עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שמיועד בעיקר לעריכת סאונד... אבל גם קצת לעריכת גרפית + משחקים. הבנתי שלעריכה גרפית עדיף NVIDIA בגלל התמיכה בCUDA. הבעיה היא שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר שקט. איזה מהכרטיסים הבאים יותר חזק ואיזה יותר שקט? CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9313 או LEADTEK PX9600 GT 512MB GDDR3 (S-FANPIPE) FAN - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9615 אם יש לכם עוד הצעות בסביבות ה-600 שקל, אשמח לשמוע... תודה רבה, סהר

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  2. תגידו יכול להיות שהכרטיס מסך שלי משתווה לFX5900? כי : מהירות ליבה (ללא אובר קלוק!!):310MHZ מהירות זיכרון (ללא אובר קלוק):425MHZ כמה שאמרו שST LAB חברה לא מוכרת מסתבר אחרת......!!!!

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. מה דעתכם על השילוב? האם המעבד יגביל מאוד את הכרטיס מסך? יש לי הצעה על הHD5770 שברשותי ככה שבסוף הHD7850 עולה לי 600 ש"ח. אבל אני בספק אם המעבד שלי יגרד את היכולות של ה7850, ה5770 לא מצליח להעמיס על המעבד מעבר ל70 אחוז.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by king123321,

היי אני חדש פה ושמעתי שיש פה טכנאים ואנשי מקצוע , בכל מקרה הנה הפרטים : מחיר : בין 550-590 לוח אם : Asus P5KPL-CM כרטיס מסך נוכחי :Palit 9500GT 512MB יעד : גיימיניג , וOVERCLOCK ספק כח : AbPower ATX-500W מעבד :C2D E7400 אם אפשר אז גם תמליצו לי על חנות טובה מפתח תקווה אם אפשר או חנות ארצית

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by yonatanR,

איזה מהכרטיסים הנ"ל עדיפים: 1950GT, 1950PRO, 1950XT, 7950GT (מתוכנן אוברקלוק). תודה למגיבים ולעונים.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by o07,

מה אתם חושבים יהיה עוד כמה שנים בנושא הגרפיקה??? יהיה לה גבולות או שהיא תוכל רק להשתפר???

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  7. הכרטיס מסך פעם מחליט לעבוד ופעם לא, פעם רואים מטושטש ופעם טוב , איפה אפשר לתקן אותו? יש מעבדה או משהו?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. Started by Pro modder,

היי חברה.. אז כמו שרשום בכותרת: יש לי בבית טלוויזית LCD ומחשב ניד. עכשיו הבעיה היא שבטלווזיה יש רק כניסת HDMI (אין כניסות VGA ו DVI) . במחשב הנייד יש לי רק יציאת VGA. אני צריך מערך כבלים\קונקטורים , על מנת לחבר בין המחשב VGA ל-HDMI בטלווזיה.. האם זה אפשרי? (לא רק מבחינה פיזית, אלה גם מבחינה שזה יעבוד) - תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by oded1st,

שלום, זה המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI Chieftec 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) הכנסתי את הGTX460 לחריץ , חיברתי את שני חיבורי החשמל שקבלתי, אבל אין תמונה אני בטוח שזה בגלל חיבורי החשמל. גם יש מקום לשני חיבורים ובקופסא היה רק כבל אחדץ אז אולי אני צריך לקנות עוד אחד? הנה תראו בקופסא היה רק אחד כזה: ובכרטיס יש מקום ל שני חיבורי 6 פינים: אז אני צריך לקנות עוד אחד כמו הכבל הזה?

10. Started by weamir,

קיבלתי 2832. האם זה טוב? איזו תוצאה נחשבת מצויינת?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by bcvbvc,

היום קיבלתי את ה 7800gt הכנסתי בסלוט pci-x חיברתי את החיבור 6 פינים כרטיס ולספק הדלקתי את המחשב וחושך המחשב נשאר על standby אין סיגנל נסיתי לחבר תכרטיס בחיבור dvi למסך של אבא שלי וגם עדיין המסך נשאר אל stand by למישהו יש מושג למה יכול להיות שהכרטיס דפוק

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by wiz,

אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. יש לי בעיה ב gta sa המסך שלי ממש חשוך אז הורדתי את הרזולציה(בלי שום קשר לחושך) וראיתי שהמסך נהיה יותר בהיר אז יש למשהו מושג מה הקשר ומה אפשר לעשות כדי שרזולוציה תשאר גבוהה ויהיה יותר בהיר? :s05:

