עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roniok,

שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by porcupine_tree_26,

היי , אני קונה מחשב חדש וכמו שאתם יודעים ישנה בעיה לאחרונה עם המלאי של ה 8800GT בחנויות. המתנה של ימים עד שבועות תלוי בדגם. יש לי הזדמנות לקבל כרטיס של חברת PALIT מדגם SONIC ( אוברקלוק מהמפעל ) הנה קישור - http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=494 המחיר הוא 1200 שח שזה בין 300-500 שח הבדל מכרטיס של אסוס או ג'יגהבייט מקביל. הבעיה שאני מפחד מהחברה הזו והקירור נראה לי עלוב יחסית.. מה אתם אומרים ? כדאי ללכת על זה או לא לחסוך את ההפרש? תודה.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by ravid,

שלום רב אני עומד לקנות היום כנראה את הכרטיס HD4670. רציתי לדעת איזו חברה כדאי לי לקחת? (ASUS, GIGABYTE, SAPPHIRE וכו'...) מה ההבדלים ביניהם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי אפשרות לקנות 9500PRO משומש , חבר שלי הולך לקנות 9800XT(עשיר) והוא רוצה למכור לי את ה9500פרו שלו(אידיוט גמור , לא מבין מה לא מספיק ב9500פרו...) אבל לי זה עושה רק טוב , עכשיו אני צריך לדעת כמה עלי להציע לו ? אני חשבתי על משהו בסביבות ה600-700שקל... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by tango5,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: ??? 1. GIGABYTE NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 PCI-E 2. כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם ATI Radeon HD4650 1024MB גירסת OC DDR2 ובאופן כללי: האם כדאי כרטיס DDR3 עם 512MB זיכרון, או DDR2 עם 1GB של זיכרון? אשמח לקבל תשובה מה עדיף תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  6. יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר. למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד. כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש. דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ? אם לא אז יהיה זכרו ברוך יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין ג…

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  7. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות ללוח MSI 925X Neo Platinume בלי התחשבות במחיר. ומה ההבדלים בין הסלוט PCI-Express שלי לעומת גרסא שניה, האם אני יכול לשים כרטיס מסך שתומך בגרסא 2 בלוח שלי?

8. Started by Exzate,

הם טובים? שמעתי שיש בעיות איתם זה נכון?

9. Started by BoRiS.K,

מישהו יודע תציון של ה ג'י פורס 7900GT ב-3DMARK תודה...

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by Moty_p,

לא זוכר בדיוק איפה ראיתי שאפשר לחבר לדוגמה ממיר HD ל DVI של הכרטיס מסך ולראות את הממיר במחשב דבר שלא נראה לי הגיוני כי זה דורש כרטיס TV ואם זה כן אז איזה כרטיסים תומכים בזה? והאם זה דורש תוכנה מיוחדת? תודה על התשובות.. ול"ג בעומר בנזונה שיהיה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. אוקיי חבר'ה אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 5750 ש"ח. המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוה יחסית (קרייסיס וחבריו על רזולוציות גבוהות + פילטרים והכל על VERY HIGH). עכשיו חשבתי, מה עדיף במסגרת התקציב שלי וביעוד המחשב: כרטיס בודד של 9800GTX 2 כרטיסים של 9600GT 2 כרטיסים של 8800GT 2 כרטיסים של 8800GTS. או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסים האחרים? (מתי הם יצאו?) אשמח אם תפרטו לגבי כל אפשרות ותסבירו איך המשחקים החדשים (וכאלו שיצאו בהמשך) יעבדו עליהם. נ.ב: אשמח אם תמליצו גם על ספק שיריץ את כל זה. תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by 3gh,

הנה המחשב שאני הולך לקנות בקרוב CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800 Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : GEFORCR 6800 ULTRA Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD עכשיו אני צריך המלצה על מסך , אני לא מבין ממש במסכים , רציתי לדעת איפה יש איכות תמונה יפה וחדה יותר? במסכים הרגילים או LCD? ואם אפשר תתנו לי לינק מפנדס על מסך שאתם ממליצים שיש בו איכות תמונה חדה ויפה , ובבקשה אל תשאלו על התקציב כי זה לא שאני משלם זה ההורים שלי אז שלא יהיה משהו יקר מידי , שיהיה משהו משתלם.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by ttwow,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי "GEFORCE 4" מסוג MX עם TV OUT . בנוסף חיברתי כבל שחלק אחד שלו זה S-VIDEO וחלק אחר זה 2 החיברים הרגילים(הצהוב והשחור)שמתחברים לוידאו. אמורים כעת לראות את מה שעל המחשב במסך טלויזיה אך לא רואים זאת! למה? מה אני צריך להגדיר? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by KOBRA CHOPER,

האם יש הבדל בין X1800סא 512 ל X1800 XT 256 ואם כן במה ? יש הבדל ב BF2<? ;D

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by igal100,

שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…

17. Started by Mordeth,

אני בדרכי לקניית מחשב חדש ו(בהתאם להרבה הצעות שראיתי בפורומים פה) בחרתי בכרטיס ATI Radeon 5850. משיקולי תקציב אני שוקל לעבור לכרטיס טיפה פחות יקר (לדוגמא ATI Radeon HD4870 או אפילו ATI Radeon HD4850). השאלה שלי היא האם הייתם ממליצים על המעבר? (או שההבדל בביצועים כל כך דרמטי שהוא באמת שווה לשלם פי שתיים על הכרטיס) (המפרט המיועד הוא: מעבד: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray לוח אם: Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET זיכרון: A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 מסך: LG W2220P 22')

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. מסך דל 2209WA חדש, התקנתי כרטיס גיפורס 5500FX חדש , מחובר הדל אל יציאת הDVI, מחובר מסך שני 17" BENQ אל הVGA. על הדל בחרתי 1680X1050 ועל הBENQ 1280X1024. התקנתי דרייברים לכרטיס ולמסכים. במסך הדל הרחב, התצוגה יותר גדולה (וירטואלית) מגודל המסך, כנראה שהמסך מראה רק בגובה 1024 וברוחב פחות מ 1680. כשאני מזיז את העכבר לשולי המסך השמאלי והלאה, הוא מגולל את התוכן לימין וגם להיפך. המסך גם מרחיב את התוכן. כבר כמה שעות מנסה לפתור את הבעיה המציקה, חיפשתי בהגדרות הכרטיס וניסיתי אבל אין לי מושג מה לשנות. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים וגם לנתק ולחבר את המסכים. נאדה! כרטיס המסך הקודם הראה בדיוק את המסך לגודל החלון בלי הזזות חלון. בדיוק ברוחב 1680 ללא שוליים נסתרים. למי פתרונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מחפש כרטיס מסך איכותי עד 950 ש"ח שישמש אותי בשביל HD ומשחקים לא כבדים הכוונה כל משחקי הספורט למיניהם לפעמים GTA , HITMAN , NEED FOR SPEED רצוי כרטיס שתומך ב DX 10. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי נא לא לחרוג מעל 950 ש"ח

• 14 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Hi![glow=red,2,300] I have the MSI 5600 FX,128m"b[/glow]I was working on my PC, playing, watching movies, and installing codecs, programs and such. The problem is that something happened & I don't know what caused it. The Problem is: Everything connected to 3D graphics-games and the ALCHEMY visualisation in the Windows Media Player now show strange grid & diagonal lines. No overclocking is done! What could cause it?. Different drivers installation didn't help, and official MSI driver doesn't boot windosws ! ! ! I'm helpless Please any kind of Idea will b gratefuly appreciated!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  21. כבר המון זמן אני מנסה לברר האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה בתוכנות אדובי כמו אפטר אפקטס ופרמייר ופוטושופ CS5 (בעיקר בפרמייר וקצת בפוטו שופ ואפטר אפקטס) חיפשתי בהמון מקומות ראיתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות איזשהו האק אין לי מושג מה זה באתר של אדובי הם דורשים כרטיס מסך שתומך ב OPENGL 2.0 ובדקתי באתר של NVIDIA שזה תומך ב OPENGL 2.1 בבקשה מישהו שיכול לתת לי תשובה מפורטת בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by ASHER 6800,

יש לי חבר שיש לו את ה ראדון 3650 לתצורה AGP טוען שאינו מצליח להתקין דרייברים אחרונים לכרטיס הוא מקבל הודעה של הדרייבר לא נמצא הוא כן מצליח להתקין את גירסה 9.6 אמנם שלחתי אותו לאתר של AMD כי יש איזה PATCH לכרטיסי AGP לסידרות HD 2000 HD 3000 ו HD 4000 אבל הוא טוען שזה לא עובד הוא משתמש ב XP מישהו יודע אולי יש איזה משהו אחר שניתן לעשות ? תודה

23. Started by Holy,

קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

נכנסתי לאתר NEWEGG.COM וראיתי שם 6600GT עם קירור קצת משונה: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=Refurbished&Image=14-140-048-01.jpg%2C14-140-048-02.jpg%2C14-140-048-03.jpg%2C14-140-048-04.jpg%2C14-140-048-05.jpg%2C14-140-048-06.jpg&CurImage=14-140-048-02.jpg&Description=Apollo+AGP+6600GT+Geforce+6600GT+128MB+GDDR3+AGP+4X%2F8X+Video+Card+-+OEM ומישהו מכיר אולי את החברה הזאת?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. אז ככה..יש לי מסך CRT יחסית ישן אבל פעם הוא היה בין הטובים..זה מסך של ViewSonic דגם:Professional Series PF775 עכשיו בזמן האחרון(בסביבות החודש-חודשים)העניים שלי התחילו לכאוב רצח אחרי איזה חצי שעה עד שעה של פעולה במחשב בין אם זה משחק או גלישה באינטרנט או סתם להסתקל על המסך..וזה ממש מציק אני לא יכול להסתקל על המסך יותר מחצי שעה בלי שהעניים שלי יתחילו לכאוב התעיפו ויאדימו.. בהתחלה חשבתי שהשנה לי קצב הרענון ובגלל זה כל הבעיות אבל בדקתי וזה לא ככה..עכשיו אני על רזלוציה 1024*768 על 85 מגהרץ..(אין לי אפשרות מגהרץ גבוה יותר גם לא ברזלוציה נמוכה יותר..) אז השאלה שלי היא האם הבעיה היא במסך ואם כן איך אני פותר את זה?או שהבעיה היא אצלי? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.