עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elif,

hd 4890 , hd 5770 איזה כרטיס הייתם בוחרים שניהם במחיר די זהה. ועד כמה התמיכה בDirectX 10.1/11 חשובה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני זוכר שעוד בכרטיס השלישי או הרביעי שלהם ה RIVA TNT 128 הם פיגרו אחרי איכות התמונה מול ה VOODOO הראשון של 3DFX. 10 שנים אחרי אני עדיין רואה הבדלים מול האחרונה שנותרה - ATI במחשבים שאני מתחזק פה ושם דברים שמוכחים בכתבה פה.: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2777&Itemid=1 למההההההההההה ?! כל כך הרבה כסף, כל כך הרבה מהנדסים, מה לא מסתדר פה ?! עוד סיבה שאני מחבב א ATI ומבכה על כל יום שהם לא מוציאים משהו חזק. גם 3DFX היו לה כרטיסים פחות חזקים (אחרי דור ה VOODOO 2) אבל שאיכות התמונה שלהם התעלתה על NVIDIA שלה היו פשוט כרטיסים מהירים יותר שהביאו יותר FPS. אני רואה שעד היום זה ככה רק מול ATI.

3. Started by shdrthki1,

עכשיו גיליתי שזכיתי בלוח אם חדש Z68-GD80 אשר תומך בCF. עכשיו יש ברשותי כבר כרטיס 5850אקסטרים וספק FSP550W 80GHN 80+ חשבתי להוסיף לו עוד כרטיס זהה אבל אני לא בטוח האם הספק יחזיק והאם באמת כדאי לי להוסיף עוד כרטיס. והתמיכה בCF של 5850נחשבת לטובה וכמות הבעיות ירדה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by ratzabi,

איזה כרטיס יותר טוב מבין ה-2. שתיהם של חברת ג'יגה-בייט. תודה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. עד לפני כמה ימים תיכננתי לקנות את ה RADEON X800GTO של CONNECT3D כעת, יש לי התלבטות קשה מאוד. איזה כרטיס חזק יותר למשחקים הכבדים של היום שיריץ אותם ברזולוציה של 1280X768 לפחות, באיכות טובה ובמהירות. ה X800GTO או ה- 6800GS . אנא עזרו לי. אשמח אם תסבירו למה האחד עולה על האחר. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי לכולם הנה הנתונים של המחשב שלי-e6300,asus p5b,1 גיגהזיכרון ddsr2 של ocz,כרטיס מסך 7600GS של MSI ddr3 עם 256 מגה ו128 ביט. אני רוצה לשדרג לכרטיס dx10 עם עדיפות לradeon נמאס לי מנווידיה :'(. תודה. מה עם זה<‏HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ?

7. Started by ohad,

??? אייזה כרטיס מסך יותר טוב : ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או MS-8861-GF4MX440 המחיר של ראדיאון הוא 641 שקל באקסל מרקט ו msi המחיר ב- plonter הוא 662 שקל . ולמה אחד משנייהם יותר טוב מהשני תנו חוות דעתכם !!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כמו רובכם שמתם לב, בשבועויים האחרונים התחיל לצוץ בחנויות מחשבים בישראל כגון : http://www.iqpc.co.il/ http://www.skypc.co.il/ כרטיס מסך חדש : 8800GT. שמחירו נע בין 1400-1600 ברוב החנויות בישראל שמוכרים אותו .. ופתאום ראינו שיש עוד כרטיס מסך בסביבת המחיר הנ"ל :8800GTS. אז מה הולך פה ?! קודם כל כמו שרשמו באשכולות אחרים ה-8800GT, טוב בהרבה מה 8800GT 320/640, ואף מביא ביצועים באחוזים פעותים מהכרטיס מסך-8800GTX. אז ישנה פה דילמה : כיצד יכו ללהיות שכרטיס מסך הרבה יותר טוב מכרטיס מסך אחר, יקר יותר מימנו ואף כמעט פי 2 ? הנה התשובה לשאלה : אני בדקתי ועשיתי כמה בירורים .. והגעתי לדבר הבא : "מחיר כרטיס המסך, לא נקבע ע"י הביצועים שלו ביחס לכרטיסי מסך אחרים, אלה תלוי בייצו…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by shloosh,

הייתם ממליצים לי לקנות אותו? ושל leadtek יותר טוב??