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by izir,

שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שלום.אני רוצה לקנות את הכרטיס Radeon X1900XT ( ) וראיתי ששתי יצרניות מיצרות אותו-GigaByte ו Sapphire.למה ההבדל במחיר הוא 600 שקל?זה לא אותו כרטיס?ואיזה חברה יותר טובה?אני שמעתי ששווה ללכת על Sapphire. שאלה שניה:מה ההבדל בין מסך דק LCD לבין מסך שטוח של CRT?ואיזה מהם מומלץ למשחקים?כמובן שהמחיר יהיה שווה את ההשקעה :. תודה.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by OvOnoob,

שלום לכולם אני יודע שהנושא כבר נידון בעבר אך לא הצלחתי להסיק תשובה חד משמעית ואשמח לקבל עכשיו. ברשותי מחשב עם מעבד פנום 2 945 C3. שני כוננים קשיחים, צורב והכל במארז סטנדרטי. ספק הכח שברשותי הוא hec win+ 550w (שהוא לא מהמובחרים שיש אבל עושה את העבודה) ורציתי לשאול האם הספק הזה יוכל "לסחוב" תצורה של 2 HD6950 בCF?? ראיתי דעות חלוקות בנושא ובנוסף בדקתי במחשבון וואטים אינטרנטי ועל פיו 550W אמור להספיק אז למי להאמין???. בנוסף כשאומרים לא יסחוב מה הכוונה?? המחשב לא ידלק? או שנקבל ביצועים פחותים?? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by WhiteTigerK,

אז ככה - אני בשלבים ראשונים של חקירת הנושא ומציאת דגמים מובילים. התנאים הם : 17" LCD, בצבע שחור (!), מקסימום 16ms, יציאת DVI, עד לסכום של 3000 ש"ח. עד עתה, התרשמתי מהנתונים של השלושה הבאים (וראיתי במו עיני רק אחד) : א. ViewSonic P171b - אותו גם ראיתי. ב. LG L1720P ג. Samsung 172X (לפי ידעתי, לא קיים עדיין בארץ). אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת לגביי השלושה הנ"ל, וכמובן המלצות לדגמים נוספים ע"פ הקריטריונים שבתחילת ההודעה. תודה רבה!

18. שלום לכולם, חיברתי את המחשב שלי עם כרטיס 8800GTS לטלויזיה שתומכת ב-HDMI ורואים מטושטש. מה אפשר לעשות כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר? -הדרייבר מעודכן. -הכרטיס מסך מחובר דרך DVI והיציאה השניה היא HDMI שחיברתי לטלויזיה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by Nosh,

דריברים חדשים לATI (גרסא 8.4) http://ati.amd.com/support/driver.html

20. Started by d-undertaker,

שלום לכולם! היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה.. לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר?? האירו את עיניי בבקשה

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  21. אני מדבר על תמיכה בלוח. בתודה, Quantom.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by k_700,

איזה מסך יותר מולמץ? LG L1750SQ יש 8MS בזמן תגובה אבל אין חיבור DVI בLG L1730B יש 12MS ויש חיבור DVI. על מה כדאי ללכת?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by darkman,

שלום לפני כחצי שנה רכשתי את הכרטיס R9600 PRO עד לפני שבועים לא השתמשתי בוא למשחקים כלל ולפני שבועים הרצתי כמה משחקים "כבדים" ואחרי בערך שעת משחק או קצת יותר המחשב נתקע או שאני משחק ופתאום הדמויות או הרקע מחליפות צבע... האם זה יכול להיות קשור להתחממות כרטיס המסך? האם אפשר "להפעיל" את האחריות? לא בוצע שום OC על הכרטיס מעולם.

24. Started by idanaz,

שלום לכולם לאחרונה מדגדג לי לקנות כרטיס מסך חדש האם ATI 2900 עדין קיים במלאי בחנויות , מבחינת ביצועים האם הוא נופל בהרבה מ ATI 3850 ? א מ 8600 GTS או שהוא עולה עליהם ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by master whilee,

בעיקרון הדרישות הבסיסיות הן: - התקציב הוא בערך בסביבות ה700-800 ¤ - 17 אינצ' מספיק - מגיע לרזולוציה של לפחות 1280*1024 - אמינות - אין ממש חשיבות לFPS, כל עוד זה לא ממש ממש נמוך ( מתחת ל50 ).. כי זה לא למשחקים אלא יותר לעבודה משרדית וסרטים אודה מאוד למי שיש לו המלצות/רעיונות...

• 6 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים