עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי אפשרות לקנות 9500PRO משומש , חבר שלי הולך לקנות 9800XT(עשיר) והוא רוצה למכור לי את ה9500פרו שלו(אידיוט גמור , לא מבין מה לא מספיק ב9500פרו...) אבל לי זה עושה רק טוב , עכשיו אני צריך לדעת כמה עלי להציע לו ? אני חשבתי על משהו בסביבות ה600-700שקל... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Michael^_^,

היי יש לי כרטיס מסך של אסוס עם VIVO, הצלחתי לראות את DVD מהמכשיר של הטלוויזיה אבל לא במסך מלא... זה בא עם תוכנת וידאו סקיור, גם לא הצלחתי לראות טלויזיה במחשב ומחשב בטלויזיה, אני כה נואש, אנא עזרו לי...

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Armageddon,

A month ago I bought a Gamecube and I intended to connect it to my computer. After the quality of my MSI Ti4600 ViVo and of a Pinnacle PCTV Pro card greatly disappointed me (I tried all sorts of programs and configurations) I'm now thinking of either buying a 21 inch TV for my room which will cost me around 1,500 nis (since I don't want to buy a crappy TV) or buying a high quality TV card. I was thinking of Hauppauge card but I'm not quite sure what exactly to get, I want a card that will give me on my computer monitor the same quality I'll get on a good TV (smooth image, no glitches and no frame skips). I would be happy if someone who understands in this field could te…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by bullman,

אחרי שקיבלתי תוצאה עלובה בAQUAMARK ניסיתי משהו ישן יותר וגם בו קיבלתי תוצאה גרועה - 3876 יש לי geforce fx5200 128MB שאני יודע שהוא גרוע אבל הוא מקבל תוצאה כמעט כמו של geforce2 mx. המערכת היא P4 2.4C GO עם לוח אם ASUS P4S800 ו256 זכרון. אם יש למישהו עצה אני פתוח לכל מה שיבוא

8. אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by foramit,

אני רוצה כרטיס מסך שמעתי ש-XXX יש לה מאוורים פצצות ובלי קשר אני יודע שהם טובים אם לא בין היותר טובים בעולם על איזה כרטיס מסך אתם ממלצים שלא עולה מיליון דולר אבל שיהיה מספיק טוב לכל מה שוקרה היום אני ידוע ש X800 הכי טוב אבל בוא נרד ממהר אנא תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by p-o-i,

מה זה בעצם VIVO --VIDEO IN VIDEO OUT?? ומה נותן לי גם יציאת TV מהכרטיס?!...(זה בעצם חיבור S-VIDEO?)

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Matankzr23,

איזה כטיס עדיף? 1950XT עם 256 מגה? או PRO עם 512 מגה?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by DJ27,

שלום לכולם 1 האם כרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) יכול להחזיק מעמד במשחקים + וויסטה ? 2 האם כרטיס מסך פסיבי יכול לישרף כתוצאה ממשחק חזק ע"י התחממות ? 3 האם כרטיס מסך יכול לגרום נזק למסך של המחשב ? 4 האם כרטיס מסך עם מאוורר יותר חזק מכרטיס מסך פסיבי ( ללא מאוורר ) ?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by FARKOOSH,

שלום. הציעו לי לרכוש X1800XL מתוצרת ASUS במחיר מפתה יחסית. ראשית, רציתי לשאול איך הכרטיס עצמו והאם הוא יריץ כמו שצריך משחקים גם על מסך 19 אינץ' שאני מתכנן לקנות יחד עם המחשב החדש. שנית, מאחר ואני קונה מאדם פרטי - האם יש דרך כלשהי לוודא שהכרטיס אכן ללא שימוש? הוא הסביר שהוא החליף אותו בחברה בחו"ל ובינתיים קנה חדש או משהו כזה. שלישית - הוא טוען שהכרטיס מגיע בקופסא ועם הערכה המלאה, למישהו יש מושג מה הבאנדל של X1800XL מבית ASUS? בתודה מראש, FARKOOSH :-)

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by ozwrx,

300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך ג'יפורס 4 ויש לו אפשרות לצפות בסרט מהמחשב בטלוויזיה באמצעות חיבור tv out, ובמקביל להשתמש במחשב, זאת אומרת במחשב הסרט ממועזר ורואים אותו רק בטלוויזה. יש לי כרטיס מסך X300LE ורציתי לדעת האם האופציה הזאת קיימת בכרטיס המסך שלי ואם כן איך אני מפעיל אותה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  18. כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה

19. Started by yotamavi,

למה יכולה להיות איטיות במשחק NFS-MW עם מחשב כמו שלי? (ניסיתי גם בהגדרות לא כל כך גבוהות) כשאני מנסה על המחשב הנייד שלי זה עובד בלי תקיעות (T2400, 1GB,GO 7600)

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Eladious,

מה עדיף ? 1)6600GT 2)6800XT יד-שנייה 3)X1600PRO תקציב - 700 , אם יש חריגה של 50 שקל ששווה להשקיע בשבילה , אז בסדר .

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ה (ותודה רבה לראול, שעזר לי), אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 1. PowerColor X800XL 2. PowerColor X800XT 3. Inno3D 6800GS כמו כן, אשמח לדעת איך ה-X800GT/X800GTO ביחס ל-X800XL. תודה מראש, אוראל

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מאוד מאוד מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע האם המפרט שלי שווה משהו או שינצל את תכונות הכרטיס כמו שצריך. התקציב הוא 800 בערך המפרט: לוח אם של ASUS 800 1024 DDR 3200 Intel pentum4 2.4 800 fsb fx5200 איכס וכל השאר פחות חשוב ד"א : במידה ואתם רואים שהמחשב שלי כן שווה את השדרוג אז תנו הצעות לכרטיסים הכי משתלמים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  23. ישנם כמה נקודות שאני לא סגור עליהם... 1. מבחינת כרטיס טלויזיה איזה מהבאים הכי טוב? Hauppauge PVR-150 MCE ATI Theater 550 Leadtek PVR2000 2. איזה כרטיס מסך הכי זול עם ביצועים סבירים שיריצו משחקים כגון Need For Speed זה פחות למשחקים, אבל אני יעדיף שאם אני ירצה לשחק מתישהו אני יוכל 3. שאלה לגביי שלטים. אני קונה מארז של "טרמלטק מוצרט" שבא עם שלט... ועם הכרטיס טלויזיה בא גם שלט... אני צריך את שתיהם?? אין שלט שישלוט על שתים הרכיבים הספציפיים ועם שאר מערכות ההפעלה של ה-HTPC בנתיים זה מה שעלה לי לראש אם יהיו עוד שאלות אני ישל תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  24. בס"ד רציתי לשאול מה הCCC מוסיף, ולאיזה כרטיסים הוא מתאים ?. והאם בדרייברים של NVIDIA יש גם חילוק דומה ? תודה.

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  25. היי! סייעו לי במציאת דרייבר לכרטיס עריכה של פינקל PINNACLE STUDIO AV/DV למערכת XP. הוא מופיע במנהל התקנים כ-multimedia controller. המון תודה!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.