כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מאוד מתלבט בין אם לקנות LCD או CRT אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים... איזה מסך יתן לי תצוגה טובה יותר?(בלי קשר למחיר)
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רכשתי מסך דק MAG LP717 דרך האתר netaction. המסך ממש יפה, והתמונה ממש טובה, רק דבר אחד שמפריע לי, ונראה לי כמו בעייה בייצור, היא שמפוזרות בו באופן אקראי 3-4 נקודות "שרופות", כלומר פיקסלים ממש קטנים, שלא משנה מה מוצג על המסך, הנקודות האלה תמיד יהיו שחורות. האם התופעה מוכרת לכם? לפנות לספק שיחליף לי את המסך?
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית בבחירת כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail שני כרטיסים כאלה אני שואל איזה כרטיס מסך עדיף והיעד של המחשב הוא משחקים כבדים יש לי עוד שאלה האם הלוחות p5q pro ו ASUS P5K PRO יתמכו ב cf וב SLI בצורה הטובה ביותר... אם לא אז איזה לוחות כן יתמכו בצורה הטובה ביותר?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הכרטיס עבור חבר וחשוב לו שיהיה מחנות בב"ש ( פנדס KSP או אחרים). הכיוון הכללי הוא 800GT אבל יש לי מספר שאלות: 1. יש את הכרטיס של גיגהבייט שמגיעה עם קירור של זלמן עם heatpipe, או בדומה לו של לידטק שניהם מאד משכנעים אותי, אבל הפתיעה אותי הכרטיס של Twintech ובמחיר זול במיוחד!! האם יש פה איזה קטצ'? 2. האם יש 8800GT עם מעבד G92 או עבור דגמי ה- GTS, איך מזהים אותם והאם הם לתקציב בכלל?? 3. ידוע לי על פתרונות של ATI וה-9600 של נווידיה אך הבנתי שהם חלשים יותר. עד כמה חלשים יותר? תודה, ריפר.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום,כרגע יש לי את ה 5850 ומשום מה הוא מריץ עדיין כל משחק חדש שיוצא על הגדרות מקסימליות ללא בעייה.העניין שצריכים לצאת באטלפילד 3 וקול אוף דיוטי החדש וכו ואני מאמין שכבר יהיה לו קשה עם זה,האם שווה לקנות בהונג קונג כרטיס 6990??אני יודע שבארץ הוא עולה 3300-כמה ההפרש במחיר יהיה משמעותי? והאם כדאי לקנות,או לחכות ל DX 12.? יש צפי מתי הוא אמור לצאת? תודה..
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם כדאי לי להשקיע בראדון 9500 פרו שיחזיק בערך שנתיים או שכדאי לי להשקיע בכרטיס כמו 9100 פרו ולהחליף אותם כל שנה בערך...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי את זה כאן: http://hwzone.co.il/reviews/7950GX2/14/ ובעוד כמה אתרים עם בדיקות.. אז אני רואה שבלי הדבר הזה התוצאות יותר טובות, מה זה בדיוק ולמה צריך את זה? אהה ואיך מבטלים אם צריך?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראשית, אני מתנצל שאני פותח אשכול נוסף בנושא. הסיבה היא שהאשכול הקודם כבר איבד רלוונטיות, ואני רוצה לקבל התייחסות מקסימלית ואפשרות להתייחס לכמה נושאים. כפי שרשום בכותרת, ההתלבטות שלי היא בין כמה מגרסאות ה-512MB של כרטיס המסך HD4850 שנמצאות בפנדה. הנה כל גרסאות ה-512MB של הכרטיס הנמצאות בפנדה: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=4850%20512&page=1&sort=5a. מצד אחד, יש את גרסת ה-PowerColor, שהיא הזולה ביותר [830 ש"ח]. לפי TechPowerUp, הוא הכרטיס השקט ביותר במצב מנוחה [20dbA], וגם במצב פעילות אי-אפשר להגיד שהוא רועש כ"כ [31.9dbA]. מנגד, הטמפרטורות שלו במצב מנוחה ובמצב פעילות די גבוהות [73.5 ו-95.5 מעלות בהתאמה]. השאלה היא אם הטמפרטורה תפריע לי …
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? תקציב רק לכרטיס מסך 1000-1500. המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E,…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (על בסיס E6300, וג'יגה זכרון 667 ) ועקב חריגה מהתקציב המקורי החלטתי לקנות כרטיס מסך מסוג GeForce 7600 GS הבנתי שהוא כרטיס מצויין מבחינת עלות\תועלת אבל האם הוא יגביל לי את המערכת במשחקים כבדים כדוגמת oblivion, ודומיו? או שאפשר לקנות אותו בראש שקט?
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ניתן לצפות בסרטיי HD ו- BLU RAY עם כרטיס כמו שלי והאם הוא מותאם לכך , הסרטים עצמם הם באיכות של 720 - 1080P עוד שאלה ,אייזה תוכנה אני צריך כלומר נגן על מנת להפעיל את הסרטים הנ"ל ניסיתי ב- MV2 player,winamp,media player,bsplayer,vlc player בכולם הסרט קירטע ,אז אייזה נגן אני צריך בנוסף?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מיועד לשוק המיינסטרים (200$~) בקר 256 ביט RV570XT צפוי להיות מהיר ב10% מR520XT. ייצור סדרתי החל מחודש יולי-אוגוסט למקור: http://www.xbitlabs.com/articles/editorial/display/cebit2006-3_3.html
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי 7800GT של GIGABYTE ללא אוברקלוק ועם המאורר הרגיל. והוא עושה רעש ממש חזק, מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים הכרטיס של חברת Sapphire שהרבה חיכו לו ואני בינהם הגיע סוף סוף לארץ ע"י היבואן CD-LOG הכרטיס יגיע לחנויות כבר השבוע והמחיר שלו יהיה גבוהה מאוד יחסית לכל הציפיות שלנו :-\ ולפחות יש פיצ'ר של VIVO לפחות ... כהתחלה הוא יעמוד על מחיר : 1,700 ש"ח המומים :s05: גם אני הייתי שהרי כבר קיים בנעה מחשבים כרטיס של CONNECT 3D במחיר של 1,600 ש"ח וכמובן שאין מה להשוות בין החברות אבל עדיין מאוד מאכזב נקווה לימים טובים בהם ATI והיבואנים יחליטו להוריד יותר את המחיר שבעוד חודש לפחות יגיע ל 1,400 ש"ח והלוואי ... כי בינתיים יש בשוק את 7600GT שאחרי ביצועים ומחיר כמו שהוא מציע, ממש לא שווה לתת את התוספת ל X1800 GTO !!! האם הכרטיס של Sapphire יהיה כרטיס OC מוצלח …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
או קי את זה אתם חייבים לשמוע! חבר שלי חזר מגרמניה לפני כשבוע ועם כל בציוד שהוא חזר איתו התגלה לי הכרטיס הבא Quadro4 980 XGL או קי עכשיו ככה הוא אומר שכרטיס כזה עולה 500$ פאק מי?500$ מה עושים עם כרטיס כזה הוא בעצמו לא יודע מה לעשות איתו אז אתם בטח שואלים איך זה הגיע אליו?הוא עובד בחברת מחשבים בחו"ל וזה הנוכל התגנב לתיקו באריזתi בחוקיות כמובן אז ככה אין לו שמץ של מושג מה הוא הולך לעשות וחשבתי שבטח אתם מבינים יותר אז מה זה הכרטיס הזה? או שהוא בעצם עבד עלי כמינהגו ודחף לי בטון לאף
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי hd 4850 512 mb עכשיו אני לא כל כך מבין בזה אבל בתוכנה gpu-z רשום לי שהמהירות שיש לי היא 500 וצריך להיות 650???? מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. נ.ב:זה מחשב חדש!! הנה תמונה שתבינו...
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב האחרון (מפרט מלא בצד) אני חש שהוא לא עובד כמו שהוא צריך באמת. התופעות שאני שם לב אליהם למשל ב-BF3 (אולי זה בכלל באגים במשחק או דבר "נורמלי" , אני לא יודע) מדי פעם יש תקיעות קטנות כיאלו המשחק עובד על slow-motion. תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר פעמים היא שכיאלו חלק מהתמונה נתקעת , למשל חתיכה של בניין ועוד איזה מגדל , נתקעים על חלק מהמסך ואני רואה את הצורה שלהם בלבד , בצבע שחור. איך אני יכול לדעת אם ישנה איזשהי תקלה בכרטיס מבחינה חומרתית וכן מבחינת תוכניתית (אולי דרייבר לא תקין או משהו בסגנון)? אלו בדיקות אני יכול להריץ? מה שאני כן יודע זה שמבחינת טמפ' אין בעיה. היא נעה על 50-60 מעלות כשאני במשחק.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם הכרטיס טלוויזיה FLY VIDEO 2000 מספק לכידה איכותית?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express או Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express אני לא מתכנן O.C . או שבכלל מומלץ לחכות לדגמים החדשים 1xxx שאמורים להגיע והבנתי שה 1600xt שווה לביצועים של ה GTO ?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-