עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים, מחפש המלצה לכ. מסך סביב ה- 500 ש"ח הסיבה קשיים בהרצת משחק שעובד בתלת מימד. כרגע אני עובד עם כרטיס מסך מובנה והמשחק הנ"ל שהוא בעיקרון פשוט ולא בעל גרפיקות משתנות מאט מאד את המערכת. מעבד- פנטיום 4 3GHZ מהדור הראשון סוקט 775 זכרון GB1 DDR1 רצוי כרטיס ללא מאוורר תודה!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, בד"כ אני מעודכן בעולם כ. המסך, אבל עקב תקופה עמוסה (שדווקא בה השיקו לא מעט כרטיסים), אני זקוק הפעם להמלצות. אז ככה, די פשוט, הכרטיס המשתלם והטוב ביותר עד 800 ש"ח, PCI-E כמובן, ואין חשש לצוואר בקבוק. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  3. צמד כרטיסי מסך לשוק הבינוני-נמוך עתידים לנחות אצלנו במהלך החודש הקרוב לכתבה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by רז555,

חפשתי תכרטיס באתר של החברה והכרטיס היחיד שמצאתי הוא זה http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 וזה בכלל GT עם OC ולא GTX+ , יכול להיות שפוקס פיסי מחרטטים ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2008 בשעה 23:39:07 תודה על התגובות ... הוא עדיין יותר חזק מה4850 ?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  5. ניראה עם קירור טוב ןמבית טוב אבל...למישהו יש ניסיון איתו? המלצות\קטילות..? תודה מראש למגיבים. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1262

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  6. מה זה AVIVO? ואיך אני משתמש בטכנולוגיה זו? יש לי 4870X2, האם זה מתאים בכלל לכרטיס מסך הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  7. אהלן, טוב, נשרף לי הכרטיס מסך בעקבות בחירה לא כ"כ טובה של ספק כח. עכשיו החלטתי שאני צריך לקנות אחד חדש הקריטי במפרט שלי: 1. CPU- Intel core2 duo E6550 2. לוח אם-Intel DG31PR 3. ראם- 3 GIGABYTE של DDR2 אני יודע שזה די מיושן אבל בכנות, המחשב עשה עבודה לא רעה בכלל [הריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות על רזולוציה גבוהה] ההתלבטות היא על מה ללכת? אני שחקן די כבד, אבל לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה על המקס' ואין לי מסך מפלצתי [LCD 17 אינטש סטנדרטי] החלטתי לקנות Thermaltake TR2 RX 550W Retail בתור ספק כח [התרשמתי שהוא איכותי מפיק, אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה] Gigabyte GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E או Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 ובכלל, האם המחשב שלי יוכל לנצל את הדבר הז…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by yfital,

היי, לא זוכר אם ראיתי שזה פורסם פה או לא. לברי מזל שבנינו עם 2 כרטיסים... http://hardforum.com/showthread.php?t=1456964

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by rom747,

שלום חבר שלי פרסם את הדבר הזה בפורום אודיו ולכן לא עונים לו לכן העברתי את זה לכאן תחת השם שלי מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by omerr8,

שלום, האם יש לגרסה של ה-512 עדיפות ברורה על זאת של ה-256? והאם ההפרש במחיר (150 ש"ח) משתלם? בתודה לעוזרים, עומר.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by NDickler,

שלום לכולם... קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני עדין לא יכול להתקין (אין PCI-E) ורציתי לדעת מה הוא שווה.. הכרטיס הוא Asus EAX800GTO 256MB GDDR3 ... הכרטיס שלי קיום הוא GeForce FX 5200 128MB אז אני בטוח שהוא יותר טוב השאלה היא מה באמת קיבלתי.. כי אני לא מבין בזה הרבה,

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  13. איזה סוג של מסך פולט יותר קרינה lcd או השני שחכתי תשם שלו :-\

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by aviv00,

האם קיים 4850 1GB DDR5 ?

15. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by rtr,

כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  17. מחפש כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח... יש לי כיום GT6600... חשבתי על הGT8600 או משו בסגנון איזה פרטים צריך בשביל זה? לוח אם: msi k8n neo4 platinum pci-e AMD 3200 מה עוד צריך?

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by oren99,

יש לי מדיה סנטר מבוסס ION 330 של NVIDIA עם כרטיס 9400 האם המחשב אמור להריץ משחקים בצורה סבירה? או בכלל? ניסיתי אתמול פעם ראשונה והתקנתי את הבאטמן האחרון. המחשק זז באיטיות מחרידה. יש לי ווינדוס 7 והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA. יכול ל היות ששכחתי איזה הגדרה או התקנה של משהו?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by yambtz,

יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום רב ! יש לי 2 צגים וטלויזיה. ואני רוצה לחברם כך, שבטלויזיה ובאחד הצגים תהיה תמונה אחת, ובצג השני תהיה תמונה שניה. יש לי לוח אם של אינטל (לא כ"כ חדש- שרדבורי)וכרטיס מסך גיפורס 8500. אין בעיה להחליף כרטיס מסך. לסיכום שולחן עבודה על 2 צגים שאחד מהם יועתק לטלויזיה (פלזמה). המלצות לביצוע ? ד.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום! 2 שאלות: 1) איזה כרטיס מקביל מבחינת ביצועים ל-8800GT ב-ATI? 2) ואשמח לשמוע חוות דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 D.DVI 256BIT ATI SAPPHIRE HD 3850 1GB GDDR3 D.DVI 256BIT

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by david6655,

שלום לכם, אני עומד לשפר את המחשב שלי ואני מתלבט מה לעשות. כרגע יש לי GTX 560 TI ואני חושב לקנות עוד אחד כזה ולעשות שני כרטיסי מסך או שכדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש ואם כן אז איזה אבל לא מחיר מופרז עד 2500 שח טופ. המשחקים שאני רוצה שיריץ לי הם BF4, WATCH DOGS ,GTA V אבל שירוץ לי באיכות הכי גבוהה או בשנייה הכי גבוהה... תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  23. הי. לא מזמן הזמנתי את ה GF FX5600 של Innovision מלמיר (www.lamir.co.il). אני הזמנתי אותו במחשבה שזהו ה FX5600 הרגיל (128 ביט). לקחתי אותו מהחנות (לאחר שסגרתי שבת- לא היתה לי ממש סבלנות). הגעתי עכשיו הביתה, אכלתי, התרחצתי- וכמובן שהתישבתי ובאתי לפתוח את הקופסה. מה אני רואה? GeForce FX 5600- XT 128MB (64bit)!!!!!! כמובן שממש התעצבנתי..... בכרטיס הזה אי אפשר להתשמש. הוא יותר גרוע מכרטיסים שעולים חצי מחיר! בדף המוצר לא מצויין בשום מקום שזהו XT....... אבל מה שכן זה אחרי הכל FX5600.... וגם לא מצויין שם שזוהי גרסת ה 128 ביט..... אני חושב שאני כן יכול לטעון שזוהי הטעייה וחייבים לציין שזוהי גרסת XT. מה אתם אומרים? עריכה: הם גם מביאים לינק לדף המוצר אצל אינווויזן: http:…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  24. Started by dragon772,

עשיתי בדיקה עם ה x800gto 256m של ספייר והתוצאה יצאה נמוכה 3800 פלוס מינוס והבנתי שזה אמור לקבל הרבה יותר בערך 4500 למה זה???

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  25. עברתי על שאלותיך במשך השנים ושמתי לב שרבה הייתה שאלתך האם ה-8800 שלך יהיה חזק גם בעוד שנתיים מאחר ועברו שנתיים אני מחזיר לך את השאלה | האם ה-8800 שלך מחזיק משחקים גם היום?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.