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  10. אם אפשר בבקשה מפרט המחשב E7200 לוח-p43 ds3l זיכרון-2gb ספק מארז nsk4480 380waAntec אשמח ללעצתכם לא למשחקים ןלא לאוברeלוקינג.. רק לצפייה בסרטים hd

11. Started by omri_ro,

הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני לרכוש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה טובה כאשר אני עובד עם תוכנות לעיבוד תמונות כגון Lightroom ו-Photoshop 5. כמו כן, אני מבצע סטרימינג מהמחשב לטלוויזיה שלי וארצה שהתמונה תזרום בצורה חלקה מבלי שארגיש בעיוותים קלים כפי שאני שם לב היום, כאשר הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-HDMI מהכרטיס מסך Built-in. הנתונים של המחשב שלי: מעבד i5 2320 8 ג'יגה RAM לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל הוא תומך בכל החיבורים הקיימים כיום. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על כרטיס מסך שיעשה עבורי את הדברים שציינתי. חשוב לציין כי איני גיימר ולכן איני זקוק לביצועים מטורפים. בתודה מראש לעוזרים, רון.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by squeal,

תראו בסוף החלטתי ללכת על ה 6800GS השאלה שלי היא , אם המפרט הנוכחי שיש לי יוציא את המירב ממנו? זה המפרט: מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Presscot 1MB Cahce לוח אם - Intel Corporation D915GAV זיכרון - 768MB DDR 400 [אם יש עוד משהו שצריך להוסיף , תגידו ואני אוסיף]. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by Charlie17,

אוקי אז ככה חברים, אני עורך...גרפיקה דו ותלת...אך אני יותר מתמקד בדו...אז מהבחינת ביצועים איזה מאלה יותר מתאים לי? תודה רבה מראש!!! צ'ארלי17

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by slider,

אני מחפש תוכנת בנצ'מרק לכרטיסי מסך, אבל שלא תהיה מאוד גדולה(בנפח), כי יש לי מודם 56K. תדודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by RDS,

יש לי כרטיס מסך של ATI (1950 PRO), וראיתי פה אשכול של מישהו שאמר שהתוצאות שלו ב-3DMARK השתפרו בצורה משמעותית לאחר הפעלת התוכנה.... מה היא עושה בעצם? ד"א התוצאה שלי ב3DMARK הייתה סביב ה-4600.... זה טוב? מעבד: AMD 3800 Dual Core

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אחרי כמה דקות בתוך המשחק יש פיקסול וטשטוש מוזר. ניסיתי בכמה משחקים, ניסיתי לבדוק את ההגדרות אבל הכל נראה תקין. אני צריך לינק לדרייבר, אין לי מושג איך למצוא יש לNVIDIA מיליון סוגים וגירסאות. ATI הרבה יותר מסודרים בקטע הזה. כשאני עושה ABOUT בלוח בקרה של הכרטיס הוא כותב 2.4.370.04, לא אומר לי הרבה...

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by coolspot,

האם הביצועים שלו כל כך טובים ואם הקדים את זמנו האם הוא בכלל שווה משהו כיום ולאיזה כרטיס הוא משתווה אני עצמי חושב שבמקרה הטוב הוא משתווה ל geforce 2 ti מה אתם חושבים הביעו את דעתכם

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by TAMIRRR013,

איך הכרטיס הזה כמה fps אני יקבל עם הכרטיס הזה 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 בקרייסיס ובקרייסיס ווארהד? והוא יכנס במארז Nzxt tempest? עוד משהוא איך החברה הזאת zotac איך הקירור שלה? והיא מוכרת?

• 58 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by itzikcore,

התלבטות קשה מאוד עומדת בפני.אני עכשיו צריך כרטיס מסך ממש חזק.ואני יודע שיצא ה 8800 gt 512 ושהוא ממש חזק,והוא מגיע ל gforce 8800 gtx 768 (לא האולטרה).אבל ממה שהבנתי זה.שהכרטיס האולטרה זה ממש חזק,הכרטיס הכי טוב שקיים.אבל הוא עולה יקר.עכשיו אני לא יודע מה לעשות... ה-gforce 8800 gt 512 הוא כרטיס שיצא כבר,הוא כרטיס ממש חזק.אבל הקטע הוא שאם לוקחים שתי כרטיסים כאלה ביחד,ומחברים אותם למחשב.אז זה יגיע לביצועים של gforce 8800 gtx 768 ultra .ואם אני יקח עכשיו את הgforce 8800 gtx ultra אז בעוד שלוש שנים נגיד ככה.אם אני יצטרך להוסיף עוד כרטיס מסך אז יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס מסך כזה,מאשר להוסיף שתיים של gforce 8800 gt 512 ddr3 .אז מה שאני שואל פה,ומבקש ממכם...זה מה כדאי לי לעשות?האם …

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

דרוש כרטיס לקז'ואל גיימינג עד 400 ש"ח עד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים שבכותרת הם המתחרים העיקרים על הכתר בתקציב זה, מה אתם אומרים? מה עדיף?

22. זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by yossi00,

שלום, מה ההבדל בין שני החיבורים DVI ו HDMI? למשל, HD5850 מגיע עם חיבור HDMI וחיבורי DVI בעוד שהכרטיס HD5970 מגיע רק עם חיבורי DVI. מה זה אומר? (חוץ מהעובדה ש HDMI כולל גם אודיו) HD5850 טוב יותר מ 5970? אשמח להסברים. תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.