כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס POWERCOLOR RADEON 9550 אך אני מתלבט בין POWERCOLOR RADEON 9550 256mb 128 bit לבין POWERCOLOR RADEON 9550 128 mb 128 bit מה אתם מציעים לי לקנות נא לפרט! תודה.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש קובץ מצורף כמו שאתם רואים כול האיקונים בקווים מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בעניין ככה שלא הכי מבין יש לי כרגע כרטיס מסך אונבורד על לוח של אינטל DDR2 64 ביט,עד עכשיו שיחקתי משחקים כמו NFS M.W ולא הייתה לי בעיה אבל להיטמן החדש והNFS החדש יש בעיה רצינית לרוץ. קראתי קצת באתר וחשבתי לקנות את ה-6600 של ג'יפורס אנוידיאה או את ה-7300 ו7600 תלוי באיזה מחיר אני אמצא אותו מה נראה לכם עדיף ? עוד דבר איך אני אדע איזה חיבור/יציאה אני צריך PCI או AGP ומהמההבדל בינהם בכלל? תודה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זה הגיוני שהטמפרטורה של הכרטיס geforce 6600 sparkle היא 89 מעלות במנוחה ו125 בזמן שFEAR רץ?
-
- 13 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
יש לי שתי בעיות נתחיל מהבעיה הפחות מטרידה שקפצה לי היום באמצע ששיחקתי ב-Gears Of War היום קפצה לי הודעה באמצע ששחקתי עם VPU Recover בדיוק בשניה שהמשחק נתקע ואחרי 10 שניות שהמשחק תקוע באיזה קטע, פתאום המשחק המשיך והכל היה בסדר, יכול להיות שיש לי בעיה בכרטיס מסך ? הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה נעה בין 79-80 זאת השאלה הראשונה. בקשר לבעיה השניה שלי אז אני אתחיל (טיפה חפירה אבל זה רק בשביל שתבינו את התמונה המלאה) יש לי כרגע מחשב חדש שקיבלתי לפני שבוע בדיוק, לפני המחשב החדש היה לי מחשב אחר שהייתי מחבר את ה-LCD שלי עם חיבור DVI TO HDMI לכרטיס מסך שלו והייתי רואה סרטים ב-LCD מהמחשב. עכשיו לבעיה המוזרה, לפני שבוע שקיבלתי את המחשב חיברתי ישר את ה-LCD למחשב החדש ופירמטתי והתקנתי ווינדו…
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
השבוע החלפתי כרטיס בין 9800GT XXT ל 4850 ואני רואה ביצועים נמוכים יותר למה??? ולמה בדריבר שלו רשום שזה 500MHZ בליבה למה זה? זה צריך להיות 625MHZ
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רוצה בימים אילו לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 השאלה מה קורה לגבי החדשים של ATI דגמי ה 4000 ....מתי אמורים להגיע מה יהיה מחירם ומה ההבדל בביצועים (בערך כמובן) בינם למה שאני רוצה כרגע לקנות ?
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכרטיס עבור חבר וחשוב לו שיהיה מחנות בב"ש ( פנדס KSP או אחרים). הכיוון הכללי הוא 800GT אבל יש לי מספר שאלות: 1. יש את הכרטיס של גיגהבייט שמגיעה עם קירור של זלמן עם heatpipe, או בדומה לו של לידטק שניהם מאד משכנעים אותי, אבל הפתיעה אותי הכרטיס של Twintech ובמחיר זול במיוחד!! האם יש פה איזה קטצ'? 2. האם יש 8800GT עם מעבד G92 או עבור דגמי ה- GTS, איך מזהים אותם והאם הם לתקציב בכלל?? 3. ידוע לי על פתרונות של ATI וה-9600 של נווידיה אך הבנתי שהם חלשים יותר. עד כמה חלשים יותר? תודה, ריפר.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם ניתן לצפות בסרטיי HD ו- BLU RAY עם כרטיס כמו שלי והאם הוא מותאם לכך , הסרטים עצמם הם באיכות של 720 - 1080P עוד שאלה ,אייזה תוכנה אני צריך כלומר נגן על מנת להפעיל את הסרטים הנ"ל ניסיתי ב- MV2 player,winamp,media player,bsplayer,vlc player בכולם הסרט קירטע ,אז אייזה נגן אני צריך בנוסף?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! קראיתי את הFAQ לפני השאלה והדבר אך ורק בילבל אותי לצערי, ברשותי לוח אם מסוג gigabite 8i945p-g עם סוג חיבור של pci pcie אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש היות והכרטיס מסך אשר בשרשותי הוא מסוג nvidia geforce 6200 והוא אינו מתאים כיום לכמעט אף משחק. רציתי לדעת איזה כרטיס יתאים ללוח האם שלי ועל איזה כרטיס אתם ממליצים! בתודה מראש וסליחה על הבורות שמעון.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס 9600GT ואחרי שהתקנתי XP-SP3 ודרייברים מעודכנים לכרטיס מסך לא הצלחתי לעבור את הרזולוציה של 1200 . יש לי רק 3 רזולוציות שאני יכול לבחור מהם 800x600 , 1024x768 ו 1200x משהו .. המסך הוא LCD 17 של LG נדמה לי 1780HQ (מחובר ב DVI) שניסיתי גם להתקין דרייברים שלו אבל לא עוזר . במחשב הקודם שהיה לו כרטיס radeon X600 יכולתי לעבור לרזולוציות יותר גבוהות . אני לא נמצא מול המחשב כרגע אבל בדקתי באתר של היצרן ולפי הנתונים שם הכרטיס אמור להיות מסוגל להגיע ל 2560 על משהו ..
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש Palit Geforce 9500 super+ 1gb שפתחתי אותו ראיתי שיש בו חוט שנכנס לכרטיס וצריך להתחבר ל 2 נקודות כל כניסה נקודה אחת איפה אני צריך לחבר?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא: E8400 Gigabyte ga73pvms2h enermax tomahawk 450 ו-4 גיגה זכרון. זה לוח עם כרטיס מובנה, GEFORCE 7100, שזוחל ברמות שאפילו את המשחק הזה: http://www.yougamers.com/gameometer/10254/ הוא לא מריץ... ראיתי שמוכרים את nvidia 7600 gt silent pipe, Radeon 2400pro HDMI Accelero S1 Rev. 2, nVidia Geforce 7300GT 256mb g-force 8600 ddr3 256 mb במחירים שבין 100-300 ש"ח. מה דעתכם? תודה...
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. ידידה שלי קנתה מסך LCD למחשב ויש בעיה עם החיבור בין המחשב ל LCD החיבור בכרטיס מסך הוא השני מלמעלה בתמונה . כלומר DVI-I Dual Link החיבור במסך הוא הרביעי בתמונה. כלומר DVI-D DUAL LINK והכבל שהיא קיבלה עם המסך (מוזר מאוד) הוא השלישי בתמונה , כלומר DVI-D SINGLE LINK איך מחברים ביניהם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על כרטיס : Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCIE
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב הרבה פה אוהבים לדבר על הכרטיסים על "סטרואידים" ואני רוצה לדבר על משהו קצת שונה לא מזמן אחי רכש מחשב ניד -סך הכל הרוב טוב אבל הכרטיס מסך די חלש כי זה לא מיועד למשחקים גם ככה בכל מקרה מעבד I5 ו4 גיגה זיכרון הכרטיס מסך 310M של הנווידה להבנתי תומך DX10.1 ניסיתי להריץ אליו אמולטור של הN64 -פעל מצוין נו טוב לא חוכמה ניסיתי להריץ דמו של FIFA 2010 (לא בדקתי הגדרות ושכחתי שהחדש זה 2011 בכל מקרה פעל בסדר גמור ושחיק לחלוטין (לא לזונות גרפיקה ) היום טחנתי אליו את STAR WARS TFA2 או איך שקוראים לו -בהתחלה פעל לאט מידי למאן האמת -המשחק הזה יחסית כבד והמשחק רץ לאט גם בהגדרות נמוכות בכל מקרה שיניתי את הרזולוציה ל800X600 במשחק (דרך אגב חיברתי למסך הגדול אז יש לו אופסקל ) ואז ה…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לאתרים איכותיים להשוואות ביצועי כ. מסך תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מעבד E8400, שאר המפרט מצד ימין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי את הספק הזה http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=5&no=7 האם זה מספיק ל hd 5850
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Nvidia 8800GTX, של Gigabyte. תופס לי המון מקום במארז. אני לא משחק במחשב בכלל. אני עורך וידאו ועובד עם Adobe After Effects. האם כדאי לי לשדרג אותו ל-260GTX? אני קצת מתבאס כי בזמנו הוא עלה לי 3500 ש"ח. (קניתי מהיבואן איך שיצא) או בכלל עדיף לי Quadro FX 1700? (לפני כמה חודשים "הפכתי" אותו ל-Quadro FX5600 עם Riva Tuner. זה עשה לי בעיות באפטר) שוב, אני עורך וידאו ואפטריסט. תודה. עכשיו ראיתי את זה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-250013_15_0.html מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של Abit AB9 Pro שאין לי רצון להחליף. אני רוצה לקנות כ.מסך של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI ויוציא לי גם סאונד. הבעיה שממה שהבנתי הכרטיסים של NVIDIA דורשים חיבור לSPDIF OUT בלוח האם על מנת להוציא סאונד דרך ה HDMI האם יש לי מה לעשות חוץ מלקנות ATI ? האם יש כרטיסים של NVIDIA עם כרטיס קול משולב ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בקרוב מאוד נוכל לקבל פרטים על דור ה-Ampere המסקרן - בתצורתו לשוק ה-HPC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מתלבט בין 3060TI\3070\3070TI\3080, הולך לשחק קצת מכל דבר על כל רזלוציה (מחשב עם מעבד I712700K DDR5) עד ל4K, במחירים הלא שפויים קורץ לי לרכוש את הכי זול של עלות מול תועלת כשבעתיד (ובתקווה שהמחירים ירדו לאזור השפוי+) אוכל להתפנק על תועלת מול תועלת. המלצות? תובנות? תודה,רועי
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-