כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
לפי הכתבה בשער הראשי רשום ש- Radeon X1950XTX יצא ב- 4 לספטמבר... מתי תהיה ירידת מחירי הכרטיסים בארץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך כרטיס מסך ב300 שקל עם חיבור AGP . החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך ביגלל שהמשחקים החדשים לא עולים לי אני קונה את הכרטיס בעיקר למשחק css. הנה המפרט intel 1.8 256 ram כרטיס מסך Geforce 4 mx 440 עם 128mb תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי כרטיס VIVO וכרטיס קול רגיל, ואני רוצה להקליט דברים מהטלויזיה, עכשיו, אני צריך להקליט את הוידאו והסאונד בנפרד, יש תוכנה שאולי מקליטה אותם ומשלבת אותם בזמן אמת? או שאני אהיה חייב להקליט בשתי תוכנות נפרדות ואז לחבר בMOVIE MAKER או משהו כזה? והכל של ההקלטת סאונד, יש לי כבל שמצד אחד הוא כבל שמחברים לחיבור אוזניות בנגנים או במחשב, ומצד שני הוא אדום-לבן. אני יכול לחבר אותו לאדום-לבן בטלויזיה ולמיקרופון במחשב? או שאני צריך להשתמש בכבל שהוא פשוט אוזניות-מיקרופון? כי יש לי גם כזה איפשהו...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אין לכם מושג איזה סיפור זה למצוא כרטיס טוב במחיר טוב בארה"ב.. כל פעם שמצאתי איזה 6800 ב-100 דולר או פחות הייתי עם הראש בעננים אבל אחרי כל השמחה מסתבר שזה מוצר פגום שהחברה תיקנה ומי שקונה את המוצר הזה כל האחראיות עליו.. כמעט קניתי 6800 אולטרה ב-130 דולר אבל כנראה זה היה בשיא של המבצע וכשחברה של אחי הגיעה לחנות המוכר אמר לה שהכרטיס אזל בכל הרשת.. אז בסופו של דבר קניתי: XFX GEFORCE 6800 XTREME 256MB GDDR3 AGP DUAL DVI/TV-OUT ב-120 דולר. אני יודע שכמה פה אמרו לי שהביצועים של ה-XT כמעט כמו של ה-6800 הרגיל וזה בזבוז כסף.. אבל אין מה לעשות זה מה יש.
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
גולשי פורום "תצוגה וגרפיקה" שלום רב, בעקבות חידושו של FAQ הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של הFAQ) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע לFAQ נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה בFAQ (מספר השאלה), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "תצוגה וגרפיקה"
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שח שמתאים לממשק AGP וכרטיס מבוסס Nvidia למשחקים כמובן ראיתי בזאפ את הכרטיסים הבאים: nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gainward ב837 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 256MB Gainward ב860 שח nVIDIA GeForce PX6600GT 128Mb Leadtek ב603 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte ב742 שח איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם ( או שפספסתי אפשרות אחרת )..... מפרט מחשב מעבד Prescott 3G 478 לוח אם של ASUS P4P800SE זיכרונות 256x2 Mosel
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני הולך לקנות מחשב בערך עוד חודש ולי הייתה התלבטות בין כרטיסי המסך: geforce 7600gt extreame לבין radeon x1900gt ששניהם עולים סביבות 1200 עכשיו דיברתי עם חבר מהפורום והוא אמר לי שאמרו לו פה שעומד לצאת עוד כחודש כרטיס מסך בשם x1650xt ושהוא יותר חזק מה-7900gt עכשיו מה שרציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בעוד כחודש + אני מוכן לקנות בכ-1200+ (תלוי אם זה באמת משהו שווה ומיוחד).... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחירים יוצאים לי ממש קרוב בתשלומים... ה 1900GT יוצא פחות 70 שקל ככה, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלם אני מרכיב את המחשב הנ"ל איזה כ. מסך תייעצו לי לקנות עד 800 ש"ח מעבד e6600 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק סגור על מה עדיף לקנות.. 2 כרטיסים לא כלכך חזקים ולהקים מערך SLI או אחד ממש חזק לבד. מה עדיף? ועוד שאלה, מה עדיף? קרוס פייר או SLI?
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תגידו אני משחק על רזולוציה של 1280@1024 ולעיתים על קצת פחות. אינ עכשיו קונה מחשב חדש ויהי לי E6300 לוח אם של אסרוק 2 GB DDR 2 667 וHD 250 GB עכשיו אינ מתלבט בכרטיס מסך האם לקחת 1900GT או 1800XT בגירסאת 512 או 256. עקרונית לא תהיה בעייה של תקציב לכל אחד מן הכרטיסים אך האם אני יראה שיפורים שמצדיקים את ההשקעה? 2)האם לקנות עכשיו 1900XT לא יהיה בזבוז כי בכול מקרה בוא נגיד 4 חודישם אחרי שיצא DX10 אני יקנה כ. מסך חדש? לסיכום מה אתם ממליצים לקחת? נגיד ואני יעשה OC קטן האם ל 1900 GT יש יותר או פחות פוטנציאל מ - 7900GT ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עד 900 ואני לא גיימר ככה שהוא צריך להיות בסדר מאוד במשחקים לא חייב מטורף וגם ממש חשוב ויראה וידאו יפה מאוד כי יש לי טלוויזיה גדולה בחדר ואני צריך איכות...
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניית כרטיס מסך למחשב של אחי הנתונים שלו הם: pentium 4-2.0 mhz מעבד asus p4s333-m לוח האם 512 ddr זכרון והארדיסק WD 120 GIGA התקציב עומד על 800+- והתלבטות העיקרית היא בין 2 כרטסים http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2334 הכרטיס של חברה אמינה שמנסיון לא אכזבה ,שקט -למעשה ללא מאוור , ופחות או יותר זה ללכת על בטוח הכטיס השני http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS.html הוא מחברה שקצת נראית לי חשודה ומעולם לא נתקלתי בה האמת שאני לא מבין בנתונים יותר וקשה לי להשוות ביניהם הבנתי שה6800 טוב יותר מ7600GS אבל האם זה תקף גם לגבי 6800GS לא ממש מבין בהבדל בין הדגמים (GT,GS,ULTRA וכו') ובשורה התחתונה מה עדיף ? האם יש…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום מפרטים את כ. המסך הבא: LEADTEK PCI-EX WINFAST GEFORCE PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O -RETAIL האם לפי נתונים האלו זה כרטיס האקסטרים או שיש מס' כרטיסים עם השם שנתתי ? האם הכרטיס X1800GTO עדיף על הנ"ל? על הכרטיס לתמוך ב CF שאולי יבוצע בעתיד וכך גם לגבי OC עתידי. הכרטיס אם יהיה DFI INFINITY 975X/G או ASUS PSW DH DELUXE. המחשב מיעד בנוסף לעבודה כללית לעיבודי תמונות של 8MB ולעבודה מזדמנת בCAD למינהם. האם יש צורך להוסיף קירור לכרטיסים ואיזה מומלץ תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב למשחקים? הוא תומך ב SM3? ספק 380W נקי יספיק לו? וזהו.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הרזולוציה המקסימלית ברוב הכרטיסים האלו היא 720x576. ז"א שאם אני רואה על מסך שמכוון על נניח 1024X768 אז אי אפשר לראות על מסך מלא? ואם כן אז זה בעצם "נמתח" שמוריד מהאיכות? האם קיים כרטיס שמאפשר לראות ברזולוציה של 1024X768? תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס טלויזיה למחשב ומהיציאה של הכרטיס טלויזיה מחבר את זה לכרטיס מסך (X1800GTO עם VIVO) אז אפשר לקלוט שידורי טלויזיה? יש אנשים שמשתמשים בכרטיס טלויזיה ע"מ ממש לצפות בשידורים? תודה לעוזרים... :
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב לאפיק AGPx8 במחיר של עד 1000 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום , אני קונה כרטיס זה מ EBAY , כבר זכיתי נשאר רק לשלם , האם כרטיס זה טוב , האם מחיר טוב , יש איזה כרטיס יותר טוב בסביבות מחיר זה ... תודה .... נתוני מחשב : Intel Pentium 4 2GH 384 MB זיכרון
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-