כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך עד 500 שקל. כרגע יש בפני שתי אופציות: Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail או Gigabyte Geforce 9600 GT, 512MB 256Bit GDDR3, DUAL DVI, HDMI, PCI Express 2.0, GV-N96TSL-512I, Retail שניהם באזור ה-400 שקל. השאלה היא האם יש משהו עדיף עד 500 שקל, או מה מהם עדיף לקחת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי כרטיס רדאון 9700 פרו של ג'יגהבייט . עכשיו הבעייה היא כזאת , עם הכרטיס קיבלתי כבל לחיבור לטלויזיה שעבד בזמנו... כיום איבדתי את הכבל ואני משתמש בכבל אחר שיש לי שעבד לי עם הגרטיס GEFORCE הישן שהיה לי. אני מחבר את הכל , החיבורים טובים אך זה לא הכבל שקיבלתי עם הכרטיס. אני פעיל את ה- TV OUT דרך ההגדרות ככה: http://planet.nana.co.il/kk123/TV.jpg עכשיו הבעיה היא שחיברתי הכל וגם הפעלתי מחדש את המחשב ועדיין הוא מראה (תסתכלו בתמונה) שהטלויזיה לא מחוברת ובגלל זה אני לא יכול להפעיל את ה- TV OUT. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? מישהו התנסה בבעיה כזאת ? תודה מראש, JOOK . נ.ב. כאשר אני מחבר את החוטים הטלויזיה עושה כאלו רישרושים שהיא תמיד עשתה כשזה עבד , זאת אומרת שהיא קולטת …
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב היום יותר חזק?? ובמה זה מתבטא.. אם יש לכם בנצ'מרקים בין השניים אז שימו... תודהה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום-אני מקבל מתנה כרטיס מסך עם בחירה של אחד משניים: radeon 9550 256mb/128bit 6200 256mb/64 bit השימוש לאינטרנט ומשחקים קלים-gta,fifa איזה עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תיקון קטן לחדשה הנ"ל - הכרטיס כבר זמין בארץ.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות את ה- RADEON 9800 PRO ואני מתלבט בין החברות הבאות ATI HERCULES GIGA BYTE עכשיו אני גם רוצה שלכרטיס יהיו יכולות OC טובות מישהו ראה עליהם ביקורות או משהו דומה ויכול להלמליץ לי על משהו?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כול השיידרים של הדמו כתובים בCG
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי!!! לפני שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי : AMD 3200 + 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Gigabyte 6600GT 128 512 DDR400 X2 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה מומלץ להרים את המהירות ובמה זה כרוך.. תמליצו לי על אמצעי קירור טוב בבקשה :> פתיחת צינורות ? מה זה...
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אחרי קניית מחשב חדש ,הגיע הזמן גם להחליף את המסך ,מאג 770v. למרות שהוא טוב ,אני עדיין הייתי מעדיף משהו חדש ,אבל אני מתלבט אם לקנות crt או lcd. מה לקחת-crt 19 אינץ בינוני ,או lcd 17 אינץ בינוני גם כן? התקציב הוא עד 1400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי חברים, שלום רב, פעם ראשונה שאני כותב פה... היה לי מחשב בין 5 שנים והשבוע השתדרגתי למחשב חדש וטוב הכולל Intel Quad Q9550 עם מאורר של ThermalTake (בנתיים לא עבר את ה-30 מעלות) לוח Asus P5QC OCZ 8GB RAM DDR2 800 Sapphire HD4870 512 MB Windows Vista 64 Bit ספק כוח 525W של Enermax Mudo Seagate 500GB + Westren 640GB הכל טוב ויפה, הוינדוס רץ מהר וסבבה. רציתי לדעת כמה דברים שהטרידו אותי ואני בטוח שתוכלו לעזור. 1. יש האופציה בדרייבר של ATI Overdrive המאפשר לעשות OC העניין הוא שכרגע האופציה נעולה, ואין בעיה לפתוח את ה- Unlock אני רק מפחד שאם אעשה את זה, האחריות על הכרטיס תבוטל, האם יש משהו בדבר? 2. ראיתי באתר של Sapphire שיש 2 גירסאות לכרטיס- האחת עם שהמאוור וכל הקירור בצבע א…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX+ OC 512MB PCIe 2.0 מתאים למפרט שלי מבחינת ספק כוח , מעבד , ולוח אם . המפרט בצד. אני מניח שכן אבל אני רק רוצה לוודא את זה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה9600XT שלי בכרטיס יד שניה חזק יותר ואני קצת נופל עם דירוג הדגמים השונים. הייתי רוצה לדעת מי מבין הכרטיסים האלו חזק יותר ובכמה ההפרש משמעותי: 6800GS 7600GS 7600GT נושא הת'רד שונה קצת..
