עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by berner,

חבריה שלום כמו שתמיד קורא בשעת הצורך יש תקלות ובכן כנראה נדרש כרטיס חדש אבקש המלצה עבור מחשב הר"מ לוח אם אסוס NFORCE2 7N8X מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 512 אודה למסייעים בברכה

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Nitrous90,

שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by YoShow,

מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by 8-Ball,

מהו הדגם הכי מומלץ למטרות גרפיקה (עריכת וידאו), חובה שיהיה חיבור DVI, ושהזמן תגובה לא יהיה מעל ה16-20. עד עכשיו הייתי דיי סגור על ה VIEWSONCI VP171, אבל עכשיו יש לו כמה גרסראות עם זמני תגובה שונים וכו', ויצאו הרבה דגמים חדשים (שעולים פחות אבל מומלצים יותר בפורום הזה, כמו הסמסונג 710T), אז אני כבר לא בטוח מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by EPRO,

אני יודע שכבר דובר הרבה בנושא וגם חיפשתי בפורום וקראתי הרבה אבל אני רוצה תשובה אחת ברורה האם כרטיס 6600 ( לא GT) של ג'גהבייט שווה לקנות או שווה להוסיף עוד כ-400-500 ש"ח ל-6600GT גם של ג'גהבייט על לוח אסוס P5GDC DELUXE אשמח מאוד מאוד לקבל תשובה.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  6. השאלה למעלה.. עכשיו הכרטיס שיש לי זה MX420 מעפעפעפעפעפאן...ואני משחק בעיקר וכמעט רק CSS..ולפעמים ה420 לא מספיק..יהיה שינוי גדול בכרטיס 9600xt...? והאם הוא שווה עכשיו לקניה ב-250 ש"ח..? *יש פה מישהו שעשה VMOD ל9600XT ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by kingpin,

אל תגידו תעשה חיפוש חרשו כבר על הנושא כי עשיתי חיפושים וקראתי 1000 נושאים פה בפורום וראיתי מיליון צדדים בקיצור השארתי 3 מתחרים ברשימה mag 796fd2 lg900p (הוא שטוח גם בפנים?) samsung 793mb מי הכי שווה בינהם ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

במשחקים וסרטים המסך שלי ניהיה חשוך ואי אפשר לראות ככה ואז אני חייב לחבר את המחשב ל-t.v אם משהו יודע איך לעשות את המסך יותר בהיר שיעזור לי בבקשה. :s05: נ.ב ניסתי לשנות דרך מאפינים וזה משנה הכל חוץ מהמשחקים וסרטים.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב יש לי צורב רגיל ואני רוצה לצרוב עליו סרט שאני אוכל לראות אותו ב-DVD איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by HeDesXs,

אני מעוניין לקנות 8600GTS אבל אני לא יודע אם הספק יתאים איך אני יכול לבדוק איזה ספק יש לי ואם מישהו יכול להביא לי קישור לקניה לספק הכי זול והכי מתאים לכרטיס מסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. מתלבט בין : Pine XFX nVidia GeForce Fatal1ty 8600GT 256MB PCIe לבין CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 אודה לעזרתכם הדחופה: והאם תוספת של 90 ש"ח שווה את זה: CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  12. כותרת... אני צריך בבקשה מידע על הכרטיס מסך 8800GT OC עם הקירור הזה של INNO3D... כי אני רוצה לדעת עם יש לו בעיות למשל כמו הגרסת הOC של ג'גהבייט(NX88T512HP ). אמרו שיש לה הרבה בעיות וכל מיני.. אז אני רוצה להיות בטוח זה הדגם/שם שלו C8800GTX1-H5GTCD הינה לינק באתר יצרן: http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm לינק לFOXPCP: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 תודה לעוזרים גם למנסים לעזור חח

• 13 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני חושב על הטווח מחירים של עד 600 ש"ח. ראיתי וחשבתי על הדגם הבא: הכרטיס של Inno3D דגם Nvidia 8500GT זכרון 256mb ddr2 במהירות 800Mhz. ליבה בתדר 460mhz. רציתי דעה לגביו אם שווה לי לקנות אותו עבור טווח המחירים שאותו הזכרתי(הכרטיס עצמו עולה 480). תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעביר הרבה וידאו מ-DVDים וממצלמות וידאו דיגיטליות למחשב, לשם כך אני משתמש ב-FireWire וזה נעשה חלק ובקלות. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בימים הקרובים, ומאחר שבקרוב אאלץ להתחיל להעביר גם סרטי VHS למחשב החלטתי להתייעץ כאן. קודם כל, האם יש צורך בקניית כרטיס ייעודי ללכידת וידאו ? אם כן, מה בדיוק צריך להיות בכרטיס כזה ? ברור לי שזה שאלות של מתחיל, אני פשוט לא מבין בזה כל-כך... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by Sinos,

אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג איזה גרסא של הכרטיס הזה לבחור. זה המפרט: 1 x Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤430 1 x Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH ¤367 1 x Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS 379¤ אלה כמה גרסאות של הכרטיס מIQPC (שנראה שאצלהם המחיר הכי זול, לפחות לכרטיס הזה) PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 1407 GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT 1422 BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL 1419 PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC 1452

