עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by esaly,

חבר'ה! מישהו מכיר את הכרטיס בכותרת? חבר שלי מצא אותו בהונג קונג ב140 דולר שזה 600 שקל בערך... אשמח לתגובות איך הכרטיס ואיך התמורה ביחס למחיר?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by zxc1301,

קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.

4. Started by matgam,

שלום אני חדש פה בפורום, אבל יצא לי להכנס לאתר לא מעט בחצי שנה האחרונה, רק עכשיו היה לי כוח להרשם... אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בטווח המחירים 700-800 ש"ח, לחריץ AGP, הבנתי שפחות מזה לא מומלץ. כמובן שהמטרה של כרטיס המסך היא למשחקי מחשב, לא מפלצתיים מדי, ולא על הגדרות מירביות, אבל שאני אוכל לשחק, נגיד, אובליביון בהגדרות סבירות ושירוץ חלק. עכשיו, אני רוצה לדעת אם זה בכלל כדאי להשקיע כמות כזו, ואם המחשב שלי יחזיק מעמד. זה המפרט שלי: SiSoftware Sandra Processor Model : mobile AMD Athlon XP-M 2800+ Speed : 2.13GHz Model Number : 2800 (estimated) Performance Rating : PR3093 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile Internal D…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by drbrain,

שלום שמעתי שיש בעיית תאימות עם כרטיסי מסך מסוג ATI לאומת NVIDIA מבחינת משחקים לכרטיסי מסך מסוג ATI צריך PATCH למשחקים כיוון שהם אינם מתאימים 100% למשחקים לאומת כרטיסי מסך מסוג NVIDIA שלא צריך PATCH למשחקים והם כן מתאימים 100% למשחקים האם זה נכון? אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג ATI X1900XT או כרטיס של NVIDIA 7900XT מבחינת תקציב אין לי בעייה כמו ששמתם לב אני מעויין בטוב ביותר ללא בעיות תאימיות למשחקים וגרפיקה הכי טוב שניתן להשיג

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by dodoboy,

יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248

8. Started by bennnn,

שלום שאלתי האם משתלם לרכוש לאי גי פי 6800 אולטרה של לדטק?משומש ב 750 שח...... הכרטיס הנוכחי fx 5200 האם ההבדל ממש ממש גדול? והאם המחיר שווה....אני מזכיר שזה לאיי גי פי כי ברור שלפי סי אי אקפרס זה בהרבה יותר זול הבעייה שה משומש וזה מפחיד אותי.....

9. Started by gooz,

הרבה מאיתנו התבאסנו שבצ'יפסט החדש של אינטל (965) שיצאו איתו כמה מהלוחות אם הטובים ביותר (כמובן P5B DLX) אין אפשרות לCF(אפילו שזה מערך יקר מדי לפחות שתהיה האפשרות) ובכל זאת יש זוג כניסות לכרטיסי מסך! אז חדשות טובות ! גלשתי קצת בפורומים של XS ומצאתי היום שATI הכריזו שהם יוציאו בקרוב דרייברים שיתמכו בCF בצ'יפסט הזה! החלק המבאס הוא שזה הולך להיות כניסה אחת 16X וכניסה שניה 4X אבל גם זה משהו ואני מקווה שיתחילו עכשיו לעשות אותם עם 2 כניסות 16X וזהו יש לנו אחלה צ'יפסט מחודש תומך CF וזו התקדמות מקור:http://www.vr-zone.com/?i=4017

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by crovei,

אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…

11. ב 300 שקל... יש לי P4 3000 עם geforce 5200... חשבתי לשדרג בזול כמה שיותר. שווה את הכסף? יספק סחורה נורמאלית במשחקים כמו FEAR או QUAKE4 ? יש המלצות אחרות? תודה, דניאל.

12. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת אני רוצה לדעת באיזה מחיר אנשים חושבים שזה מחיר הוגן לקנות כזה כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by avi.hagit,

Geforce 7 7300TC תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

אז יש לי מחשב חדש עם 7900 GT רק אתמול התקנתי וידוס ודרייברים שיחקתי קצת במשחק FEAR על ההגדרות הכי גבוהות עבד סבבה עד היום בצהריים אחרי שהורדתי איזה עידכון של וינדוס אז המחשב מתחיל להתקע לי במסכים כחולים כל פעם שאני מריץ משהו ממש כבד למה זה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by fizban,

שלום לכולם! הגיעה השעה שלי להחליף את המסך הישן שלי (כבר 3 שנים בערך), ואני בהתלבטות.. מה כדאי לקנות? האם הLCD באמת שווים את ההשקעה? או שהם רק עניין של נוחות (תופסים פחות מקום). מה נחשב לאיכותי יותר? בתור אחד שמשתמש במחשב יותר מידי שעות ביממה, חשוב לי שזה יהיה באמת מסך איכותי ורצוי שגם יקל על העיניים שלי.. (בכל זאת מצרך יקר בימינו). אשמח לתגובה כלשהי בעניין מכיוון שהחיפוש שלי בפורום לא הניב תשובות.. תודה מראש! טל

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by ozwrx,

איזה כרטיס טוב יותר? Asus PCX Extreme N5900 128MB ליבת FX5900 או GeCube ATI GC-RX550GU2-D3 ליבת X550

17. יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הבעיה היא שחיברתי משהו לvideo in אבל שאני בודק בתוכנות של לכידת ווידאו למשל windvr אז התמונה שמתקבלת עושה flickering, התחתית שלה בצבע ירוק מה אני אמור לעשות כדי לסדר את זה ולקבל ווידאו אין כמו שצריך? יש לי את catalyst control center 6.8

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. הבנתי מפורומים בחו"ל שאם כבר עדיף ללכת על ה גרסא של חברת HIS עם הקירור של ICE Q - 3 כל השאר ידרשו קירור אחר לא של הסטוק אז האם בכלל יגיע הדגם הספציפי הזה ? אםכן לאן ? והאם יעלה יותר בגלל הקירור הטוב ?

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  20. שלום, ברשותי מסך ViewSonic G75f מזה שנתיים, ואמנם הוא מעולה (תודה לintegral על ההמלצה בזמנו), אבל הוא "17 ועובדה זו התחילה להפריע לי ברגע שיצא לי לשחק מעט במסכי "19 אצל חברים, רפרוף קל באתרים השונים שאני מכיר הראה לי שרוב מסכי הCRT שעדיין זמינים לקנייה הם או מסכי "17 פשוטים או לחלופין מסכי "21 אינץ' יוקרתיים שעולים כמו המחשב שלי ואף יותר. אני משער שמסך 19 איכותי יעלה כ1500+-, אבל התקציב גמיש במקרה ומדובר בהפרש מחירים מוצדק. *"19 CRT *איכות ללא פשרות *תקציב גמיש *עדיף שמסגרת הפלסטיק תהיה כהה, אמנם אפשר לצבוע אבל זה בעייתי. *בשום פנים ואופן לא LCD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by superblader,

ישנו סוויטצ' קטן בתחתית של הכרטיס מסך שמכוסה בניילון כזה, מישהו יודע מה המתג הזה עושה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by JSK,

שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ומתי הם צריכים לצאת? והאם שווה לחכות להם? כי כרגע אני ממש ממש מתלבט אני רוצה לקנות כרטיס מסך גג עד 1200 שקל ואני לא יודע אם שווה לי לחכות

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  24. Started by dd7,

תכננתי לקנות אותו בחו"ל ב300$ השבוע ואז שמתי לב שאולי יצאו הdirectx10 החודש או בחודשים הקרובים האם הקנייה שלי שווה? לחכות או לא? יש לי בינתיים 6600gt מה אתם מציעים לעשות? עוד דבר dx10 יתמוך בקונרו? תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by ozwrx,

300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה

• 13 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים