כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם קניתי את הכרטיס הזה של LEADTEK וראיתית באתר שלהם 2 סוגים בדגם זה אחד עם מאוור (כמו שלי) והשני ללא מאוורר מה ההבדל ? שאלה שנייה בכרטיס מגיע כבל צד אחד שניכנס לכרטיס ניראה בקוטר של S-VIDEO אבל יש לו 9 פינים קטנים וצד שני שלו יש פיצול אחד ל 3 בננות COMPONENT והשני שקע ל-S-VIDEO ,ורשום ל HDTV שאלה אם אני יחבר S-VIDEO אליו באות ניכנס כדי לבצע הקלטת וידאו אם זה אפשרי באריזב לא כתוב שהוא עם VIVO חוץ מזה יש לו תוכנות הגדרות והמהרה ל MHZ דרךהתוכנה וגם עידכון לדריברים ולביוס שלו
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
קראתי שכיום נמכרת טלוויזיה כזאת בגודל 55 אינץ' ביפן אומרים שרוצים לעשות מסכים כאלה למחשב ב2007 למישהו יש מידע נוסף?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום... רציתי להזמין מנועה כומפ כרטיס מסך Geforce 7800 GS OC 256 מגה נראה לי של XFX ב1690 אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקום אחר.. אני צריך שיהיה לי את הכרטיס החזק ביותר(כיום) לAGP שיחזיק את המחשב שלי לעוד זמן במשחקים.. תודה. תגידו אם צריך מפרט של המחשב.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לכרטיסי נוידיה, עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסי ATI , בכרטיסי ATI אפשר להוסיף AA+AF דרך הדרייבר,ואם יש אפשרות אז גם במשחק. אבל עכשיו שאני עם כרטיס נוידיה אני שם פילטרים רק כשזה מאפשר לי דרך המשחק לא אם לא מאפשר לי, איך אני מוסיף AA+AF דרך הדריבר למשחק שאין לו אפשרות כזאת (כאילו לא מופיע כזאת) או סתם? תודה. ועשיתי חיפוש
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
האם יש חשיבות לסוג הקירור לבין ביצועי הכרטיס? מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס , למחשב המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 (עכשיו אתם מבינים למה אני רוצה לקנות..) בכל מקרה , אני רוצה לשדרג את המחשב בסביבות ה1000 ש"ח... (300 ש"ח זיכרון , ועוד 700-800 ש"ח כרטיס מסך (כמובן שאפשר גם להתגמש , הכל תלוי בביצועים יחסית למחיר..)) אני רוצה שמחשב ישרוד משחקית עוד איזה שנה וחצי .... אני כנראה יקנה עוד 512 ראמ...וכרטיס מסך חדש.. הכרטיסים שאני מתלבט עם לקנות לagp הם: Gigabyte GeForce FX7600GS מצאתי ב764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988 x800gto palit מצאתי ב 764 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 Innovision® GeFor…
-
- 10 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרדאון 9600xt שלי מתחיל לעשות בעיות ולעצבן אותי, למרות שהמחשב די חדש, בן שנה וחצי (מחר יומולדת ) , הוא אינו תומך ב PCI-e ומכיוון שאני מתגייס בקרוב אני לא חושב שיש צורך להחליף לוח אם. אז פשוט לשאלה אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 900 ש"ח בתצורת agp. תודה רבה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה... מה צריך לעשות???
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שהכרטיס X1900XT 512MB הוא מאוד חם אפילו ששמים עליו VF900, מרעיש הם הקירור אני לא מאמין, אבל האם זה ממש חום ענקי של מעל 100 מעלות במאמץ? האמת לחורף זה יכול להיות נחמד :] אבל בקיץ נראה לי אני אמס פה. ראיתי שאין ממש יריב של nvidia שמשתווה לו. מה אתם הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שיש שם שינוי פילטרים (AF ו FF) גם ב OPENGL וגם ב DIRECT3D אז שיניתי בשניהם אבל מה ההבדל ביניהם? ועל איזה מביניהם מתאים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לכאורה כרטיסים עם ביצועים דומים. הדרגה הבאה בQuadro ה-Fx1400 משפר פה ושם ביצועים עד שליש - אבל עולה פי 2. http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 מה ההבדל הדק בין ה-560 (שלא מופיע כאן) ל-540? האם יש כרטיס תלת אחר ששוה לשקול גם אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עוד כ. מסך :-) אז יש לי אופציה בין 1800GTO יד שניה עם שנתיים וחצי אחריות, או 7600GT חדש... של GAINWARD http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13796&catid= או לידטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 או אקסטרים בכלל ? או שאין טעם לקחת אותו ? תודה לכולם וחג שמח !
