עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by swisaman,

היי, השבוע אני משדרג את ה5850 לHD7970 ולא מצאתי מידע על הגודל שלו ושל ה5850. אני צריך לדעת אם הוא קטן יותר מה5850 או גדול יותר.(ואם אפשר עוד קצת מידע מבחינת רמץ רעש וכ"ו זה יהיה מצוין ) ה5850 דיי גדול ויש ס"מ פנויים בודדים מהמארז עד לכלוב של הקשיחים.(מארז CM590)

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  2. אהלן, ביטלתי הזמנה של 4850 בגלל שראיתי את הכרטיס הנ"ל, שמביא ביצועים טיפה פחותים מה 4850 במחיר זול יותר בכמה מאות. רציתי לדעת האם ה 9800GT יהיה עדיף מאשר לקנות את ה 4850 החם יותר, שגם ככה דורש קירור להחלפה או משחה חדשה.. מעוניין להוציא כמה שיותר פחות, המחשב עבר את מה שהייתי מוכן לשלם ככה שאני בקיצוצים.. המסך שלי 20'. תודה!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by haim1440,

שלום, לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך 8800 GTS (הוא היה אצלי שנתיים ועלה 1700 שקל!!) וקניתי את ה- GTS 250 512MB רציתי לדעת אם הוא יחזיק עם ספק 500W של HEC?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. בעיה מוזרה, צריך להחליף כרטיס או יש למישהו פתרון. ניסיתי גם דריווברים ישנים וגם את 3.9? מצורפת תמונה של משחק לדוגמא

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by tal,

אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. אז ככה: המערכת שלי היא P4 2.0 עם 512 SDRAM לוח האם תומך בAGP X4. אני לא רוצה להתרושש איך שאני אקנה את הכרטיס מסך אבל אני מעוניין בכרטיס חזק שיוכל להריץ משחקים גם בעוד שנה+. האם לבחור ב9500XT שהוא מעט יותר זול ו256 ביט או לבחור ב9800PRO שאני לא בטוח אבל נראה לי שהוא 128 ביט? האם אני עושה את השיקולים הנכונים או שה9800P עדיף וכדאי להשקיע ולקחת אותו? חוץ מזה אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות מסוימות לקניית הכרטיסים, או אתרים שיש בהם חומר לעיון נוסף, אודה לכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  7. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארה חשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  9. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם להסתפק ב-HD4850 עבור מפרט זה, או שארגיש שיפור מורגש אם אקח HD4870? עריכה: השימוש בכרטיס יהיה משחקים ברזולוציות רחבות, בשאיפה 1050*1680. תודה.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  10. הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. קיבלתי תוצאה בקוואה מארק 48k עם xfx6800 עלוב?! אני לא אמור לקבל יותר =[ ?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by shlomi1234,

יוצאים בקרוב כמה משחקים טובים למחשב ואולי ה 4870 שלי לא יהיה מספיק טוב. הקצבתי למשימה 500-600 ש"ח , כרגע יש אותו , מעבד AMD PEHNOM 720 BE - 2.8X4 ו4 גיגה זיכרון RAM DDR2. לא מתיימר לקבל ביצועים טובים יותר מדיי , רק שיעבוד חלק בBF3 ו MW3 על רזולציה 1680X1200, הגדרות בינוניות .

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  14. אפשר לחרוג טיפטיפה מהתקציב הלוח אם זה האחד שרשום כאן במפרט שלי (gigabyte ga-965p-s3) הכרטיס מסך שהיה לי (ומת אתמול) הוא 1900GT אם אפשר לרדת במחיר אז עדיף

15. שלום לכולם ^^ יש לי בעיה והיא דיי דחופה אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי... עכשיו כשאבא שלי טס לאמריקה ביקשתי ממנו לקנות לי משם הארד דיסק חצי טרה וכרטיס מסך טוב, הבעיה היא שעכשיו אני רואה את טכנולוגית הDX10 נכנסת ואני לא רוצה לקנות כרטיס שהולך להתיישן בקרוב כשהמשחקים יתחילו לדרוש את זה. בעיקרון אבא שלי כבר קנה את הכרטיס וההארד דיסק. הכרטיס שביקשתי שיקנה זה GeForce 7900GS, שבהחלט נראה לי ראוי, הבעיה היא שהוא לא בנוי לתמוך בDX10 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להגיד לאבא שלי להחזיר אותו ולחכות ליציאה של כרטיס תומך באותו טווח מחירים (שאגב היה ~190$ לכרטיס הזה אחרי מיסים), את ההארד דיסק לא נראה לי שיש טעם להחזיר אבל הנקודה היא שאני קונה אותם בשביל מחשב חדש ולא לגרוטאה שאני…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Shtupel,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש בסביבות ה400 -500 ש"ח. אשמח ליראות גם השוואות עם שאר כרטיסי הסמך. תודה.

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by nivrob123,

למחוק

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by rbik,

לפני כמה ימים קניתי את ה- sapphire x1950 pro מ"דיגמה". ולהפתעתי לא היה בקופסה מפצל vivo - המפצל שנותן חיבור video in. כן היה בקופסה חיבור קומפוננט (ירוק-אדום-כחול). כדאי להוסיף שתכונת לכידת וידאו בכרטיס תהיה לי שימושית מאד ודי בניתי על זה בקניית הכרטיס. בחיפוש מאומץ מצאתי על הקופסה התייחסות לעניין (באותיות קטנות מוחבאות בצד) : extetrnal connectors: tv-out with s-video connector (tv-out version) vivo with s-video connector (vivo version) מזה אני רק יכול להניח כקיבלתי את ה- tv-out version ולא vivo version . עצם קיומן של הגרסאות השונות לא מצויין בשום מקום , לא באתר של sapphire ולא באתר של דיגמה. על קופסה נכתב שהכרטיס תומך vivo. האם מישהו יודע משהו לגבי ההבדלים בגירסאות ? …

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  19. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64bit ultimate SP1. כרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT עם דרייבר הכי מעודכן כרגע (ע"פי אתר החברה). מוניטור LG 22 W וטלויזיית Sony Multisystem (רגילה , לא LCD או פלזמה). המחשב מחובר לטלוויזיה בחיבור s-video. כשאני נכנס ל nvidia control panel > setup multi display > clone אני רואה שהמחשב מזהה מסך נוסף וקורא לו "HDTV" (למרות שזו לא טלוויזית HD) כאשר אני מנסה להגדיר Clone אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה (רק רצולוציית המוניטור משתנה)... כך גם בשאר ההגדרות בהם אני בוחר בהתקן ה "HDTV" בעבר עם מחשב ישן יותר עם XP ו NVIDIA ישן לא היתה בעיה לצפות במחשב דרך הטלוויזיה עם אותם חיבורים... בבקשה עיזרו. תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by Euthanasia,

שלום ! הרגע ראיתי שכבר אצל הדובים יש את הX800 "רעיל" של ספיר והשאלה שלי האם עדיף אותו מ6800U ? הביצועים שלו טובים יותר..? משתלם לקנות אותו? וזה לא לצורכי OC כמובן... תודה!

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  21. לקוח מ- Gamespot http://www.gamespot.com/features/6105370/index.html כמו שאתם רואים אין פה כזאתי "קטילה" וההבדלים בביצועים לא כאלה גדולים בין ה- Ati ל- 6800 וזה לא אמור להדאיג אותכם איזה כרטיס לקנות אם אתם קונים כרטיס מהדור החדש כי כולם הולכים להריץ את זה מצוין על ההגדרות הכי גבוהות. (הכרטיסים מהדור החדש)

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by mentalist12,

שלום חברים, אני כמו עוד הרבה אנשים שקנו את הR9 290\X בהתחלה [אולי מהלך קצת פזיז אבל הכרטיס פשוט תענוג] חפשתי פתרון ל"בעיית" ההתחממות של הכרטיס. מצאתי שהפתרון הכי כלכלי יהיה ללכת על הקירור Gelid Icy Vision Rev 2 הקירור עולה 39 דולר באיביי. בשילוב עם קירורי VRM מחברת ENZOTECH שעולים 9 דולר באיביי בערך. יש פה מדריך מעולה איך להתקין את הקירור בצורה מאוד פשוטה על הכרטיס. http://www.overclock.net/t/1437634/installation-guide-tips-of-rev-2-icy-vision-on-r9-290x אני זה פעם ראשונה שעשיתי דבר כזה לכרטיס מסך והיות והוא עלה 2800 שקל נזהרתי מאוד על הכל. אני עוד מעט אעלה תמונות מההתקנה עם כמה טיפים. סה"כ יצא לי איזה שעתיים עבודה, בגלל שיצאתי לעבודה עוד לא בחנתי את הקירור במאמץ ממושך אב…

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by ttwow,

הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by אסף ב,

שלום יש לי כרטיס עם יציאת HDTV Out ויש לי טלויזיה תומכת HD רדי שיש לה גם חיבור VGA של מסך מחשב רגיל מה יהיה יותר איכותי אם אני ארצה לחבר את הטלויזיה למחשב? דרך החיבור VGA או דרך החיבור HDTV אל הקומפוננט של הטלויזיה? תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by eranmor,

האם כדאי לי להשקיע בראדון 9500 פרו שיחזיק בערך שנתיים או שכדאי לי להשקיע בכרטיס כמו 9100 פרו ולהחליף אותם כל שנה בערך...

• 2 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים