כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי, אני קונה מחשב חדש ונראה שה-7870 מתאים לי לתקציב וגם מאוד מומלץ פה. אני רואה שבכל מקום ממליצים על ה sapphire 7870 XT, רציתי לדעת אם יש סיבה ספציפית פרט למחיר? האם יש הבדלים גדולים בין גרסאות 7870 שונות חוץ מהקירור והתדרי שעון (ליבה / זכרון)? האם חלק מהכרטיסים משתמשים בליבות שונות? פשוט איפה שאני קונה אין את הגרסא הזו של ספיר (וחוץ מזה, יש כל מני גרסאות אחרות שיותר משתלמות כלכלית ככה נראה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים וכמו רבים אחרים אני נעמד בפני הדילמה של הכרטיס מסך. על פי היגיון פשוט, אני לא רואה סיבה שחברה תשחרר משחק בשנים הקרובות שלא תהיה לו תאימות לאחור כלומר גם לDX9. אך בכדי לאשש את ההיגיון הזה (שוב עד כמה שאפשר בהתחשב בזה שהנבואה ניתנה לשוטים) אני פונה אליכם חבריי הגיימרים, היות ואתם אלו שמתעדכנים תדיר בתחום המשחק. האם לדוגמא יכול להיווצר מצב שEa תשחרר משחק בעוד שנתיים שלא יתמוך בDX9? ובכלל, האם כל ההבדל יהיה מבחינה גרפית? בכבוד רב, אורי
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם כשאני מגדיר בדרייבר, נניח, 8 AA ו16AF, האם בכל המשחקים אני צריך לכבות את הAA והAF כי הדרייבר ממילא מפעיל אותם? ומה עדיף? לתת לדרייבר להחליט או לקבוע במשחק? ובAA, איזה אופציה עדיפה מתוך box/narrow-tent/wide-tent/edge-detect?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במה הבדל בין גרסת OEM ל Retail ומזה VIVO ועל איזה כרטיס מסך כדי לי לבזבז 1300 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב? http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800le.htm או Sapphire X800SE 256mb 256bit 425 core 800 memory 8 pipes ddr3
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בFS2002 במערכת הDUAL HEAD שלי (מורכבת משני מסכי LG 17 אחד מהם קניתי שלשום 700P) כאשר הגעתי לאיזור סכר הובר הידוע בטקסטורה המפורטת שלו המחשב טען קובץ והמשחק המשיך וכעבור חצי דקה עד דקה פתאום הופיעו פסים אנכיים במסכים. התקנתי עוד פעם את FS2002 אבל הבעיה המשיכה, הרצתי 3DMARK 2001 וגם שם אותה תופעה. החלפתי את DX9 בDX8.1 אך לשווא, כמו כן התקנתי את קטליסט 3 במקום 3.1. האם עשיתי את כל הדברים שאני אוכל להגיד כרטיס מסך דפוק או אני צריך אולי לפרמט ולהתקין מחדש XP בחשד של התנגשות גירסה של דרייבר או DX ? אני חייב לציין שבWIN ובעת הרצת DIVX הכל עובד חלק.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חיברתי את הTV OUT של המחשב עכשיו הגדרתי הכל והטלווזיה מראה לי מסך חצי שחור חצי לבן ורואיתם לא טוב את החלק הימני של המסך :\ יש לי RADEON 9500
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה ראדון 9000 או 9500 והשאלה שלי היא אם כדאי לקנות של ATI או שעדיף לקנות משהו קצת יותר זול כמו GIGABYTE או משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי מהיום ארטפקים במשחקים ואפילו בעבודה רגילה אינטרנט וכו. ממה זה יכול לנבוע ? חום ספק כוח שלא מספק מספיק WATT ? או משהו אחר ? הטמפ' של הכרטיס שלי היא 68 מעלות הכרטיס הוא 8800GTS ליבת G80
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחותי החליטה לקנות כרטיס טלוויזיה כשקנינו מחשב לפני 8 חודשים. הוא עלה אז 400 ש"ח, והגיע בלי שלט. במשך 8 החודשים האלה לא השתמשנו בו אפילו לא פעם אחת, ולא קיבלנו איתו גם דרייברים או תוכנות. עכשיו, הבעיה היא שאין לי מושג איך קוראים לכרטיס וגם אין לי את הדרייברים שלו, כך שאני בכלל לא יכול להתקין אותו ולהתחיל להשתמש בו. מה אני יכול לעשות? ההוינדאוס זיהה את הכרטיס כשהכנבתי אותו כמכשיר מולטימדיה, עשיתי לו שיתקין אוטומטית אבל לא עבד, אז עשיתי את האפשרות שווינדאוס יחפש באינטרנט אבל הוא לא מצא דרייברים. בבקשה תעזרו.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לדעתי הם רק בודקים את השטח... יש מצב (אין לי ידיעות בנושא אבל רק hintch) שאולי יהיו כרטיסי mainstream\LE 65nm ?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך, אך יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה לבחור בהם. מה שאני רוצה הוא כרטיס מסך NVIDIA עם זיכרון 256 מ"ב הכי חשוב שייתמך רזולוציה של מסך דק בגודל WIDE שאני מתכנן לקנות. ומחירו הוא 650 פחות או יותר. תודה רבה על עזרה!
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה קצה מוזרה אך אני צריך תשובה בבקשה!! מהו כרטיס מסך בטכנולוגית AGP החזק ביותר שיש כרגע שניתן להזמין בארץ? ואם אפשר לינק לחנות... ??? ??? אודה לכם מראש על עזרתכם..
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שאלה די טפשית האמת אני לא יודע אולי בגלל הזיכרון לכרטיס שלי ראידון 9700 פרו ספייר יש 128 עם אני יקנה 9600 עם 256 ? יתן ביצועים יותר טובים ? כרגע אני משחק ודום3 חלק לא קשור זאת סתם שאלה מענינת אותי .
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש וכרגע לא כל המשחקים עולים עליו זאת אומרת הכרטיס שיש לי כרגע הוא משתמש במעבד(I3) למשל משחק כמו SPLINTER CELL CONVICTED עובד טוב עליו אך משחק כמו מאפיה 2 מתחיל לעלות המשחק וישר יוצא החוצה לWINDOWS השאלה היא האם זה קורה בגלל שאין לי כרטיס מסך (יש לי שמבוסס על המעבד כרגע)או שהמשחק פשוט לא טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ישנם כמה נקודות שאני לא סגור עליהם... 1. מבחינת כרטיס טלויזיה איזה מהבאים הכי טוב? Hauppauge PVR-150 MCE ATI Theater 550 Leadtek PVR2000 2. איזה כרטיס מסך הכי זול עם ביצועים סבירים שיריצו משחקים כגון Need For Speed זה פחות למשחקים, אבל אני יעדיף שאם אני ירצה לשחק מתישהו אני יוכל 3. שאלה לגביי שלטים. אני קונה מארז של "טרמלטק מוצרט" שבא עם שלט... ועם הכרטיס טלויזיה בא גם שלט... אני צריך את שתיהם?? אין שלט שישלוט על שתים הרכיבים הספציפיים ועם שאר מערכות ההפעלה של ה-HTPC בנתיים זה מה שעלה לי לראש אם יהיו עוד שאלות אני ישל תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אוקיי , אני רואה את המסך הזה כאן במבצע בחנות כלשהיא , והם מציעים אותו ב860שקל , ב32תשלומים(27 לכל תשלום) , התשלום בשבילי מאוד נוח , ולפי איך שזה נראה , זה מסך מעולה והוא גם נראה טוב... אז רציתי לשאול אותכם , האם כדאי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
למישה ויש מושג מהי מהירות הזכרונות של הכרטיס מסוג Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB? אין לי אפשרות לבדוק ויזואלית כי מודבקים אל הזכרונות היטסינקים, וממש לא בא לי להתחיל להוריד אותם... מישהו יודע? תודה!
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-