כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות Readon 9600xt 256mb בשמיר מחשבים ב1100 ש"ח הבעיה זה שאני לא יודא מי היצרן של הכרתיס. אתם יכולים להמליצ לי מאיזה יצרן הכיכדי לקנות את הקרטיס הזה? ;D
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לאחרונה קניתיי club-3d 9600 xt ויש לי כמה שאלות דבר ראשון,על המחשב שלי קיים 128 mb rdram והבעיצועים של הכרטיס נראים חלשים,אני מתכוון להוסיף עוד 256 האם זה ישפר את הביצועים ברמה הדרגתית. דבר שני רשום שמהירות השעון של הזיכרון שלי הוא 325 ,וראיתי שהמהירות צריכה להיות על 600 וראיתי בפורום שאתם מבצעים הכפלה כזאתי כפול 2, למה מה זאת אומרת. דבר שלישי כשקניתי את הכרטיס אני לא רואה בדרייבר את האפשרות את הoverdrive,או איך שכותבים את זה,דבר שלישי מישהו יכול להסביר לי למה כולם אומרים שhalf-life 2 יפעל יותר טוב ב 9600 xt מה 5900 xt למרות שה5900 xt יותר טוב,האם הייתי צריך לקנות 5900 xt כשכמעט כל הביצועים שלו יותר טובים
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני מריץ 3dmark 06 במהלך היום המבחן האחרון של hdr deep freez הכרטיס ניתקע לקראת הסוף ובלילה זה עובד רגיל כאילו אין תקלה זה הדבר הכי מוזר בעולם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות והכרטיס אותה טמפרטורה גם ביום וגם בלילה
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המחיר יכול להיות עד 1000 שקל אבל פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה את כל המחשב יש לה רק כרטיסים של ATI ושל NVIDIA בבקשה לא לחרוג מהמחיר
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה זה ה VIVO למה משמש והאם יש קשר ל TIVO מחפש בפורום כבר שעות ולא מבין כלום
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? האם הוא יותר טוב מ- 6800GS 256 DDRIII? ואם כן הבדל של 500 שקל במחיר ביניהם שווה את הקניה? ומה אומר בדיוק ה- 512mb כי ל- 6800GS יש 256mb אגב הכרטיס עולה 1465 ומצאתי אותו ב- pc discount תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://theinquirer.net/default.aspx?article=33784 מה שמסביר כנראה את ההערכות לגבי צריכת החשמל
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות 6200 ל-AGP במחיר הכי זול להיום..?
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
מישהו יודע תציון של ה ג'י פורס 7900GT ב-3DMARK תודה...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחשב חדש, לא שלי. הכרטיס הוא ATI RX1300. התקנתי דרייבר עדכני של ATI וזה עובד סבבה, אבל כשמתקינים את ה-Asus Enhanced Display Driver זה תוקע את המחשב מדי פעם ועושה בעיות בתצוגה. מה זה בכלל הדבר הזה Asus Enhanced Display Driver? האם הוא חיוני? חיפשתי בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי תשובה. כרגע השארתי אותו לא מותקן (אבל יש סימן קריאה ! צהוב ב-DEVICE MANAGER...)
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ה Asus Top 7900GS (גרסה מומהרת), לפי בנצ'ים, שם את 7900GT מאחור בקלות ומגיע כמעט לרמה של 7950GT. אם אני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח, זה כדאי על פני 1950PRO?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס X800GTO2 שניתן לפתוח לו צינורות. כל שאר המפרט בפרופיל שלי. אני התקנתי את Tom Clancy's Rainbow Six Vegas וספלינטר סל. שני המשחקים האלה לא עובדים לי, מכייוון שרשום השכרטיס מסך לא מספיק טוב. למה? כי אין לו SM3. היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר. השאלות שלי הם: 1. מהו SM3, ומה ההבדל בינו לבין 2, הבדלים באיכות גראפיקה? איזה דברים אני אשים לב בהבדל? 2. האם כדאי לפתוח\לנצל את האוברקלוק של הכרטיס הזה? מה זה יתן לי בכלל? 3. מה אני יכול לעשות בשביל שהמשחקים יעבדו לי? החדשים בעקרון? -> לקנות כרטיס חדש, כמה יעלה כרטיס בשביל שהם יעבדו לי. 4. מה זה קונרו? תודה
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למשחקים בעיקר ואני אוהב שדברים זזים חלק אבל נראה לכם שווה לקנות עכשיו Sapphir Radeon X1950XTX 512 RAM או שאפשר "להסתפק" ב Sapphir Radeon X1950XT 256 RAM ( ד"א אני 99.9% קונה מסך 17") X1950XTX- ש"ח 2400 X1950XT -ש"ח 1600
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה לכול אלה מביניכם שיכולים לעזור לי לגבי משחק ספציפי ויכולים להתאים לי כרטיס מסך בשבילו. למי שמכיר את המשחק simulator x ויודע את הדרישות שלו ויכול לתת לי כרטיס מסך איכותי מעל לדרישותיו אשר יתאים למשחקים היוצאים כיום והמתכוונים לצאת במשך השנה הקרובה ויותר מכך...ויכול לעזור לי,אני מבקש המלצה על אחד כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא לפני רכישה של הכרטיס הנ"ל ויש לי מספר שאלות בנושא. לפי שיטוטים כאן בפורום, ראיתי שבד"כ ממליצים על החברה הזולה ביותר ואין באמת התייחסות למותג עצמו, זאת בטענה שהצ'יפים עצמם מייצורים על ידי NVIDIA עצמה ואילו רק הלוח והקירור מיוצרים עלי ידי אותו מותג. השאלה בעצם האם לקנות את הכרטיס הזול ביותר ללא כל קשר למותג? לצורך העניין הכרטיס של חברת TwinTech נמכר במחיר הזול ביותר היום, 1494 ש"ח. לעומת זאת כרטיס של חברת Gigabyte (חברה קצת יותר מוכרת) נמכר במחיר 1709 ש"ח. אני אציין שהקירור של Gigabyte נראה איכותי יותר. תודה מראש לעוזרים. גיל.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
לפני מספר ימים NVIDIA שחררה עדכון לדרייברים בגרסא 196.75. בעקבות תלונות שנמסרו לNVIDIA על בעיות איתו, עד שהם יתבררו כנכונות הוחלט להסיר אותו מהאתר. האזהרה שפורסמה באתר של NVIDIA- 196.75 Alert! We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.com. Until we can verify and root cause this issue, we recommend that customers do not download this driver. Instead, please stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. Release 196.75 drivers have been temporarily removed from our website and we also are asking our partners and others to remove temporarily this 196.75 WHQL driver as well. לפי מה שכתוב, יש בעיות עם בקרת ה…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אתמול, ה11.4, כרטיס המסך שלי (msi 8800gts 320m), שבק חיים, והוחזר לחנות (אייבורי) ע"מ שיוחלף. היום הוא יום ההולדת ה3- לכרטיס, והיום האחרון לאחריות עליו. במקרה שהוא לא יוחלף בזהה, או שהאחריות לא מכסה את הכרטיס, מה כדאי לקנות במקומו? התקציב הוא גמיש, מכיוון שהכוונה היא לבחור בכרטיס שינצל את המעבד והמסך בצורה המיטבית, ויחזיק מעמד לפחות שנה. לצורך הדיון, 1500 זה המחיר המקסימאלי, אבל אני אשמח לשלם באיזור ה500 אם אפשר לקבל יתרון מספיק גדול). מפרט: e6600 @3ghz msi neo p35 4gb שני מסכים: אחד עם רזולוציה טבעית של 1680x1050, השני (לא בשימוש במסך מלא) ברזולוציה של 1280x1024. אין העדפה לnvidia / amd, כל עוד יש תמיכה ב openCl.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
דילמה בין שני הכרטיסים הבאים : R7870 Hawk - מחיר 1590 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/R7870-Hawk.html#?div=Specification N660Ti PE 2GD5 - מחיר 1750 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/N660Ti-PE-2GD5.html#/?div=Driver&os=All אשמח לתגובה מהירה לצרכי המשך השרדותי התקינה שכן GTX275 שליווה אותי בשנים האחרונות הלך לעולמו נ.ב אני קצת חושש לעבור מNVIDIA שכן הייתה לי חוויה לא נעימה עם הכרטיסים בימי ATI העליזים ... וגם אם יש הצעות בטווח דומה ללא משלוחים מחו"ל אשמח לקבלן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא :מעבד E4300 גירסת אוברקלוק 1.8 גיגה הרץ כרגע הוא 2.7 מהירות לוח אם - P6N SLI V2 תומך SLI זיכרון ראם - 2 גיגה OCZ 800 MHZ REPEAR עם צלעות קירור הארדיסק -חצי טרה של SEAGATE נקנה לפני שלושה חודשים . כרטיס מסך -8800 GTS 320 גירסת אובר קלוק ספק - של HEC 650 וואט מקצועי וחזק ושקט . מסך W2252TQ 22 , תקציב 1300 שיחזיק לתקופה של שנה או יותר על MAX SETTINH
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-