כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום!! יש לי שאלה אני ולך ליקנות את הכרטיס zotac 9800gtx+ במחשב החדש שאני קונה ויש לי שאלה! הכרטיס מיתחמם מהר? כמה לדעתכם יהיו לי מעלות עם מארז nzxt tempest ועם הכרטיס הזה של zotac הקירור יספיק? עוד שאלה עם הכרטיס יגיע ל 65 במנוחה ו 70 במאמץ זה יכול לסכן את הכרטיס או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש מסך עם PIVOT,בכמה שפחות כסף הגודל המינימלי הוא 17 אינצ',והמסך שיהיה יחס ניגודיות 1:600 מינימום תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה ההבדל בין MP4 ל3GP,איזה איכות היא יותר טובה? עוד שאלה,MP4 זה קיצור של MPEG 4? תודה
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה יש לי כרטיס מסך : X1900XT וכרטיס קול מובנה מהלוח אם (ASUS P5WDH DELUXE). חיברתי את הכל כמו שצריך - רואים ושומעים מצויין... אני רואה דרך תוכנה שהמלצתם לי פה (WINDVR). הבעיה היחידה שיש זה ששומעים מצויין אבל שאני מקליט דרך התוכנה אז הוידאו מעולה (כי לחצתי להקליט באיכות הכי טובה שיש) אבל מבחינת ווליום - זה ממש חלש... והגברתי הכל ולחצתי בהגדרות של השמע להגביר וגם בהגדרות של התוכנה עצמה וכלום לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד תוכנה מומלצת לשימוש לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט ? תודה על העזרה וסליחה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן קראתי בפורום שממליצים על 8800GT, אז קודם כל - האם הוא המומלץ ביותר, אם כן, של איזו חברה הייתם אומרים שהכי אמינה? והאם המעבד D920 לא יהווה צוואר בקבוק? דבר שני, מה עם ATI? אין שום כרטיס שיתחרה ב-8800GT? בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה FX 5900 XT 128MB DDR 256BIT אני מעוניין לקנות אותו אני מביא אותו ב 960 שח של גיגהבייט השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? ואולי יש כרטיסים טובים ממנו במחיר הזה? לא ר9800 פרו בבקשה אני מת לאחד אבל זה עוד 500 שח וגם ככה אני מגרד 960 שח בלחץ!!!!! וגם מסתבר שלא 6600GT כי גם הוא יקר
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
2.8E 1GB DDR Radeon 9800 Pro פשוט....זה ממש חושב לי....האם זה יעבוד ממש חלק על רזולוציות גבוהות?
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני חכיתי ליציאת גירסת ה AGP של ה 6600 GT לשוק ועכשין אני תוהה אם זה תומך גם ב AGP x4 כי הלוח אם שלי לא תומך ה PCI-E או ב AGP X8
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב, קניתי יחד עם מחשב חדש את הכרטיס LEADTEK 7600GT TDH. ואם זה חשוב אז המעבד זה 930. אחרי שקיבלתי תמחשב והתקנתי כל מה שצריך, התקנתי את המשחק שבא איתו בבאנדל, סריוס סאם 2. הוא לא אמור להיות משחק טובעני במיוחד אך עדיין, לפעמים כשאני משחק במשחק, אחרי רבע שעה בערך המשחק נתקע אבל הסאונד ממשיך. איך אני פותר את הבעיה הזאת ?? נכנסתי לתוכנה של NVIDIA וכתוב שם שהטמפרטורה של הכרטיס במצב של ווינווס רגיל, ללא שום משחק זה 43 מעלות. האם זה סביר??? מה אני צריך לעשות בנוגע לדברים האלה ??? תודה לעוזרים !!! זה נורא דחוף . תודה ! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בערך כמה נקודות אוכל לדעתכם לקבל עם המפרט שלי (רשום באיזור החתימה) ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים על הכרטיס מסך שלי, עם הבאנדל של הכרטיס מסך קיבלתי כמה משחקים וביניהם shellshook אני נכנס למשחק..יש תפריט הכל טוב...שאני נכנס למשחק הכל מרוח ולא רואים כלום... ב HALF LIFE 2 המשחק עובד טוב אבל שאני עושה enable באפשרות vertical water sync הכל מתחרבש ועכשיו התקנתי את הדמו של farcry ושמתי את כל ההגדרות שיש על הכייי גבוההה הכל על הכי גבוה ! המשחק עובד טוב אבל רואים על הפנים... אני זוכר ראיתי תמונות באינטרנט של אנשים שרואים אצלהם ממש יפה ואצלי רואים ממש מעפאן... צירפתי תמונה שתמחיש את זה. והכל קרה על דריבירים של נוידיה 66.69 נראה לי...החלפתי ל 71.24 וזה נשאר אותו הדבר... הדירקט איקס הכי חדש שיש...הכל כשר בבקשה תעזרו לי...