כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp איזה להוריד להוריד את הGeforce GO 7 Series או את הGeforce And TNT2 הכרטיס Galaxy 7900GT 256MB DDRIII
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הכרטיס בשמו המלא הוא sapphire x800gto 256DDR3 256bit 16piplines R430CORE יש לי רכיב בגב הכרטיס שהגיע מוגן במשהו שנראה כמו מדבקה תרמית כזאת... אין לי מושג מהו הרכיב, אני רק יודע שהוא מתחמם המון מה שמוזר שמחיפושים באינטרנט לא מצאתי כרטיסים כמו שלי עם אותו הפד מאחור ויכול להיות שצריך להוריד אותו... הייתי מעוניין שתעזרו לי לזהות מהו הרכיב ומה אני אמור לעשות עם אותו פד שמודבק עליו? חשבתי גם אולי לשים עליו היטסינק מנחושת אבל לא נראה לי שהעניין אפשרי... הנה תמונה של גב כרטיס אחר x800xl שיש לו את אותו הרכיב (מסומן בתמונה מצורפת). בנוסף גם אני מצרף תמונה של גב של כרטיס כמו שלי שמצאתי בגוגל שאין לו את הרכיב הזה... מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך של GIGABYTE דגם 7600GT GV-NX76T256D-RH הכרטיס הגיע בשקית אפורה, עם דרייברים, ולא הגיע ארוז בקופסה, האם אני צריך לחשוד או שדבר כזה מקובל???
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, לכולם. יש לי מחשב די חלש, תומך רק בAGPx4, והביצועים שלו במשחקים פשוט מעוררי רחמים עד לא קיימים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין כמה כרטיסים: Innovision® GeForce 6800 128MB 256BIT Leadtek GeForce 7600 GT (התלבטות די קשה כי הוא די יקר לי, ויגמור את כל החסכונות שלי {1035 ש"ח}) NVIDIA® GeForce 6800 LE (אין לי מושג מה ההבדל בינו לזה של אינוביז'ן) GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP NVIDIA GeForce 7600GS אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס עדיף מבין הארבעה, בהתחשב במחירים, ובביצועים. אממ, והצעות לכרטיסים אחרים התקבלו בברכה "^^. ויש לי עוד שאלה, כמו שאמרתי, המחשב שלי די חלש: CPU Type Intel Celeron, 2433 MHz (24 x 101) Motherb…
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המוצר כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=454 הוא בדיוק כמו המוצר כאן?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=14907 בראשון ה H חסרה ב TDH (שאין לי מושג מה זה) והמחיר נמוך בהרבה מהמוצר השני.. אלה אותם מוצרים בדיוק? דרך אגב הזמנתי את הראשון היום, תוך כמה זמן זה אמור להגיע? (עשיתי דרך שליח fedex ואני משלם במזומן כשהוא מגיע...וזה רושם לי באתר שהמשלוח הוא: שליח UPS/FEDEX עד הבית ועד 3 ימי עסקים כולל ביטוח ואחריות) ועוד משהו, אפשר לבטל הזמנה מפנדס (האתר השני) אחרי שמוסרים כרטיס אשראי?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש אבל הבעיה שאני לא הכי מבין מכרטיסי מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיסי מסך שהמחיר שלהם הוא עד 500 שקל עד עכשיו היה לי radeon 9500pro 128mb יש לי פנטיום 4 2.66mgh
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מי מבניהם יותר טוב? או כל כרטיס אחר בטווח הזה. ושהיה PCI-E כמובן חח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה שהו חבר שאם קצב הריענון גדל אז זה מזיק לעיניים זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז בדקתי טמפ' במנוחה : 50C בדקתי ארטאפקטים עם ATI Tool 0.25 Beta 15 : במשך 6 דק' - No Errors תוצאה ב3DMARK03 : בערך 16450, לא זוכר בע"פ :-) מה עוד צריך לבדוק כדי לדעת שהוא תקין בוודאות ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך יתאים לי שיגיע לרמות של 7600GT בערך? אם זה מעל 700 שקל אז אני מעדיפה כרטיס מסך ברמה של 7600GS
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום, אבל יצא לי להכנס לאתר לא מעט בחצי שנה האחרונה, רק עכשיו היה לי כוח להרשם... אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בטווח המחירים 700-800 ש"ח, לחריץ AGP, הבנתי שפחות מזה לא מומלץ. כמובן שהמטרה של כרטיס המסך היא למשחקי מחשב, לא מפלצתיים מדי, ולא על הגדרות מירביות, אבל שאני אוכל לשחק, נגיד, אובליביון בהגדרות סבירות ושירוץ חלק. עכשיו, אני רוצה לדעת אם זה בכלל כדאי להשקיע כמות כזו, ואם המחשב שלי יחזיק מעמד. זה המפרט שלי: SiSoftware Sandra Processor Model : mobile AMD Athlon XP-M 2800+ Speed : 2.13GHz Model Number : 2800 (estimated) Performance Rating : PR3093 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile Internal D…
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך שיש לו חיבור גם pci express וגם AGP שעולה 500 גג ומטה יש..? עדיף כמה שיותר קרוב ל500 שיהיה הכי טוב בתקציב הזה אבל לא משהו מעל 500 אני פשוט קונה מחשב חדש ובינתיים ישים בו את הכרטיס מסך הזה ובחופש הבא יקנה כרטיס DX10 ואז יעביר את הכרטיס הזה למשחב הישן שיש בו AGP אז איזה כרטיס אתם ממליצים..?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד שהתקלקל לגמרי אבל המסך כנראה עובד.......האם אפשר לפרק אותו ולחבר אותו למחשב רגיל??.......כלומך לחבר את הכבלים שלו לכבל VGA??או בכלל להשמיש אותו? תודה לכל העוזרים ואם יש מדריך כזה אני ישמח לקבל........
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
חברה אני צריך כרטיס מסך עד 300 שקל AGP עם DVI בשביל סרטים בעיקר! מה כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ATI הוציא דריבר חדש 6.9 מישהו אולי יודע איזה שיפורים יש בו או שזה סתם תיקוני באגים...?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-