כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הרצתי את הבדיקה של 3DMAR2005 וקיבלתי את התוצאות הבאות: 3058 3DMarks 3595 CPUMarks המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 Processor 3000+ NVIDIA GeForce 6600 GT Total Local Video Memory 128 MB Total Physical Memory 512 MB Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Maxtor 6Y080M0 רציתי לדעת האם התוצאות סבירות למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הגיע הזמן לחדש את הכרטיס הישן שלי 8800GT ששירת אותי נעמנה זה 3 שנים. ברשותי מסך של סמסונג FHD 32 אני קצת לא מעודכן עם כל הכרטיסים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ובמיוחד הדרישות של הכרטיסים החדשים מהחומרה. מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט שלי שמופיע בצד עד 1500 ש"ח במידה והסכום לא מספיק אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. יעוד הכרטיס- משחקים חדשים וסרטים FHD. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://wccftech.com/nvidia-pascal-features-mixed-precision-3d-memory-nvlink/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, המחשב הישן שלי (פנט 4 במהירות 2.8GHz, ג'יגה זיכרון בדוואל צ'אנל, לוח אם Asus P4P800-SE) עבר לאחי הקטן, ילד בן 7 שאני מאמין שישחק בפיפא, ניד פור ספיד ועוד שטויות כאלה... משחקים לא כבדים. DX10 לא חשוב לי. עכשיו, ה 5700LE שווק חיים, ואני צריך המלצה לכרטיס מסך באפיק AGP במחיר של עד 400 שקל פחות או יותר. כמובן שעדיף בפחות. ושיהיה מחנויות באיזור ראשון. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm זה כרטיס נחמד, וגם יחסית זול. יש משהו יותר משתלם ממנו במחיר הזה? יד שנייה לא בא בחשבון. תודה. עכשיו ראיתי את ה 2600pro ב 470 שקל... שווה להוסיף? לפי השוואות ראיתי שהוא יותר חזק. ויש למחשב ספק 400W ג'נרי. זה בכלל יספיק לכרטיס הזה? (הוא החזיק X8…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אפילו על x2 משחקים פועלים בצורה דיי משמעותית יותר לאט אני יודע שזה מעמיס יותר על הכרטיס אבל אפילו x2 דיי מאט ואם זה החלק החזק בr9500 למה זה כל כך מאט?
-
- 48 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נהרס לי כנראה ה1950PRO המצויין שהיה לי,לא יודע מה קורה איתו הוא פשוט לא עובד, אז במקרה שהוא הלך לעולמו אני צריך כרטיס ב500 ש"ח בערך הבנתי שבאמת ה8800GT הכי משתלם,גם ראיתי איך הוא מריץ משחקים מדהים אצל חבר שלי, הבעיה היא שיש לי ספק דיי ג'נרי של חברה בשם SPIRE 400W וזה באלגן עכשיו לקנות גם ספק, זה נפל עליי פתאום הבעיה הזאת ואני ממש לא בקטע של להוציא מלא כסף אז יש מצב שהכרטיס יסתדר עם ספק כזה? יהיו הבדלים משמעותיים? ומאיפה הכי כדאי לקנות את הכרטיס? אני גר בקריות,ראיתי שיש אותו בנועה ב500 שקל בדיוק,אחלה מחיר לא?
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם הכרטיס תומך בפיזיקס? אם אני יחבר 2 כרטיסים ב אס אל אי במכפלה של 8 זה יתן לי ביצועים יותר טובים מאשר כרטיס אחד במכפלה של 16? האם לצורך אס אל אי יש צורך בכרטיסים זהים לחלוטין? או שמספיק מאותו דגם? בעיקרון גם כרטיס בודד מספק את הצרכים שלי למשחקים במסיבות רשת בין חברים (14-20 חברה)
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש איזה מגן מסך או משהו דומה כדי להגן על העיניים כשעובדים שעות רצופות על המחשב. שמעתי שיש מדבקה כזאת, או כל מיני שיטות אחרות, אבל אמרו לי שחלק זה סתם שטויות אז אם מישהו פה מכיר דרך באמת טובה, ועדיף מניסיון....
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הייתה כתבה באתר שדיברה על תוכנה שמציגה באחוזים את איכות הליבה הגרפית של הכרטיס מסך. איך קוראים לה? מאיפה מורידים אותה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך Leadtek 6800NU 128MB והנה תמונה של הכבלים שקיבלתי ואני לא בדיוק יודע איך לחבר TV-OUT קראתי חוברת הדרכה ולא ממש הבנתי אם תוכלו לעזור לי לחבר אני אשמח http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4bundle2%20(Medium).JPG בנתיים אני עשיתי ככה חיברתי את הצהובים לכבל שיש בו צד אחד שחור וצד אחד צהוב ונראה לי שאני אמור לחבר את זה לS-Video יש כאן מידע על הכרטיס http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1157&Submit=Go&cID=726
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קניתי HIS 1950PRO AGP 512 וכשהמחשב עולה אחרי מספר שניות כנראה כשהוא מזה אותו הוא עושה ריסטרט. יש לי ספקCORSAIR 450 לוח MSI 865PE מעבד2.66 מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מיועד למערכת למשחקים, לא משנה לי אם CRT או LCD- צריך להיות המסך הכי טוב בתקציב. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם... בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן. עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומו…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
למרות שהביקוש לכרטיסי AGP מתקדמים הולך ופוחת, חברות כרטיסי המסך לא מתכוונות להפסיק את הייצור שלהם. מבין הכרטיסים של NVIDIA, סדרת כרטיסים 6600 הייתה הבחירה הנפוצה והמשתלמת ביותר למי שהיה לוח תומך AGP. ככל הנראה סדרת 7600 תחליף את סדרת 6600 בכרטיסי AGP. האתר HKE PC פירסם סקירה על הכרטיס MSI 7600GS AGP. הנתונים של הכרטיס לא שונים מגרסתו של הכרטיס ל PCIE: 12 צינורות עיבוד. 400MHZ מהירות לליבה ו 800MHZ מהירות לזיכרונות. 128BIT רוחב פס לזיכרונות. 256MB של זיכרון DDR2. בהשוואה ל X1600P ל AGP, הכרטיס 7600GS AGP לא מפסיד פעם אחת! וההבדל בינהם הוא גדול! ואילו בהשוואה עם 7600GS PCIE הכרטיס ל AGP לא מנצח פעם אחת אפילו!, אבל ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים. המחיר של הכרטיס אמור להי…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...) ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום. שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה. מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלווי…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה להחליף כרטיס מסך אבל אני מתלבט בין 3 כרטיסים בין ה 8600GTS 256MB (אין 512 נכון?) לבין ה 8600GT 512MB לכרטיס X1950PRO 512MB עכשיו מה אתם מציעים ? המפרט הוא : E6300 1.8MHZ 2GB 667MHZ וספק כוח אני יחליף כבר למשהו חדש וטוב... למה אתם מציעים להחליף בשביל משחקים כבדים? האם לדעתכם יכול הכרטיס 9600GT לעבוד כמו שצריך בלי צוואר בקבוק או שלא שווה? והאם כדי ללכת יותר על HD3850 הוא יכול לעשות גם צוואר בקבוק? קיצר מה אתם מצעים לי ?
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נכנסתי לפנדה וראיתי בחנות שיש להם כרטיס מסך 9800gtx שהם מוכרים אותו ב1600 שקל?! זה נראה לי לא הגיוני כי גם לא שמעתי שיצא כבר 9800gtx אלא רק 9800gt x2 , וגם אם באמת יש כזה כרטיס איך זה שהוא עולה ככה!!!??? __________________
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חוץ מלתקוע אותו על החריץ יש גם חיבור מולקוס..? מה זה החיבור הזה צריך לחבר אותו לספק ... תגיד אם יש תחיבור הזה לכל אחד מהכרטיסים
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGP x8 תומך גם בלוחות אם ישנים יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, למשל ATI RADEON 9600 PRO אבל יש לי לוח אם יחסית ישן שמגיע עד AGP x4 או במקרה הגרוע x2 האם הכרטיס יעבוד איתו? אם כן, כמה מביצועיו אני יאבד בכך שאני לא משתמש במלוא הפוטנציאל שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם תחילה אפרט את הצרכים שלי.. כבר מעל חמש שנים (אם לא יותר) בבעלותי מחשב נחמד מאוד. אבל הוא הזדקן. הצרכים שלי הם ככלל בסיסיים מאוד, רק דבר אחד הוא לא - אני מעוניין לשחק בPES החדש שיצא עד עכשיו כולם עבדו לי כמו שצריך, האחרון מעט מתנשף, אבל אני מאמין שהחדש כבר ממש יכעס על הכרטיס מסך שלי.. אז זה המפרט שלי: [ATTACH=CONFIG]9381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9383[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9384[/ATTACH] המקרה המוצלח ביותר הוא שפשוט אחליף כרטיס מסך ללא צורך בהחלפת לוח M. אם אצטרך להחליף לוח אם נראה לי שאחליף גם מעבד... תוכלו לייעץ? תודה!
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מותג דל 755, איזה pci e יתאים ללוח אם שברשותי?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי בדיוק קנה radeon9600 pro, ואני צריך לייעץ לו אילו דרייברים כדאי להתקין.. אז מה אתם אומרים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לצורך הרכבת מחשב מולטימדיה לסלון. המחשב יבוסס על המפרט של המחשב בחתימה ויחובר למסך lcd full hd 42 inch. תקציב- סביבות 500 שקל תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי: מעבד - AMD athlon 2400 2.00GHz כרטיס מסך - nvidia deforce4 MX 440 AGP 8X זיכרון - 512 אוכל להוסיף זיכרון ולהחליף כרטיס מסך השאלה אם כדאי או שהמעבד ממילא לא יעמוד בזה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-