זה באסה שמחשב חדש מאכז…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך לקנות במגבלות והתנאים הבאים : מחיר - עד 600 ש"ח שימוש - אני לא גיימר כבד ולא משוגע על FPS (אני מסתפק גם ב 20-30), אבל שיהיה אפשר לשחק ב BF 1942 בצורה מכובדת (אחת הסיבות שאני צריך להחליף את ה VANTA הישנה והטובה שלי, פשוט לא עובד...). פלטפורמה - אני עובד על P3 600EB ו 512MB של זיכרון ולא הולך לשדרג בקרוב. שוב, אני לא מעוניין בטכנולוגיה הכי אחרונה אבל כן בכרטיס הכי טוב במסגרת התקציב. אפשר לקחת בחשבון שאני קונה במחירי יבואן כך שהמחיר הריאלי הוא יותר קרוב ל 700 ש"ח אשמח לקבל המלצות ואנא עשו זאת מתוך נסיון ולא מתוך מה שקראתם בכתבות (את זה גם אני יכול לעשות). המון תודה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם הספק שלי יוכל להפעיל 8600GTS? הספק: TT430W מייצר 16A במסילת ה-12V ואין לי 12V 2.0... באתרים של החברות בכל מקום שהסתכלתי אמרו שצריך 20A במסילת V12... זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12163 האם יש כ. מסך בטווח המחירים הזה שיתן לי תמורה גדולה יותר? ושאלה נוספת חשובה לא פחות - האם הספק יחזיק את המערכת? הכ. מסך הזה צורך המון חשמל.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
epox-8kda3j amd 64 3200 2xkingston 256 400mh סליחה 6800nu של לידטק
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הבנתי שביום שישי צפויה לצאת לשוק הסדרה החדשה של ה 6000 אני קונה עכשיו מחשב חדש ככל הנראה עם כרטיב 5670 512MB האם כדאי לחכות ליום ראשון או עוד כמה ימים או שזה לא אמור להשפיע בשבועות הקרובים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה לבדוק כשקונים כרטיס מסך יד שניה? האם האחריות נשארת? כמה אחוז מהמחיר חדש בחנות נהוג לשלם? ומה אתם אומרים באופן כללי, על קנית כ מסך יד שניה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס GEFORCE 8800 GTS 640 MB לא משנה איזה חברה. כמה שאלות. 1.איך הכרטיס הזה במשחקים כבדים מאוד,האם המשחקים הכבדים מאוד עובדים חלק הוא איטי. 2.איך הכרטיס בסרטים. 3.מה הטמפרטורה של הכרטיס במאמץ ובמנוחה. 4.לכמה שנים הכרטיס הזה יכול להחזיק. 5.האם בעוד 3-4 שנים הכרטיס מסך הזה יהיה טוב והאם הוא יוכל לעלות משחקים כבדים. 6.האם הכרטיס מסך הזה יכול לעלות משחקים שתומכים לא רק בDX10 אלה גם במשחקים(כבדים מאוד) שתומכים DX9 7.איזה כרטיס מסך יותר טוב 512MB 1950XTX הוא 8800 GTS במשחקים כבדים מאוד שתומכים בDX9 8.איזה כרטיס יותר טוב 512MB 1950XTX או 8800 GTS מכול הבחינות. 9.איך הכרטיס מסך יעבוד במסך 19" 10.איזה כרטיס יותר טוב 8800 או הכרטיס הטוב ביותר של ATI שתומך בDX10 משהו עם 2900…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפני כמה זמן היית באתר כתבה על איך לבנות מחשב זול שיריץ את HL2 טוב. בין השאר הם דיברו שם על איזה כרטיסים הכי זולים של ATI ו NVIDIA שמסוגלים להריץ DX9. אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש כמה שיותר בזול, אבל שיהיה מסוגל להריץ את DX9 ולא הצלחתי למצוא את הכתבה. אז אם אתם יודעים על איזה כרטיסים מדובר אני השמח.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 900 ש"ח שהוא לא HD6870 חוץ מהדגם הזה לשם משחקים וסרטי HD. משחקים כגון SC2 BF3 על רזולוציה 1900X1200 על הגדרות בינוניות פלוס.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא ברור לי איך הגיוני שה HD6850 במחיר של הHD5830 והHD6870 במחיר של הHD5850 האם הם פשוט פחות טובים?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום במחשבי פועל כרטיס מסך 256MB GFORCE INNVISION 3D 8600 GT והוא נורא מתחמם אפילו שיש לו מאוורר ועוד 2 גדולים במארז. במחשבי מותקנת ויסטה (אני אשדרג ל7) ואני משחק בעיקר ב- GTA IV ולאחרונה אחרי שהתקנתי את ה GTA IV הוא התחיל נורא להתחמם. אם יכולים להסביר לי מה הבעיה או שצריך להחליף כרטיס מסך? :-\
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1013 כמו תמיד guru3d הוא הראשון שמביא אותם...
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-