עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobi_af,

יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by yossi77,

אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. תקציב - עד 300 ש"ח לא למשחקים/HD ושאר טכנולוגיות...

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI? לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו. תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by maazg,

שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by pooki_1,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by pooki_1,

היי לפני כחודש השארתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473805.0 ואחרי קצת שיטוט בפורום ובמדור מפרטי מחשב החלטתי ללכת על הכרטיס הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVR-5450G1&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם הבחירה בסדר? או שעדיף לי לקחת משהו מתקדם יותר\פחות? התקציב הוא סביב ה350 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  11. http://www.pointpc.co.il/products/19943

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by Gully,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by ofirterev,

חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, הרכבתי מחשב לאח שלי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324610.0 המעבד QUAD 6600 כרטיס המסך שבחרנו: ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ מחיר: 240 שקל האם הכרטיס מסך חזק מספיק? אנו לא מתכוונים להשתמש בו למשחקים.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  15. מבקש המלצה לכרטיס מסך ליישומי גרפיקה דו-מימד (פוטושופ, קורל דרו ועוד) לא מיועד למשחקים עבודה עם מספר תוכנות במקביל וקבצים גדולים במיוחד, לעיתים מעל 100 מגה. אפשרות ליציאה כפולה לשני מסכים דרישה עיקרית לייציבות מערכת ופחות למהירות עבודה. מגבלת תקציב עד 1000 ש"ח נתוני מערכת מעבד AMD 1800 לוח GA-7VRXP זיכרון 2X512 וויינדוס 2000 תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by vmaddog,

לאחר שקניתי מחשב פה בלוחות מחפש כרטיס מסך משתלם עבור ילד שהתחיל לשחק ב fortnite, מעדיף nvidia, אין בעיה למשומש (כל עוד יש לפחות עוד שנה אחריות) מעבד 6700k' מסך 1920*1080 אין בעיה לרכישה מחול. השאלה האם עם כל מה שקורה עכשיו כדאי לחכות שבוע שבועיים, או שיקח עוד זמן רב לירידות מחירים להגיע? תקציב סביב 800 שקלים

17. Started by ASTR4L,

שלום לא מזמן קניתי לאחי הקטן מחשב (בן 10). זה המחשב http://ksp.co.il/?select=.269..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16087&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו אני לא גר אם ההורים ובאחד הביקורים ראיתי שהוא משחק tf2 וקצת cs:go. ואין הרבה fps הרזולוציה של המסך היא 1280x1024. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מסך לא יקר אבל שיחזיק לו את המשחקים ברזולוציה הזו ולא כמו שהוא משחק עכשיו 800x600 על 45-30 fps. עד 500₪

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by שלמה הדג,

שלום. בדיוק קיבלתי מחשב חדש ואח שלי קיבל את המחשב הקודם שלי. הקטע הוא שלמרות שהמפרט לא רע בשביל ילד בגילו (שמונה), הכרטיס מסך עושה בעיות (GF4MX). רציתי לשמח אותו ולקנות לו כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח. אני חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4171 מה דעתכם? הוא לא משחק משחקים כבדים או מסובכים, פיפא, ניד פור ספיד (לא אנדרגראונד) וכו'. שאר המפרט: Intel P4 1.6GHz לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע. 256MB DDR

19. Started by aboren,

הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by XseTioN,

האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…

21. טוב אז אני מחפש מחליף ל7600GT שלי שלא סוחב לי סרטי HD. המטרה של הכרטיס מסך היא אך ורק סרטי HD, משחקים אני משחק אך ורק בפלייסטישן לא נוגע במחשב, המטרה של המחשב היא HTPC למטרת סרטי בלו-ריי בעיקר. חשוב מאוד שיהיה שקט ושיהיה בדיוק לצרכים שלי, לא צריך איזה כרטיס מפוצץ שיריץ משחקים הכי טובים ללא תקיעות כמו שהסברתי יש את הפלייסטישן בשביל זה. חשבתי על 2600XT אבל ראיתי שהמחליף כבר בדרך, יש רעיונות? מפרט נוכחי- D920-כן כן זבל של מעבד, אבל אוברקלוקר לא רע ומחזיק מצויין את הצרכים שלי P5WD2-P- של אסוס 975X 2GIGA 800MHZ- יש לי 4 סטיקים של 512. וכמובן ה7600GT הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by gggil,

לפי מה שהבנתי המחירים של הרטיסים האלו לא בשמיים אז הכרטיס הכי טוב שללא חיבור כח נוסף מהספק, בבקשה תיידעו ותביאו לכאן אני יודע שעדיף כבר להחליף ספק ולקנות כרטי מסך נורמלי אבל אין לי מספיק כסף גם בשביל ספק טוב וגם בשביל כרטיס מסך טוב..אזז בבקשה ;D תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Noam0101,

היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שיוכל להריץ משחקים פה ושם. מה שחשוב לי קודם כל זה שיהיה כרטיס ללא מאוורר. ראיתי שיש שלושה דגמים בולטים שנמכרים היום בחו"ל ללא מאוורר - R7 250,‏ 7750 ו-GT 640. מה שכן, לא הצלחתי למצוא אף דגם כזה שנמכר בארץ, ואני גם לא בטוח מה מביניהם עדיף. תוכלו לעזור לי להחליט מה לקנות? ואם אפשר, להפנות אותי לחנות שמוכרת כרטיס כזה, ועדיף באזור רמת גן\תל אביב. נועם

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  24. אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by eyal4,

האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.