עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nadaviz,

הכרטיס הנ"ל מגיע OnBoard על הלוח אם GA-M51GM-S2G של Gigabyte. למשהו יש נסיון איתו בתוכנות גרפיות כמו אוטוקד? האם הוא מספיק חזק בשבילן?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by spellbinder,

מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yakir10,

אני קונה מחשב חדש מחנות מקומית והוא אמר לי שהכרטיס הזה הוא חיית ביצועים למחיר שלה האם הכרטיס מסך הזה שווה או שהוא כבר לא משהו מיוחד להיום ? אגב הכרטיס של לידטק תודה מראש

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by bennnn,

שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  5. Started by natan805,

מי יכול לדרג לי איזה חלק יותר חזק מימה 6800xt ddr3 256 bit 128mb או 6600gt 128 bit 128 mb או 7600gs ddr3 256 bit 128 mb שלושתם כמעט באותו מחיר

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by uncommon,

לכאורה כרטיסים עם ביצועים דומים. הדרגה הבאה בQuadro ה-Fx1400 משפר פה ושם ביצועים עד שליש - אבל עולה פי 2. http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 מה ההבדל הדק בין ה-560 (שלא מופיע כאן) ל-540? האם יש כרטיס תלת אחר ששוה לשקול גם אותו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שאלתי בחנות כמה עולה כרטיס מסך 7600 gs ואמרו לי 500 ש"ח .וגם שאלתי כמה עולה 7600 gt ואמרו לי שעולה 800 .אני חושב ששנהים ddr 3 ו256 מיגה בית השאלה שלי האם שווא להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל ה gt .או שהם כמעט אותו דבר וחבל על הכסף

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  8. קראתי שכיום נמכרת טלוויזיה כזאת בגודל 55 אינץ' ביפן אומרים שרוצים לעשות מסכים כאלה למחשב ב2007 למישהו יש מידע נוסף?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by manga,

הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by zaroor,

שלום לכם קניתי את הכרטיס הזה של LEADTEK וראיתית באתר שלהם 2 סוגים בדגם זה אחד עם מאוור (כמו שלי) והשני ללא מאוורר מה ההבדל ? שאלה שנייה בכרטיס מגיע כבל צד אחד שניכנס לכרטיס ניראה בקוטר של S-VIDEO אבל יש לו 9 פינים קטנים וצד שני שלו יש פיצול אחד ל 3 בננות COMPONENT והשני שקע ל-S-VIDEO ,ורשום ל HDTV שאלה אם אני יחבר S-VIDEO אליו באות ניכנס כדי לבצע הקלטת וידאו אם זה אפשרי באריזב לא כתוב שהוא עם VIVO חוץ מזה יש לו תוכנות הגדרות והמהרה ל MHZ דרךהתוכנה וגם עידכון לדריברים ולביוס שלו

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  11. שלום... רציתי להזמין מנועה כומפ כרטיס מסך Geforce 7800 GS OC 256 מגה נראה לי של XFX ב1690 אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקום אחר.. אני צריך שיהיה לי את הכרטיס החזק ביותר(כיום) לAGP שיחזיק את המחשב שלי לעוד זמן במשחקים.. תודה. תגידו אם צריך מפרט של המחשב.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by Nightwind,

אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה

13. שלום, אני חדש לכרטיסי נוידיה, עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסי ATI , בכרטיסי ATI אפשר להוסיף AA+AF דרך הדרייבר,ואם יש אפשרות אז גם במשחק. אבל עכשיו שאני עם כרטיס נוידיה אני שם פילטרים רק כשזה מאפשר לי דרך המשחק לא אם לא מאפשר לי, איך אני מוסיף AA+AF דרך הדריבר למשחק שאין לו אפשרות כזאת (כאילו לא מופיע כזאת) או סתם? תודה. ועשיתי חיפוש

14. Started by gjook,

אני מחפש כרטיס , למחשב המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 (עכשיו אתם מבינים למה אני רוצה לקנות..) בכל מקרה , אני רוצה לשדרג את המחשב בסביבות ה1000 ש"ח... (300 ש"ח זיכרון , ועוד 700-800 ש"ח כרטיס מסך (כמובן שאפשר גם להתגמש , הכל תלוי בביצועים יחסית למחיר..)) אני רוצה שמחשב ישרוד משחקית עוד איזה שנה וחצי .... אני כנראה יקנה עוד 512 ראמ...וכרטיס מסך חדש.. הכרטיסים שאני מתלבט עם לקנות לagp הם: Gigabyte GeForce FX7600GS מצאתי ב764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988 x800gto palit מצאתי ב 764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 Innovision® GeFor…

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by liel3,

האם יש חשיבות לסוג הקירור לבין ביצועי הכרטיס? מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by uriby,

על פי ההמלצה במפרטים חיפשתי כרטיס מסך 6600LE. הכרטיס הזול ביותר עולה 385 ש"ח (הזמנתי ב-PCCHIP כרטיס של Leadtek ב-333 ש"ח והתקשרו שלא מיוצר יותר וניסו למכור לי 6600 במחיר יקר יותר. נראה לי סתם תרגיל למשוך לקוחות). חיפשתי ב-eBay וניתן לקנות כרטיס 6600GE ב-GPB51, בערך 420 ש"ח, כולל משלוח לארץ. באתר של nVidia לא מצאתי התייחסות לצ'יפ כזה אלא רק 6600LE, 6600 ו-6600GT. המוכר כתב לי שזו מהדורה מוגבלת. על פי הנתונים קצת יותר חלש מ-6600GT. קישור לאתר היצרן: http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 האם ידוע לכם משהו והאם משתלם במחיר זה? אני יודע שבמפרט כבר לא ממליצים על צ'יפ זה אבל במחיר זה אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yoske,

התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by Bingo,

יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה... מה צריך לעשות???

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום לכם! אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח שיוכל להריץ משחק כמו NFS MW פרטי המחשב: Win XP Pentium Daul Core 2.6GHz MB 512 כרטיס מסך אתם תקבעו! תודה על העזרה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  21. אני רוצה לחבר מחשב כדי לראות סרטים וכאלה... לא משהו קבוע חד פעמי איזה כבלים אני צריך וכדומה... הדגם של הטלווזיה הוא: TOSHIBA WL66 תודה לעוזרים מראש

• 16 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by בייגל טוסט,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116999 אין שום הבדל פיזי בין הכרטיסים (אפילו הקירור זהה) רק הביוס של הGTO מכוון למתחים ותדרים נמוכים יותר, אבל זה ניתן לשינוי בקלות לדעתי עם תמחור נכון הכרטיס הזה יכול לתת פייט רציני לX1900XT 256MB

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  24. מה הדגם המומלץ כיום שיתן איכות תמונה טובה, חדות וצבעים חיים ואמיתיים?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by halo,

ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים