כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם זה כרטיסי מסך טובים שכדי לשים במחשב, ולמה הם משתווים היום לכרטיסי מסך של NV. עד 450 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות את ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט אך איני יודע אייזו חברה לבחור והחברות שהכי נראה לי הם גיגה-בייט והרקולס, רציתי לדעת מי יותר טובה וגם למי יש קירור יותר טוב או ששנייהם אותו הדבר. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מניסיון למצוא כרטיס מסך מתאים בכל הבלאגן הזה שנקרא השוק הנוכחי. כל כך הרבה סוגים וואריאציות של גרסאות שזה מטמטם. את הקיירו אני אחליף באחד מכרטיסי המסך החדשים יותר שיצאו. עוד כמה זמן בערך nVidia\ATI יגמרו את הסייקלים הבאים?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני יודע שהמסכים האלו עדינים מאוד אז אני שואל איך מנקים מסכים כאלו?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קראתי שSapphire הוציאה כרטיס של HD6950 2GB עם ביוס אחד שלא ניתן להפוך אותו לHD6970. איך אפשר לדעת אם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/9006 הוא הכרטיס עם הביוס או עם שני הביוסים?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
GEFORCE 6600GT או RADEON 9600XT תודה לעזורים זה דחוף...
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640 של לידטק, ואני חושב שהוא לא מספק את הסחורה (FSX קורס, FIFA לא רץ בHIGH) ואני חושב שאולי יש בו בעיה או משהו, יש דרך לבדוק זאת עצמאית? תוכנה שנותנת ציון לביצועי הכרטיס/מחשב שממנה אני יוכל להסיק אם ישנה בעיה או לא.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוכל לעבוד עם יציאת ה DVI (בעזרת מתאם) דואלית, עם שני מסכי CRT. כיום אני עובד ב RADEON9200 ללא בעיות, שני מסכי CRT על על כרטיס אחד, בעזרת המפצל. אבל אני חושב שבכרטיסים החדשים יציאת ה DVI היא שונה ולכן לא ניתן לעבוד DUAL אלא אם כן יש ממיר, זה נוכן? תודה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני החלטתי לשדרג כרטיס מסך ל9800GXT+ יש לי מארז של trendsonic לא יודע עד כמה זה אומר משהו(נראה לי שהוא גנרי לגמרי) Motherboard: M3N78-EMH HDMI + GeForce 8200 integrated + Hybrid SLI Central Processing Unit(CPU): AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 4GB DDR2 Hard Disk: WDC WD3200AAKS-00B3A0 ATA Device (298.09GB) Video Card: NVIDIA GeForce 8200 ועם ספק כח של 480W האם זה מספיק בשביל להתקין על המחשב את 9800GTX + והאם הוא ייכנס לי פיזית למארז(הייתי היום בKSP והבחור שם אמר לי שהכרטיס מפלצת ואל נכנס במארזים גנריים) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
למה הבדל מחירים כזה 127$*4.5*1.18 = 676 ש"ח טוב נוסיף מישלוח 20$ בהגזמה עוד 100 ש"ח נוסיף רווח למוכר של 10 אחוז הגענו לעוד 78 ש"ח אהה שחחתי עוד 10 אחוז ליבואן זה כבר 90 שח אז לכמה הגענו 676 + 100 + 78 + 90 -------- 944 ש"ח עם עיגולים כלפי מעלה אז למה לעזאזל הוא עולה כל כך יקר ????
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, אז החלטתי ללעוס יותר ממה שאני יכול לבלוע ולקנות שלושה מסכי 1920X1200 כאשר ברשותי "רק" כרטיס 5850 1GB. מיותר לציין שכל המשחקים האחרונים (ספציפית סקיירים וBF3) עובדים אך ורק כאשר הגדרות הטקסטורות על מדיום ומטה במקרה של סקיירים, או כל ההגדרות על מדיום במקרה של BF (על AA אין מה לדבר כמובן) עם הידע הקטן שאספתי במרוצת השנים, אני משייך את הסוגיה (מעבר לעובדה שהכרטיס "מיושן") לכמות הזכרון שיש עליו. עכשו, עם כל הדיבורים על 7970 וחבריו, אני תוהה מה כדאי לקנות.. האם 2GB יספיקו? או ש3GB יהיה המינימום בשביל להריץ טקסטורות גבוהות בצורה חלקה? ספציפית, אני שואל אם כדאי לי לקנות 2 6950 (שיפתחו ל6970) 6990 בודד או 7970 בודד כיוון שכולם באותו האזור מבחינת המחירים. שאלה נוספת היא, האם …
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gainword mx 440 ויש לו 2 יציאות, יציאה אחת למסך ויציאה שניה לs.video. אני רוצה לחבר לכרטיס מסכך בבת אחת גם את הטלויזיה וגם את המסך אבל כאשר אני מחבר את שניהם רק באחד מהם יש תצוגה. מה אני יכול לעשות בכדי שבשניהם תהיה תצוגה או שלפחות אני אוכל לבחור ע"י איזה שהיא לחיצה על כפתור או משהו בסיגנון במי מהם תהיה התצוגה. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שם הכרטיס:7300LE שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 450MHz תדר זכרונות: 350MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך ייצור: 90 ננומטר שם הכרטיס:7300GS שום קוד ליבה: G72 מספר טרנזיסטורים: 112 מליון גירסת DirectX נתמכת: 9.0C אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 550MHz תדר זכרונות: 400MHz באס זכרון: 64BIT נפח זכרון: 64MB צינורות עיבוד: 4x1 Vertex Pipelines (יחידות גאומטריות): 3 Vertex Pipelines version: תמיכה ב3.0 Pixel Shader version: תמיכה ב3.0 תמיכה בSLI: לא תהליך י…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד 2.4 של אינטל,לוח אם של ASUS ה-P4S533VM עם AGPX4 זכרון 512 MB DDR וכרטיס מסך 9800 PRO של GIGABYTE. אני נחשב לגיימר. נאמר לי כי במפרט המחשב שיש לי אני לא מנצל אפילו כ50% מכוחו של הכרטיס מסך. אני מאוד רוצה לשדרג לPCI EXPRESS אך יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שהוא תומך בAGP. מה אני יכול לעשות ולשנות על מנת לנצל כ100% מכוחו של הכרטיס מסך. אני חייב לציין כי גם במפרט הזה אני מריץ משחקים בצורה די טובה,ברזולוציות גבוהות ובאפקטים גבוהים.אך מצד שני חבל לי שאני לא מנצל מספיק מכוחו של הכרטיס שעדיין נחשב היום לכרטיס חזק.
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה עדיף לעשות במחשב שלי SLI עם כרטיס שיש ברשותי כבר GTX 470 O.C לבין כרטיס חדש לגמרי כמו GTX 580 שימוש: גרפיקה,משחקים,סרטים דגש על גרפיקה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LG FLATRON דגם 775FT בן שלוש שנים. עכשיו הוא מה זה מציק לעיניים עם צבעים בהירים כמו לבן. המסך תמיד היה על הבהירות ביותר. עכשיו ידוע לי שכמה זבלים (אחים) התעסקו לי במחשב , באתי ואני רואה הוכחה: המסך פחות בהיר.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן . יש במחשב שלי (מפרט בצד) Hd3850 256Mb 256 Bit הכרטיס הוא BBA חפרתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה שיכולה לווסת את המהירות של המאורר (משהו כמו SpeedFan) האם יש תוכנה ששולטת במאורר של הכרטיס ? ואם כן אני אשמח ללינק (לא משנה אם היא Shareware או חינמית ) בתודה מיכאל.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בס"ד רציתי לשאול מה הCCC מוסיף, ולאיזה כרטיסים הוא מתאים ?. והאם בדרייברים של NVIDIA יש גם חילוק דומה ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת בכרטיס איך מכנפגים את הכרטיס gtx 570 היות ויש לי כפילות בתמונה במשחק מסוים (fsx ) מה שמופיע בתמונה צל מוחלש של צד ימין של התוכנה (אשמח לקבל רעיונות לתיקון) בני
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-