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ברצוני לדעת כיצד להסיר WDM של כרטיס מסך ישן (GEFORCE2) ע"מ שהתקנת ה-WDM של הכרטיס החדש (RADEON 8500) לא תתקע ותתן את ההודעה המצורפת מטה... תודה.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תביאו לי מסך CRT שאתם הכי ממליצים שיהיה יותר טוב מLG Flatron F900B תודה
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה4850 וניתקלתי בבעיה, שאני מדליק את המחשב הוא עולה רגיל עד למסך התחלה של הויסטה ואז הוא פשוט מאבד את האות. הכרטיס הקודם היה 1950PRO, ניסיתי לחבר את ה4850 במחשב אחר חלש בהרבה והוא עבד!! מה אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי 7600gs האם הוא יתמון המסך (lcd)עם רזולוציה של 1280X1024? ואם לא אז מה אתם יכולים להציע לי לא במחיר מופרח מדי...(Agp). תודה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הנה המפרט , הוא קצת ישן לכן פתחתי נושא חדש. מעבד AMD athlon 64 X2 6000+ לוח אם Asus M2A-VM HDMI ספק corsiar 430 התקציב הוא בסביבות ה600 ש"ח תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי ערב טוב לפני יומיים רכשתי מחשב. קניתי את המחשב בלי מערכת הפעלה, אבל LOGICPC הביאו לי ויסטה אולטימייט 32 ביט של 30 יום. חשבתי אם כבר אז כבר.. הפכתי אותו לחוקי, אני חייב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני משתמש בויסטה. התקנתי את כל הדרייברים והכל טוב, אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס וכל החומרה בלי בעיה(כמעט). כשהתקנתי את COH זה לא נכנס למשחק ושולח את ההודעה הזאת: http://img152.imageshack.us/my.php?image=peoblemxz5.jpg . הPERFORMANCE INFORMATION מראה לי: http://img401.imageshack.us/my.php?image=problem2wn9.jpg . זה ממש מוזר כי בDEVICE MANAGER, ב8.9 CCC וכו' הוא מחובר:\ http://img391.imageshack.us/my.php?image=problem3rz1.jpg ד"א אם אני נכנס לזה הוא מראה שהכרטי…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב על קנייה של מחשב חדש ורוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לכרטיס מסך. חשוב לציין שאני לא גיימר גדול,סביר להניח שאקנה משחקים ספורים,2-3 בשנה. מהמשחקים שאקנה אני רוצה להנות ולקבל חווית משחק חלקה ,עם פילטרים מופעלים ובלי תקיעות ושאר עניינים. דוגמא למשחק שרוצה לקנות ולהנות ממנו- BF2 .. תקציב מקסימאלי לעניין 2000 ש"ח ומטה. האם ה-7800GT הוא הכרטיס בשבילי או שאני מכוון גבוה מידי וכרטיס חלש יותר יספיק? בהנחה שאלך על 7800GT,נתקלתי בכמה ידיעות על בעיות עם חלק מהכרטיסים (ארטיפקטים ועוד כל מיני). הנה דוגמא אחת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162052.0 אם אני לא טועה,הבעיות האלו התרחשו רק בכרטיסים מומהרים (כרטיסים שהומהרו במפעל). לא חשוב לי לסחוט …
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם ה7800GT או הGTX יראו איזשהו הבדל מה6800GS בסרטים? בעבודה משרדית רגילה? או שכל היתרונות שלהם יתבטאו רק במשחקים הדורשים גרפיקה כבדה?
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול כמה שאלות על מסכי מחשב והם:מהו ההספק המומלץ למסך של 17 אינץ? מהם גודל הנקודה של המסך המומלץ?. מהם תדר רענון של המסך המומלץ? מהי הרזולוציה המומלצת למסך? מהי האחריות המומלצת למסך?. האם מכירים ומה דעתכם על המסכים הבאים והם:F700B LG , 793DF שלסמסו נג,VIEWSONICE92F, כולם בגודל של 17 אינץ האם גם אקבל בחינם את תוכנת outlook בתוך המחשב בעת הקנייה? אודה לכם אם תענו על שאלותי בהקדם תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-