עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  2. אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by sos,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב. אני מתלבט בין שני מסכי המחשב הנ''ל, מה אתם אומרים,איזה כדאי? אלא אם כן יש לכם מסך אחר להציע לי? המסך משמש לכל הדברים הרגילים (משחקים,סרטים,אינטרנט,עבודה ב-Word וכ'ו וכ'ו...). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. כרגע יש לי כרטיס מסך על לוח האם, ויש לי מסך acer 1916w. מעבד E6400 עם 2GB RAM. מה לעשות רואים בערך הצרות שלי - מפוקסל וקשה לקרוא לאורך זמן. - דרייבר מעודכן - שיחקתי עם הרוזולוציה ניסיתי לסמן clearTyep... שום דבר לא באמת עוזר. לכן הוחלט לקנות את המסך DELL 2209WA ואני רוצה להיות בטוח שיראו בו כמו שצריך - הכי חשוב בקריאת טקסט במשך זמן ממושך. המחשב לא מריץ משחקים - לכן מבחנתי להשקיע את המינימום בכרטיס המסך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by shoam,

אני קנתי GT 220 אני התקנתי את כל הדרייברים סבבה פתאום אני מדליק את המחשב מחדש ואני לא מתכון לסתם איתי לוקח לו 7 דקות רק לעלות לעזאזל נסתי להתקין דרייברים חדשים וכלום זה חוזר כל הזמן זה שבועיים רצופים במעבדה וזה לא עזר.. תודה לעזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום.....שלתי היא האם המשחקים העתידיים למשל קרייסיס יתמכו בשיידר מודל 4? או שאפשר יהיה לדעתכם לבחר בין 3 ל 4?.? וכמה זמן לדעתכם ייקח עד שייצאו משחקים רק ל שיידר מודל 4?? תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by Jenia24,

בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by kozimus,

שלום. המערכת שלי מבוססת כרגע על תושבת 775 ,ואני הולך לשדרג ל SB . כנראה 2600K יש ברשותי שני כרטיסים אחד GTX460 756MB והשני 8800GT 512MB השאלה היא מה ייתן לי יותר ביצועים : 1. 460 ככרטיס ראשי ו8800 ככרטיס פיזיקה . 2.למכור את שניהם ולהביא משהוא כמו GTX560. במידה ואפשרות הראשונה יותר טובה האם SS520W יחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by yarivot26,

בחיפושי אחר ה1950XT המושלם (הכולל גם HDCP וגם VIVO) נתקלתי במוצר הבא בSkyPC: http://skypc.co.il/sg_product~CLU1107~8~0.htm במפרט הטכני מצוין כך: Video-in HDCP לגבי הHDCP אין ספק הרי זה כתוב שחור על גבי לבן, אבל רק כדי להיות בטוח, זה הVideo-in אומר שהכרטיס בא עם VIVO?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by anri,

אני עם שתי 9600GT SLI . Q6600 ו 4 GB אם זה חשוב . וגם בהגדרת ישום ספציפית, לגביי ביושוק איזה הגדרות כדאי להריץ אותו ? עוד משהו אחרון, בזמן משחק.. יש לי מד כזה בצד שמאל בצבע ירוק מד SLI כזה שמפריע בזמן המשחק, איך לעזאזל מוציאים אותו ? אני לא מוצא שום אפשרות בדרייבר . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. חשבתי לשדרג את המחשב שלי E6300 עם אובקלוק לא רציני, בלי העלאת מתחים (רק לזכרונות) 2.7~2.8 965P-S3 1950XT 256MB בלי אוברקלוק WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N +Hanns.g 37" חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל, איך הוא מבחינת תאימות למערכת?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by RunningWithScissors,

שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה לכרטיס AGP עד 400 ש"ח , לצרכי משחקים בינוניים בעיקר ועבודה שוטפת. רציתי לשאול האם יש סיכוי שכרטיס מסויים יאפשר Playback של תכני (HD (X264 למרות שהמעבד הוא רק P4 2.4Ghz ?

13. שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by zahi74,

יש לי חבר טוב שנוסע (עבודה) מידי פעם לארצות כנראה ששבוע הבא הוא שם ככה אז אני מתלבט אם לקנות את 8800GTX ההפרשים בין הארץ לארצות הברית כמעט 1000 שקל מה גם שהדולר יחסית נמוך מישהו יכול להמליץ לי על חנויות מסוימות?? ובכלל האם זה כדאי מבחינת אחריות?? יש בעיה לשלוח מוצר לחו"ל לתיקון ?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול לגבי הכרטיס האם הוא 2 x4 x8 ואיפה אפשר להשיג כזה כרטיס תקין ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by ^-Stinger-^,

התלבטתי קשות אם לפתוח את הדיון הזה, כי יש כבר התייחסויות לנושא בפורום, אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית ולכן: אני מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP למפרט הבא: Pentium 4 2.8 GHz with 1024 MB cache 2x256 MB RAM ספק 400W גנרי אני מתלבט בין שני כרטיסים, למטרת משחקים כמו NFS, PES5 ודומיהם לאו דווקא בהגדרות הגבוהות ביותר: 1) Leadtek A7600GT 256 MB 2) Xpertvision X850XT 256 MB אני מניח שכולם מכירים את הכרטיסים. ממה שלמדתי פה בפורומים, (1) הוא כרטיס שקט יותר, תומך בטכנולוגיות מתקדמות יותר, דורש פחות מהספק, הוא מאוד מומלץ לפי המדריכים פה וגם זול יותר (לפי מה שאני מצאתי, ביותר מ- 250 ש"ח). (2) לעומת זאת, מנצח ברוב הבאנצ'ים שאני מצאתי (בעיקר אצל Tom's Hardware) והוא יעיל יותר ב- OC. ה…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  17. ברשותי HD4850 והבעיה שהתצוגה קופצת והמערכת קורסת לעיתים רק כשאני מפעיל "תצוגה מורחבת" על 2 מסכים ורק כשהדרייבר של ATI מותקן, עם הדרייבר הרגיל של חלונות הכל פיקס. כמובן שהתקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מאתר ATI, הבעיה קרתה גם בגרסה של חודש שעבר. מה יכולה להיות הבעיה?? לציין שזה קרה אחרי שתקנתי שלל תוכנות OC כמו MSI OC וPowerstrip, אך כרגע הסרתי את כולן.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. מה מפעיל לכם את המסך ברזולוציה 1920*1200 ("24 ומעלה)? במשחקים: כרטיס בודד או קרוס-פייר \ סליי ? יש הבדל משמעותי בן 4850 ל 4870 ברזולוציה הזאת ? כשאתם משחקים אתם מקטינים את הרזולוציה של המשחק, או מגדילים למקסימום?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. קניתי לאחרונה טלוויזיה LCD 37 אינץ' rady HD של SHARP. וכמובן מייד חוברה למחשב, עובד לא רע עם משחקים כמו DMC4 וכדומה אבל משחקים יותר כבדים הביצועים יורדים. זה די הגיוני מכיוון שיש לי כרטים די חלש אני מודע לזה radeon 3650HD. איזה כ.מסך מומלץ לקנות לא במחירים הכי גבוהים (1200ש"ח) שירוץ טוב ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול מתי יוצאים הדריורים החדשים של ati מאחר והם אמרו שהם יוצאו כול חודש ועבר כבר חודש מאז יצאו הדריור הקודם

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. ככה יש לי שתי שאלותלגבי שני נתונים טכנים: 1.ממשק זיכרון (memory interface) אני יודע שזהו רוחב פס הנתונים של כרטיס המסך.... רציתי לדעת עד כמה נתון זה הוא מששמעותי בביצועיו של כרטיס המסך ואיפה נתון זה יבוא לידי ביטוי בצורה משמעותית. אם נשווה בין שתי הכרטיסים 8800gts 640mb בעל ממשק זיכרון של 320bit לעמות ה8800gts 512mb בעל ממשק זיכרון של 256bit מי מהם יפגין ביצועים טובים יותר ובאיזה תחום? 2. מה זהshader clock? אני לא יודע בכלל מה נתון זה אומר, מה שכן אני רואה שדגם ה8800gtx ultra מציג 1674mhz לעומת דגם ה8800gts 512mb שעולה בדיוק חצי ממנו מציג כ 1728mhz.... איפה נתון זה יבוא לידי ביטוי בביצועים ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by bilbo,

איזה כרטיס מסך יספיק כדי להפעיל את ה AERO חלק ? לעבודה על photoshop והרצת תכנים HD ?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב חדש וההחלטה קשה בהנחה שהעלות היא זניחה אני מבקש לדעת על ההבדלים בין sli ל amr מדובר בתקן למחשב עם כמה כרטיסי מסך מה ההבדלים מה יותר טוב המלצות כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by 780290,

מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים