עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  2. אוקיי חבר'ה אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 5750 ש"ח. המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוה יחסית (קרייסיס וחבריו על רזולוציות גבוהות + פילטרים והכל על VERY HIGH). עכשיו חשבתי, מה עדיף במסגרת התקציב שלי וביעוד המחשב: כרטיס בודד של 9800GTX 2 כרטיסים של 9600GT 2 כרטיסים של 8800GT 2 כרטיסים של 8800GTS. או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסים האחרים? (מתי הם יצאו?) אשמח אם תפרטו לגבי כל אפשרות ותסבירו איך המשחקים החדשים (וכאלו שיצאו בהמשך) יעבדו עליהם. נ.ב: אשמח אם תמליצו גם על ספק שיריץ את כל זה. תודה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  3. אני רוצה להתחיל לגבות את כל הקלטות וידאו האנלוגית - של המצלמת וידאו סוני האנלוגית שלי: יש לכרטיס הזה שני חיבורי DVI ( כניראה כניסה ויציאה לא? ) וגם חיבור SVIDEO איך אני מתחבר ? / מעלה קבצים מהמצלמה וידאו האנלוגית שלי? למחשב? האם דרושה תוכנת פינאקל ? סליחה גם על הבורות >>> האם לצפייה ב TV = אני צריך כרטיס TV מיוחד? תודה!

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  4. אני רוצה לראות 6 מסכים על מחשב אחד עם 3 כרטיסי מסך יש לי כבר מחשב אחד עם 2 כרטיסי מסך ואני רואה על 4 מסכים איזה לוח אם תומך באפשרות כזאת (ואל תשלחו אותי לקנות כרטיס של MATROX שעולה כמו מחשב) תודה!

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Yoav,

נתחיל מכך שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אם יש אשמח לקבל לינק. אם הנושא מתאים יותר לפורום מסכי LCD אז תעבירו בכיף, למרות שאני לא רואה שום סיבה. בכל אופן, יש לי שאלה: האם ההבדל באיכות בין DVI לבית VGA סטנדרטי כל כך משמעותית ששוה להוסיף למסך שמאפשר חיבור למחשב בDVI, גם אם כרטיס המסך שלי בשלב זה לא מאפשר DVI (ההבדל מהותי במחיר, בין 300-500 שקל לפעמים), אבל הוא ישאר למחשבים הבאים שלי כנראה? אם התשובה היא כן, אז במה זה מתבטא?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Holography,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1013 כמו תמיד guru3d הוא הראשון שמביא אותם...

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. שני הדורות הבאים של כרטיסי ה-Arc מבית אינטל עשויים להגיע באיחור - ולהתחרות רק בחלק התחתון של התחום עם ליבות במימדים קטנים יחסיתלכתבה

8. אהלן, אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך. המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן. על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום? מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו. תו…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by Lee_see,

שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  11. אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by ido-nava,

שלום, עד היום היה לי את המפרט הבא: Gigabyte K8N Pro SLI\ AMD Athlon 3500+939\ Geforce 6800GS\ HEC 480W ACE, שאר הרכיבים לא חשובים... בקיצור, שדרגתי את המפרט, החלפתי את הלוח ב- Gigabyte EP35-DS3, את המעבד ב- Intel e7200, הוספתי עוד הרד דיסק (סה"כ 3) והשארתי את הכרטיס מסך.... לאחר כל ההחלפות וכו', הפעלתי את המחשב, והתוכנה של Nvidia רושמת לי שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  14. אני מתכנן קניית מסך LCD בקרוב.(זה יהיה DELL 2007WFP או VP930) האם הכרטיס יתמוך ברזולוציה הטבעית של המסך .האם המשחקים כמו QUEKE 4 או FIFA 2008 יעבדו חלק? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by sagi_10,

אני רוצה לפתוח צינורות לכרטיס של חבר שלי אני שואל = יש לכרטיס הזה צינורות לפתיחה וכמה איך עושים את זה

16. Started by shem86,

שלום, אני וכמה חברים רוצים להתקין אותו על מחשב בעבודה כדי לשחק קצת בשעות הפנויות. על איזה כרטיס הייתם ממליצים למחשב עם CORE2 6300 וג'יגה RAM, עובד על מסך 17" LCD. אנחנו רוצים בעיקר להריץ משחקים כמו PES09, COD4. השאלה האמיתית היא בעצם אם לקנות מסדרת 8000 של ניוידיה משהו כמו 8600GT 512MB, או מסדרת 9000 משהו כמו 9600GT 512MB, ואולי בכלל עדיף להתרכז ביותר זכרון בצ'יפסט ישן יותר. ואולי בכלל AMD כלשהו. בקיצור, יותר מדי אופציות. אז תודה מראש חברים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. שלום לכולם, נשרף לי 9800GT ובשל כך חזרתי לכרטיס הקודם 7800GT שכיום לא מהווה אופציה למשחקים. אני מחפש כרטיס מסך עד 500 ש"ח בכדי שאוכל להריץ משחקים על 1680*1050. משחקים לדוגמא: COD, Guild Wars 2 ושאר AAA. אשמח לחנות שידועה באמינות שלה על מנת שלא יהיו בעיות עם אחריות, כמו כן אני מעדיף אחריות של 3 שנים. 9800GT שלי נשרף חצי שנה לאחר שנגמרה לו האחריות (של 3 שנים :-[ ) אני מוכן למתוח מעט את התקציב אם זה יהיה משמעותי. מפרט שלי: GA-785GT-UD3H AMD X4 630 4GM RAM Corsair 550W תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by nivi125,

שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by bogdant,

על איזה הגדרות אני יוכל להריצ את FEAR עם כרטיס המסך זה?

21. Started by xknti,

הי קיבלתי עם המסך והמחשב החדש עם כרטיס מסך 4870 , שני קבילם DVI ו רגיל ( אגב איך הוא נקרא החיבור הזה - הישן ) איזה חיבור עדיף להשתמש תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Placebo,

שלום, חשבתי שהדיון הכי מתאים לכאן.. אני קונה מחשב חדש ביום ראשון וההורים שלי רוצים כרטיס טלוויזיה בשביל להעביר את כל הקלטות הישנות למשהו יש המלצה לאחד כזה? הכרטיס צריך להיות מ-IQPC קישור לקטגוריה: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=328

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. שלום לכם, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שמיועד בעיקר לעריכת סאונד... אבל גם קצת לעריכת גרפית + משחקים. הבנתי שלעריכה גרפית עדיף NVIDIA בגלל התמיכה בCUDA. הבעיה היא שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר שקט. איזה מהכרטיסים הבאים יותר חזק ואיזה יותר שקט? CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9313 או LEADTEK PX9600 GT 512MB GDDR3 (S-FANPIPE) FAN - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9615 אם יש לכם עוד הצעות בסביבות ה-600 שקל, אשמח לשמוע... תודה רבה, סהר

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום לכולם... בוקר טוב... הבוקר החלטתי להוציא את ה-Hercules Radeon 9800 Pro 128 שלי להסתכלות כללית כיוון שאני מתכנן להחליף שם את הקירור ושמתי לב לשני ג'מפרים/מתגים קטנים בתוך מין מלבן קטן ואדום ליד המאוורר... מישהו יודע למה הם משמשים?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by maazg,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעל מעבד של אינטל - כנראה 2500 או 2600 שאלות שאשמח אם תספקו לי תשובות עבורן: 1. האם כדאי לי לחכות קצת ולקנות רק בעוד כמה חודשים- כי ראיתי כמה כתבות שיואות סדרות חדשות עוד כמה חודשים - סדרה 7000 למשל. 2. איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים הבאים: COD-MW3,BF3 , CRYSIS וכו' ברזולוציה הכי גבוה. 3. אני קונה גם כן מסך ואני לא יודע כמה זה משפיע על האיכות של כרטים המסך- כנראה שאני הולך על 2312 של דל. אשמח לתשובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים