כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להבין את הבעיה, אני מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה אבל היא חסרת צבע. הצבע ממש כמו שחור לבן אבל יש מן גוון ממש קטן של צבע. אני מבין שזה קשור אולי לשיטות שידור שניסיתי את כולם וזה לא עזר אבל לבסוף השארתי על PAL-B. ניתקתי גם את הממיר של הכבלים זה לא עזר, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בדרייברים גם כלום לא הולך. עכשיו הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הכבל, אני מחבר כבל SVIDEO (עם 4 פינים) ל RCA, שהRCA מתחבר לAV של הטלוויזיה. עכשיו אני לא מבין את ההבדל בין הכבלים אבל הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600) הוא SVIDEO עם 7 פינים, עכשיו אני לא יודע אם יש הבדל בין הכבלים שבגללו אולי אני לא רואה צבעים? כי יש לי 2 כבלים כאלה SVIDEO עם 7 פינים לRCA אבל שניהם לא עובדים לי משום מה אז אני לא יו…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש הבדל או לא? ומה יותר טוב זה או 6600 GT ?
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
שלום שוב :-) ראיתי מישהו שמוכר את הXFX הנ"ל: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=12035&productId=56410# המוצר השני :-) מה דעתכם על הכרטיס ? בייחוד שהוא יוצא לי במחיר זהה עם 7600GT Extreme ? ומה דעתכם על כרטיסים יד שניה עם אחריות לעוד שנתיים וחצי... ? תודה כולם !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך טוב לאי גי פי כפול 8 אפילו באיי בי הגעתי ל 850 שח במשומש ופתאום אני רואה ב חנות pc now 6800 gt דגש של ה gt ב950 שח...... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 לינק... שאלתי היא האם החברה שלל inn3d היא טובה? למשל ביחס לגיגה בייט או pny////// והאם אין פה קאטש...... כלומר האם הכרטיס בעל ביצועים דומים לכל כרטיס 6800 גי טי אחר...... ממה שהבנתי זה כך... תקנו אותי אםן אני טועה? אשמח לתגובות ותוה לכם מראש
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השניים אם מישהו יכול ליעץ לי אני אודה
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5W-DH Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD 7200Rpm EX Plextor CD-RW Premium EX Nec CD/DVD-RW ND-3551A EX TEAC 1.44 EX Termaltake Silent PurePower 560W EX Termaltake Shurk Full ATX 2x120mm Fan Logitech MX-1000 Wireless Laser EX Microsoft Windows XP compatiable EX Samsung SyncMaster 172T EX Everythign marked with an "EX" means exist already. I havn't defined a Graphic Card yet I'll be glad to get your help on this part. THX.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי למה יש לי כזה ציון נמוך ב3DMARK05 בכרטיס 7900GT זה היה משהו כמו 6941 אכשיו הורדתי 3DMARK06 והציון הוא 4821 זה נמוך גם?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המפרט זה: amd 3200 venice 939 k8nsc gigabyte 512 mb 9550 128mb 64 bit טוב אז אני צריך כרטיס שיחזיק טוב מאוד לשנה לפחות... לפני מה שאני יודע ה7600GT של לידטק הכי טוב ואני צריך גם ספק כוח שיחזיק את כל המערתכ הזאת וגם עוד 512MB שאני יקנה ספק עד 250 שקל... תודה
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אפשר לקבל בנצים? מבחינת חשמל? חום? איך הכרטיסים? תודה ירון
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
נהרס לאח שלי הקטן הכרטיס מסך במחשב (GEFORCE FX 5200 ) ואני צריך כרטיס חדש בתקציב של עד300 ש"ח בנתיים ואין לי מושג מה עדיף. כרגע אני חושב או על הGEFORCE FX 5500 256 MB או GeForce 6200A 128MB.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הפעלתי את COD2 על 1024 768 60HZ וAA 4X והוא היה על 29-30!!בFPS.. מה קורה איתו??
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות אם לקנות כרטיס מסך חדש (כרגע או להמתין ל-DX10), או לקנות קונסולה - XBOX 360 \ PS3. תהיתי האם הגרפיקה של כרטיסי המסך הנוכחיים (נאמר HIGH END אבל בסקאלה הנמוכה) משתווים בביצועים שהם ייתנו לקונסולה כזו?... מבחינת המחשב - יש לי E6400 עם אובר-קלוק ל-3.3GHZ אז מהבחינה הזו אני מסודר. יש לי גם 2GB של זכרונות שעובדים על 1000MHZ. השאלה גם מתייחסת לתקציב. אם אני מייבא XBOX, זה יעלה לי 2500 ש"ח. PS3 עוד הרבה יותר... האם כרטיס מסך במחיר הזה (גם בייבוא, נאמר... כלומר במחיר ארה"ב) יעבור בביצועיו את אלו של הקונסולה? איפה אני יכול לבדוק כזו השוואה ועל מה הייתם ממליצים להשקיע?
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחר מחשב ולגבי כרטיס המסך אני לא בטוח. יש את ה Sapphire X1900GT שעולה 1400, והוא כמובן נכנס לתקציב שלי (בערך), ויש את ה Connect3D X1900XT שעולה 1650 ובשבילו אני צריך למתוח את התקציב. (שינהם בגרסת ה 256MB) עכשיו השאלות הם: 1. האם ל GT באמת יש בעית התחממות? 2. בכמה הXT טוב יותר מה GT (באחוזים)? 3. כמה כל אחד יחזיק לי משחקים על Mid-High ללא OC? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך X1900GT. ויש לי שתי בעיות איתו. שאני בודק בתוכנת EVEREST אני רואה שהטמפ' בזמן מנוחה היא סביב ה-70 מעלות. האם זה בעייתי? ואם כן איך אני פותר את הבעיה מבלי להרכיב משהו על הכרטיס (לא רוצה לפגוע באחריות). דבר שני לפני זה היה לי nvidia והיה דיי ברור איך לחבר את הטלויזיה היו הגדרות והכל. איזו תוכנות יש ככאן? תודה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
יש אפשרות כזו ? אני קונה עכשיו את ה X1950 pro של ATI ... הבאסה היא שהוא תומך ב DX9 בדיוק כחודש לפני שמגיעים אלו שתומכים ב DX10 . האם ע"י עידוכני קושחה ניתן יהיה להתאים אותו ל DX10 ? או שזה כבר משהו שקשור לארכיטקטורה שלו ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני הולך ליקנות כרטיס זמני לשנה שנה וחצי עד ליציאת DX10 עכשיו השאלה ששלי היא האם הלוח שאני קונה יתמוך בכרטיס החדש או שזה תלוי רק בכרטיס ? כרטיס 7600GT 256 MB 128BIT GB לוח GB DS4 האם הלוח תומך בכרטיסים העתידים והאם זה קשור גם בכרטיס ? כלומר האם אני יכל להתקין DX10 על ה 76GT או שרק בעתיד יהיה כרטיסים שתומכים ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-