עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, השאלה בכותרת, המפרט בצד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום קניתי נייד ולהפתעתי הרבה המסך היה היה כל כך מבריק שבצבע שחור אני יכול לראות את עצמי בצבעים בתוכו, בצבע בהיר זה פחות נורא אבל עדיין... מבירור קל שמעתי שקשה להשיג ניידים בלי מסכים מבריקים. למה יצרנים מעדיפים לייצר מסכים מבריקים? והאם מעכשיו כולם יהיו? נדב

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Fireman,

היי, עברתי למסך samsung226bw ואני בדיוק רוכש מחשב חדש ורציתי לדעת אם אולי עדיף כבר להשקיע בכ.מסך 640 במקום 320 או שזה לא משנה לגודל המסך ? בתודה Fireman

• 14 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי כרטיס מסך Gainward Nvidia 5500 Fx 256 MB.. האם אני יכול לחבר אותו למסך 32 אינץ LG ? תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה במשחק הנ"ל. ישנו קו אופקי מרצד שמשוטט לרוחב המסך במהלך המשחק. הבנתי שקוראים לתופעה Horizontal Line. יש מישהו שמכיר את התופעה ויכול לתת לי פיתרון?? אגב- הבעיה קורה אצלי ב 2 מחשבים, אחד מהם חדש וחזק מאוד. ניסיתי אפילו להוריד את ההגדרות אבל זה לא עוזר. אני אובד עצות.. אנא עזרה!

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by עמוס ז,

שלום אנשים. ראיתי שיש כאן לא מעט מומחים.. ראיתי גם הרבה דיונים קרובים לדיון הזה אבל החלטתי בכל זאת לפתוח דיון חדש למקרה שלי. אז ככה, כרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600gt 128mb. מעבד - AMD 3000 939 זיכרון - 2G לוח- PCI-E. ספק - HEC 450 ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך עבור שיפור ביצועים למשחקים הנוכחיים (BF2 BF2142 CNC ועוד) וכמובן במחשבה קדימה לET-QW ומשחקים נוספים שכבר בקנה לשנה הקרובה. תקציב - 1000 ש"ח +/- על פי דיונים קודמים אני מניח שהתשובה תהיה כרטיס ATI X1950. השאלה היא איזה דגם מהם הכי כדאי ושיתאים לתקציב. האם בתקציב הזה אני אקבל מענה לציפיות שלי? האם קניה כזו משתלמת בזמן שכרטיסי DX10 כבר יצאו? האם כדאי לסבול עוד קצת ולחכות לירידת מחירים של הדור הבא? תודה…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. אני מתלבט בין הכרטיס מסך במפרט לבין זה: GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe או זה: Sapphire ATI Radeon X1650XT 256MB PCIe או מה שיש במפרט: Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe התקציב שלי 600¤ אשמח לקבל עזרה. הייעוד זה משחקים בינוניים + שלושתם באותו תקציב ככה שאני לא יודע מה יותר טוב, ואני די חדש פה והרצתי חיפוש ומשום מה אני לא מבין איך החיפוש מתנהל פה.. אשמח אם תעזרו . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Silol,

שלום ברשותי מסך 24" ואני מעוניין לקנות כ.מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות..מה אתם ממליצים? תקציב עד 4K תודה..

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by ZASUS,

תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא מראה לי הודעה של הכרטיס מסך מלא פעמים: http://img2.freeimagehosting.net/image.php?8e0e60e59e.jpg זה נגרם אולי בגלל שהכרטיס תומך ב- AGP X8 והלוח אם שלי תומך ב- AGP X4! בשורה התחתונה הכרטיס טוב מאוד ומפעיל משחקים כבדים חוץ מהבעיה הזאת. איך אני יכול לבטל את זה? תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

נכנסתי לאתר NEWEGG.COM וראיתי שם 6600GT עם קירור קצת משונה: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=Refurbished&Image=14-140-048-01.jpg%2C14-140-048-02.jpg%2C14-140-048-03.jpg%2C14-140-048-04.jpg%2C14-140-048-05.jpg%2C14-140-048-06.jpg&CurImage=14-140-048-02.jpg&Description=Apollo+AGP+6600GT+Geforce+6600GT+128MB+GDDR3+AGP+4X%2F8X+Video+Card+-+OEM ומישהו מכיר אולי את החברה הזאת?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. מה ההבדל בין MP4 ל3GP,איזה איכות היא יותר טובה? עוד שאלה,MP4 זה קיצור של MPEG 4? תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by Dano,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כרגע התקציב שלי הוא בין 1300 ל 1500 לכרטיס מסך.. בינתים הכרטיס המועדף עליי הוא 6600GT AGP.. עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב ממש לא בזמן הקרוב..אלא רק בפסח או בקיץ (יולי-אוגוסט) ואז גם יעלה התקציב כמובן בדי הרבה..(כנראה ל1800 ויותר..) עכשיו השאלה שלי מה החברות הגדולות Nvidia וATI מתכננות לחצי שנה הבאה בתווך המחירים שלי.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by ValooMaster,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  15. קודם כל שלום לכולם, אני קצת חדש פה, ראיתי שיש כאן אחלה פורום, אז הצטרפתי. ועכשיו לשאלה... הכרטיס החדש, תומך ב SLI? אני אוכל לחבר שני כרטיסים כאלה לסך הכל ארבעה מעבדים באמצעות תקן SLI? אם כן, אולי יש בנצ'ים כשזה מחובר ככה? מה בקשר למחיר? כמה יעלה הכרטיס בערך ביחס לכרטיסי high end אחרים? תודה מראש לפותר נכונה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  16. כזכור בהודעות קודמות, התלבטתי עד שהחלטתי ומחר אני יזמין את המסך VP171. (שחור או כסף נחליט מחר). לרגע נכנסתי לזאפ, וראיתי שיש אותו דגם,עם אותם תכונות בערך, רק שהוא 19 אינץ, ומשום מה נכנס לי גו'ק לראש... המחיר של ה 17 - 3000, והמחיר של ה 19 - 3850. להלן לינק ל17- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=696&lead_id=&look= לינק ל 19- http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=590&lead_id=&look= ישנם הבדלים בסוג המסך,שאין לי מושג מה נחשב טוב יותר,ובזמן רענון (מה שלא כ"כ חשוב לי, אבל השאלה אם יש הבדל רציני תכלס) שימושים-גלישה,עריכת וידאו, וקצת גרפיקה. לא משחק משחקים ולא רואה סרטים. 1. שווה להוסיף עוד 850-900 שקל ולקנות 19 אינץ ? 2. האם ההפרש מוצדק? 3. בכ…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  17. היי אני צופה בסרטים שיש לי על צג המחשב והם נראים באיכות טובה. אבל כשאני סתם מסתכל על שולחן העבודה ונכנס לתיקיות דרך הטלויזיה אז הפונטים ממש לא ברורים והתמונה לא חדה(במיוחד בצידי המסך). התופעה הזאת קיימת גם עם כרטיס מסך fx5200 וגם עם fx5900xt. הטלויזיה שלי היא "Sony Trinitrin 29. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא הגעתי לתוצאות משביעות רצון, וגם בדקתי מספר רזולוציות וזה קרה בכולן. השאלה שלי היא כזו: האים הבעיה היא בכרטיס המסך, ואז אם אני ארכוש כרטיס יותר טוב זה כן יהיה ברור? ואם לא האם הבעיה היא בטלויזיה (דיי חדשה ואיכותית!)? או שלמעשה הבעיה היא בהעברת השידור מהמחשב לטלויזיה, שאז אין לי מה לעשות בנידון אלא כמובן לרכוש טלוויזית LCD יקרה ...

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  18. חיברתי את המחשב והטלווזיה אך לאחר שיכפול אני מקבל תמונה שמרצדת וממאוד לא יציבה ולאא צבע הבנתי שצריך להמשיך ולהגדיר את הכרטיס אך המשכתי וניסתי הכל ללא הצלחה מה לעשות? נייודיה גי פורס 4 אקס

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by miki20008,

מישהו יודע כמה יעשלה כרטיס משהו פצצה ב 2000 שקל בערך ב 1.2.2006 כי יש לי יום הולדת יומים ליפני תגידו לי מה יהיה 2000 שקל בערך

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום... אני מעוניין להחליף כרטיס מסך... הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Ati Radeon 9800pro. הבעיה היא ככה: הלוח אם שלי הוא AGP.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לי להחליף לכרטיס מסך חדש AGP או שעדיף לי בכלל להחליף לוח אם חדש עם PCI-E ... ו SLI..... אני לא ממש מעוניין להחליף גם לוח אם ... בעיה תקציבית.. אבל השאלה היא האם יהיה לי יותר משתלם בשביל העתיד....? מפרט בחתימה.

• 12 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי כרטיס GeForce 4 440MX ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו במשהו חדש ודנדש. אני מחפש כרטיס במחיר נורמלי ובעל ביצועים טובים. אני כרגע בכיוון של ATI, אבל אני לא בטוח... הבעייה היחידה היא שהוא ב-AGP ולא ב-PCI-E. יש מתאם בין שני התקנים למקרה שאני ארצה לשמור את הכרטיס? תודה על כל העזרה, יותם נ.ב. הנה גם קישור לבדיקה ב-Crucial

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by PT,

אני צחקתי ;D הסיפור הוא ככה לקראת סוף החודש אני קונה מחשב חדש משהו משהו אז כדי לקבל קנה מידה (ולהראות לאבא שלי שההשקעה לא לשווא ) כמה המחשב החדש חזק יותר הרצתי 3Dmark03 על המחשב הנוכחי שלי: P4 1.4Ghz 512MB RD-RAM800 Gefa4 Ti4200 64MB והתוצאה היא:...... 1241 ;D אני יעדכן אותכם בסוף החודש שאני יריץ את זה על AMD 2500+ 512 DDR3200 MSI 9800pro (כן, זה שהופך לXT בלילות ירח מלא)

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by bono_71,

אני מעוניין לקנות מסך 17 דק בתקציב של 2200 ש"ח והייתי רוצה לקבל המלצות. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Picture Tube 17" (16" viewable) SamSung MDTtube, 90° deflection, Anti- glare, Anti-static, Anti-reflection Medium short persistence Dot Pitch 0.25mm ( 0.21mm horizontal pitchb ) Synchronization Horizontal : 30 to 86 kHz Vertical : 50 to 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 @ 68Hz שלוש שנים אחריות 760 ש"ח ??? ואם לא הוא אז מי במחיר זהה ???

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  25. או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.