כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כרטיס מסך ב 500 למשחקים ובבקשה אל תגידו לי תגדיל את התקציב ... אם זה משנה אז זה למשחק כמו counter strike חשבתי על ה6200 הגיגבייט לא TC !! אבל אמרו שהוא לא מהיר במשחקים אז לא יודע מה לעשות ... מבקש עזרה תודה.. תנסו עד הערב כי היום אני מזמין .. ואם זה אפשרי תתנו לי לינק למוצר באיזו חנות תודהההההההההההההההההה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי: core 2 duo e4300 asrock dual seires starex ddr 2 667 1gb עכשיו אני משחק בעקרון על 1024x768 אולי גם ישים איזה AA קטן...לא משהו קריטי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיריץ COD4 וAssassins Cried ב500~ שקל...יש מצב? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
לצערי אין לי הרבה תקציב ולכן רציתי לדעת מהו הכרטיס שמספק ביצועים הכי טובים לתחום זה.(ברזולוציה של 1280 על 1024) הבנתי שזה 8600GT אבל רציתי לשמוע את דעתכם. עוד רציתי לדעת האם בתקופה הקרובה היו ירידות מחירים כלשהן שיתנו לי לקנות 8800.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חח נמאס לחבר שלי מהFX5200 (המסריח) שלו והוא התייעץ איתי לגבי כרטיס מסך בעיקרון שאלתי אותו כמה הוא מוכן להשקיע והוא אמר 500-600 +- והצעתי לו את ה ATI 9600 והוא מתעקש על נוידיה אז ככה שתי שאלות מישהו יכול להמליץ על כרטיס ברמה ובתקציב הזה (AGP*8/128BIT).. רצוי נוידיה אבל גם ATI (אולי נלחץ עליו קצת חח ) יתקבל בברכה ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את אלה מה עם זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3275 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי 2900 GT ובחלק מהמישחקים החדשים(GTAIV וFARCRY2) הוא קבר לא יכול לרוץ בהגדרות גבוהות וצריך להוריד את הריזולוציה וזה פוגעה באיכות התמונה . אני צריך המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המסך שלי T220 בתקציב של 600 שקל זה מה שקרגעה יש לי אבל אני יכול להשיג 800 שקל. חשבתי על הכרטיס הזה עם 1GB זיכרון. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1433 תןדה לעוזרים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! נסדדק לי הכ.מסך הקודם ואני מעוניין לקנות חדש. הצרכים העיקריים שלי הם למשחקים ממש פשוטים כמו FIFA, NBA,PES וכו'.. ולסרטים. אני רוצה להשקיע גג 700 שקל . תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ב700 שקל כנראה GFORCE3TI200 אני פשוט רוצה המלצה על חברה מבחינת ביצועים ופילטרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו יש לי כבר את הכסף קיבלתי משכורת אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי ל8 חודשים הקרובים לAGP ב750 שקל אני חשבתי על הכרטיסים האלה תגידו לי מה עדיף או שתמליצו על משהו אחר שאתם חושבים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} עכשיו השאלה מה עדיף לOC ואיזה חברה עדיפה ואיזה כרטיס מבחינת הקירור שלו יותר טוב? תודנ לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nvidia מוציאים כרטיס מסך על בהחל מ17500$ דולר. http://www.gwn.com/news/story.php/id/10042/ [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום היה לי את ה8800gts ,והוא הלך לעולמו,ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש כדי לי לקנות המעבד שלי זה e6750 הלוח אם זה msi p6n sli ויש 2 גיגה זיכרון התקציב זה 800 שקל,הרזולוציה 1920x1080 משחק ברוב המשחקים החדשים cod וכדו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כן...אני יודע שAGP כבר מת אבל אני מרוצה מהמחשב שלי ואני לא מיתכוון להחליף אותו בשנה הקרובה למה אני הולך לצבא...אז אני רוצה רק כאטיס מסך טוב....מששו ב850 ש"ח.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מצ"ב המפרט שלי. יש לי ספק EZ-COOL 300 W. אני יודע שזה מעט, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש כרטיס שמסוגל לרוץ על המחשב שלי. אני מתלבט בין ה- 4580 לבין כרטיס נחמד של NVIDIA. הייתי שמח לקבל הצעות על שתי החברות. מה שמפריע לי שאני לא יודע אם הספק יוכל לעמוד בעומס עם כרטיס מסך חדש. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא מעולה לדרישות שלי. האמנם לא הכי חדש אך מספק בזמן האחרון עלה צורך בחיבור 3 מסכים במקביל ולא 2 ולכן אני נדרש להחליף את הכרטיס מסך הדרישה היא שיהיה יותר טוב מהקודם, ולפחות 3-4 יציאות של HDMI/DVI עדיף 2 DVI ו2 HDMI. המחשב: E8400 עם OC ל4GHZ ASUS P5Q (צ'יפס P45) זיכרון 4G במהירות 1000MHZ ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך+9800GTX+ הארדיסקים משנה? אחד של 1TB והשני 640GB. אני עדיין שוקל אם אני באמת רוצה לקנות או להחליף כל פעם את החיבור אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. שלושת המסכים הם, הטלוויזיה שבא אני רואה סדרות וסרטים לפחות פעם ביום, מסך ראשי למחשב ומשני למחשב. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
המסך כל שנייה נכבה ונדלק והמחשב עושה לעצמו ריסטים.. נראה לי נכבה לי הכרטיס מסך עכשיו יש לי X1900GT מה אני יכול לקנות שיתאים ללוח אם שלי \ מעבד לעכשיו? לא משהו רציני פחות או יותר באותו הרמה עד שנשדרג.. Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כדי לקנות כרטיס מסך בהונג קונג ואם זה יותר זול שם?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-