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, היתה לי עווית נוסטלגיה לפני כמה חודשים ומאז אני קורא, אוסף ומשפצר כרטיסי וודוו. אין בעיה כלכך להשיג וודוויים מהגרסאות 4 ומטה, אבל וודוו 5 זה כבר יותר נדיר, ולכן לקחתי החלטה אסטרטגית כבדת משקל והחלטתי לפרסם כאן בקשה צנועה ליידע אותי במקרה ומישהו מוכן לזרוק כרטיס וודוו 5 לכיווני. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על פי ההמלצה במפרטים חיפשתי כרטיס מסך 6600LE. הכרטיס הזול ביותר עולה 385 ש"ח (הזמנתי ב-PCCHIP כרטיס של Leadtek ב-333 ש"ח והתקשרו שלא מיוצר יותר וניסו למכור לי 6600 במחיר יקר יותר. נראה לי סתם תרגיל למשוך לקוחות). חיפשתי ב-eBay וניתן לקנות כרטיס 6600GE ב-GPB51, בערך 420 ש"ח, כולל משלוח לארץ. באתר של nVidia לא מצאתי התייחסות לצ'יפ כזה אלא רק 6600LE, 6600 ו-6600GT. המוכר כתב לי שזו מהדורה מוגבלת. על פי הנתונים קצת יותר חלש מ-6600GT. קישור לאתר היצרן: http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 האם ידוע לכם משהו והאם משתלם במחיר זה? אני יודע שבמפרט כבר לא ממליצים על צ'יפ זה אבל במחיר זה אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב כדי לראות סרטים וכאלה... לא משהו קבוע חד פעמי איזה כבלים אני צריך וכדומה... הדגם של הטלווזיה הוא: TOSHIBA WL66 תודה לעוזרים מראש
-
- 16 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאלו מכם שעדיין לא שמו לב, לאחר מספר חודשים שהנושא נשכח מעט המדריך שב ועודכן (יש מקום לציין את תרומתו של 3DGOD ביצירת ועדכון המדריך). הנושא מאוד מקיף, ולכן רצוי לעיין בו לפני כל פתיחת דיון בנושא הנ"ל. למדריך
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם. קניתי מחשב חדש (core 2 ) . כרטיס המסך במחשב הינו eVGA 7600GS.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116999 אין שום הבדל פיזי בין הכרטיסים (אפילו הקירור זהה) רק הביוס של הGTO מכוון למתחים ותדרים נמוכים יותר, אבל זה ניתן לשינוי בקלות לדעתי עם תמחור נכון הכרטיס הזה יכול לתת פייט רציני לX1900XT 256MB
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שישמש אותי בעיקר למשחק. כמה שאלות לי אליכם: 1) מה היא הפירמה הכי טובה לכרטיסי מסך למטרות משחקים? 2) מה היא הסדרה הכי טובה למטרות אלו? (GT, FX, MX וכו') 3) על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כבר לא מעט זמן אנו עדים לדיבורים ורעש גדול בעקבות המידע על יציאת של כרטיסי הדור הבא (שיביאו את התמיכה ב API החדש, ה DX10), ועל ה DX10 בכלל. רוב הציבור היום מייחס למעבר ל API חדש יותר מדי צומת לב, וחושבים שהשדרוג היום לא משתלם בגלל יציאתם הקרובה של כרטיסי הדור הבא. עד היום היינו מודעים ל-2 ליבות גראפיות מהדור הבא מהחברות המבילות - ATI ו Nvidia, שהם R600 וה G80 בהתאמה. אלו הן ספינות הדגל של שני החברות, כלומר הטוב ביותר שיש לשני החברות להציע. אך גם המחיר של שני ליבות אלה יהיה גבוה, מה שלא יאפשר להמונים לקנות את הכרטיסים המבוססים ליבות האלו. היום באתר VR-Zone הופיע מידע אודות הליבות בטווח ה Mid-End, אלו הן ליבות הביינים של Nvidia, ה G86 וה G84. שני הליבות הללו יהוו פיתרון לשו…
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה הדגם המומלץ כיום שיתן איכות תמונה טובה, חדות וצבעים חיים ואמיתיים?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-