עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי השאלה שלי: האם ניתן לשנות מהירות מאוורר באופן אוטומטי עם הפעלת משחקים? (למהירות שאני אבחר בה)? דוגמא: far cry 2 40% שולחן עבודה 20% - הדגש על אוטומטי ולא שינוי פרופיל ידני ! תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by yovel,

שלום! לפני כמה שעות הייתי בחנות מחשבים והתעניינתי בקשר לכרטיס מסך. אז ככה, הציעו לי את זה: 9800GT של חברת ספיר ב750 ש"ח 4850HD של חברת ספיר 850 ש"ח בשביל ה4850HD אני צריך להחליף ספק כח, הציעו לי שני ספיקי כח: אחד של איזה מותג ב580 ש"ח והשני גם של איזה מותג ב470 ש"ח אני מעוניין לדעת למה כדאי לדרג. תודה, יובל.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  3. איך אני עושה בדיקת מאמץ ל7950? ניסיתי בOCCT את האופציה של GPU אבל זה לא עושה כלום זה כרטיס חדש שהיום קניתי ואני רוצה לראות לאיזה טמפרטורה הוא מגיע בעומס (כדי לראות אם המארז מאוורר מספיק בשבילו..בקושי הוא ניכנס..כרטיס ענק) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Pease Brother,

האם יש או יהיה QUAD CROSSFIRE? או ש הם לא מתכוונים לחצור מתחרה ל QUAD SLI?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by 3gh,

הנה המחשב שאני הולך לקנות בקרוב CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800 Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : GEFORCR 6800 ULTRA Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD עכשיו אני צריך המלצה על מסך , אני לא מבין ממש במסכים , רציתי לדעת איפה יש איכות תמונה יפה וחדה יותר? במסכים הרגילים או LCD? ואם אפשר תתנו לי לינק מפנדס על מסך שאתם ממליצים שיש בו איכות תמונה חדה ויפה , ובבקשה אל תשאלו על התקציב כי זה לא שאני משלם זה ההורים שלי אז שלא יהיה משהו יקר מידי , שיהיה משהו משתלם.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by eladbu,

טוב זה קצת פדיחה מכרתי את ה 9800 פרו שלי (XT OC) וחזרתי ל8500 שלי! הורדתי את הדרייבר 11.6 מגה וכוון שהוא לא תומך ב ccc לא מופיע לי באדוונס כל התקיות עם השליטה על הווידאו וכו! איפה אני מוצא את זה?

7. Started by roy_bono,

המלצות לכרטיס מסך עד 2000 שקל PCI-E כמובן לא חשוב לי רועש לא רועש תרשמו את ההכי חזקים

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  8. שלום רב מחפש עידכון אחרון לכרטיס המסך 6970 2GB של חברת Sapphire תודה רבה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך מסוג Quadro FX2000 128MB AGP כמה הוא שווה? אני רואה שבגולדטופ הוא עולה כמעט 3,200 ש"ח.. אבל למה שלי יש אין את המאוורר עליו.. קצת פרטים? כמה שווה בערך?

10. Started by 00Amir,

אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. אז ככה. רכשתי כרטיס מסך של יצרן אנונימי והכרטיס הנ"ל אמור להיות GF440 64M DDR בבדיקת ביצועים עם הכרטיס מסך הזה קיבלתי תוצאות מאוד מאוד מאוד נמוכות לכרטיס מאותו דגם בדיוק אבל של יצרן אחר. כמובן שהתוצאות השו בין אותה מערכת בדיוק וההבדלים היו כ 40 אחוז דבר שגרם לי לחשוב שאולי על הכרטיס לא היה זיכרון מהסוג שהוא אמור היה להיות.ניסתי למצאו תחת הוינדוס אקס פי ותחת הדריבר של NVIDIA דרך תוכנת סיסופט סנדרה ובשום מקום לא ראיתי את המידע עבור סיוג הזיכרון אם זה DDR OR SDRAM אם מישהו מכיר תוכנה כדי לדעת את התנתון החסר והחשוב הזה . אשמח לקבל לינקים להורדה או אפילו את התוכנה עצמה. גם תוכנות דמו יתקבלו בברכה אבל שיעבדו העיקר. בתודה גולני

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by bennnn,

שלום,כרגע יש לי את ה 5850 ומשום מה הוא מריץ עדיין כל משחק חדש שיוצא על הגדרות מקסימליות ללא בעייה.העניין שצריכים לצאת באטלפילד 3 וקול אוף דיוטי החדש וכו ואני מאמין שכבר יהיה לו קשה עם זה,האם שווה לקנות בהונג קונג כרטיס 6990??אני יודע שבארץ הוא עולה 3300-כמה ההפרש במחיר יהיה משמעותי? והאם כדאי לקנות,או לחכות ל DX 12.? יש צפי מתי הוא אמור לצאת? תודה..

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by Eli100,

אהלן, קניתי לא מזמן את ה7970 ויש לי כבל HDMI יחסית מאוד פשוט של 60 שקל בערך ויש גם את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס רק שהוא מאוד קצר אז אני לא יכול להשתמש בו השאלה שלי עד כמה זה משפיע בתמונה \ הורס את הכרטיס? האם שווה להשקיע בכבל הזה? תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by Hatzi6,

אני מחפש כרטיס מסך תומך 4k לא high end לא יותר מ700₪ שיהיה אפשר להריץ בו cs:go במינימום לפחות 2 כניסות hdmi יש חיה כזאת? שווה לחכות עוד קצת שהמחירים ירדו?

15. Started by thedarkman,

האם הכרטיס מסך HD5870 משתלם? האם אני ירגיש הבדל בין HD5850 לבין HD5870 ? האם ההבדל בינהם שווה 600 שקל הפרש במחיר? האם אני יכול להכניס HD5870 בתקציב של 6500 שקל על מחשב? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 850 שקל יש לי מסך 23 אינץ וספק כוח של 550 וואט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, בד"כ אני מעודכן בעולם כ. המסך, אבל עקב תקופה עמוסה (שדווקא בה השיקו לא מעט כרטיסים), אני זקוק הפעם להמלצות. אז ככה, די פשוט, הכרטיס המשתלם והטוב ביותר עד 800 ש"ח, PCI-E כמובן, ואין חשש לצוואר בקבוק. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  19. ניראה עם קירור טוב ןמבית טוב אבל...למישהו יש ניסיון איתו? המלצות\קטילות..? תודה מראש למגיבים. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1262

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  20. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1340193 FUJISTU SCENICVIEW X17-2 תודה רבה! אם יש ביקורות ברשת תשלחו לי גם כאן תודה רבה מנשה

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by The-Devil,

יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך בדיוק אותם נתונים 9600XT 256MB השאלה היא איזה חברה יותר כדאי לי???? Sapphire או GigaCube

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  22. ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA 8600GT , מערכת הפעלה XP HEB ENABLE. התקנתי את הדרייבר האחרון - 162.18 וגם את הקודם - 158.22 וגם את זה שהגיע עם החומרה ובכולם הכותרת (זו שברקע בצבע כחול) כתובה הפוך (בכתב מראה). ניסיתי גם לשנות את הגדרות השפה במחשב אבל זה קורה גם כשזה באנגלית וגם כשזה בעברית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אז חוץ מהמחיר שלהם רק רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת כרטיסי המסך האלה, כולם של HIS דרך אגב... 1) X850Xt iceq II platinium edition AGP 2) X850xt platinium edition AGP 3) x850xt iceq II turbo AGP לא מצאתי בניהם הבדל כזה גדול... אני הולך רק על אחד משלושת אלה, מחירים אני לא כל כך יודע... תודה מראש לעוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by hatzhaik,

הזמנתי את המחשב הזה : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3689150&g_kind=1 ולפי מה שהבנתי ה G פורס 5200 על הפנים במשחקים ושאלתי בחברה כמה יעלה לי לשדרג אותו (אני מאוד לחוץ כספית) והם הצעו לי לשדרג ל רדאון 9550 מתצורת his ב 150 שקל האם זה שווה והאם הוא טוב מה 5200 משמעותית הכרטיס http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=91&view=yes

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by חן מ,

שבת שלום לכולם יש לי שאלה:האם שווה המחיר של 300-350 שח תוספת בין ה8800GT לGTS כדי לקבל עוד FPS או שבשניהם מקבלים בערך את אותה כמות FPS? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים