עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by madror,

התקציב הוא עד 3000 שקל . כאשר הדרישות (לפי סדר עדיפות) הן : 1. מתאים למשחקים (קצב ריענון מהיר). 2. כניסת DVI . 3. אפשרות לתליה על בקיר. 4. יפה (אומנם מדובר בטעם אישי , אבל...). אשמח לכול המלצה כזו או אחרת. תודה מראש, דרור.

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=6937 איך הייתם משווים את הכרטיס הזה לעומת ה 9800 פרו ? שימו לב - לפי האתר של ABIT זה 256BIT עד היום ניתקלי רק בדגם עם ה 128BIT שלא עלה שהשתווה בערך ל 9600XT הרגיל. זו קנייה טובה לדעתכם למערכת מבוססת לוח עם PCI-E בלבד..? ( משחקים כמובן ) תודה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by eladbu,

האם עצם קיום אינטל אקסטרים גראפיק 2 על הלוח שלי עוזר או פוגע בביצועי ה AGP המותקן שלי? האם עלי להסיר אותו?

4. Started by dandy,

מישהו יודע מתי, אם בכלל אמורים להגיע GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB ל TMS? היה מלאי מוגבל שלא יחזור? למה יש הבדל של כמעט 200 שקל בין הGECUBE ל Sapphire ? ביצועים שונים או שזה רק בגלל השם? למרות שאם אני קונה ב TMS אז אין את ה GECUBE והמחיר של Sapphire יותר גבוה מה 8800GTS עדיין כדאי לי 2900 פרו? ומישהו יכול להסביר לי למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שהפירלטרים של ה2900 גרועים? איך זה משפיע על המשחק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש מסך לכרטיס מסך חזק 7800GT בתקציב של כ 1600 ש"ח חשבתי על 19" שמן כי LCD לא כל כך יעזור לי הוא לא הכי חזק+ יש לי הרבה מקום על השולחן... חשבתי על זה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=220 תודה ל RAMPAGE על העזרה... אשמח לקבל עוד הצעות.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by adicool,

ממצב חברים??? איך תוצאה שלי ?? הינהה: http://img216.imageshack.us/my.php?image=adioc25iz.jpg

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by Gal84,

מה עדיף , במידה ולא מתוכנן OC , ללא קשר למחיר ?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by barak19876,

ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Regev,

אחותי נוסעת לאמריקה חודש הבא, אני מתלבט איזה כרטיס לקנות שם (התחשבו באיכות, מחיר (של חודש הבא... ), ביצועים, אמינות, דרייברים, ושתהייה חברה טובה שתמיד תייצר דרייברים טובים ולא תפשוט רגל מהר כמו3DFX. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by shefi,

מה יותר חזק? x800gtovs x1600xt ולמה יותר זול 1600xt ?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  11. שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by BloodFist,

כרגע יש לי X1950PRO שמראה סימני גסיסה.. טמפרטורה בין 48 מעלות ל55 אחרי ניקוי עם לחץ אוויר במנוחה, קריסות כמה פעמים ביום גם כשלא מריצים שם משחק ושום דבר סתם באינטרנט. ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו, עכשיו שאר המפרט שלי הוא כזה E6300 לוח 965P S3 2GB זכרון עכשיו אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה כי לא נחוץ לי כרגע וממילא הרבה משחקים אני משחק בסוני ככה שלא חשוב לי שהמחשב יהיה חזק במיוחד, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחליף את הכרטיס לפחות באותה הרמה (כמובן שעדיף יותר חזק..) חשבתי להוציא בין 300 ל400 מה מומלץ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by DS,

ראיתי בפי1000 את המוצר ואני רוצה לקנות אותו! הוא עולה כולה 379 ש"ח אבל אני רוצה לדעת כי קראתי שגירסאות ה-SE הן הגרועות ביותר! מה אתם מציעים לי?

• 89 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by emperor,

שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודשיים לארה"ב וחשבתי לשדרג את כרטיס המסך באמצעות רכישה דרך אמזון. המפרט שברשותי די עתיק: מעבד:E8400 core 2 duo לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L כרטיס מסך:HD4870 זכרון:4GB DDR2 אני לא גיימר "מטורף" אבל משחק מידיי פעם במשחקים חדשים. על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-800-900 ש"ח? האם רכישה בארה"ב כדאית ביחס לארץ (פער במחיר מול חוסר אחריות למוצר)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Elrond,

טוב, ATI יצא, Nvidia מששקשקים ויורידו מחירים, אז אני רוצה לקנות כבר. הגעתי לצימצום של 3 אפשרויות: 1. MSI - Geforce 4 4200Ti - 128MB. 2. SUMA - Gefoce 4 4200Ti - 128MB. 3. ATI R300 - פרטים לא ידועים עדיין. MSI הוא הזול ביותר, SUMA מגיע עם קירור לזיכרונות אבל יקר יותר, ל-2 האפשרויות הראשונות יש VIVO (וידיאו IN/OUT). ל ATI יש תמיכה באפשרויות יותר מתקדמות אבל זה ATI (עבר לא מזהיר אצלי). אז [glow=red, 2, 300]מה לעזעזל כדאי לעשות[/glow]. או האם כדאי לסבול עוד חודשיים ולחכות לNV30?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by sxs,

איזה כרטיס הכי שווה היום לקנות בסביבות 1400~ ש"ח ? ? ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ras81,

תודה

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by yossi00,

אהלן אשמח להסבר קצר או הפנייה למקור מידע באשר לחשיבות של נפח כרטיס גרפי. ז"א, בהכרח כרטיס עם 2GB יהיה טוב יותר מאחד עם 1GB? לאיזה עוד פרמטרים לשים לב בהשוואת כרטיסי מסך (מהירות שעון זה קריטי?)? אודה לכם אם תוכלו לבהר לי קצת את העניינים האלו. בנוסף, כרטיסי המסך החמים היום, HD5870, HD5970 אני מניח שנועדו לרזולוציות FHD. אם משחקים בהם ברזולוציה נמוכה יותר (נאמר 1680 על 1050) מה תהיה ההשפעה של הכרטיס הגרפי ועד כמה יבואו לידי ביטוי היכולות שלו (נניח 5870 מול 5970)? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Royz,

האם יש בעיה לחבר אותו למחשב שיש לי עכשיו ? (ניתן לראות בצדד את המחשב...) האם זה יכול לגרום נזק למחשב או לכרטיס עצמו? אבא שלי בארה"ב באפריל , ובמאי אני רוצה לקנות מחשב חדש בארץ. (בשביל הM2) (אין לי רצון לשחק עם הכרטיס הזה על המחשב הנוכחי, אך ברצוני לבדוק אותו פה אם הוא פגום או לא, כי שקונים בארה"ב לא ניתן לדעת...)

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אוקיי.. כרגע נשרף לי ה - Geforce 5700LE 256mb עלה לי 623... אני יכול להחליף אותו ... יש אחריות... ואפשר גם לשנות ל- Radeon 9550 256mb בחינם או שאני יכוללהוסיף 380 שקל שהמחיר השלם הוא 1000 שקל.. ל - Radeon 9600XT 256mb כרגע אין לי 380 להוסיף.. השאלה שלי בנתיים מה לקחת.. 5700 שוב?. א 9550... והאם ישתלם לי עוד שבועיים-שלוש להוסיף את ה380... תודה רבה... צ'יקו

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by Raped,

הזמנתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום רק אין בו כרטיס מסך הזמנתי מחנות אחרת BFG GeForce 8800GT 512MB OC2 עכשיו זה יגיע עוד הרבה זמן קיצור חבר של דוד שלי יש לו חנות מחשבים הוא הציע לי להיום להביא לי Gigabyte GeForce 8800GT 512MB יענו לא OC רגיל ב1350 שקל זה דגם טוב?

24. יש לי ספק של COOLER MASTER שהוא SILENT PRO 600W לינק: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4199 האם הוא יחזיק שתי כרטיסי HD4890? יאנו CF שאלה שנייה האם אפשר לחבר כרטיס HD4890 של ATI רגיל ועוד אחד של SAPPHIRE VALOR X שהתזמונים שלהם שונים...? תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by Bingo,

ציון 6002 זה טוב? המפרט בצד ימין http://img228.imageshack.us/img228/1931/cgkb6.jpg

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.