני חושב לפחות X1800XT. השאלה אם קניית כרטיס מסך חזק כרגע לא מהווה בזבוז כסף בגלל יציאת ה DX 10? כי חבל לי להשקיע כזה סכום כסף אם בעוד כמה חודשים הוא כבר לא יוכל להריץ לי משחקים בגלל שהוא לא תומך ב DX 10. האפשרות העיקרית עליה חשבתי היא פשט לקנות אותו ובעוד כמה חודשים אם באמת אצטרך אז למכור אותו ולקנות כרטיס תומך DX 10. אפשרות אחרת היא לקנות כרגע כרטיס מסך פשוט ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס תומך DX 10 אבל החסרון באפשרות הזו הוא שאני לא א…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by redti,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט ושמתי לב רק לפני יום לאחר שנה וחצי שהagp aperture size היה על 64 .. שיניתי ל128 ואני לא חושב שזה שינה משהו.. רציתי לדעת קצת יותר מהזה.. והאם השתמשתי עד עכשיו רק בחצי מהזיכרון של הכרטיס ??

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by nadaviz,

זה נראה לי מאוד מוזר, אני חושב שאני קונה אותו עוד שנייה. מה אתם אומרים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15026

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  13. סוף-סוף סדרה 6 מספקת איכות תמונה נורמלית שימו לב לשיפור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=74790 הדרייברים ניתנים להורדה כאן: ftp://download.nvidia.com/Windows/91.45/ וכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1468

14. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by penny1,

מצטער אולי על השאלה החובבנית, אך קיבלתי הצעה על הכרטיס הזה...ואני לא ממש מכיר אותו בעיקרון קיבלתי המלצה על 1800GTO0 מה ההבדל בינהם ? האם הכרטיס הזה X1800RX עדיף על 7600GT ? (בעיקרון אני מעדיף את ATI אך אני מחפש את הכרטיס שיהיה תואם ל7600GT ביכולות ובערך במחיר) אשמח גם לקבל פרטים על הכרטיס הנ"ל : Club 3D X800RXmax 256MB אשמח להתייחסות מהירה!!! אמור להזמין מחשב ביומיים הקרובים שיהיה לכולם שבוע מוצלח

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  16. ברצוני להסיר דרייבר לכרטיס שלי בדרך בטוחה. אני מעלה שאלה זו בעקבות נסיון לא כל כך מוצלח בפעם האחרונה, שהסרתי דרך "הוספה או הסרה" אני יודע שיש תוכנות יעודיות על מנת להסיר בביטחה את הדרייבר. הורדתי תוכנה חינמית בשם - PCprosetup האם התוכנה מומלצת או שיש תוכנה עדיפה?. אשמח לקבל תגובות...(מיפרט בצד).

17. Started by fx-57,

חבר שלי הולך מחר לקנות מחשב חדש ואחיו צריך כרטיס מסך חדש כי הישן שלו גוסס. חשבתי על 9600PRO EZ של שייפיר. הוא בסך הכול די נחמד ולא יקר,כולה 340 ש"ח. והוא מהווה שיפור יפה יחסית לRIVA TNT2 שיש לו. האם הכרטיס מסך הזה טוב יחסית למחירו? (אין אפשרות לחרוג יותר מהמחיר הזה,מקסימום 400 ש"ח וחובה מKSP). והאם הוא עושה בעיות על לוח אם VIA שהוא AGP 4X? והאם תהיה ירידת ביצועים משמעותית אם הוא ישים אותו על AGP 4X? ומה הדרייבר האחרון של ATI שהוא אינו בטא? 6.7 או 6.6? והאם אפשר לקבל לינק. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by shronxx,

סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  19. נשמע הגיוני?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

מישהו יודע מה הבאנדל שלו? לצערי אין למי להתקשר עכשיו

21. Started by kikoos,

ברצוני לקנות כרטיס טלווזיה איכותי למחשב בתקציב של עד 800 ש"ח.. לכרטיס ארצה לחבר את הסוני 2,ממיר, dvd ברשותי מסך lCD חדש אז לכן לא אתפשר על איכות. תודה מראש לכל העוזרים..

22. Started by ranran,

שלום יש לי 5700LE שעשיתי לו אוברקלוק והוא רץ בערך כמו 5700.. בקיצור הכרטיס לא ממש מריץ משחקים רוב המשחקים אני מפעיל על רזולוציות ממש נמוכות עם כמעט כלום בפילטר למשל BF2 אני מריץ ב800X600 עם פילטרים מדיום - (שזה עוד סביר בשבילי) דוגמא רעה זה אובליביון 640 על 480 בלי שום פילטר הכל OFF ואחרי TWEAKING למשחק רץ בסביבות 30 בבתים ו10 בסביבה פתוחה(והמשחק נראה זוועה) אז אני רוצה כרטיס ויש לי סוג של מגבלה יש לי AGP ואני לא רוצה להשקיע על כרטיס מסך משהו משהו כי עוד חצי שנה ~ שנה אני קונה כבר מחשב חדש עם PCI-E אז אני רוצה איזה כרטיס נחמד בסביבות 500-700 שקל AGP שיריץ לי את כל המשחקים היום על רזולוציה ככה 1024X768 עם פילטרים HIGH (אפשר גם מדיום לא קריטי) תנו הצעות מפרט שלי זה P4 3.0GH…

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אליו מסך נוסף כך שכל אחד משני המסכים יציג לי דברים שונים. לדוגמא, אחד מהם יציג מסמך של WORD ובשני אני אגלוש באינטרנט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MAMZ BOY,

אני לא יודע מה זה דרייברים לכרטיס מסך ובכלל מה זה דרייברים. ויש לי עוד שאלה מה זה OC? אם זה לא הפורום המתאים להעביר.

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by mind5,

שלום ! הנייד של הדוד שלי חדש,HP יש בו מעבד 2000 MHZ וזיכרון 1024 אבל הכרטיס מסך חלש איך אני יכול לעזור לו בלשדרג אותו תנו לי הצעות עדיף שיהיה HIGH END תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.