עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirxbox,

קצת ישן אבל אני צריך למכור מחשב ולשים בו אחד מהם, לכן אני צריך לדעת מה עדיף לי להשאיר.. ועוד שאלה האם ה 5900XT הוא כרטיס טוב?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אחרי 3 שנים עם כרטיס מעפן החלטתי סוף סוף לקנות את ה7600gt של Gigabyte תמונה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_185_214&products_id=2759 אל תבאסו אותי ותגידו סתם כרטיס מעפן אין לי מושג בתחום הזה טוב קיצר רק תגידו לי מה החסרונות שלו ותסבירו אל תרשמו לי מושגים ובדרך גם יתרונות נגיד אם שווה תכסף וכו'...!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yoav,

ואפילו במחיר סביר של 1300 שחים, מתוצרת לידטק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5935 אפילו בלי Downclocking כמו שהיה בכרטיסי הAGP של NVIDIA!

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  4. שעברתי על ידי כבל של מסך בין המחשב לטלויזיה איך אני מסדר את הבעיה זו?

• 11 תגובות
    • 609 צפיות
  5. שאלתי לפני מספר ימים וזכיתי ל 0 תשובות. האם באמת אף אחד לא מתמצא בתחום מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום תודה

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by lmlm,

HKEPC מדווח שהציפ הראשון 80 ננומטר מנוידיה יבוא באמצע ספטמבר. הקוד שלו: G73-B1 והוא יהיה מקביל ל X1650 של ATI לציפ יהיו שני גירסאות: G73-N-B1 and G73-H-B1 G73-N-B1 - לא יהיו לא הרבה שינויים מגירסת 90NM. G73-H-B1 -ומעוצב לשוק "התאטרוני" תומך ב .HDMI,HDCP G73-B1 יהיה דומה ל 7900GS, חברות עסקיות ימכרו אותו (כמו דל וזה) נוידיה עדיין לא החליטו מתי לשווק אותו לשוק הבייתי ושמו יהיה 7650 ;D תמונה: מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=655680&starttime=0&endtime=0 מעניין איך הוא יהיה ומה יהיה מחירו 8)

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ?(ולשדר דברים שונים ?) יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomerco,

שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. במקום מילים, אני ישים תמונות...כי כמו שאומרים, תמונה שווה 1000 מילים מה זה HDR? High Dinamic Range תמונה ללא HDR אותה התמונה אבל עם HDR: ^^^^^^^^^^ מהתמונה הזאת אפשר להבין ש HDR משפיע על האור... עושה קונטרסט מסויים-מבהיר מקורות אור וגופים בהירים... LIGHT BLOOM ב Need For Speed: Most Wanted: ^^^^^^^^^ כאן זה אפקט שדומה מאוד ל HDR... האפקט נקרא LIGHT BLOOM עוד כמה הסברים: ^^^^^^^^^^^ כאן הבהירות שעשה ה HDR מוגזמת, אבל דומה למציאות... ^^^^^^^^^^^^^ כאן ה HDR מוסיף המון... יפה ^^^^^^^^^^ כנ'ל... לעומת: ^^^^^^ כאן לדעתי ה HDR הורס.... כי במציאות לא יכול להיות קונטרסט כזה חזק... ^^^^^^^^ כאן זה כמו התמונה עם הסל, גם קצ…

• 102 תגובות
    • 18k צפיות
  10. Started by nati86,

שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב חדש והייתי רוצה עזרה בבחירת כרטיס מסך, אני מתלבט בין 7900gt 256mb לבין x1800xt 512mb , וגם הייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות. תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by RobiNooB,

5.8 יש שינוי ? שיפור בביצועים \ FPS ?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  12. נהרס לי כרטיס מסך מסוג גי'פורס 4000MX והוא סיפק אותי.. אז אני חשבתי לא להשקיע יותר מידי (כי גם ככה אני מחליף מחשב לא כול כך בקרוב :-\) אז אני רוצה ליקנות גי'פורס FX 5200 ... אני רוצה לדעת את המחיר הממצוע שלו כרגע ואם הוא טוב יותר מהכרטיס 4000MX בהרבה? ורציתי לדעת אם אני אוכל למצוא כרטיס יותר טוב מ- FX 5200 באותו מחיר! תודה רבה תשובה דחופה!

• 76 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by blueman1,

אני כבר לא מבין מבחינת חוזק של כרטיס מה יותר שווה הכרטיס החדש 7950GT או ה x1900xt של ati או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסי ה dx10 דיצאו מתי? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  14. בשעה טובה ומוצלחת מתפרסם היום הFAQ הרשמי של פורום גרפיקה, בנושאים שעלו בפורום פעמים רבות. קודם כל, אני מעוניין להודות לTOXIGUN ולlev_18b בעזרתם הרבה להכנת הFAQ. אני מאמין שבלעדיהם זה לא היה יוצא לפועל. כמו כן, אם יש לכם תיקונים כלשהם לFAQ, רעיונות של מה להוסיף וכו', אנא שלחו אותם לאי-מייל: tamir38@netvision.net.il, בהודעה פרטית או פרסמו אותם בת'רד הזה קריאה נעימה! עדכון מרץ 2006: עבר הרבה זמן מאז עודכנו המדריכים הראשונים בסטיקי זה. השינויים הם: - עודכנו השאלות והתשובות. נוספו שאלות על דברים עדכניים יותר כמו הבדלים בין אפיקי התקשורת השונים. - נמחקו הפרטים הטכניים של סדרת ה9XXX והFX. - הורד ההסבר על LCD. הועבר במתכונת חדשה לסטיקי על מסכי LCD מומלצים והמושגים הנלווים לכך: ht…

• 14 תגובות
    • 22.4k צפיות
  15. Started by Bingo,

מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by AtR,

3DGod או Terjen גנבתי לכם את הג'וב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784 אם זה נכון, אז ATI ממש שיחקו אותה כמו שרובינו יודעים ATI נהגה לייצר כרטיסי מסך בעלי מס' צינורות עיבוד נמוכים ממספרם של הכרטיסים המתחרים מבית NV וכן עכשיו הוכיחו את עצמם בארכיטקטורת ליבה חדשה לגמרי עם מספר צינורות עיבוד מרשימים למדי ;Dי

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by BigDragoon,

עד היום רציתי לקנות את ה 7600GS. היום ראיתי שבKSP יש את ה X1600XT של Powercolor בהפרש מחירים ממש קטן. רציתי לשאול אם הX1600XT טוב יותר מה 7600GS?? (אני יודע שהX1600 הרגיל פחות טוב בהרבה מה 7600GS) בנוסף, איך Powercolor?? תודה

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by kw,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5798 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה - לא קצת יקר ל- gs ? או שבגלל שהוא oc זה אומר שהוא בעצם בכוח של gt ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomerco,

קודם כל איזה כרטיס יותר משתלם ה6800GT או ה7600GS 512 mb? לפי מה שהבנתי ה6800GT עדיף.. אבל שימו לב לBFG OC 7600 GS 512MB AGP הוא מגיע עם 420 מהירות ליבה לעומת ה350 של gt .. ודבר שני נניח שאני לוקח את ה6800gt של איזה חברה (יצרנית) לקחת, שיהיה מתאים מבחינת איכות\ביצועים\מחיר ? ומאיפה לקנות? אני חייב את העזרה שלכם חברה..

20. Started by aviel120,

על מפרט כזה של: p4 3.0 HT prescott 2GB of ram וספק ENERMAX LIBERTY 400W הכרטיס יעבוד טוב? ולא יהיה לו צוואר בקבוק בשום נושא? הוא ינוצל בימלאו? או בחלק גדול מכוחו? ??? ואם זה חשוב הלוח אם הוא MSI COMBO 915P

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dmaster1984,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש AGPX8 כמובן לא במחיר גבוהים מידי, משהוא פחות או יותר 700 - 900 ש"ח בבקשה אם אפשר גם ATI וגם Nvidia תודה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by yoni1234,

אני היום מזמין את הכרטיס מהמסך החדש שלי ודיברתי עם בעל החנות בטלפון והוא עורר בי שוב פעם ספק לאחר שהחלטתי ללכת על ה SAPPHIRE מה שתכננתי לקנות : Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP המוכר אמר שכדי כבר לקנות את הPOWER COLOR שהוא DDR 2 והוא בפחות כסף: ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? POWER COLOR אז החלטתי להיכנס לאתר של SAPPHIRE ולבדוק אם זה באמת לא DDR2 או שרק באתר של החברה הם לא ציינו את זה בקישור : http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 לפי מה שהבנתי זה גם DDR 2 . רציתי רק לבדות איתכם אם זה נכון. ובכלל בכללי על איזה מבניהם כדי ללכת . תודה ואשמח לתשובה מהירה. החברה שאני קונה ממנה זה : KSP למעוניין לדעת.

23. Started by ranran,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=321734 האם ניתן לפתוח צינורות בכרטיס הזה כלומר הX800GTO (חבר של אבא שלי טס אז אני יבקש ממנו כרטיס מסך עולה שם הרבה הרבה יותר זול) דבר שני האם הוא משתלם כי חשבתי על ה6600GT ותמיד אומרים שהX800 יותר טוב אבל כמה אמרו שאין לו תמיכה בSM3 אז הוא ישתלם (אני מתכוון להשאר עם המחשב עוד שנה בערך אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס שווה יותר אם יש..(סביבות ה100-150דולר גג) ויהיה צאוור בקבוק למערכת הזאת? P4 3GHZ 1GB זיכרון P4P800 ASUS

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by alonlior,

במשחקים שאני משחק בהגדרות אני לא יכול לשים hdr+antialiasing או shader 3+antialiasing (אולי הכוונה לאותו דבר) ויש לי x1800xt 512mb מנועה ממה שאני הבנתי כן צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל אמרו לי לנסות להתקין את הדרייבר הכי חדש לכרטיס אבל עשיתיזאת וזה לא עזר אז צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.