עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by hidrox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by albert,

שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  4. קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by roeiw,

מה הכרטיס הכי טוב ב 400 שקל?

6. Started by avishaiar17,

בקיצור ה- INNO עולה 1300 והלידטק עולה 1450 יש הבדל משמעותי ..??? מה אתם אומרים? שווה את ההוספה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2008 בשעה 17:04:17 סליחה על ההקפצה יש עוד אופציות CLUB 3D 8800 GTS 320 LEADTEK 8800 GTS 320 GIGABYTE 8800GTS 512 מה ההבדלים בין חמישתם והאם עדיף להוסיף את ה- 200 שקל האלה מ- INNO 3D I CHILL אני מקווה שתוכלו לעזור לי המון תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. המפרט שלי כרגע:AMD 4200 +@2400MHZ SAPPHIRE HD3850 256 MB OCZ 2 GB RAM אם אני ישדרג את הכרטיס ל4850 יהיה הבדל משמעותי? שימו לב גם למעבד החלש :-\

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by eran131,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו - 1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ? 2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI** 3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ? אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by sh_idan,

אני מחכה לו בקוצר רוח מתי יגיע כבר?... וכמה בערך יעלה לדעתכם תודה

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by SilentD.M,

e-GeForce 7900 GT CO SUPERCLOCKED אפשר למצוא בארץ? :s05: כמה עולה ? :s05: האם כדאי? :s05: Factory overclocked/// 550 MHz GPU 1580 MHz

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by The-Fox,

טוב אז אני וחבר עושים הזמנה מארה"ב ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך של 6800 (הכי שווים במחיר הזה נראה לי) עכשיו אני מתכנן לפתוח אותם (צינורות) ולהמהייר אותם, עכשיו הבנתי של XFX ישאת הסיכויים הכי גבוהים להפתח, הכרטיסים הם ככה: eVGA 6800 $196.00 Bfg OC 6800 $245.00 XFX 6800 $220.00 בגדול ה BFG OC נראה לי הכי עצבני להמהרה כי הוא גם מגיע מומהר ואני חושב שהקירור שלו יותר טוב, כמו כן מה לגבי הזיכרונות האם הם טובים יותר ? אז מה אתם אומרים לגבי הפתיחת צינורות/OC ? וקחו בחשבון את המחירים ה BFG OC קצת יותר יקר.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שותפות השיווק של AMD חושפות ארבעה דגמים מתוכננים חדשים דרך בקשות רישום - כולם בתגי מחיר מיועדים של פחות מ-500 דולר לכאורהלכתבה

13. לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by grozy d.j,

האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by raYo,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שממש עוזר לי. אני רוצה לקנות היום את המסך של LG ה - F700P ואני מעוניין לדעת איך הוא לפי דעתכם? איך הצבעים נראים, אם התפריטים נוחים ובכלל איך המסך.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by אוריפ,

http://www.theinquirer.net/?article=26276 יכול להיות שאם השחרור יהיה מוצלח, NVIDIA לא תצטרך לתת תשובה לX1800XT (מבחינה חומרתית)...

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Blala,

דילמה בין שני הכרטיסים הבאים : R7870 Hawk - מחיר 1590 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/R7870-Hawk.html#?div=Specification N660Ti PE 2GD5 - מחיר 1750 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/N660Ti-PE-2GD5.html#/?div=Driver&os=All אשמח לתגובה מהירה לצרכי המשך השרדותי התקינה שכן GTX275 שליווה אותי בשנים האחרונות הלך לעולמו נ.ב אני קצת חושש לעבור מNVIDIA שכן הייתה לי חוויה לא נעימה עם הכרטיסים בימי ATI העליזים ... וגם אם יש הצעות בטווח דומה ללא משלוחים מחו"ל אשמח לקבלן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by ^Z^,

היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  19. אם ניקח משחקים כמו Flight simulator X או מירוצי מכוניות - רזולוציה 1900X1200 לרמת פרטים גבוהה וקצב רענון טוב האם עדיף להשקיע במעבד, בכרטיס מסך, או אולי חייבים בשניהם..... אפשרות א : AMD5400X2 + 4GB + כרטיס יקר (8800 GT) אפשרות ב : Q6600 + 4GB + כרטיס זול (8600GS) אפשרות ג : Q6600 + 4GB + כרטיס יקר (8800GT) א,ב - פחות או יותר אותו המחיר, ג כמובן הכי יקר. האם ההבדל בין המעבדים + הזכרון הם בכלל רלוונטיים או שרוב המשקל הוא כרטיס המסך ? חן חן גל

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  20. התקלקל לי הLG FLATRON 776FM לפני כמה שבועות עכשיו ההצעת מחיר שלהם לתיקון היתה 400 שקל ~ השאלה שלי אם כדאי לתקן אותו שכן זה מסך מעולה או שאני יכול לקנות תחליף באותה רמה בפחות מ1K ???

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by shahar0592,

אני רוצה לחבר 4870 עם 4670. ה-4670 של חברת Sapphire בעל DDR3 ו512 זיכרון ה-4870 של חברת Sapphire (לא ידועים פרטים מובילים אבל די בטוח שהוא DDR5)

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by L1ron,

מה ההבדל בין DVI ל VGA ל HDMI? ומה היתרון בכבל HDMI שמחברים אותו מהכרטיס מסך למחשב? והכבל הכחול שאני מכניס מהמסך שלי לכרטיס מסך נקרא VGA?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by NetSpider,

Proview 997N 19" 1,200nis LG FLAT 19" E900B 1,200nis אני יודע שהם לא הכי טובים שיש בשוק , אבל אלו הם הסכומים שמתאפשרים ... אני פתוח לעוד הצעות , אבל שיהיו בתחום המחירים כמו של אלו ...

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  24. שלום רב, אני נמצא לפני רכישה של הכרטיס הנ"ל ויש לי מספר שאלות בנושא. לפי שיטוטים כאן בפורום, ראיתי שבד"כ ממליצים על החברה הזולה ביותר ואין באמת התייחסות למותג עצמו, זאת בטענה שהצ'יפים עצמם מייצורים על ידי NVIDIA עצמה ואילו רק הלוח והקירור מיוצרים עלי ידי אותו מותג. השאלה בעצם האם לקנות את הכרטיס הזול ביותר ללא כל קשר למותג? לצורך העניין הכרטיס של חברת TwinTech נמכר במחיר הזול ביותר היום, 1494 ש"ח. לעומת זאת כרטיס של חברת Gigabyte (חברה קצת יותר מוכרת) נמכר במחיר 1709 ש"ח. אני אציין שהקירור של Gigabyte נראה איכותי יותר. תודה מראש לעוזרים. גיל.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112

• 10 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.