כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
עד היום היה לי את ה8800gts ,והוא הלך לעולמו,ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש כדי לי לקנות המעבד שלי זה e6750 הלוח אם זה msi p6n sli ויש 2 גיגה זיכרון התקציב זה 800 שקל,הרזולוציה 1920x1080 משחק ברוב המשחקים החדשים cod וכדו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כן...אני יודע שAGP כבר מת אבל אני מרוצה מהמחשב שלי ואני לא מיתכוון להחליף אותו בשנה הקרובה למה אני הולך לצבא...אז אני רוצה רק כאטיס מסך טוב....מששו ב850 ש"ח.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מצ"ב המפרט שלי. יש לי ספק EZ-COOL 300 W. אני יודע שזה מעט, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש כרטיס שמסוגל לרוץ על המחשב שלי. אני מתלבט בין ה- 4580 לבין כרטיס נחמד של NVIDIA. הייתי שמח לקבל הצעות על שתי החברות. מה שמפריע לי שאני לא יודע אם הספק יוכל לעמוד בעומס עם כרטיס מסך חדש. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא מעולה לדרישות שלי. האמנם לא הכי חדש אך מספק בזמן האחרון עלה צורך בחיבור 3 מסכים במקביל ולא 2 ולכן אני נדרש להחליף את הכרטיס מסך הדרישה היא שיהיה יותר טוב מהקודם, ולפחות 3-4 יציאות של HDMI/DVI עדיף 2 DVI ו2 HDMI. המחשב: E8400 עם OC ל4GHZ ASUS P5Q (צ'יפס P45) זיכרון 4G במהירות 1000MHZ ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך+9800GTX+ הארדיסקים משנה? אחד של 1TB והשני 640GB. אני עדיין שוקל אם אני באמת רוצה לקנות או להחליף כל פעם את החיבור אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. שלושת המסכים הם, הטלוויזיה שבא אני רואה סדרות וסרטים לפחות פעם ביום, מסך ראשי למחשב ומשני למחשב. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
המסך כל שנייה נכבה ונדלק והמחשב עושה לעצמו ריסטים.. נראה לי נכבה לי הכרטיס מסך עכשיו יש לי X1900GT מה אני יכול לקנות שיתאים ללוח אם שלי \ מעבד לעכשיו? לא משהו רציני פחות או יותר באותו הרמה עד שנשדרג.. Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כדי לקנות כרטיס מסך בהונג קונג ואם זה יותר זול שם?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שעזרתם לי המון בבחירת כרטיס המסך שלי, יש לי שאלה אקוטית יותר כעת שנוגעת למחשב של חבר משפחה שלי המחשב שלהם נקנה [בפזיזות מסויימת] מערוץ הקניות לפני כשנה. הזמן עבר, קנו לבת הקטנה משחק [שטיח שמתחבר למחשב ורוקדים עליו... לך תדע] - - בכל מקרה, התקנת המשחק לא מתאפשרת שכן כרטיס המסך לא טוב מספיק. חיפוש קצר בעלה שיש כרטיסי מסך שלא מצריכים סלוט AGP או PCI-E אלא יודעים להסתפק בסלוט PCI רגיל שיש בכל לוח אם. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך כזה שהינו מומלץ? מה יכולים \ עלולים להיות חסרונות של כרטיס כזה ? לצערי מדובר במשפחה של טכנופובים, כך ששדרוג לוח האם לא בא בחשבון, הם רוצים כרטיס מסך שישב בלוסט PCI, נסיונות השכנוע שלי לא עזרו. בנוסף הבאתי לינק לכרטיס כזה - עליו אני מ…
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב ניתן להשיג בהשקעה של עד 300$, בקנייה בארה"ב? המערכת היא מבוססת INTEL והלוח אם Intel Bayfield D865GBF- אני משער שהוא לא תומך בPCI-EXPRESS. האם יש טעם גם להחליף את הלוח בשביל תמיכה בPCI-EXPRESS? מטרת המערכת היא משחקים. כמו כן, אם מישהו מכיר שמות של חנויות טובות בארה"ב שניתן לקנות בהן ציוד, נא לשתף .
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו ספציפי, יש לי רשת של 2 מחשבים אחד תותח השיני לא משהו, המשפחה שלי משחקת גנרלס ברשת \ אבא, אח וכול^^ D: , עכשיו אנחנו ממש רבים מי יישחק על המחשב הטוב וזה נורא מעצבן המחשב הטוב : 3g radeon 9800pro 256 512 corsair ETC והמחשב השיני הוא p4 1.6 asus gf-2 pro 440 256 sdram ( זה אני משפר בלי שום קשר)\ עכשיו אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ את גנרלס טוב, ולא זוחל כמו הgf2 במחיר של סביבות 600 שקל + תודה :]]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך בין 200-300 דולר עם יחס עלות תועלת הכי גבוה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים על מסך ברזולוציית Full HD ולצפייה בסרטים. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב ולכן אבקש מכם להתייחס למחירים בארה"ב. המטרה שלי היא שהכרטיס יהיה כמה שיותר זול בטווח הזה ושישרוד לי כמה שיותר זמן. תודה, רועי
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמחירים הללו מצחיקים בעבור כרטיס מסך ובכל זאת מעניין אותי לדעת, אילו נאלצתם להמליץ למשתמש שלא צורך יותר מדי גרפיקה (גלישה באינטרנט ומשחקים קלים) על כרטיס זול, על מה הייתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הכרטיס המסך שלי (9500GT) הוא כבר די ישן ולא מריץ משחקים חדשים, זה הדבר היחידי שהעברתי מהמחשב הישן שלי למחשב החדש כי לא היה לי תקציב, הוא צריך לשמש למשחקים עדיף לחסוך (שהוא יהיה יותר קרוב ל500 מאשר ל750) אבל אם זה באמת כדי\משתלם יש הבדלים גדולים בין הכרטיסים אז זה סבבה 750. המערכת שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box gigabyte z68a-d3-b3 Kingston Hyper X 4GB(2GBX2) DDR3 1600Mhz Enermax NAXN 550W ואלו הדברים החשובים אם זה משנה אז יש לי גם 2 הרדיסקים של WD אחד 1 טרה ואחד1.5 טרה תודה רבה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני משתדל בזמני החופשי לשחק קצת. את רוב זמן המשחק שלי, אני מבלה מול קונסולה, ולא מול המחשב. שאני כן משחק במחשב, אני משחק רק World Of Warcraft. אם כך, אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך, שברובו הגדול פשוט יריץ World Of Warcraft (אני מניח שאני שואף להריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות שלו). המחיר לא צריך להיות יקר מדי (מאחר וזה רק Warcraft) - אבל גם לא נמוך מדי. תודה :-) המערכת שלי היא - Cpu - 2.8 AMD 64bit Memeory -768MB והכניסה המהירה ביותר שלי היא Agpx8
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, הכול מוכן רק הכרטיס מסך חסר. חשבתי על הכרטיס מסך X1950PRO שעולה 1300 ש"ח, יש כרטיס מסך שבערך אותו תקציב שיכול לספק אותי בערך חצי-שנה, שנה עד שאני יחליף לכרטיס מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש כרטיס שעולה כ 400 ש"ח וכולל VIVO?! האם יש חברות שמוכרות את ה FX5200 עם VIVO? אם לא..אז תרשמו לי בבקשה את הדגם הכי זול של הכרטיס מסך שכן כולל VIVO תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-