עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עקב מחסור בביצועים מהכרטיס שלי [geforce 2 mx 400] רציתי המלצות לכרטיס בתום כספי של 600-1000 ש"ח תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום , אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שאני יוכל לראות סרטים במסך גדול אז יש לי כמה שאלות [geforce 2 mx 400 ] הגיע לי עם הכרטיס כבל עם בננה צהובה מה אני עושה איתו ? 1) זה אפשרי ?! 2) איך אני מחבר? מה לאיפה ? 3) צריך לשונת הגדרות או להורידת תוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ashkenazone,

אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לסדרת הGTO 1) יש GTO2 לAGP? יש פה כמה שאומרים שכן, כמה שלא, בסקירת כרטיסים בפורום כתוב שכן וגם תסתכלו בלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 כתוב GTO אבל הפרטים הם של GTO2 מבחינת גודל ותדר זכרונות, נכון? אה וגם זה SAPPHIRE אז זה הגיוני בגדול 2) X800GTO2 אוברקלוקד עד לX850-XT-PE יצור במחשב שלי צוואר בקבוק נכון? Northwood 2.6GHZ

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  4. השאלה בכותרת... האם תוספת הכסף שווה ?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  5. זה משמיע ציצוף רווח ואז 3 צפצופים ברצ מה זה יכול להיות תעזרו בבקשה זה דחוף

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by zone glide,

אהלן. רכשתי לאחרונה כרטיס 3080 מניואג.. גרסה לא הכי יוקרתית אמנם.. אבל על פניו כנראה זו הייתה לא ההחלטה הכי טובה.. הבנתי מהם שהם לא מציעים אחריות בכלל.. ובספק עד כמה בארץ יגבו את זה.. גם בחו"ל אולי זה יהיה טיפה בעייתי.. מדובר בדגם של MSI האם לדעתכם זו הייתה טעות והיה עדיף אולי להזמין בסטארט? המחירים שם בערך זהים אבל לא יודע מתי הייתי מקבל זאת.. הזמנתי גם מעבד.. מעבדים כמעט ולא נוטים להתקלקל נכון? אגב - לדעתכם זה נכון ש 3080TI מעבר לפינה באמת?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  7. אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BONO,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 2500 שקל ומטה חשבתי על GAINWARD GF4 Ultra750 XP 128MB GOLDEN SAMPLE מה אתם אומרים כדאי לי לקנות אותו או שכדאי לי לחכות כי עומד לצאת כרטיס יותר טוב זה די דחוף לי אז אם אתם יכולים לענות לי מהר זה יהיה מצוין עוד התלבטות שלי היא עם לקנות כרטיס של nvidia or ati נ.ב חשוב שיהיה vivo בכרטיס ותשתדלו לציין מאיפה לקנות אותו

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. מדובר בכרטיס X1950PRO, אבל אחד הוא של GECUBE והשני של SAPPHIRE שניהם בעלי 512 MB. אפשרי?

11. יש עלו מן טביעות אצבעות וכתמים מעצבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי כולם! הורדתי את הדמו של Coh:Opposing Fronts (לפני כן עדכנתי לדרייברים הכי אחרונים של הכרטיס מסך). שמתי את ההגדרות על אבחנה של 1280x1024 -ה-AA כבוי וכל שאר ההגדרות על High והמשחק די קירטע לי בקטעי האקשן.. לאחר מכן הורדתי את האבחנה ל-1024x768 ו-AA כבוי וחלק מההגדרות על Med והוא עדיין קירטע לי (אבל פחות). ממה שקראתי בסיקורים המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא כרטיס המסך הוא הקובע דרישות המינימום למשחק זה כרטיס בעל 64MB זיכרון תומך DX9 והמומלצות הן כרטיס מסדרת 6800 (כמו שלי) ומעלה עם 256MB.. כמו כן יש לי מעבד כפול ליבה של AMD ו-2GB זיכרון פנימי. המפרט המלא שלי בצד גם אני עוד רוצה לשחק Crysis מתישהו (למרות שלפי מה שקראתי בת'רד הענקי על ה-8800GT, עשו מהמשחק הזה "אלוהים…

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  13. שלום לכולם כרגע ברשותי מחשב עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD דרך היציאת HDMI ולא שומעים סאונד(בנוסף מחובר למסך מחשב בחיבור אנלוגי) אחרי עיון בפורומים הבנתי שייתכן והבעייה היא בכרטיס מסך לכן חשבתי לקנות כרטיס מסך שינגן HD ברמה טובה בתקציב של עד 250 ש"ח אשמח להצעות תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by idan oren,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש שייתן לי שיפור משמעותי בביצועים. התקציב עד 950 שח כרגע אני חושב על הכרטיס הזה https://www.tms.co.il/product/11557 או שלקנות עוד 7850 ביותר זול ולעשות CFX תודה לעוזרים, עידן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שקופית מודלפת מציבה את דגמי ה-DG2 הבכירים של אינטל, שמיועדים לנחות בחנויות במהלך השנה הבאה, ראש בראש מול כרטיסי ה-Radeon RX 6700XT וה-GeForce RTX 3070לכתבה

16. Started by tal_levi1000,

בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by spike_staff,

הי חברים! שאלה כזאת: יש ספק כוח P100GM של ג'יגאבייט וRTX3070TI גם של ג'יגאבייט. לכרטיס 2 חיבורי חשמל של 8 פינים כל אחד. מספק כח יש 2 כבלים שלכל אחד 2 ראשים של 8 פינים. איך לחבר את זה נכון? עם כבל אחד ולהשתמש בפיצול או שני כבלים? תודה :))

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Lenya,

שלום ! שלום !רציתי לקבל המלצה יש ברשותי כרטיס מסך FX5700-LE שהלך לעולמו .כרגע אין באפשרותי לקנות מחשב חדש . אז רציתי לדעת איזה כרטיס אני יכול לקנות שלא ירד לפחות מהרמה שהיתה ? תודה ! 8)

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  20. חיכיתי עד עכשיו כדי לראות מה יהיה עם ה GTS החדש אבל הוא עולה 2000 ש"ח, השאלה האם הוא יחזיק באמת לזמן ארוך יותר? כי לפי מה שאני רואה גם אם אני אקנה את ה GT או את ה GTS הזמן שלהם להחלפה בכרטיס הבא יגיע בדיוק באותו זמן. אז אני אשמח לתשובה יותר מדויקת והאם באמת ישנה סיבה לשלם 500-600 ש"ח נוספים בעבור ה GTS החדש תודה

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by tenana,

כן מסך קצת ישן אבל יש לי אותו ואני נמצא כרגע על קצב רענון של 85.. ולא נראה לי שזה המקסימלי... כי היה רשום באתר של מאג שברזולוציה 1600*1200 הקצב רענון הוא 86 המקסימלי.. שאלה נוספת.. קצב רענון תלוי איכשהו בכרטיס מסך ? כלומר אם יש לי כרטיס מסך חלש מאוד זה ישנה אם אני אשים על קצב רענון מקסימלי?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. על איזה מסך אתם ממליצים לי? מבחינת איכות/אחריות/אריכות ימים?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by amitsh,

היי, יש לי את המחשב עפ המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LG W2262TQ (2ms, 1920 X 1080) או (2ms, 1680 X 1050 LG W2252TQ המחשב משמש בעיקר עבור משחקים כבדים ברשת. תקציב כללי 1800 ש"ח, עבור קנייה של מסך ושדרוג כרטיס מסך. 2 שאלות: 1. יש לי היום מסך CRT שאני רוצה לשדרג אותו, האם יש הבדל משמעותי בין רזולוציה של 1680X1050 או 1920X1080 ? האם המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר הוא נמוך ורחב יותר ? 2. לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לשדרג ? מה דעתכם ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by CrashZone,

השאלה בכותרת, התקציב הוא עד 400 שקל בערך, ושניהם עולים 350 שקל בKSP.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  25. יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.