עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם קיים 6800GT בתושבת PCIE ? אם כן ,אפשר להשיג אותו בישראל? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by idanaz,

שלום לכולם לאחרונה מדגדג לי לקנות כרטיס מסך חדש האם ATI 2900 עדין קיים במלאי בחנויות , מבחינת ביצועים האם הוא נופל בהרבה מ ATI 3850 ? א מ 8600 GTS או שהוא עולה עליהם ?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by J0HNiE,

אני מצטער מראש אם זאת שאלה קצת מטופשת אבל הנה העיניין, קניתי את ה shappire 5770 vapor-x, והכל עובד מצויין. הקטע שבדקתי כב כמה פעמים בתוכנות כמו אוורסט, ודרך הדרייבר של ATI, ודרך הdxdiag (של הדיירקטX) וכל פעם אני רק רואה שרשום Graphics Chipset ATI Radeon HD 5700 Series יש לו את ההגדרות של 5770, הנה קבלו, לא יודע אבל זה נראה לי קצת מוזר ששום תוכנה לא עולה על זה שזה 5770 או שסתם יצאתי טמבל?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  4. Started by MasterOr,

מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: לחץ כאן השאלה אם אני יוכל להגיע איתו לביצועים של לפחות 6800 או יותר אפילו אני מדבר יותר על צינורות מאשר תדרים שיותר קל וגם כרגע אם ההבל ביניהם כל כך גדול?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by oppxp,

מסתובבת שמועה ברשת ש-9800pro של sapphire עלותו היא 1500ש"ח אם משהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה ואם אפשר האם זה retail או oem

6. הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח) ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl... מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ עם חיבור agp היה לי עליו כרטיס מסך geforce 440 mx אחד הכרטיסים הכי גרועים שאנוידיה הוציאה והחלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכן קניתי לפני שבוע כרטיס מסך geforce 7600 gt ב800 שקל שמח וטוב לב הוצאתי את הכרטיס הישן הפעלתי את המחשב ....וכלום יש לי צבעים על המסך כלומר המחשב בכלל לא מפעיל את הכרטיס או לא מזהה אותו....שאלתי וחקרתי ואמרו לי להחליף את הספק לספק יותר חזק ...אוקיי הלכתי וקניתי ספק שהמליצו לי עליו שתומך ב sli ב400 שקל ספק של 500 וואט אוקיי חיברתי את הספק למחשב הכנסתי את הכרטיס מסך ושוב הכרטיס לא מצליח לעבוד ... אני נאלץ להמשיך ולהשתמש בכרטיס מסך הישן שלי ולצפות בכרטיס החדש רק דרך הקופסא שלו... האם החלפת לוח אם היא הפי…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by israelsze1,

שלום לכם איפה אפשר להשיג כבלים 9-PIN DIN TO VIVO ו 9- PIN DIN TO HDTV לכרטיס הנ"ל? קיבלתי אותו ללא כבלים, לא ברור למה. חג שמח ישראל

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by piggy_thrower,

היי אני רוצה לקנות כרטיס 6600GT AGP אבל אני לא בטוח של איזה יצרנית כדאי. האם יש הבדלים בין היצרניות? מאיזה חנות כדאי לקנות (מקוונת / לא מקוונת) ? ובאיזה מחיר ? תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. אח שלי קונה בקרוב מחשב חדש לעבודה בבית ולאינטרנט במסגרת הלימודים בטכניון יש לנו מסך ישן "17 של BELINEA (או שאיך שכותבים את זה)...היינו בטוחים שזה יספיק אבל הוא ניסה אותו עם הGEFORCE 4 TI שלי, והוא אמר שיש טשטוש ושכואבות לו העיניים מלהסתכל...אני אישית גם הסתכלתי אבל לא הרגשתי כאב כמוהו התרגלנו שנינו לעבוד על 100HZ על SAMSUNG 959NF, יש מצב שהמסך הישן התקלקל או שהוא תמיד היה ככה והתרגלנו פשוט לאיכות? : כתבתי את הכרטיס מסך, כי חשבתי אולי זה קשור להתאמה עם הכרטיס..כלומר הגדרות לא טובות ??? ניסינו לעלות גם ל85HZ אבל זה עדיין כאב לאחי..לא יודע מוזר... איזה מסך אתם ממליצים לעבודה ממושכת? לא צריך משהו פגז אלא מספיק משהו פשוט, אבל שיעשה את העבודה מצד אחד המחשב כבר יוצא בלי…

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן הלכתי לביוס לנסות להעלות קצת המתח AGP אבל זה היה נעול... ראיתי שם את AGP Aperture Memory וזה על 64MB ויש לי כרטיס של 128MB... צריך להעלות את זה ל128MB?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by dragon772,

רציתי לשאול אם יתן שיהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה על המחשב שלי וגם בקשר ל x800gto אותה שאלה intel p4 2.8 Northwood Gigabyte GA-8SG800 512 DDR SDRAM SiS 648 וספק ג'נרי שכנראה אני יצטרף להחליף

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by manshush,

בן דוד שלי מבין במחשבים מכר לי תכרטיס מסך שלו ב 400 שקל... Saphire Radeon x1950PRO 256MB מה אתם אומרים על הכרטיס? יריץ לי משחקים חדשים על איכות גבוהה?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by tom123,

קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  15. שלום אני עם מחשב חדש, כרטיס מסך מובנה בלוח אם שאני לא משתמש +6850 , מסך LED24 של סמסונג כמסך מחשב וטלוויזיה פלזמה סמסונג FHD ps51d550 המטרה - CLONE בשני המסכים נראה אותו דבר ,אך אם לא ניתן אז נמצא פתרון אחר אני ממש לא מסתדר עם הפנל של ATI כל האופציות שם ושום דבר לא עוזר לי חשוב לציין , המסך מחשב מחובר עם כבל HDMI לDVI שקיבלתי עם המסך(הDVI למחשב) והפלזמה מחובר עם HDMI אני מגדיר את המסך מחשב 24 על רזולוציה מומלצת 1920X1080 ואני רואה אותו לא על כל המסך כלומר יש ריבוע שחור שעוטף את תמונת המחשב, כלומר מצב בו אני צריך למתוח את המסך (כשאני מנסה להכנס לתפריט המסך כדי לנסות ולמתוח הכפתורים אפורים) בפלזמה לא רואים טוב הכל נראה כזה לא חד ומטושטש(אולי זה ככה?) סרטים רואים טוב. חייב …

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by Bug2000,

אם כן עזירו לי לעשות זאת .... אם לא אז לא . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. לא משנה איזה רזולוציה אני שם או איזה מתיחת תמונה בפלזמה אני לא מצליח לתפוס את כל שטח המסך\ או שאני יוצא מגבולותיו, איך ניתן לכוון את מיקום התמונה במסך ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 10:24:43 לדעתי אני צריך להוסיף רזולוציה מיוחדת שלא נמצאית באופציות, איך ניתן לעשות את זה בוינדוס 7 ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 11:23:24עידכון, מצאתי פתרון באינטרנט, ATI אוהבים להחביא כל מיני אופציות בדרייברים שלהם כדי שיהיה הכי קשה למצוא, מסתבר ש-SCALING נמצא במעמקי הדרייבר.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1465487

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by pazer005,

שאלת ניובי: האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה בתוכו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=XmMUwuEQGyi2Ricz הסיבה היא פשוטה: אני מתכנן להתקין windows 7 64 bit יש לי כרטיס טלוויזיה של MSI TV Master Anywhere. הבעיה היא שאין לו דרייברים ל-64 ביט ככה שאני רוצה לדעת אם בכרטיס מסך הזה יש כניסת טלוויזיה. אם לא, אשמח לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הזה עם כניסת טלוויזיה. לצורך העניין, בכרטיס הקודם שלי היה את זה X1950XTX....

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by jean-paul,

אני מעונין לקנות כרטיס לעריכת וידאו.יש לי מצלמת וידאו אנלוגית והייתי מעונין בהתקן שאוכל להעביר את הסרטים למחשב ולערוך אותם ב windows movie maker 2

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. נכנסתי לביוס שלי.. סתם שוטטתי לי נכנסתי לVideo Configurations. היה שם: AGP / PCI בסדר הכרטיס מסך שלי הוא AGP.. וAGP מסומן.. והיה שם גם AGP Aperture Size וליד זה 64MB.. אפשר כמובן לשנות. והכרטיס מסך שלי זה Radeon 9600PRO 128MB שיניתי עכשיו ל128MB אבל עד עכשיו הכרטיס מסך שלי עבד על64MB??? או שאני צריך להחזיר ל64MB כי זה לא קשור לזה?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by kobibo,

האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP . אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך . בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום, יש לי בעיות במשחקים על הכרטיס מסך שלי, עם הבאנדל של הכרטיס מסך קיבלתי כמה משחקים וביניהם shellshook אני נכנס למשחק..יש תפריט הכל טוב...שאני נכנס למשחק הכל מרוח ולא רואים כלום... ב HALF LIFE 2 המשחק עובד טוב אבל שאני עושה enable באפשרות vertical water sync הכל מתחרבש ועכשיו התקנתי את הדמו של farcry ושמתי את כל ההגדרות שיש על הכייי גבוההה הכל על הכי גבוה ! המשחק עובד טוב אבל רואים על הפנים... אני זוכר ראיתי תמונות באינטרנט של אנשים שרואים אצלהם ממש יפה ואצלי רואים ממש מעפאן... צירפתי תמונה שתמחיש את זה. והכל קרה על דריבירים של נוידיה 66.69 נראה לי...החלפתי ל 71.24 וזה נשאר אותו הדבר... הדירקט איקס הכי חדש שיש...הכל כשר בבקשה תעזרו לי...זה באסה שמחשב חדש מאכז…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כ.מסך עד 900 ש"ח שישמש גם למשחקים הכבדים והדורשים ביותר כיום ברזולוציה של 1920*1080. בתודה מראש. עריכה: חשבתי על ה-5770. איך הוא בהשוואה ל4870 ול-5830? ואיך הוא בהשוואה לכרטיסים של נווידיה באותו הסכום [460/275?]

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by trojan,

ברשותי מסך של חברת MAG דגם: 786PFs לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מהבהב (שמים לב לזה רק כשעל המסך מוצג צבע לבן) זה קורה בכל מקום ולא במקום ספציפי לפי מה ששמעתי זה גם לא טוב לראייה הקצב רענון מסך עומד על 85 (זה המקסימלי) האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות למסך ?? זמן האחריות עבר כבר ככה שכנראה אם הבעיה היא באמת במסך ולא בהגדרות אז נצטרך לקנות חדש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים