כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, ברשותי HD4830 512MB, למסך FHD. אני מחפש לו מחליף, בעיקר בשביל הCOD:BO. החסרון הוא בשאר המערכת, מעבד: E7200@3.8GHZ, זכרון 4GB, לוח P35. לגבי הספק אין שום בעיה או הגבלה (אני מבין בספקים). אז הבעיה היא קצת במעבד, ובלוח יש PCIE 1.0. אין לי כל כך בעיה של תקציב, מצידי הייתי קונה את 470GTX, אבל נראה לי שהוא יוגבל. מצד שני, יתכן ואני אחליף מערכת בעוד כשנה, כך שאולי אפשר להשקיע כבר עכשיו בכרטיס. תודה רבה שקראתם עד לפה, וגם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי על הכרטיס הזה: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחירו כרגע ב קייאספי 1100 ש"ח. שאלתי: גיסי כרגע במנהטן! יכול לקנות. האם אתה יודע איפה? הכי זול? אחראיות מה איתה אם קניתי שם. למשל בסט ביי יש שם כמו סופרפארם פה. לפי האתר המחיר כרגע : 238$ לפי חושב 3.8 לשקל יוצא 900 ש"ח. אשכרה אין מכס לארץ והחברות מוכרות במחירים מעולים לעומת חו"ל.. אז האם בכלל משתלם לי לקנות שם? אולי כבר אקנה מה שקראת לו מערך: שניים ביחד, האם חייבים להיות זהים? מה צמד טוב אולי במחיר דומה (ביחד) שיתנו תוצאה טובה יותר? אחלה ערב,
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש ישן 8800 gts tdh 640 mb - אני לא יודע כיצד לבדוק האם הוא עובד כמו שצריך והדרייברים עובדים כמו שצריך בהתקנות כל מה שכתובעליו 3d vision אומר לי שהכרטיס לא נתמך ואני לא יודע אי לבדוק אם הכרטיס תקין ועובד איך אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI והתקנתי אותם אבל זה מזהה את הישנים ולא את החדשים ניסיתי להסיר ותהתקין ולא מזהה למה??
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce FTX 260. לכרטיס שתי יציאות DVI ויציאת S-video. חיברתי את הטלוויזיה (CRT) לS-video והצלחתי לראות תמונה מהמחשב. אבל אז גליתי שאין בדרייברים של nvidia אפשרות להעביר וידאו באופן אוטומטי לטלוויזיה במסך מלא. זה ממש מתסכל כי ככה בשביל לראות סרט צריך כל פעם להעביר אותו למסך המשני ולעשות שם מסך מלא. זה גם לא מאפשר להקרין וידאו מהאינטרנט במסך מלא על הטלוויזיה. וזה ממש חבל. יש איזשהו פתרון לזה? דרייברים מיוחדים שמאפשרים את זה או איזושהי תוכנה צד שלישי? נסיתי את הTVTOOL הישן וזה לא עזר... אולי מישהו הצליח לפרוץ את החסימה של NVIDIA?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקי היום הלכתי ל KSP ושאלתי את המוכר אם הוא יכול להרכיב לי מחשב ב 4500 ש"ח. הוא אמר שהוא יכול להכין איזה i5 U וכרטיס מסך gt 260 של nvidia. וככשאלתי אותו למה לא לקחת את ה ATI HD 5770 (יש לי מסך בגודל 22אינץ') כי הוא תומך ב Direct X 11 וגם אני חושב נותן ביצועים לא פחות טובים, אז הוא אמר של ATI יש בעיית תאימות למשחקים שונים ולכן הוא ממש אבל ממש לא ממליץ לקחת אותם. חוץ מיזה הוא אמר שאם אני יכול לחכות בינואר יוצאים גם ל nvidia כרטיסי מסך התומכים ב dx 11 ואז כל המחירים של יצנחו ואני יוכל לקנות אחלה של מחשב... רציתי לדעת מה אתם חושבים? איזה כרטיס מסך כדאי לי? האם זה נכון עיניין התאימות? האם באמת נוידיה מוצאים אותם ב ינואר - אם כן אשמח לקישור לכתבה בנושא? והאם המוכר ב KSP הוא טמ…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
קיבלתי 2832. האם זה טוב? איזו תוצאה נחשבת מצויינת?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כללי מסך מחשב LCD "19 16.7 מיליון צבעים יחס קונטרסט 1:700 יחס בהירות cd/m 300 רזולוצית מסך 1024*1280 מהירות תגובה msec. 8 זווית צפייה רחבה השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון: ימין/שמאל +75/-75, למטה/למעלה +75/-60. פיקסלים עם תמונה ברזולוציות:800*640, 600*800, 768*1024,1024*1280 . התקן PLUG&PLAY בעל תקן VESA . מנגנון נעילת מסך KENSINGTON. התאמת צבעי תמונה. -------------------------------------------------------------------------------- חיבורים כניסת VGA (D - SUB) -------------------------------------------------------------------------------- שונות מתח עבודה: 100-240V. צריכת חשמל 45W מידות (בס"מ): ג- 42.8, ר- 41.2, ע- 20. משקל: 3.5 ק"ג. ארץ יצור: קוריאה. אחר…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי 6800 של לידטק ואני מקבל איתו 47 אלף זה ניראה לי תוצאה מוזרה זה טוב או שלא תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ה7800GT הכי זול שראיתי הוא ב2100 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=080412&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=45 האם יש אפשרות שתהיה ירידת מחירים בחודש-חודשיים או שלא תהיה עד יציאת הG80 של NV?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, אז החלטתי ללעוס יותר ממה שאני יכול לבלוע ולקנות שלושה מסכי 1920X1200 כאשר ברשותי "רק" כרטיס 5850 1GB. מיותר לציין שכל המשחקים האחרונים (ספציפית סקיירים וBF3) עובדים אך ורק כאשר הגדרות הטקסטורות על מדיום ומטה במקרה של סקיירים, או כל ההגדרות על מדיום במקרה של BF (על AA אין מה לדבר כמובן) עם הידע הקטן שאספתי במרוצת השנים, אני משייך את הסוגיה (מעבר לעובדה שהכרטיס "מיושן") לכמות הזכרון שיש עליו. עכשו, עם כל הדיבורים על 7970 וחבריו, אני תוהה מה כדאי לקנות.. האם 2GB יספיקו? או ש3GB יהיה המינימום בשביל להריץ טקסטורות גבוהות בצורה חלקה? ספציפית, אני שואל אם כדאי לי לקנות 2 6950 (שיפתחו ל6970) 6990 בודד או 7970 בודד כיוון שכולם באותו האזור מבחינת המחירים. שאלה נוספת היא, האם …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת המלצה על כרטיס המסך האידאלי (דגם ויצרן) עד כ- 700 ש"ח וכמובן שעדיף פחות אם אפשר- לצרכי אדריכלות. תוכנות: Autocad Sketchup Vray for Sketchup (לרינדור) Photoshop רזולוציית המסך תהיה 1920X1080 תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ה-GTX295 מורכב משני כרטיסי ג'יפורס שחוברו יחדיו, ויהיה כנראה המהיר מסוגו בעולם המלחמה בין ATI ו-Nvidia על השליטה בשוק כרטיסי המסך מולידה מידי כמה חודשים מפלצות של ממש, ניסויים טכנולוגיים מסובכים ויקרים שרובנו לא נוכל לקנות - אך זו בהחלט איננה סיבה לא להתלהב מהם... גבירותיי ורבותיי, קבלו את ה-GTX295, המלך החדש של הגרפיקה התלת-מימדית - לפחות עד ש-ATI תענה לו במפלצת חדשה משלה. ה-GTX295 מורכב למעשה משני כרטיסים שחוברו להם יחדיו. לכל אחד מהכרטיסים האלה יש מעבד GTX 200 (אחד המהירים של Nvidia), ו-896 מגה-בייט של זיכרון DDR3. המערך המטורף הזה גם צורך לא מעט חשמל: 289 וואט, ליתר דיוק. מצד שני, בזכות טכנולוגיה חדישה שתוציא את המיטב מהחיבור בין שני הכרטיסים, ב-Nvidia מאמינים כי ברגע…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מסך הכי מומלץ למשחקים ב1800 זה מומלץ http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1797 ורציתי שתסבירו לי למה האחריות של סמסונג בעייתית
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם המערך הזה יציב? הבנתי שזה נחשב לאחד המערכים היותר יציבים שיש היום, ואף יציב יותר ממערך של GTX460 אפילו, מה אתם אומרים? 2 כאלו: http://www.tms.co.il/product/12668, או שעדיף GTX770 יחיד ב-2200 שקלים? מפרט עם מערך של 660 יקר בכ-19 שקלים יותר מאשר מפרט עם 770 יחיד, ובמידה וחושבים לעתיד - לא ניתן יהיה לשדרג כרטיס מסך במערך של 660, ואולי יהיה עדיף לקנות 770 יחיד ולשדרג למערך שלו בעתיד, התלבטות... חלק אמרו לי שעם הזמן ה-770 יתחלש ויהיה מבוזבז לשדרג מערך בשבילו, כי לבצע מערך בשבילו יהיה כמו לבצע מערך של GTX650 כיום. מה אתם מציעים לעשות? אמרו לי שמערך של GTX660 יהיה חזק בכ-15% לערך מ-770 יחיד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך המסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50_1577&products_id=11579 בשביל בנאדם שהוא לא גיימר (משתמש במחשב בשביל סרטים, מוזיקה וכאלה...) ורוצה מסך דק 19 אינץ'? יש מסכים אחרים (שהם גם 19 דקים) בתקציב הזה שהם יותר טובים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בשעה טובה החלטתי להשתדרג קצת ולרכוש את ה- Radeon HD 7850. בדקתי שהספק כוח שלי מתאים (500 או 550 W) שהלוח אם תומך, שיש לי מספיק זיכרון ראם ורק על המעבד פסחתי... שאלתי: 1.האם קיים קשר הדוק בין המעבד לכ.גרפי (אני לא מדבר על מעבדים מתקופות חשוכות... אלא על המעבדים המודרנים של אינטל החל מכפולי הליבה שקדמו לסדרת ה i3 i5 i7.... 2. שאלה פרקטית יותר: יש לי מעבד מרובע ליבה q6600 האם צריך להיות איזשהו חשש לתפקוד תקין של הכ.מסך החדש? אודה מאוד לעזרתכם!! תמיר
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא מרבה לשחק אבל עדיין הייתי רוצה כרטיס שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1680X1050 (בלי כל הפילטרים למניהם) אין לי צורך ביכולות OC עתידיות, רק שהכרטיס לא יהיה רועש ולא יתחמם יתר על המידה ראיתי שכרטיסי 4850 של ATI נמכרים החל מ830 ש"ח אבל לא ראיתי פה המלצות עליהם, הקירור שלהם לא מספיק טוב? אני עובד עם Enermax Liberty 400W ככה שהכרטיס צריך להתאים לספק זה.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זאת מערכת קירור מי מים אך היא? והאם צריך להחליף לה כל כמה זמן נוזל קירור ואם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם הכרטיס 6800gt של ג'יגהבייט טוב? והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין לידטק? בבקשה אני חייב תשובה מיד!
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-