כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שנע עד 1200 שקל. כרטיס מסך טוב שיתמוך במשחקים החדשים ב- shader ברמה גבוהה ואף יותר, בלי איטיות ובלי באגים( הכוונה בלי התקנות רבות של דרייברים וכו') אלה הנתונים שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל, צריך חזק יותר) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Operating System Microsoft Windows XP Professiona…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 1300 +- שקל לכרטיס מסך והחלטתי ללכת על רדאון איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? של איזו חברה? ואיפה אפשר להשיג אותו? כי שמעתי על כרטיסים מסויימים שאי אפשר להשיג אותם יותר תודה מראש על העזרה
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב נמוך עד 500 שקל שיוכל להפעיל את המשחק SIMS 3 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כרטיס טוב ואיכותי שיחזיק לשנים הבאות ויריץ מישחקים על VERY HIGE בלי בעיה..חנות בחייפה עם אפשרות ל 12 תשלומים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי יש לי את הכרטיס 9600XT על AGP ואני רוצה להחליף אותו, יש לי לוח AGP של אינטל זיכרון 512 ומעבד 2.6 של אינטל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד בסביבות ה1300 ש"ח. שיהיה מותאם לAGP. שמעתי על ה7600GT שעומד לצאת אבל האם כדאי לחכות ולקנות אותו או שהגירסה שלו לAGP תהיה חלשה מהPCI-E שלו ועדיף לקנות עכשיו משהו טוב אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס ב300 שקל שטוב למשחקים יענו היקר שיפעל...
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
תקציב : 2000+ מישהו יודע על כרטיס מסך טוב שיש בו או את World of Warcraft או את Half Life 2?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בס"ד הבנתי שיש הבדל בין סוגי הכרטיסי מסך כאלה שמתאמים למשחקים שזה אני לא צריך - אני לא משחק וכאלה שמתאימים לעבודה, עריכות, גריפקה ותוכנות כמו אדובי פוטושופ וכו' וכו' - שזה השימוש שלי. הבאתי פה מספר כרטיסי מסך על איזה מהם הייתם ממצלים לי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-pny-nvidia-quadro-k600-low-profile-p-15302?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-7870-2gb-gddr5-pci-hisol-mlai-p-13610?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-gtx750-2gb-ddr5-n75twf2oc-2gi-p-16435?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-ati-sapphire-7870-2gb-gddr5-with-boost-mbtsa-p-145…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו למכור לי כרטיס מסך יד שניה ב 800 שקל עם אחריות של שנתיים מ KSP כרטיס מסך דגם Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E בדקתי וראיתי שכרטיס כזה עולה ב 1500 ksp שקל זאת נשמעת עסקה די טובה. רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות יד שניה במיוחד שיש אחריות לשנתיים ב KSP
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לבדוק כשקונים כרטיס מסך יד שניה? האם האחריות נשארת? כמה אחוז מהמחיר חדש בחנות נהוג לשלם? ומה אתם אומרים באופן כללי, על קנית כ מסך יד שניה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קודם כל אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מזה כרייה בדיוק. דבר שני האם זה פוגע לטווח הארוך בכרטיס ? והם יש דרך לדעת כשקונים אם הכרטיס פגום או משהו? (למרות שיש אחריות אבל עדיין.. תמיד מלחיץ..) תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה אני קצת חלוד בעיניין... מה יש חדש??.. מה הכי משתלם בסכום הנל... מה יש ל ATI ומה יש לNVIDIA להציע... כרגע יש לי 7600GT אז אני רוצה משהו שיראה לי שיפור ניכר... את המפרט אפשר לראות למטה והוא לא מעודכן..לוח אם של גיגהביט G31..נראה לי..(קיצור על אותו סגנון של האביט שהיה לי) מארז+ספק כח של אנטק FUSION... (ראיתי גם 8800GT עם גיגה)
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות כרטיס חדש או יש שנייה. מדובר על ה7850 2GB. האופציות הן: חדש(לפי הצהרת המוכר) ב850 שקל של ASUS עם אחריות בKSP. היה בשימוש 3 חודשים של גיגהבייט-לא יודע אם בא עם אחריות-ב800 שקל. חדש-בערך 1000 שקל של sapphire. תודה לעוזרים. נ.ב.-אם אני קונה כרטיס מסך יד שנייה אני עדיין אוכל לממש את האחריות?החנויות מבקשות ת.ז. או משהו?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: gtx 750 ti או gtx 950? מה יותר טוב? מבחינת ביצועים ומבחינת הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי . בכל מקרה - מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz זכרון - 16GB לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950 במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי. לעניין עצמו, המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת. מפה לשם, הבנתי שכנ…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש של גיימינג וקיבלתי הצעה עם כרטיס מסך: כרטיס מסך EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך הכרטיס הזה,ואם הוא יוכל להריץ לי משחקים ותוכנות וסרטים בצורה הכי חלקה שאפשר על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כרטיס MSI TI4600 128MB עם VIVO ששיך ל Decktor הלך לעולמו :'( :'( :-[ עקב טעות אנוש מצערת ביותר, בטעות הבאתי מכה, חלשה אמנם, לאחד הצ'יפים של הזכרונות (בעזרת הצבט) בזמן שהרכבתי לו גוף קירור אחר, כשחיזקתי את הקליפסים. הכרטיס עובד יופי עד שהדריוור שלו נטען. ברגע שהוא נטען הכרטיס משתבש והוא היה מכבה את המסך ו...זהו. אחרי עבודה רבה, הנמכתי את המהירות של הזכרונות מ700MHz (בערך) ל 400MHz ע"י עריכת בBIOS. חלונות אמנם עולה במצב הזה אבל המסך מדי פעם מתכבה ונדלק שוב (בגלל הכרטיס) ויש הרבה "Artifacts". ניסיתי להפעיל איתו משחק כשהוא תחת ה"UnderClocking" הזה המשחק פועל עם המון Artifacts והמחשב נתקע אחרי כמה דקות. אני יודע שזה השבב זכרון כי הכרטיס עבד יופי לפני זה. הכרטיס עובד יופי ללא ש…
-
- 52 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ברצוני לשאול לגבי הכרטיס האם הוא 2 x4 x8 ואיפה אפשר להשיג כזה כרטיס תקין ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה אולי מעט מוזרה, אני עומד לשפר את מערכת ה HTPC שלי ולהחליף את לוח האם ל ASROCK H61M-GE עם מעבד I3. לוח האם כולל בתוכו מעבד גרפי (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-GE&cat=Specifications) בעל יציאת HDMI ובנוסף יש לי כרטיס גרפי ישן של nVudia מדגם 8400GS, אשר הוא מצויד ביציאת DVI. השימוש העיקרי של המערכת אמור להיות ניגון ווידאו, כנראה FullHD (הטלוויזיה תומכת ברזולוציה של 1920 * 1080), ואולי מעט סרטים בצפייה ישירה. -האם המעבד הגרפי בלוח האם יוכל לנגן סרטי FullHD ללא העמסת המעבד? -האם יציאת HDMI מלוח האם כוללת סיגנל אודיו? אם כן, האם ניתן להוציאו בנפרד למגבר? -האם עדיף להשתמש במעבד הגרפי בלוח האם או בכרטיס המסך? -האם כרטיס המסך יכול לתמוך/לעזור למעבד הג…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-