כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח giga byte ga-k8ns מעבד amd athlon 64 3200 box צריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל שיחזיק כל משחק לפחות לשנה הקרובה עד שאני יחליף לוח ויקנה כרטיס חדש
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך חדש, והמאוורר שעליו עושה כל כך הרבה רעש שזה עושה לי כאב ראש כבר. אני לא חושב שיש צורך במאוורר כאשר שום יישום גרפי לא פועל ברקע. אז אמשח אם מישהו יסביר לי, כיצד אני יכול לנתק את המאוורר של הכרטיס מסך בצורה מבוקרת (עם תוכנה כלשהי) ולא מהשקע בכרטיס מסך עצמו, שנגיד המאוורר יפעל רק מטמפרטורה מסויימת. בתודה, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט הנוכחי שלי כרגע: [TABLE=align: right] [TR] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 -[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL רציתי לדעת האם אני יכול להוסיף לו גם את הכרטיס הזה בנוסף: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler האם הכל יעבוד בצורה תקינה? יהיה צ…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך למחשב שמיועד לעבודה ורנדור בתוכנות: מאיה After effects cs6, cc פרמייר cs6, cc Indesign cs6, cc Illustrater cs6, cc FreeHand cs6, cc AutoCAD 3D Max Studio (לא מיועד למשחקים) ההתלבטות שלי היא מה יהיה עדיף, כרטיס QUARDU שמכיל פחות זכרון ומעבדי CUDA אבל עם אופטימיזציה בדרייברים או כרטיס GTX שהרבה יותר חזק חומרתית . תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מין מחבר בצבע שחור שהגיע עם הכרטיס מסך ובחוברת רשום DVI TO VGA . אז זה אומר שזה חיבור DVI למחשב או ההפך כי במסך שיש לי אין כבל שמתחבר ל-DVI אלא רק ל-VGA ובכרטיס מסך יש יציאת DVI. ועוד שאלה שאני לא יודע אם קשורה לפה. יש לי גם חיבור FIREWIRE למה הוא משמש ולאן מחברים אותו?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2008/02/20/amd_announces_hd3800_price_drops/ חדשות מעולות?!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני ארבעה ימים קניתי את ה Gigabyte FX6800 עם הקירור הפסיבי. עכשיו, כשהכרטיס מסך במצב מנוחה הוא על 63-64c אחרי שהרצתי rthdribl בערך חצי שעה הטפ' קפצה ל76c. בכלל הטפרטורות נשמעות לי גבוהות, אני עם קירור סטוק. מה שאני שואל פה זה אם הטמפרטורות האלה הגיוניות בכלל....? אני רואה כרטיסים שבמצב מנוחה הם על 40 ושלי על 64.. זה קצת מטריד.. :-\ בבקשה, אם אפשר חוות דעת שלכם, אם משהו פה לא בסדר, אם אני צריך לפנות לאחריות.... תודה לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עדיפות לפחות. אני מקבל היום או מחר לוח אם ומעבד חדשים, לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 מעבד: INTEL E2200 יש לי גם ג'יגה ראם. אני כנראה אתקין XP. לא יודע איזה ספק. אני שמתי את עיני על ה2600HD, אני בעיקרון רק רוצה כרטיס שיריץ כל משחק שיש היום בשוק. כל משחק. יריץ. לא על HIGH, נגיד קרייסיס על מדיום או LOW, COD4, משחקי אסטרטגיה, ועוד. אם יש איזה כרטיס זול ומאוד טוב אני אשמח אם תספרו לי פרטים.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מרשת אייבורי מבוסס מעבד i7 וזיכרון 8GB מערכת הפעלה ווינדוס 8. מטרות המחשב: שימוש ביתי שוטף, צפייה בסרטים ומוסיקה וחיבור המחשב לטלוויזה מידי פעם להקרנת סרטים,הרצת vmware עם 14 ubuntu המפרט לא כולל כרטיס מסך מאחר והאיש מכירות טוען שהמאיץ הגרפי של אינטל מספיק לשימוש בסיסי. האם לדעתכם יש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? האם הכרטיס מסך משפיע על איכות התמונה המוקרנת למסך ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בנושא אבל מיותר לציין שאני מדבר על גרסת ה pro הסתכלתי בכמה אתרים ומה שהם עשו לי זה רק בלבלול אין לי מושג כבר מה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הכ.מסך הזה? בהתחשב שהוא צריך להיות מחובר לtv LG 32LG32R? הוא נכנס לי הכי טוב בתקציב (700-1000 ) ש"ח שימושים: גראפיקה,עריכת סרטים, וצפייה בסרטים יחס גובה לרוחב: 16x9 1366x768
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך ליישומי גרפיקה דו-מימד (פוטושופ, קורל דרו ועוד) לא מיועד למשחקים עבודה עם מספר תוכנות במקביל וקבצים גדולים במיוחד, לעיתים מעל 100 מגה. אפשרות ליציאה כפולה לשני מסכים דרישה עיקרית לייציבות מערכת ופחות למהירות עבודה. מגבלת תקציב עד 1000 ש"ח נתוני מערכת מעבד AMD 1800 לוח GA-7VRXP זיכרון 2X512 וויינדוס 2000 תודה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי Geforce 5900XT ואני מעוניין בשדרוג. ראיתי את X1600 PRO AGP ב-750 ש"ח ב-KSP. אחלה מחיר. אבל ראיתי גם את 6800GS ב-1400 ש"ח. קראתי ש-6800GS הוא מקביל של 6800GT, רק טיפה יותר חלש. מה המקביל של X1600?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E כי בקי אס פי רשום רק את זה אני רוצה לדעת עם זה ddr 3 או לא יודע מה עם אפשר יותר פרטים עליו תודה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפי הכתבה הבאה הבנתי שיוצא עוד מעט הכרטיס הענקי הזה?! תסבירו לי לא הבנתי מה הקטע פה... http://betas.intercom.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2838&mode=thread&order=0&thold=0 דרך אגב יש שם סרטון מדהים של הכרטיס. תגובות
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שקנה טלוויזית LCD חדשה ( http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 ) מעוניין לדעת אם יש כרטיס AGP כלשהו (מגבלת הלוח כרגע) , שיש לו יציאת HDMI או תמיכת HDTV. תקציב עד 400 ש"ח, כמובן זול יותר - טוב יותר. לא למטרת גיימינג, נטו להקרנת סרטים מהמחשב לטלויזיה. יש כאלה דברים בשוק ? האם יש בכלל טעם להשקיע או שיציאת VGA רגילה (בטלויזיה יש גם כניסת VGA) נותנת תונה טובה באותה מידה?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה זה פסקל שרוף מה אפשר לעשות יש לי זה אחריות תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. השבוע אני הולך לקנות מחשב די חזק והוא הולך לשמש אותי בין היתר לעריכת וידיאו ועבודה עם תוכנות תלת מימד Lightwave ו Maya. החלטתי כבר שאקנה כרטיס מסדרת ה RADEON. לפי כל מה שקראתי כאן בפורום ה 9100 עדיף על ה 9000 ו 9200. בעליה ל 9500 ומעלה יש פער מחירים לא קטן. השאלה שלי היא כזאת: האם למשל כרטיס 9500 פרו ישפר את הביצועים וצורה דראסטית מול ה 9100? כלומר, בעבודה עם תוכנות תלת מימד יש את תהליך ה RENDERING שלוקח ים של זמן. האם ה 9500 (או 9700 או ווטאבר) ישפר לי את הביצועים ב 40%-50% או ב 400%-500%?? כמו כן אני אקנה מסך. בהתחלה חשבתי לקנות מסך LCD 15 אבל קראתי כאן את העניין על זמן התגובה של ה LCD האיטי שגורם לריצודים. לכן חזרתי לאופציית ה CRT. איזה …
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש - והכל סגור חוץ מכרטיס מסך (אני עדיין מתלבט). אז ככה - אני לא גיימר, וכאשר יוצא לי לשחק זה ברזולוציה 1024X768 - לא יותר. אז אם אלו הדרישות שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מסך ATI X600PRO , או אני צריך לקנות את ה6600 של NVIDIA - יותר יקר בלפחות 100 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נשרף לי ה 8800 (מפרט מחשב מימין), מכיוון שאין אותו במלאי אצטרך לחכות שהוא יגיע מהיבואן ובינתיים קיבלתי CLUB3D ATI radeon HD4850 512 MB. ממה שהתרשמתי מה ATI ראיתי שהטמפרטורה שלו נמוכה בהרבה יותר מה nvidia, הגעתי איתו ל 45 מעלות במאמץ לעומת ה 8800 שאיתו הגעתי ל 70-80. מצד שני במשחקים מסויימים שמתי לב שהגדרות גבוהות כמו antialaising ו filtering גבוהים אני לא מצליח להגיע אליהם בעוד שעם ה 8800 יכולתי. השאלה שלי היא האם כדאי לי להישאר עם ה ATI או לחכות ולהחזיר ל nvidia כשהוא יגיע אלי מהיבואן? מבחינה טכנית מה יותר טוב? תודה רבה על העזרה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני הולך על כרטיס 6600GT ןלא יודע באיזה יצרן לבחור ובאיזה דגם עד סכום של 1400 שח
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO 256MB X1800XT 256MB הראשון עולה 1200 והשני 1600. האם ההבדל בביצועים שווה תתוספת של 400 שקל? בתודה מראש,דן.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-