עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nivabotbol,

שלום אני קונה מחשב חדש, E6600 . אני לא גיימר, ומחפש כרטיס מסך שיחזיק לי לאיזה שנה וחצי. חשבתי על: X800GTO 7600GS כולם PCI כמובן יש עוד הצעות? תודה ניב

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vic07,

קיבלתי את הרושם שכרטיס המסך שלי נדפק - נתקע במשחקים, לפעמים נותן ארטיפקטים, ולפחות פעמיים גרם לBSOD... אבל השיא היה באחת ההרצות של FurMark - הכרטיס הגיע ל100 מעלות תוך שניות מההרצה, ובהמשך ל115 מעלות! אני לא יודע עד כמה הקריאה אמינה, אבל כשפתחתי את המחשב כמה דקות אחרי זה הכרטיס באמת היה רותח. אגב, המאוורר עובד ב100%, ויש גם מאוורר צד במארז שמזרים אויר על הכרטיס. הכרטיס אינו בOC כלשהו. עשויות להיות בעיות במימוש אחריות לדעתכם (מההבט הטכני)?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  3. חברי הפורום שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce4 MX440 128MB 128bit DDR AGP 8X של חברת Palit. הנה לינק לתיאור: http://www.palit.com.tw/product/MX4408x_128MB.htm הנה תצלום מסך שהעתקתי מתוכנת AIDA32 בגירסה האחרונה שלה (3.88): ועכשיו לבעיה - בתיאור המוצר, כמו במפרט המודפס על הקופסה שבה הגיע הכרטיס, מצויין שמהירות הזיכרון של כרטיס המסך צריכה להיות 512MHz ורוחב הפס לזיכרון צריך להיות 8.2GB/s (באתר למעשה מצויין שרוחב הפס של הזיכרון הוא 8.2GB/s (בקובץ ה PDF) והזיכרון עובד ב 128bit ומכאן - מהירות הזיכרון צריכה להיות 512.5MHz, אבל זה כן כתוב מפורשות על הקופסה). הגירסה של תוכנת AIDA32 עודכנה באחרונה, כך שמוצגת מהירות זיכרון מעשית (אפקטיבית) של 300MHz ורוחב פס לזיכרון של 4.…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום לכל חבריי הפרום אני רוצה לדעת אם יש לי חיישן בכרטיס מסך שלי (fx 5200) ואם לא איך אני מסיג???. הוא שייש תוכנה הוא משהו?. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benking,

איזה כרטיס עדיף ‏SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ אן ‏ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ בגירסת ה192 יש לי מסך 19". הכרטיס בשביל משחקים כבדים

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  6. היי, יש לי כרטיס מסך תוצרת ASUS,דגם:EAH5770. האם את הדרייבר לכרטיס מסך זה,אני צריך להוריד מהאתר של ASUS או מהאתר של ATI/AMD ולמה (מהי הסיבה לכך)? תודה רבה מאוד מראש.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. התקן יצא לשוק כבר ב 2006 ועדיין לא הצלחתי למצוא בארץ כרטיסי מסך שתומכים בו.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ramtsi,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!

9. Started by ras81,

איזה מהשניים עדיף? האם שווה להשקיע את ההפרש של ה 200 שח בשביל ה 1800? תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by hike101,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין 9600XT ל 9800PRO כל כך משמעותי שכדאי להשקיע עוד 200$ בשבילו? אם אקח 9600XT 256MB של saphire האם יהיה ברמה נמוכה יותר מ 9800PRO 128MB ? תודה.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  11. אהלן חיברתי את הכרטיס מסך דרך המתאם של ATI ואני רוצה לשמוע קול בטלויזיה , מה אני צריך להגדיר , יש לי חלונות ויסטה . תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום אני צריך לשדרג את כרטיס המסך (עקב דרישת הבן) הוא משחק במשחקים הבאים Borderlands 2 Overwatch Dishonored הוא רוצה לשחק ברזולוציות גבוהות כמה שיותר. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA_H81M-HD3 מעבד Core i5 4440 3.10GB זכרון RAM 8GB תוכנת הפעלה Win7 Pro לדוגמא: הבן שלי ביקש את הכרטיס הבא Asus GeForce GTX 1060 Turbo 6GB (האם זה הכרחי הכרטיס הזה? מחיר לא זול של 1300 שח) בתודה מראש על העזרה

13. היי, בדקתי וחיפשתי ועדייןלא מצאתי תשובה ברורה לשאלה איך אני משנה את מהירות המאורר ואיך אני קובע פרופילים ל HD 4850 ? עוד דבר, אחרי שאני אדע איך עושים את זה, מה המהירות המומלצת בלילה (המחשב יהיה לא פעיל וחשוב שיהיה שקט), ומה בזמן משחקים כבדים ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by guyfaran,

מה זה pivot?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  15. יש לי את המסך DELL U2711 כבר כמעט שנה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מחשב חדש. עד עכשיו היה לי מחשב קצת ישן וכל מה שהצלחתי להוציא מהכרטיס מסך זה רזולוציה של 1600 על 900 דרך חיבור DVI. עכשיו אני צריך לבחור לי (בין היתר) כרטיס מסך חדש ואני קצת אבוד. אני זוכר שקראתי איפה-שהוא שמעל רזולוציה מסוימת ה-DVI כבר לא תומך ואני מן הסתם רוצה לנצל את כל הרזולוציה של המסך שהיא 2560 על 1240. למסך יש חיבור של DISPLAY PORT ותחל'ס רציתי שזה יהיה החיבור. כשהתחלתי "לבחור" לי כרטיס מסך ראיתי שהחיבור הזה כמעט ולא נתמך. אני רגיל לכרטיסים של NVIDIA ואם איני טועה יש להם רק דגם אחד (!) שיש לו את החיבור הזה בכלל. מה אני עושה??? לרוב כרטיסי המסך יש את ה- DUAL DVI. לא כל-כך הבנתי מה זה אומר. זה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. שלום. אני כרגע עם 8800 ULTRA, ושוקל לשדרג. מצאתי דיל מאוד טוב על GTS 450. הסיבה לשדרוג היא שלצערי הכרטיס מסך שלי לא ממש מסתדר עם NEED FOR SPEED HOT PERSUIT החדש האם שווה בכלל את השדרוג???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by almor12,

היי אנשים וחג שמח אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי - אני לא גיימר אבל אני משחקים מדיי פעם. אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך עד 500 ש"ח. המערכת שלי היא intel i3 2120 ddr3 8GB 1333mhz asus p8h61-m le אני יודע שאני צריך גם לשדרג את הספק כוח שלי - SEASONIC 300W שנקנה מזמן. ראיתי במדור יד שנייה מספר כרטיסים שנמצאים בתקציב שלי יש לי התלבטות בין אם לקנות חדש או לקנות משומש (המשומשים שראיתי הם ASUS GTX 460 או RADEON HD 6850) אשמח לתגובות ולהצעות נוספות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zoobooboozoo,

היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O

19. Started by monya2007,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב ומצאתי לו שני כרטיסים (בלוח ה-יד שניה של האתר) 8600GTS עם קירור פסיבי של GIGABYTE וX1950PRO עם קירור של ZALMAN רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים תודה מראש

20. Started by badtoyboy,

זה הכרטיס: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2198 9600GSO. רק כמה שאלות: שמעתי שב OC הוא מגיע לרמה של 8800GT. האם אני אוכל בגרסא הזאת להמהיר אותו בלי לקנות מאוורר נוסף? ועוד שאלה - האם בכרטיס הזה גם כן יש את המנוע הפיזיקלי מובנה למשחקים שדורשים( שמעתי שבכל הכרטיסים החדשים של NVIDIA יש)? ושאלה אחרונה - האם יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by kobibo,

רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך עד 800 ש"ח שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בעניין המשחקים. כמובן שהוא צריך להיות pci-e . מומלץ של nvidia למרות שראיתי שיש את האפשרות ל x1950 , אם הוא הרבה יותר טוב מהמתחרים שלו אז אצטרך לבחור בו. תודה מראש לעזורים יעקב

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by boss,

יש לי ATI HD 6970 עם 37LH50 LG LCD. כאשר אני רואה סרט מהמחשב שלי ל LCD, התמונה קופאת כל כמה שניות. אז אני רואה "מסגרת קופץ" כל הסרט ובמיוחד כאשר אובייקטים זזים במהירות (כגון רכבות או כדורים). אולי בגלל כבל HDMI של GPT לא? אם כבל זה http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid...lenum=#topnews עזור סרטים איכות ללא קופץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי חברים, אני מתכוון לרכוש מחשב לצרכי גיימינג בינוני (COD כסטנדרט עליון).. כנראה שזה המחשב: עכשיו השאלה, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך או שזה יספיק? כמו ההבדל ביניהם מהותי ושווה את הכסף? זה כמו ה9500GT ו9600GT של זמנו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dudik,

שלום לכולם למפרט שמימין - כרטיס מסך: 8600GT או X1950 Pro SCS3 256MB GDDR3 Silently Cooder או Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe או כל כרטיס אחר בתקציב דומה.... מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.