עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב עם מעבד 2.4 של אינטל,לוח אם של ASUS ה-P4S533VM עם AGPX4 זכרון 512 MB DDR וכרטיס מסך 9800 PRO של GIGABYTE. אני נחשב לגיימר. נאמר לי כי במפרט המחשב שיש לי אני לא מנצל אפילו כ50% מכוחו של הכרטיס מסך. אני מאוד רוצה לשדרג לPCI EXPRESS אך יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שהוא תומך בAGP. מה אני יכול לעשות ולשנות על מנת לנצל כ100% מכוחו של הכרטיס מסך. אני חייב לציין כי גם במפרט הזה אני מריץ משחקים בצורה די טובה,ברזולוציות גבוהות ובאפקטים גבוהים.אך מצד שני חבל לי שאני לא מנצל מספיק מכוחו של הכרטיס שעדיין נחשב היום לכרטיס חזק.

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by sagi_10,

אני רוצה לפתוח צינורות לכרטיס של חבר שלי אני שואל = יש לכרטיס הזה צינורות לפתיחה וכמה איך עושים את זה

3. Started by smit,

שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הללו איזה מהם עדיף יותר מבחינת הביצועים -ללא- OC? ההבדלים העיקרים הם שב 6800LE יש 256BIT, אבל ב 6600GT יש DDR3. אני מדבר על הדגמים של ה 256MB, בשניהם. איזה מהכרטיסים עדיף ? תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. 1. http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/vga_charts-04.html#3dmark_2003 2 .http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. אודה לכם אם תביאו לי הצעות מאתרים בארצות הברית כי משם אני קונה (פה בארץ 300 דולר למסך אלסידי זה קצת) תכונות- נתונים טובים ככל שהמחיר נותן 17 אינץ מינימום *האם 16ms זה טוב למשחקים? האם התמונה תימרח לי או שאני לא ישים לב בכלל? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by weamir,

קיבלתי 2832. האם זה טוב? איזו תוצאה נחשבת מצויינת?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by or,

היי, אחריי יותר מידי בירורים הגעתי ל-3 דגמים שעונים לדרושה של משחקים וסרטים... יש את ה-Benq יש את ה-Sony ויש את ה-philips יש לכם אוליי דעה אלייהם ו/או המלצות על מסכים אחרים שיתאימו לי למשחקים ולסרטים... ובכלל מה אתם חושבים על האיזו הזה: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L778&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 הוא שווה את המחיר שלו?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. אני משתמש בדרייבר 71.50, ומשום מה יש לי רק את האפשרויות הללו: איך מפעילים את שאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by hagay21,

עידכנתי דרייברים אחרונים והמסך השתגע מישהוא מכיר את התופעה? יש לי ראדון 9700 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by s_man,

אני מתכוון להזמין השבוע מחשב עם אחד המסכים הנ"ל. ההבדל ביניהם הוא שלדגם ה-B ישנה כניסת DVI, וההפרש במחיר הוא 300 ש"ח (1800 מול 2100). האם לדעתכם כניסת ה-DVI שווה את ההפרש הזה במחיר?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לפני כשבוע קניתי והרכבתי את הכרטיס מסך החדש שלי - XFX GeForce 6800NU 128MB 256Bit והיום בדקתי את הטמפ' שלו בפעם הראשונה מאז שקניתי אותו, וגיליתי שהיא 66 מעלות... זה נחשב הרבה יחסית לכרטיס מסך הזה? יש לי את הדרייבר הכי חדש - 71.84 , ושמעתי שהוא מעלה את הטמפ' של הליבה .., אז כדאי לי להישאר אתו או לעבור ליותר ישן - 66.93 ? או ל 75.10 BETA ? תודה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by BoRiS.K,

GEFORCE 6600GT או RADEON 9600XT תודה לעזורים זה דחוף...

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by RayZ,

היי, יש לי מסך LG FLATRON דגם 775FT בן שלוש שנים. עכשיו הוא מה זה מציק לעיניים עם צבעים בהירים כמו לבן. המסך תמיד היה על הבהירות ביותר. עכשיו ידוע לי שכמה זבלים (אחים) התעסקו לי במחשב , באתי ואני רואה הוכחה: המסך פחות בהיר.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by blitz,

כרטיס מסך למשחקים ממוצעים אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה). כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 יהיה טוב או שיקרטע ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  16. גרסא 1: N66T128D . אשר לה אין VIVO, אבל יש מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 גרסא 2: N66T128VP- יש VIVO, אין מאורר בכרטיס. http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=9514 N66T128D בבקשה, תמליצו על אחד מבין השניים! בלי הקשר של מחיר. רק מי יותר טוב. אותי מדאיג שלשני אין מאורר על הכרטיס. מאד מדאיג.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, היתה לי לפני גרסא 177. התקנתי את 178.24, הוא נתן לי לבחור שפה להתקנת PHYSX, ואח"כ הוא אמר שההתקנה לא בוצעה בהצלחה. עכשיו שאני בודק את הגרסא של הדרייברים היא אכן 178.24.(הגרסא המעודכנת). אני משתמש בויסטה 64 עם 8800GTS. האם ההתקנה הושלמה בהצלחה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש לכולם!

18. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156 http://skypc.co.il/pl_product~28304~8~0.htm

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by Denton,

שלום לכולם התחדשתי לי בXFX4890 והשאלה שלי היא כזאת: האם אני פשוט מחליף בין הכרטיס הישן(4850) לחדש, מדליק את המחשב והדריוור כבר יזהה את השינוי לבד או שאני צריך להתקין את הדריוורים מחדש?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Ashand,

האם הכרטיס הנ"ל יכול להעביר אודיו דרך ה HDMI ב-passthrough ? ואילו פורמטים הוא תומך?

21. Started by ilan_fix,

היי. קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce FTX 260. לכרטיס שתי יציאות DVI ויציאת S-video. חיברתי את הטלוויזיה (CRT) לS-video והצלחתי לראות תמונה מהמחשב. אבל אז גליתי שאין בדרייברים של nvidia אפשרות להעביר וידאו באופן אוטומטי לטלוויזיה במסך מלא. זה ממש מתסכל כי ככה בשביל לראות סרט צריך כל פעם להעביר אותו למסך המשני ולעשות שם מסך מלא. זה גם לא מאפשר להקרין וידאו מהאינטרנט במסך מלא על הטלוויזיה. וזה ממש חבל. יש איזשהו פתרון לזה? דרייברים מיוחדים שמאפשרים את זה או איזושהי תוכנה צד שלישי? נסיתי את הTVTOOL הישן וזה לא עזר... אולי מישהו הצליח לפרוץ את החסימה של NVIDIA?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by Ubuntu,

שלום, תגובה ראשונה שלי פה באתר. הזמינו לי מחדש חדש מהאינטרנט, (אולי אתם תזהו אותו לפי המפרט אך אל תתנו קישור ותבלבלו את כולם כי יש פרטים ששונו) ואני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך הוא הכי מתאים למפרט שלי מבלי מצב של צוואר בקבוק. המחשב עדיין לא הגיע לכן שחסרים לי פרטים כגון המארז, כמות מאוררים וספק הכוח, כך שהניחוש שלכם טוב כמו הניחוש שלי (או שיותר טוב ). התקציב הוא בסביבות ה 500 ש"ח ללא חריגה מעבר ל 600 ש"ח. הכרטיס מסך שהומלץ לי ע"י חבר הוא ה Twintech 8600GT XT 256MB DDR3 OC VER. בכל מקרה, זה המפרט שלי ותודה מראש: מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E - Dual Core מהירות המעבד: 2.4GHz דגם מעבד: E2220 זכרון מטמון cache: 1MB מהירות FSB: 800Mhz לוח אם דגם: Intel® …

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  24. אני מתלבט בין 1. SAPPHIRE RADEON HD3870 ULTIMATE SILENT HEATPIPE 512MB 2. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB 3. SAPPHIRE Radeon Toxic HD3870 512MB (כולם DDR4) ההתלבטות היא מה מבניהם הוא הכי איכותי? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  25. 3870 תומך ב- PCI-EX 2.0 . לוחות אם עם PCI-EX 2.0 עדיין יקרים מאוד. האם יש טעם להשקיע בלוח אם כזה ? האם ישפר משהו בביצועים של הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.