עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לחבר את המחשב שלי ל 2 מסכים, האחד גדול והשני המסך הנוכחי שלי כמו שכתוב בכותרת. 2 המסכים יכולים להתחבר בHDMI ולכן עדיפות לכרטיס שיש לו 2 יציאות כאלו. המטרה היא בעיקר צפייה בסרטים, פחות במשחקים אבל לא שולל את האופציה. תקציב לא בשמיים, מחפש את הכרטיס שיתן יחס עלות-ביצועים הטוב ביותר, ושיהיה שקט תודה

2. Started by shay820,

שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שיחובר למסך LCD בגודל 42 אינץ,ובנוסף יחובר למסך מחשב בגודל 19 אינץ המסך מיועד להצגת גרפים אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. Started by THE FOX,

מעוניין בכרטיס מסך זול ובסיסי שיציג וידאו באיכות HDTV.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  4. מעבד: AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78GM-UD2H G.skill DDR2 4096MB CL 4-4-4-12 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מסך: Samsung 19" syncmaster 4:3 רזולוציה: 1024*1280 אני מחפש כרטיס מסך לשימוש ביתי. אני לא משחק הרבה במשחקים. חשבתי על תקציב של 400 ש"ח. האם אני צריך גרסאת DDR2 של הכרטיס עם הלוח אם שלי? אם זה ממש יעזור אני מוכן לחריגה של עד 100 ש"ח. אני מבקש שתרשמו דגם מדויק כי כשאני מחפש דגם בזאפ זה נותן לי הרבה אפשרויות (Sapphire, Gigabyte,Palit...) . אני חושב שגרסאת 512MB תספיק לי.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתמודד בכבוד (= הגדרות גבוהות יחסית, לא חייב הכל על מקסימום) עם משחקים כמו Crysis Warhead ודומיו. התקציב המשוער שלי הוא בסביבות ה-1,000 ש"ח. מפרט המערכת שלי כרגע הוא: מעבד: Core i3 530 2.93Ghz לוח אם: Foxconn H55-MX זיכרון: 2GB OCZ 533Mhz ספק: ככה"נ גנרי, 550W. תודה!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by ROTEMan,

בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by scylla,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: 2.8C Asus P4S800D 2*256 DDR PC3200 9800PRO הבעיה שה9800 נשרף כנראה כשבועיים אחרי שפגה האחריות (ביש מזל) וצריך לשלוח אותו לחו"ל לתיקון וזה לא משתלם. הוא מעוניין לקנות כרטיס חדש בפחות או יותר 1000 ש"ח ++. הכרטיס שלדעתי הכי מומלץ הוא 6600GT שלחבר אחר שלי עלה 1050-1080 אני לא זוכר בדיוק. (של לידטק..) יש חנות ודגם מומלץ שכדאי לו להסתכל ולקנות?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by giloman,

מחיר 1200-1350 הוא מפציר בי שחייב להיות 256 MB אז בבקשה לא להמליץ על אחרים ...

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. Started by bad-sector,

חבר שלי מוכן להשקיע את הסכום הנ"ל לכרטיס המשתלם ביותר לסכום... (גם אם זה כרטיס זול יותר עם אמצעי קירור או כל וריאציה אחרת של הסכום הנקוב) ממתין להמלצות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yotam360,

כרטיס מסך לחבר בתקציב 500-600 ש"ח הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by sagim194,

כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by kobi_af,

יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by yossi77,

אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. תקציב - עד 300 ש"ח לא למשחקים/HD ושאר טכנולוגיות...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  18. אני רוצה לבנות מחשב ולחבר אליו מצלמות אבטחה, האם מלבד הכרטיס היעודי יש צורך בכרטיס מסך בנוסף והאם כרטיס מסך OB מספיק. אם כן יש חשיבות האם זה NV או ATI? לא ידעתי לאן לפוסתת את זה.. אם יש צורך תעבירו. תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by maazg,

שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by pooki_1,

היי לפני כחודש השארתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473805.0 ואחרי קצת שיטוט בפורום ובמדור מפרטי מחשב החלטתי ללכת על הכרטיס הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVR-5450G1&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם הבחירה בסדר? או שעדיף לי לקחת משהו מתקדם יותר\פחות? התקציב הוא סביב ה350 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by pooki_1,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. http://www.pointpc.co.il/products/19943

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by Gully,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by ofirterev,

חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, הרכבתי מחשב לאח שלי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324610.0 המעבד QUAD 6600 כרטיס המסך שבחרנו: ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ מחיר: 240 שקל האם הכרטיס מסך חזק מספיק? אנו לא מתכוונים להשתמש בו למשחקים.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.