כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, האם GTX 260 גירסת ה216 CORES יסחוב טוב משחקים מודרניים ועתידיים על מסך 22 TN ברזולוציה של 1680 על 1050? בבקשה להתייחס לשאלה בלי לומר לי שבקרוב מאוד יוצאים כרטיסי הDX11, זה ידוע לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אנשים, החלטתי לקנות כרטיס מסך יד שנייה וההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחשב שלי לא חזק במיוחד והבנתי שהוא יהווה צואר בקבוק אבל כרגע אין לי ממש תקציב וממש בא לי לשחק קצת. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון: 512 לוח: ASUS A7V333 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON 8500LE לאור המפרט איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר (AGP)? תודה מראש וסוף שבוע פרוע לכולם... : )
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
nVIDIA geForce 7600GT 256MB PCIe Palit אני יודע שהכרטיס די בסדר,אני יותר רוצה לדעת לגבי החברה. היא בסדר כי אני לא מכיר אותה. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם.....יש לי 6800 גי טי עם ראטיק סיילנסיר עליו והמהירות של המאורר היא 53 אחוז. רציתי לדעת איך אפשר לשנות ליותר נגיד ל 65 אחוז והאם זה לא מסוכן ואיך עושים זאת......תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה לטובת הקלטת תוכניות, שאלתי היא כמה נפח צריך לטובת הקלטה באיכות סבירה. שאלתי בחנות ואמרו לי שהשיטה הכי טובה היא MPEG4 אבל שכל הכרטיסים חוץ מהPOWERCOLOR Theater 550 PRO לא יודעים לעשות זאת ישירות. אבל בחנות אחרת אמרו לי שכן שאר הכרטיסים יכולים . מה השורה התחתונה? איזה כרטיס לקנות? על מה לשים דגש? וכמה נפח ייתפוס לי בזיכרון? אני לא רוצה כרטיס שיקליט לי בנפח גדול ואז יכווץ את זה בסוף כי עדיין אני אצטרך את הנפח הגדול להקלטה הראשונית לא?! תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Quadro FX2000 128MB AGP כמה הוא שווה? אני רואה שבגולדטופ הוא עולה כמעט 3,200 ש"ח.. אבל למה שלי יש אין את המאוורר עליו.. קצת פרטים? כמה שווה בערך?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס עם יציאת HDTV Out ויש לי טלויזיה תומכת HD רדי שיש לה גם חיבור VGA של מסך מחשב רגיל מה יהיה יותר איכותי אם אני ארצה לחבר את הטלויזיה למחשב? דרך החיבור VGA או דרך החיבור HDTV אל הקומפוננט של הטלויזיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? תקציב רק לכרטיס מסך 1000-1500. המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E,…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות 6200 ל-AGP במחיר הכי זול להיום..?
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מה זה AVIVO? ואיך אני משתמש בטכנולוגיה זו? יש לי 4870X2, האם זה מתאים בכלל לכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פרסם את הדבר הזה בפורום אודיו ולכן לא עונים לו לכן העברתי את זה לכאן תחת השם שלי מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, אז ככה, קיבלתי את המחשב שלי לפני שבוע בערך ורציתי להגיד שה LG F900P מסך מ-ד-ה-י-ם!!!! אין לו שום בעיה לעבוד על 100 הרץ.... הוא יכול גם על 120 אבל לא רצתי להיסחף...!!! אני עכשיו על 1280X1024@100HZ וזה מדהים!!! אבל אתם חושבים שהיה עדיף את הVIEWSONIC???
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
איך הכרטיס טלוויזיה הזה? אל תסתכלו על המחיר..! http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3023197 http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/54945.jpg הוא טוב? תודה! אם זה לא הפורום הנכון תעבירו (:[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 21:58:11 נו מישהו יכול לעזור לי?תודה[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 20:15:14 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?תודה :)
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל : ATI PCI TV Tuner Card, Model "TV WONDER PRO" -RETAIL , אני גם נותן תמונה שלו . קניתי את הכבלים המתאימים למוצר , והכבלים מחוברים כראוי לממיר של יס. (כבר הפעלתי כרטיסי טלויזיה ולכן יש לי ניסיון באיך לחבר את הכבלים) הבעיה שרכשתי אותו OEM , ואני לא מצליח להתאים לו דרייוורים שיפעילו אותו כמו שצריך , אני לא מצליח לקבל תמונה סבירה , הוא כל הזמן תקוע במצב של NTSC ולא "מוכן" לעבור למצב PAL-B שמתאים לישראל . קישור לפירוט על המוצר: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=15-116-307&depa=0 אנא תנו לי הנחיה לגבי הדרייור המתאים. אני עובד עם תוכנת - ATI MULTIMEDIA CENTER LAUNCHPAD VERSION 9.1 (יכול להיות שיש גירסה ישנה שמתאימה יותר ? א…
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שטוח לחוטין ! 19 אינצ' ב 1500 שקל בערך שישמש למשחקים וישיבה ממושכת מול המחשב ושישרוד זמן רב ... תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי... אממ... לא ידעתי לגמרי לאן לפנות ואני גם לא סגור על מקור הבעיה אבל יש כל מיני אנימציות שרצות למשל באתרים... למשל הפרסומת שבאתר כאן.. אז כשהיא נמצאת במרכז המסך אז הוא לוקח הרבה CPU גם יש GIFים שעושים אותו דבר גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ניסיתי להוריד אותם למחשב ועדיין אותה בעיה אז אני מנחש שהבעיה היא בכרטיס הגרפיץ. יש למישהו מושג? דרך אגב אני משתמש ב: GeCube RADEON X1600 PRO Series 256MB windows xp sp2 firefox 2.0 ie7 וכד'
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 17" שטוח (לא LCD) ואני מתלבט קשות בין 3 אופציות: 17" MAG 786PFS שטוח כסוף מחיר : 800ש''ח 0.24mm dot pitch Max.Resolution 1600 x 1200 Horizontal Freq. 30-86kHz Vertical Freq. 50-160Hz אחריות ל 36 חודשים שמוביל מבחינת המחיר, או: LG Flatron F700B מחיר : 1000ש''ח LG Faltron Dot Pitch: 0.24 0.24mm dot pitch Max.Resolution 1280 x 1024 Horizontal Freq. 30-70kHz Vertical Freq. 50-160Hz אחריות ל 36 חודשים כי יש לנו כזה בעבודה, או : LG Flatron F700P מחיר : 1200ש''ח LG Flatron 0.24mm dot pitch Max.Resolution 1600 x 1200 Horizontal Freq. 30-96kHz Vertical Freq. 50-150Hz USB HUB Included אחריות ל 36 חודשים הבעיה היא שאני די לחוץ בכסף אז אני שוקל ללכת על סמסונג, עם זא…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אנשים. ראיתי שיש כאן לא מעט מומחים.. ראיתי גם הרבה דיונים קרובים לדיון הזה אבל החלטתי בכל זאת לפתוח דיון חדש למקרה שלי. אז ככה, כרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600gt 128mb. מעבד - AMD 3000 939 זיכרון - 2G לוח- PCI-E. ספק - HEC 450 ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך עבור שיפור ביצועים למשחקים הנוכחיים (BF2 BF2142 CNC ועוד) וכמובן במחשבה קדימה לET-QW ומשחקים נוספים שכבר בקנה לשנה הקרובה. תקציב - 1000 ש"ח +/- על פי דיונים קודמים אני מניח שהתשובה תהיה כרטיס ATI X1950. השאלה היא איזה דגם מהם הכי כדאי ושיתאים לתקציב. האם בתקציב הזה אני אקבל מענה לציפיות שלי? האם קניה כזו משתלמת בזמן שכרטיסי DX10 כבר יצאו? האם כדאי לסבול עוד קצת ולחכות לירידת מחירים של הדור הבא? תודה…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-