עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roey12,

הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by shoam,

אני קנתי GT 220 אני התקנתי את כל הדרייברים סבבה פתאום אני מדליק את המחשב מחדש ואני לא מתכון לסתם איתי לוקח לו 7 דקות רק לעלות לעזאזל נסתי להתקין דרייברים חדשים וכלום זה חוזר כל הזמן זה שבועיים רצופים במעבדה וזה לא עזר.. תודה לעזרים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. אז ככה קניתי HARDDISK חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה(הישנה עדיין נמצאת בHARDDISK הישן) ומשום מה אני לא מצליח להתקין את הדריבר לכרטיס מסך(בעיה שלא היתה לי שקניתי אותו). יש לי WIN XP וATI radeon 2400 PRO ניסיתי גם את הCATLIST החדשה שפשוט לא אומרת כלום אבל גם לא מתקינה כלום רק רושמת שההתקנה הסתימה בהצלחה ניסיתי גם CATLIST 9.3 והיא אומרת שאין לי שום חומרה במחשב שמתאימה לתוכנה הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך והWIN הישן מזהה אותו כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Farar,

http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by izir,

שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by משה007,

שלום לכולם ברצוני לשאול כמה שאלות על מסכי מחשב והם:מהו ההספק המומלץ למסך של 17 אינץ? מהם גודל הנקודה של המסך המומלץ?. מהם תדר רענון של המסך המומלץ? מהי הרזולוציה המומלצת למסך? מהי האחריות המומלצת למסך?. האם מכירים ומה דעתכם על המסכים הבאים והם:F700B LG , 793DF שלסמסו נג,VIEWSONICE92F, כולם בגודל של 17 אינץ האם גם אקבל בחינם את תוכנת outlook בתוך המחשב בעת הקנייה? אודה לכם אם תענו על שאלותי בהקדם תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. שלום לכולם אחרי שהתקנתי את הכרטיס שלי - 6800NU בשתי מערכות הפעלה... שמתי לב להבדל של 15 מעלות בטמפ' האיידל... לאחר בדיקה גיליתי שהדרייברים החדשים (7.1.8.4) הם הסיבה לכך... אך יש דרך לתקן את הדבר... אם אתם מתקינים RIVA TUNER מספיק להעלות לשניה את תדירות ה - CORE ל- 401MHz והבעיה נפתרת עד לפעם הבאה שתאתחלו... אגב מספיק שתעשו רק TEST ולא APPLY כדי שהבאג יתוקן... אני עשיתי את זה והמעלות צנחו מ 65 באיידל.. ל- 48!!! מקווה שעזרתי...

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Longstrom,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה: אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD. הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך. רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים? ניסיתי לשחק עם כל הגד…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by Idanp,

אני מחפש מסך LCD טוב במחיר של עד 1600 שקל ושיהיה לו זמן תגובה נמוך.. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by Falcon16,

האם הכרטיס 6800GT יותר טוב בהרבה אם בכלל מה X800pro???

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

אני חכיתי ליציאת גירסת ה AGP של ה 6600 GT לשוק ועכשין אני תוהה אם זה תומך גם ב AGP x4 כי הלוח אם שלי לא תומך ה PCI-E או ב AGP X8

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  14. אני קונה AMD 3000 עם כרטיס מסך 6800 (וזכרונות וכו') כך שמבחינת ביצועים המחשב אמור להיות לא רע אני רוצה מסך שיתאים גם למשחקים (ברזולוציה גבוהה) ושהמסך לא יגביל יותר מידי - נכון שבחיים יש פשרות ומסך טוב למשחקים לא בהכרח טוב לישומים הרגילים אבל אשמח לשמוע המלצות (חשוב שהמסך יתכונן לגובה)

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by MrT,

יש בפינת ההורדות אצלכם תוכנות שעושות אוורקלוקינג לכרטיס המסך.. האם זה מסוכן? וניתן לעשות אוורקלוקינג ללא תוכונת עזר? תודה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  16. עוד משהו ראה תפרסומת שלהם בעיתון?? איך זה כזה זול ?? העיתון לא אצלי עכשיו אבל אני זוכר שהיה כתוב משהו ליד ה 6800 אולי זו הגרסה המוחלשת??

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה בסרטים במחשב שלי... התמונה נראית בהירה מדי או שזה קונסטרקט דפוק זה התחיל ממתי שהתקנתי את הדרייברים החדשים של נבידיה אבל התקנתי את הדריבר הקודם (ROLL BACK) וזה עדיין דפוק יש לי 6800NU מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by asdasdasd,

הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  19. איזה באסה לפני שבוע החלפתי כרטיס מסך X700 בכרטיס מסך 6600GT של חברת "inno3D" ושיחקתי במשחק רשת Battlefield 2 ופיתאום נכבה לי המחשב באמצע המשחק וכשניסיתי להדליק את המחשב שוב הוא היה נדלק רק בלי המסך רק כשהייתי מעביר אותו לכרטיס מסך של הלוח P5GD2 הוא היה עובד משהו נתקל בבעיה ???????דרך אגב הכרטיס נראה בסדר גמור והמאוורר שעליו ממשיך לעבוד רגיל יש לי את המחשב שבועים וכבר.......הבעיות תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by AtR,

אהמ...התקציב הוא בערך 700 דולר חשבתי על הדל שהוא 20" יש לכם עוד עצות להביא לי של מסכים אחרים איכותיים אגב סתם שאלה X800GT יהיה בסדר ברזולוציות גבוהות של מסכים כמו הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  21. up

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  22. כול השיידרים של הדמו כתובים בCG

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום, יש לי בעיות במשחקים על הכרטיס מסך שלי, עם הבאנדל של הכרטיס מסך קיבלתי כמה משחקים וביניהם shellshook אני נכנס למשחק..יש תפריט הכל טוב...שאני נכנס למשחק הכל מרוח ולא רואים כלום... ב HALF LIFE 2 המשחק עובד טוב אבל שאני עושה enable באפשרות vertical water sync הכל מתחרבש ועכשיו התקנתי את הדמו של farcry ושמתי את כל ההגדרות שיש על הכייי גבוההה הכל על הכי גבוה ! המשחק עובד טוב אבל רואים על הפנים... אני זוכר ראיתי תמונות באינטרנט של אנשים שרואים אצלהם ממש יפה ואצלי רואים ממש מעפאן... צירפתי תמונה שתמחיש את זה. והכל קרה על דריבירים של נוידיה 66.69 נראה לי...החלפתי ל 71.24 וזה נשאר אותו הדבר... הדירקט איקס הכי חדש שיש...הכל כשר בבקשה תעזרו לי...זה באסה שמחשב חדש מאכז…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  24. שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש, MAG-דגם 786PFs. המסך כוון, הבעיה היא שלפעמים הכיוון של המסך משתנה קצת, ז"א שהשוליים העליונים והתחתונים לפעמים בתצוגה זזים קצת, האם ישנה אפשרות לנעול את המסך כך שהתצוגה לא תשתנה ? הייתה לי את הבעיה גם במסך Proview במשרד, בגלל זה אני מניח שהבעיה אינה מהמסך אלא בהגדרות. מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Idanp,

מה ההבדלים בין כרטיס מסך אדום לירוק?? (אם יש הבדלים ביכלל) ויכול להיות שהאדום יותר חזק מהירוק??(ב X800XL) כי ראיתי בבנצ'ים שהכרטיס אדום ושלי ירוק :'(

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.