עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. אני עובד עם PHOTSHOP וקצת עם 3DMAX אני קונה מחשב עם כ.מ G220 ומסך DELL UltraSharp 2209wa 22. 1.האם הכרטיס מסך יגביל אותי לבצפיה סרטים,עבודה בפוטושופ וכד'? (אני לא מדבר על רינדורים ב3D) 2. הכרטיס יותר טוב מ1900XT? (ללא קשר לDX10, אלה מבחינת ביצועים) 3. ללא קשר לכרטיס, איך אני יכל לחבר למסך גם TV(עם ממיר כמובן) וגם מחשב? איזה חיבורים צריך במסך? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. האם כדאי לקחת את HD5750 השאלה מה צורך חשמל יותר זה חשוב כי יש לי ספק HEC 400

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. שלום רב. לאחר שוטטות באתרים בחפוש אחרי כרטיס מסך החלטתי ללכת על אחד משני אלה , אבל אני רוצה קצת עזרה מכם , לבחירה הסופית ובכן : הראשון הוא ,MB 128 HERCULES 9800SE ALL IN WONDER + TV + REMOTE השני: MSI - GEFORCE FX 5800 - TD 8X TV OUT 128 MB DDR 2 אז אנא עזרו לי מי מבנהם הוא יותר טוב , המחיר הוא בערך שווה לשנהם תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  4. היי יש לי התלבטות למה כדאי להגדיר בביוס , PCI או PEG/ רוני

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. יש לי את הכרטיס GF6200 של LEADTEK שאפשר לפתוח בו צינורות עיבוד עם RIVA TUNER. אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב ביוס פרוץ או משהו שיפתח אוטומטית ל GF6200 את הצינורות ללא צורך בתוכנה הזאת ?? תודה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Albetron,

אני צריך בנצ'מארקים ל 4870X2, 4870, 4850X2, 4850, GTX 260 GTX 280 תודה למי שיעזור! שבוע טוב.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  7. תראו תמיד שהייתי מדליק את המחשב או שעושים ריסט אז רשום כזה לפני שהסריקה של הרם עולה את הכרטיס מסך נכון !? אז תמיד היה רשום לי GeForce 4 440 MX 64 MB וכ"ו... עכשיו בחודשים האחרונים אחרי הפירמוט שעשיתי.. (ככה נראה שזה בגלל זה) רשום לי NV17 VGA BIOS ואז סתם רשום גרסא וכל זה.. לא רשום לי את הכרטיס מסך שלי !! מה יכולה להיות הבעיה.. נראה לי שבגלל זה הביצועים שלו חרא !!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  8. אז ככה המפרט של המחשב שלי דיי טוב הכרטיס מסך שלי סבבה וסוחב הכל (לא בצורה הכי טובה אבל סוחב ) לאחרונה אני משחק ב Gothic 3 והמשחק מקרטע אפילו הגדרות של LOW :-\ השאלה היא , האם כדאי לחכות חצי שנה + - לשידרוג כולל של המחשב (כרטיס מסך , מעבד , לוח אם , זיכרון) או לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 1000 + - , חשבתי על משהו כמו x850 או x1650 PRO מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by Night,

איך הכרטיס הזה? יש לו DVI? כמה הוא עולה בערך? הוא מריץ משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לבחון את הכרטיס מסך שלי (X1900XT 512MB GDDR3) במשחק Compamy Of Heroes, הנה לפניכם התוצאות: Test Performance: לפני OC: Average Frame Rate: 63.5 fps Maximum Frame Rate: 118.8 fps Minimum Frame Rate: 32.1 fps אחרי OC 660Mhz/1700Mhz: Average Frame Rate: 65.3 fps Maximum Frame Rate: 118 fps Minimum Frame Rate: 31.1 fps מישהו מכם עשה גם טסט ב-CoH? מה התוצאות של 8800GTS 320MB אם מישהו מכם יודע?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

כאחד שהיה בזמן האחרון מאוד עסוק (עבודה, בית, עבודה מסיבות וכו'). גילתי במקרה ע"י גלישה באתר של ATI שיצאה בתחילת החודש גרסה חדש של דריברים 4.7. יש לי עדיין את הגרסה 4.5. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הגרסה האחרונה האם היא שווה משהו? (עשיתי חיפוש לא מצאתי מספיק מידע) תודה L.A.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  12. צריך המלצה לGEFORCE 6600 GT עם יציאה לטלויזיה יציאת PCI על מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by LinKinG,

זה הדגם שלו 17''V.M. Pro1413 FLAT ל IIYAMA? מה אתם אומרים עליו שווה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. היי, רציתי לקנות את ה-6600GT רק שהוא די אזל כמעט לצמיתות כי הדבר הכי מוצלח בשוק...אז מתוך חוסר סלבנות קניתי את ה 6800 (כי הרי אין ביניהם בכלל הבדל של 600 ש"ח...שזה פלוס מינוס המשכרות הצבאית העלובה שלי) בקיצור...המקום היחיד שבו אני מוצא את הטמפרטורה של הכרטיס היא בהגדרות כרטיס של nVidia בתוך הגדרות צוגה...ושם מופיע 64..שני קווים מתוך עשרה...בצבע ירוק אני מניח שזה אומר שהטמפרטורה תקינה...אבל איך אני יכול לוודא מה הטמפרטורה ומה באמת הטמפרטורה התקינה? תודה, שחר

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  15. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by dan_dekel,

הצלחתי לסחוט מהכרטיס שלי... Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit 4286 נקודות. זה טוב?!?!!? עשיתי אוברקלוק קטן 277@303 ו 270@303 Mhz ז"א שהזיכרון עובד על 606MHZ

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

מהו הדגם הכי מומלץ למטרות גרפיקה (עריכת וידאו), חובה שיהיה חיבור DVI, ושהזמן תגובה לא יהיה מעל ה16-20. עד עכשיו הייתי דיי סגור על ה VIEWSONCI VP171, אבל עכשיו יש לו כמה גרסראות עם זמני תגובה שונים וכו', ויצאו הרבה דגמים חדשים (שעולים פחות אבל מומלצים יותר בפורום הזה, כמו הסמסונג 710T), אז אני כבר לא בטוח מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by oshimi,

כרטיס מסך ASUS ENGTX260 896M באתר של NVIDIA נדרש 500W עבור הכרטיס לפעמים בעת כניסה למערכת ההפעלה הכרטיס מסך לא מזוהה ואז אני רואה תצוגת ברירת מחדל של כרטיס VGA ברזולוציה נמוכה "CAN NOT FIND ASUS GRAPHIC CARD" ולפעמים בצורה תקינה ואיכותית חשבתי שיש בעייה של תאימות בין כ.מסך ללוח אם בדקתי BIOS - תקין , מוגדר כרטיס גרפי ביציאת PCIE x16-1 ( חריץ הכרטיס בלוח אם ) ניסית מערכות הפעלה שונות - עבד לסרוגין כיביתי את התאורה של המארז - עבד לסירוגין *** מסקנה שלי שספק כח חזק יותר יפתור את הבעייה - מה אתם אומרים ???? יש כיוונים נוספים ? יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT מחשב: מעבד INTEL I7-920 2.66Mhz זכרון OCZ 2X2GB 1600Mhz לוח אם GIGABYTE GA-EX58 UD3R ספק כח SPIRE 550W מארז EZ…

19. כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  20. אז ככה.... יש לי שני שאלות קשורות בכרטיסי מסך. אבל קודם המפרט שלי כדי שאתם תוכלו לענות על השאלות שלי אז ככה זה המפרט שלי : GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A שני שאלות : א. אני מעוניין לקנות את ה7900GT החדש. האם יש מצב שלא יהייה פה מקרה של צוור בקבוק לכרטיס ? ואם יהייה מה להחליף ? ב.אני חיפשתי באתר של גיגבייט אבל הם לא נתנו את הנתונים המדוייקים של מהירויות השעון של הכרטים מסך הנוכחי שלי. ואני ותוכנות לא הולכים ביחד אז תהיתי אם אתם יכולים להגיד לי את ה Core Clock frequency וה Memory Clock frequency שלו ..... אני לא יודע את הדגם ה…

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. הי לכולם אני בונה HTPC והמליצו לי על הכרטיסים HD2400/ HD2600 שניהם PRO ושניהם עם קירור פאסיבי. בגלל הדרישדות הומלץ לי ללכת על הכרטיסים של Gigabyte אלו שאלותי בנושא 1. האם הכרטיסים תומכים בתצורת "מסך בתוך מסך" - נניח לעבוד ובקטן לראות טלויזיה (או להפך) או למשל לראות סרט ( בין מ- HDD או מה- DVD) ובפינה לראות בטלויזה חדשות... אגב ברור לי שאני צריכה לשם כך גם מסך התומך בדבר ואני בטוחה שקיימים כמהטובים כאלה כך שאוכל למצא.. 3.הבנתי שיש לכרטיס יציאת HDTV. השאלה אם יש לו גם יציאה למסך CRT/ 2.האם הכרטיס תומך בחיבור של כמה מסכים בין אם המשכיים אחד לשני ובין אם זהים הכוונה פה שלפחות אחד מהם יהיה של מסך LCD?תומך HD+ טלויזיה בין אם רגילה או LCD (אולי גם HD) רצוי גם שתהה אפשרות חיבו…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  22. אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 800-900 ש"ח לבנתים המליצו לי על: [FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro 128MB[870 מה אתם אומרים? עדיף שיהיה מתוך האתר של פנדה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by KYSG,

זאת מערכת קירור מי מים אך היא? והאם צריך להחליף לה כל כמה זמן נוזל קירור ואם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by tdl4,

Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 Sparkle GTX670 2GB GDDR5 OC 700 שקל הפרש בין השניים, השאלה מה ההפרש בין הביצועים, אחד OC השני רגיל.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  25. אוקיי אני יודע שזה טיפה מוזר אבל אצלי המחשב מחובר למסך של 32 LCD בחיבור HDMI. מפרט מחשב: לוח אם - שזו הבעייה - ‏MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ (לוח מיני אין SLI) מעבד - ‏Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore זכרון - 4G ספק - ‏ToughPower W0103 600W PFC (24pin עכשיו אני מחפש כרטיס מסך טוב - משהו באיזור השקעה של 1500 ש"ח...ושיוכל להחזיק את המסך 32 מחכה לתגובות

• 13 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים