עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mantis,

Nvidia מוציאים כרטיס מסך על בהחל מ17500$ דולר. http://www.gwn.com/news/story.php/id/10042/ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל טוב רק עכשיו איך אני מחבר גם את האודיו?? הוידאו פועל ואת האודיו אני שומע מהחדר... תודה מראש, אליאב.

• 7 תגובות
    • 497 צפיות
  4. הסתכלתי קצת בפורומים בחו"ל ונתקלתי בכמה הודעות\בעיות של אנשים ש: אנשים קנו את ה X1900XT או כרטיס טוב יותר (לגבי ה X1800 לא ראיתי הודעות עם בעיה כזו) בעלי מעבד 3000 או 3200 ונתקלו במה שנקרא : "צוואר בקבוק" ונצתרכו לעשות אובר קלוק או להחליף מעבד למי שלא הצליח לעשות אובר קלוק של יותר מאיזור ה 3500 ....(2.4GHZ) עכשיו השאלה שלי מזה אומר בפועל שהם נתקלו בצוואר בקבוק ? מה קורה ? המחשב נופל לאחר כמה זמן משחק ? הפריימים יורדים לריצפה ? כי אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה בחו"ל (יש לי מעבד 3000) ואני דיי מפחד ...כי אובר קלוק לא הצלחתי להגיע למי יודע מההה...(2.2 GHZ) מה אני עושה ? (אגב הספק שלי בסדר זו לו הבעיה ...LIBERATY 400) נ.ב לא ידעתי איפה זה יותר מתאים , פה או בפורום מעבדים . …

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by Cyron,

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהכרטיס המומלץ במחיר 600-700 שקל הוא ה-7600GS רציתי לדעת אם כדאי ללכת על כרטיס רגיל כמו שני אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5564 https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 או ללכת על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4959 שעבר OC וגם מגיע עם אחריות לכל החיים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המפרט: AMD Athlon XP 2500+ GEIL 768 (256X3) ספק עם 480 watt ThermalTake לוח GA-7VA-C השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך חדש ל AGPX8 בתקציב של עד 1200 ש''ח כרגע יש לי 9600XT 256MB 128Bit אם כדאי להשקיע אז תציע על איזה כרטיס. או גם לחכות ל 7600GT שייצא לחיבור AGP X8 תודה לעוזרים...!

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by ilanZx,

אני אוהב לראות סרטים אבל קצת מעצבן לראות אותם במחשב... ולצרוב אותם ולהפוך אותם שהDVD יקרא אותם לוקח הרבה זמן וזה מעצבן. האם כדאי לי לקנות כבל שיאפשר לי לראות תסרטים בטלוזיה? האיכות טובה? זה יוצא בערך אותו איכות כמו שאני צורב תסרט ואז שם בדיוידי? כמה עולה כבל כזה? גם המחשב הוא דיי רחוק מהטלוזיה בסביבות ה15-20 מטר... עדיין אפשר למצוא כבל טוב שהוא בארוך כזה? כמה הוא עולה בערך? הכרטיס שלי הוא GAINWARD 7900GT הוא תומך בזה נכון? אפשר לחבר לו תכבל? תודה

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by כריש 3,

הבנתי שיש הבדל בכמה פריימים לשנייה ושזה הבדל קטן האם זה נכון?...

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by Bingo,

Sapphire Radeon X1600XT PCI-e 256MB Retail Video Card Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card Sapphire Radeon X800GTO AGP 256 MB Retail Video Card Albatron Geforce 7600GT 256MB DDR III PCI-e DVI Video Card ואם אפשר תנו דירוג 1-4 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  10. תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 300 שקל ועם יהיה צורך אז על זכרון ראם נחמד (אני חייב לציין שהכרטיס הוא רק ביגלל שאני מת לשחק קאונטר סטרייק סורס) אגב הכרטיס מסך הוא בישביל קאונטר סטריק סורס כי הככרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא לא טוב למשחק אז תמליצו הנה המפרט שלי : מעבד: אינטל פנטיום 4 1.8 זכרון פנימי: 256ram כרטיס מסך: geforce 4 mx 440 128mb דיסק קשיח : 60 ג'יגה עכשיו אני צריך שתגידו לי מה אני צריך להחליף בישביל שסורס יפעל נורמלי על גרפיקה טובה וFPS 40 בערך או 30 כמה שאפשר ושלא יהיה קטוע המשחק כמה שאפשר בקיצור שהמשחק יפעל נורמלי וכמו שצריך עם גרפיקה טובה ... כי בג'יפורס שלי הגרפיקה חרא וקטוע מאוד מאוד וחרא fps 10-15 על הגדרות הכי נמוכות שיש. אגב אני צריך שתגידו לי איך אני בודק…

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by megahertz8,

אני כנראה מחליף מסך בקרוב (LG F900B) וחייב להחליף את כרטיס המסך המיושן (G-Force FX5600) בשביל שהוא יוכל להפעיל את המסך. אני בקושי בקושי משחק, אבל רואה הרבה סרטים ובעיקר גולש באינטרנט. ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל שעדיין יראו סרטים טוב. אני אשמח לכרטיס שיוכל לנצל את אופציות הHD של הטלוויזיה, ולכן אני פתוח להצעות. אני מקווה שלא אצטרך להחליף לוח (כרגע יש לי Intel D865GBF) כי זה רק יקפיץ את העלויות, אבל הוא תומך רק בAGP מה שיכול ליצור בעיות בהחלפת הכרטיס. בנוסף אני שוקל לקנות מסך זהה למחשב הישן (יותר), ורציתי לדעת אם הכרטיס הנוכחי יוכל להפעיל את המסך החדש לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות בלבד (המחשב של ההורים). כל דעה תעזור, תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by M-a-T-a-N,

פשש תותח על לפי דעתי לא ראיתי שמישהו פתח נושא עליו ולא מצאתי איזה השוואה של בנצ'מארקים אבל לפי מה שאני קראתי לכרטיס הזה יש ליבה R580 במהירות של 650MHz וזכרון שלא ראיתי עוד GDDR4 הפועל ב 2GHz קטלני ביותר וכן הדבר הזה אמור לצאת באוגוסט אחחח קרוספייר של דבר כזה חלום לא? ואני מחכה לו בקוצר רוח ומתעוררת אצלי קצת שאלות 1. אם הוא יתמוך DX10 2. לא נראה לי שווה להשקיע אם הוא יעבור את ה- 3500 ש"ח כי עד המחיר הזה סביר עוד איכשהו השוואה שעשו לו עם GeForce 7950GX2 כמה תמונות של המפלצת הזאת

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by nivabotbol,

שלום אני קונה מחשב חדש, E6600 . אני לא גיימר, ומחפש כרטיס מסך שיחזיק לי לאיזה שנה וחצי. חשבתי על: X800GTO 7600GS כולם PCI כמובן יש עוד הצעות? תודה ניב

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yogev_k,

יש לי 7600 ג'יטי חדש ששלשום קיבלתי מהחברה וכשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי 62 מעלות משהו כזה. מוזר לא?? כששיחקתי פאר קרי ויצאתי אחרי 45 דקות הוא הראה לי 68 מעלות. יש מצב שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה.?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה, אני קונה מחשב חדש ובקשר לכרטיס המסך אני מתלבט בין כמה: יש את ה- GigaByte 7600GT Silent Pipe 2 שהוא נחשב לטוב ומאד שקט יש את הConnect3D Radeon X1800GTO שהיה גם עם מאוורר זלמן אבל ביטלו את הדבר הזה בנועה, אז עכשיו מקבלים רק אותו ללא הזלמן ועד אתמול הייתי נעול על ה-PowerColor X1900GT בKSP אבל העלו אותו ל1290 וזה כבר מעל לתקציב שלי. איזה מבין השניים הראשונים עדיף? ואם יש הצעה טובה יותר ב1000-1100, 1200 מקסימום תציעו אותה. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אם אפשר בבקשה חוות דעת תודה...

17. קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש LEADTEK Winfast PX6600TD Geforce 6600 חיברתי אותו הכל טוב ויפה. קיבלתי כבל שאני מכניס שחור לכרטיס מסך עגול כזה דומה לשל מקלדת וזה יוצא אדום ירוק וכחול חיברתי את הבננות מהטלויזיה לכבל הזה הכבל הצהוב לירוק את האדום לאדום ואת הלבן לכחול הדלקתי את המחשב המסך של הטלויזיה רעד כזה ורואים את המחשב בטלויזיה אבל בלי צבעים וכל המסך רועד לגמריי וגם עולה ויורד בבקשה תעזרו לי מה אני צריך לעשות בשביל לראות את המחשב בטלויזיה כמו שצריך???????

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  18. שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by kinglol,

לפני כשנה וחצי רכשתי את הכרטיס מסך הזה והוא היה פועל מצויין, היום שנה וחצי אחרי הוא מתקשה להפעיל משחקים שהריץ בעבר בלי כל בעיה לדוגמא קאונטר סטריק FPS קבוע 60 . היום נע בין 20-40 מה יכולה להיות הסיבה לזה? ואיך פותרים אותה? תודה לעורים!

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  20. בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  21. ההורים שלי החליטו לשדרג למחשב של אחותי את הכרטיס מסך (אפיק AGP ). השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב?, GeForce 6800XT 256MB DDR3 256-bit או GFORCE 6800GT 256MB DDR3 256BIT?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by Avi313,

היי חבר'ה, אולי תעזרו לי קצת.. אודה לכם מאוד... אני מתלבט באיזו חברה לבחור לכרטיס מסך GF7600GT עדיף לי eVGA או XFX?

23. Started by sma,

שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת

25. Started by a-v-i,

היי, איך הכרטיס הבא? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 לעומת ה 7600GS וה 7300GT? רציתי ללכת על ה 7300GT אבל לנועה אין אותו במלאי ואנחנו קונים משם. התקציב הוא עד 600 ש"ח לכן ה 7600GS הוא בעייתי כי הוא עולה 700 ש"ח. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.