כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מפעיל את המישחק על רזולוציה של 1680X1050 המישחק מוצג באמצע המסך ןלא כל כל המסך למרות שבהגדרות התצוגה הוא מוגדר על הרזלוציה המדוברת ולמרות שבתפריט המישחק אני מציין את הרזולוציה אני עם דרייבר 8.12 וגם ב CCC הרזולוציה 1680X1050 מוגדרת וזה קורה רק במישחק הזה בכל שאר המישחקים אין לי בעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שכן שלי רוצה כרטיס מסך PCI-E עד 1000 שקל, לא שקל יותר. מצאתי 7600GS בסביבות 900 ש"ח, כדאי? יש כרטיס יותר משתלם (במסגרת התקציב, בלי להוסיף 50 שקל בשביל משהו יותר משתלם...)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה, עכשיו החיבור שיש עליו זה לא SVIDEO זה חיבור 9 פינים קוראים לו גם MINI DIN 9 . אני רוצה לחבר את המשחב לטלויזיזה, ולא מוצא מעביר כזה בארץ, מ 9 פינים ל SVIDEO או משהו כזה כדי שאני יוכל לחבר על המתאם הזה כבר את ה RCA וכאלה. מישהו יכול לעזור לי במציאת מעביר מתאים ל 9 פינים האלה? ואם יש בכלל בארץ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, חנות מסוימת {וגדולה} התחילה למכור היום בארץ כרטיסי Radeon מבית Connect3D, אני יודע שבחו"ל הם חברה מאוד מוכרת, השאלה האם היא מוכרת בגלל הביצועים או בגלל משהו אחר. תודה מראש. מתן.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
שלום חברים, ראיתי שיש המון דגמים של ה 970.אין לי כוונה לבצע OC - מישהו יכול לכוון,להמליץ או להסביר מה ההבדלים ? שאלה נוספת: האם יווצר לי צוואר בקבוק עם המעבד הנוכחי והאם הספק יכול בכלל לעבוד עם ה 970: Intel i5-2500K 3.3ghz לוח אם msi z68a-g45 Gen3 socket 1155 מאוורר למארז חברת NZXT ,140mm 8gb Elixir DDR3/1333MHZ מארז HEC Cougar solution ספק ANTEC vp550 strictly power 45a 12v מאוורר scythe cooler mugen 2 intel 1156 תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין hd לblu-ray??? ומה יותר טוב???
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כמה פריימים בממוצע צריך למשחק פעולה כדי שיראו טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה כרטיסי מסך טובים שכדי לשים במחשב, ולמה הם משתווים היום לכרטיסי מסך של NV. עד 450 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600gt של leadtek או 7600gt של gainward ????
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Radeon HD 5750 וספק כוח chieftec green angel 500w. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות כבר כמעט שנתיים (מאז שקניתי את המחשב) ובמשחקים "כבדים" בעלי גרפיקה טובה הוא יכול לקפוא ומציג לי מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט למחשב ורק אז אולי הוא יעבוד טוב במשחק ויחזיק שעה במקום רבע שעה. חיפשתי באינטרנט אודות הבעיה שלי ומצאתי שהבעיה היא בכרטיס לכן אני מעוניין להחליף אותו. שמעתי על RADEON 6850 שהוא טוב אבל השאלה שלי אם אני אצטרך גם להחליף ספק כוח בשביל כרטיס חזק נוסף (דוגמת ה 6850). תקציב בשביל כרטיס מסך עד נגיד 700 שקל, ואם יש צורך בספק אז עד 250-300 שקל. תודה.
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו כאן יכול לתת לי אתרים שמוכרים 1900XT בזול? אני יודע שאיפה שהו הוא עולה 2500 ש"ח... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי הוא Athlon 64 3000 + 1 gb ram + radeon 9600 pro. עד היום שיחקתי במשחקים על רזולוציה 1024*768 ללא פילטרים באיכות סבירה. אך, לצערי כיום גם הם התחילו לקרטע. אני שוקל לקנות כ.מסך x1950 pro AGP, והתהייה שלי היא איך הוא יעבוד בשילוב עם המחשב שלי? מרבית הביקורות שנעשות על כרטיס זה באינטרנט נעשות בשילוב מעבד מטורף (X6800 או משהו), עם מערכת חדישה. לכן, האם אני יכול להסיק מהם לגבי המערכת שלי? או שאצלי המעבד יכול להגביל את הכרטיס? כמו כן, האם לדעתכם כרטיס זה יוכל להריץ טוב משחקים ברזולוציה 1024*768 בשנה-שנה וחצי הקרובות? ד"א עד כמה משמעותי הפעל פילטרים במשחקים? עד עכשיו אני לא מפעיל אותם כי המחשב שלי חלש מדי.
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורומים וראיתי דיונים שבהם סוגדים לכרטיס ודיונים שבהם הוא לא שווה אפילו שקל... אני מבולבל \: אני צריך לדעת אם שווה לי לקחת את הכרטיס הזה או אם שווה יותר 6600GT 256MB כי אני יכול לבחור רק מבין שניהם אז אל תמליצו משהו אחר. גם לא מצאתי ביקורות לכרטיס הספציפי הזה בגוגל אז אני לא יודע באיזה רמה הוא.. ואם אפשר לכתוב את היתרונות והחסרונות שלהם אז אני אודה לכם מאד תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלה כרטיס ביד שנייה. הנה הצעה אחת, רציתי שתעזרו לי ותגידו לי אם הכל פה באמת אמין. מדובר על הכרטיס 6800GT PNY הנה השיחה בינינו: איזה ספק-כח יש לך במחשב? הכרטיס צריך ספק כח של לפחות 300 וואט נקי אההה... איך אני יכול לבדוק? אתה צריך לפתוח את המארז ולהסתכל מה רשום על הספק אין איזו תוכנה שיכולה לברר את זה...? לא שידוע לי המחירים של ספק כזה נעים בין 100 שקל ועד 500-1000 שקל יש לי ספק ספייר, 400 וואט אמיתי, במחשב החדש שמתי 475 וואט תבדוק אם הספק שלך מתאים, אם לא אני יכול למכור לך את שלי ב140 ש"ח זה ספק טוב עם 2 מאוורים , שעבד מצויין עם הכרטיס מסך **************************************************************************************************************** זה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה 290x זול יותר בכ 150 שקל. יש לו 4 gb לעומת 3,5 של gtx. אבל הוא יותר חלש בקצת. יותר מרעיש וצורך יותר חשמל. על מה הייתם הולכים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי לפני מספר ימים מסך 24" FULL HD ואני מרגיש שהכרטיס מסך שלי לא סוחב. ( 9600GT ) אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב שפוי של 1500 שח שיתן לי פתרון טוב למשחקים בשנתיים הקרובות. כמו כן , המעבד שלי לא מהחדשים ביותר - INTEL 6850 עם אוברקלוק ל 3.6 , כרגע אין לי כוונה להחליף אותו אבל חשוב שהוא לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. שני הדגמים שמעניינים אותו זה ה TOXIC 4870 עם 1GB זכרון או 260GTX 216 . רצוי לציין שאני נוטה לכיוון ה 260 רק בגלל שאני סומך יותר על חברת NVIDIA מבחינת דרייוורים - לראייה GTA4 שהבנתי ש ATI עדיין עושים בעיות.. אשמח לייעוץ מכם , תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב (נא לא לצחוק!) סלרון 400 עם כרטיס מסך RIVA TNT 2 אתמול השתמשתי בפעם הראשונה ב 3D MARK 2001 ויצא לי תוצאה של 380. זה לא נמוך מאוד?? משום מה הוא עשה את הבדיקה ב software ולא hardware. הוא רשם 1024X768 32 BIT, Software האם זה בסדר?? אולי לא עשיתי את הבדיקה כמו שצריך?? תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-