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  16. אני צריך מסך איכותי למשחקים מחנות SKYPC, בגג -2000ש"ח ראיתי שם כמה מעניינים, אבל אני מעוניין בדעת המומחים ;D *אם אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ,בתחום מ-19" עד 22". *אם יש משו ממש איכותי ומומלץ שיחרוג מהתקציב גם תרשמו... דעתכם חשובה מאוד, כי מסך זה שתמליצו לי יקנה עוד איזה חודש אחרי ירידת מחירי המעבדים....סומך עליכם... תודה רבה מראש רז

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by yarivot26,

בחיפושי אחר ה1950XT המושלם (הכולל גם HDCP וגם VIVO) נתקלתי במוצר הבא בSkyPC: http://skypc.co.il/sg_product~CLU1107~8~0.htm במפרט הטכני מצוין כך: Video-in HDCP לגבי הHDCP אין ספק הרי זה כתוב שחור על גבי לבן, אבל רק כדי להיות בטוח, זה הVideo-in אומר שהכרטיס בא עם VIVO?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by dando,

אוקיי אני לא מעודכן[צבא וכאלה]לפני כמה שנים ידעתי הכל ועכשיו אני בקושי יודע משהו... יש לי מחשב Amd Athlon 2.6+ 1024 DDR RAM Readon 9600 256mb XT עכשיו,אני מחפש כרטיס מסך אחר,המחשב שלי דיי טוב אני חושב,אבל עומדים לצאת משחקים קטלניים השנה וצריך להתכונן לא?המערכת הזאת לא תריץ לי בטח משחקים כמו crysis ודומים,אמרו לי שיש טכנולוגיות חדשות בכרטיסים שאיכשהוא זה קשור ללוח האם[משהו PCI EXPRESS נראה לי],אז אם אני לא טועה לוח האם שלי זה או זה: EP-8RDA3+PRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3plusPRO EP-8RDA3IPRO http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-8RDA3IPRO לא סגור איזה שלי אבל אחד מהם. אני הסתכלתי בפוסט של הכרטיסים המומלצים,ואני לא סגור על עצמי בכלל,התקציב הוא 500-…

• 12 תגובות
    • 694 צפיות
  19. שלום לפני כמה ימים רכשתי מחשב די טוב (AMD 5200, 2 GB DDR2, לוח אם-MVA-VM HDMI, מארז ANTEC HTPC ) וקניתי בנוסף את הכרטיס טיוי הנ"ל. לאחר ההתקנה בעזרת הדיסק המצורף, גיליתי שאין בעצם תמונה משום מקור, לא מסרטים מהמחשב ולא משידורי טלויזיה... לכן אני פונה אליכם אולי מישהו כבר התמודד עם הבעיה או שיש למישהו הצעה לפתרון הבעיה :s05: דרך המדיה סנטר יש סירוב מוחלט להראות תמונת וידאו ודרך התוכנה -WINTV 2000 יש רק קול (ובשניהם נמצאו ערוצי טלויזיה). אם אני מקליט את השידור אז הוא כן מראה לי את ההקלטה עם התמונה... בקיצור איני יודע בדיוק איזה שאלות לשאול אך נראה לי שתיארתי את רוב הסיטואציות הבעיתיות... אז שוב תודה מראש למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. שלום.. אני מחפש כרטיס מסך לעבודה גרפית בתכונות הנדסיות.. ואני לא מבין בדברים האלה ולכן גם אין תקציב.. איזה סוג כרטיס צריך לזה ? כמה הוא עולה וכו'.. תודה..

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by piti,

הזמנתי היום את הכרטיס מסך הזה ויש לי בבית ספק כוח hec400trt ורק עכשיו שמתי לב באתר לדרישות ל 450w או יותר :kopfpatsch: מה לעשות ??? לבטל או שזה יחזיק ??? יש לי לוח gigabyte ds3l תשובה דוחפה תודה . http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_oc.htm 2. Minimum 450W or greater system power supply (with 12V current rating of 30A)

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. היי, יש ברשותי כרטיס מסך Asus Geforce 8600 Gt על Vista 32 bit. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה כך שאני אוכל לראות את המסך גם על הטלויזיה. יש לציין שיש ברשותי טלויזית Crt רגילה ולא Lcd, וכמו כן אין לה חיבור של S-VIDEO אלה רק של RCA (צהוב) חיברתי את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור של S-video ל- RCA (כבל אחד, לא שלושה COMPONENT), אבל כאשר אני דרך הגדרת המסכים (גם דרך לוח הבקרה של Nvidia, וגם דרך הגדרות התצוגה של Windows) מגדיר את הטלויזיה, אני לא רואה כלום בשני המסכים, שניהם מושחרים, והדרך היחידה שלי להחזיר את התצוגה למסך של המחשב היא להכנס ב-SAFEMOD או ברזולוציה נמוכה ולהתקין מחדש את ה-DRIVER. (גם ניתוק הכבל מהטלויזיה לא עוזר) ראיתי שניתן בלוח הבקרה של Nvidia לשנות את סוג הח…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. Started by Farar,

http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by izir,

שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  25. בשקט יחסי וללא התראות מוקדמות הכריזה NVIDIA על כרטיס המסך החדש והזול ביותר עד כה בסדרה - האם שווה יהיה לחסוך 50 דולר בשביל לוותר על כל כך הרבה לעומת RTX 5060?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.