עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mistaarvim,

איך הכרטיס מסך? הוא הכי זול כיום בשוק, האם יש בהדל בינו למותגים האחרים? גם מבחינת הקירור?

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Zod,

צריך בנצים לכרטיס הנ"ל... וכמה הוא צריך להוציא בערך ב 3DMARK05. תודה :-)

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by pergola,

יש תיכנון ליציאה או שמועות על בניית תמיכה במהירות X32 בכרטיס מסך?? או שזה יקח יותר משנה..??

5. Started by liranss,

יש ברשותי 400 500 שקל לקניית כרטיס מסך כעת אני עובד עם geforce FX 5200 עם 128 ram האם הכרטיס מספיק טוב או לשדרג אותו לחדש?

6. Started by taimor,

סתם התחלתי לבדוק מידע על הכ.מסך שלי, X1900XT ובכל מיני בוצ'מרקים שלו כמו פה: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/02/10/radeon_x1900_series_roundup/1.html שהם הפעילו בBF2 AF, איך אני מפעיל אותו בדיוק ? אני לא מבין בזה ממש, בוא נגיד איך אני מפעיל AF בFEAR ובכלל מה זה AF ? עכשיו יש שם בAA כל מיני צורות שלא הבנתי יש שם PA וQA מה זה כל זה אומר? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by ndv,

אני צריך כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה במחשב (זה תומך בכבלים- HOT , נכון?) שיהיה טוב וזול, אני לא מתכוון להקליט הרבה (פעם ב...) אז אני לא צריך משהו יקר, יש משהו שעונה על הדרישות שלי? ועוד שאלה, איזה חיבור יש לכרטיס USB או PCI? (עדיפות לPCI) ד"א תקציב בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים. מה דעתכם על הכרטיס הזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl מישהו ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by NIR36,

האם האנמרקס ליברטי 500 יחזיק מערכת כזו (E6600 זיכרון 2 גיגה 800 PC6400 HDD צורב DVD 5 התקני USB 1 כרטיס PCI 3 מאווררים 120 מערך CROSS FIRE X1900XT ניר

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by uzibu,

לאחר שבירת הראש ונסיון ללכידת וידאו, אך ללא הצלחה ישבתי היום שוב ועברתי על כל הדברים שעשיתי : דרייברים, תוכנות שונות ללכידה, WIN UPDATE, נסיון ללכידה בכל אחד מהכרטיסים (כולל שינוי מיקום כל כרטיס) נסיון לכידה בכרטיס טלויזיה, ובסוף גם ביטול בהגדרות את ה-SLI כך שהמערכת תזהה כרטיס אחד. (ידוע שלא ניתן לבצע ריבוי צגים רק לאחר ביטול SLI בהגדרות) אך כל זה לא עזר... בסוף החלטתי לעשות דבר שעוד לא עשיתי למרות שהוא היה נראה הכי לא הגיוני ומטומטם וזה להוציא כרטיס מסך אחד באופן פיזי ולהשאיר אחד. ואז הצלחתי ללכוד. מה יהיה? טוב נו, השלמתי עם זה שאני נכנס למשחק אני מפעיל SLI וכשאני יוצא ורוצה ריבוי צגים אני מבטל SLI אבל בין זה לבין להוציא כרטיס אחד באופן פיזי בכדי ללכוד.....…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. איך הכרטיס הזה Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shayzaguri,

שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?

13. Started by Evyatar,

חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך X1800xt לבין X1900GT איזה כ.מסך עדיף לקחת ? הלכתי לכמה חנויות לקחת הצעות מחיר ואמרו לי שה - X1800xt זה כרטיס ישן ואין להם אותו יותר ... אה??? אם זה נכון , אז מה עדיף ? או שאולי כרטיס מסך לגמרי אחר ? ד"א , הכרטיס יהיה על לוח 965P-DS3 ומעבד E6300 ... תודה !

15. http://www.planetnana.co.il/wallacomputers/index.html נשמע נורא מעניין והולך לחסוך לאנשים הרבה מאוד כסף.

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by T-Flash,

לפני שבוע התפרסם מידע חדש אודות הכרטיס 7900GS, שם היה מוזכר ה 7950GT שהמידע עליו היה רק זה שהוא יתחרה ב X1950Pro של ATi. היום האתר IT.com.cn פרסם עמודים ממצגת של NVIDIA על ה 7950GT. שימו לב שהנתונים שלו כמעט זהים ל 7900GTX, ההבדל היחיד הוא במהירות הזיכרון - אבל אפשר לפתור את זה בעזרת OC. זאת אומרת שאנחנו מקבלים כאן "כמעט" 7900GTX ב 299$, המחיר של 7900GT היום! אנחנו נמצאים בתקופה מאוד מעניינת, ATi ו NVIDIA עושות כמעט הכל בשביל להתחרות אחת בשניה עם כרטיסי DX9 כשכרטיסי DX10 קרובים מאוד.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מתלבט בין 2 הכרטיסים הללו, יש לי תושבת AGP בלבד. איזה מהם עדיף? זה בעיקר למשחקים, סרטים ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by cold fire,

הכל אבל הכל בגלל microsoft (למה דווקא עכשיו נזכרו לסיים לשדרג/לפתח את dx10) כבר רציתי לקנות x1900xt אבל כמובן משהו חייב להשתבש. לא משנה אני מחפש משהו זול ויעלה משחקים כמו splinter cell ,titan quest, FEAR (האם אלו משחקים כבדים?) יש מספר אפשרויות אולי ללכת על x1600xt או (לפי מה שקראתי בפורמים) 6600GT 256mb או x1300 (הכי זול אבל הכי פחות טוב) או 7600GS שהוא בין המחירים 120-140$ או שעדיף להשקיע עוד 7$ לתקציב ולקנות evga 7600GT 256mb 157$. ועוד דבר יהיה לי במחשב החדש מעבד קונרו(e6300) ו2GB, אולי בגלל הכרטיס המסך "הזול" יתכנו צאורי בקבוק(או איך שקראים לזה) או בקיצור להאטת המערכת?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by ophir555,

מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by blueman1,

אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרטיסי מסך של nvidia או שזה אומר שאני פשוט לא יכול לשים שני כרטיסים של nvidia אבל כרטיס אחד כן? ואותו כנל אם יש לי לוח שתומך ב sli תודה רבה לכל מי שיכול לעזור שי

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by NightElf,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כ. מסך ואני דיי מסתבך, יש הרבה סוגים סביב 750 ש"ח ובבנצ'מרקים אין את רובם. אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת כרטיס. ההתלבטות היא בין. fx6600GT gigabyte, fx7600gs gigabyte, px6800 leadtec בקיצור מה שמופיע בלינק הזה... http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68806=112649&DB68813=128824 לחלק יש יותר PIPELINES ולחלק מעבד מהיר יותר... ולחלק לא ידוע מה מהירות העיבוד כך שהעסק נהיה יותר מסובך. בעתיד, אני אולי יעשה אוברקלוקינג תוכנתי... תודה מראש.

22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by ofeky1,

^^ השאלה בכותרת!! התנאים הם: תקציב עד 1000 שקל! PCI-E אני מעדיף את אחד ממשפחת כרטיסי המסך של NVIDIA תודה לעוזרים!!

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by penny1,

שלום לכולם, הזמנתי היום 7600GT, אך פתאום יש לי מחשבות של התחרטות עקב הסיפור סביב DX10. אני גיימר ממוצע\קל למדי ואני לא מחליף מחשב\כרטיס מסך לעיתים תכופות (עד עכשיו יש לי NVIDIA GEFORCE MX 2) ופתאום חשבתי אולי כדי לשנות את ההזמנה ל 7600GS ובשנה הבאה לקנות כרטיס שתומך DX10 בסכום שדומה ל 7600GS כפי שהוא היום או שמא אני אצליח להסתדר עם 7600GT במשך שנה\שנתיים ואולי אף יותר ....(כלומר עדיין תהיה תמיכה בDX9) יש לציין שרק לפני חודש...נתקלתי במשחק שלא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי...אני חושב שאתם יכולים ללמוד מזה על אופיי השימוש שלי במחשב. מעצבן אותי המחשב שאני קונה כרטיס מסך יחסית חדש ותוך יומיים הוא לא יהיה שמיש יותר לחלוטין .... מקווה להתייחסות מהירה!!! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by yotamavi,

אז ככה, רציתי לדעת אם אני קונה את האקסטרים אני יכול לעשות לו אוברקלוק או שהוא 7900GT עם מקסימום אוברקלוק? והאקסטרים מגיע עם אותו קירור נכון? אז אני צריך קירור נוסף בשבילו? ועוד שאלה בלי קשר, איזה מתאם הכי כדאי לקנות מממיר רגיל של יס לכניסת VGA במסך? אה ואגב, למה הכרטיסים של לדטק הכי זולים?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים