כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מי נותן יותר FPS במשחקים 1950PRO או 7900GT י? *השאלה היא רק מי נותן יותר FPS במשחקים ? אני מהביר זאת מפני שאני יודע וזה ברור של1950 יש התרונות ברורות על ה 7900GT כמו 512MB ויכולת HDR + AA אבל אני שואל רק על עוצמת הכרטיס מבחינת הFPS
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי X1600PRO ל AGP (כן אני יודע שיכולתי למצוא משהו יותר טוב, אבל זה משהו אחר). בכל מקרה, מחקתי את הדרייברס של הכרטיס הקודם, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכרטיס למחשב וכאשר הדלקתי את המחשב, המסך הראה רק כל מיני קווים צבעוניים בלי רמז למה שאמור להיות על המסך. בדקתי את החיבור למסך וראיתי שחסרים כמה פינים בכבל שמחבר בין המסך לכ"מ אם כי זו לא היתה בעיה עם הכרטיס הקודם שלי (FX5600). אשמח לקבל עזרה אם מישהו יודע מה הבעיה. אה כן וגם הוספתי עוד 512MB זיכרון למחשב באותה הזדמנות, אבל נראה לי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 זה נכון ? אם כן למה רשום בהתחלה 256MB GDDR3 ואז בהמשך 256-bit 8-channel GDDR4 DDR3/4 שיחליטו .. אם זה נכון זה נראה כרטיס מאוד נחמד , תלוי כמה עולה...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ראיתי תביקורת ותבאנצ'מארק שלו ויכול להיות שלא הבנתי את זה נכון אבל הוא לא בהרבה יותר טוב מ7900 ולא יודע אם הוא שווה את העוד 275 שקל האלה, האם אני טועה???? http://techreport.com/reviews/2006q4/radeon-x1950-pro/index.x?pg=1
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 האם זה כדאי עכשיו או שעדיף להשאר עם מה שיש לי (שדיי גוסס במחשקים חדשים) ולחכות שיצאו כרטיסי dx10?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית המפרט של המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה, לוח אם INTEL D845PESV, זיכרון סטיק של 256 ואחד של 512, אחד של קינגסטון ואחד של חברה כלשהי, DDR2100, כרטיס מסך ATI רדאון 9800SE 128 מגה בייט, 256 ביט, כרטיס קול קריאטיב SB 5.1, הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה של מקסטור ושני 40 ג'יגה של WD. במצב שאני פותח משחק כלשהו, ולא משנה איזה, אפילו אם זה NBA07, או סתם LFS, המשחק פשוט נתקע. הוא עולה והכל, ואז לאחר חצי דקה אולי דקה הסאונד מתחיל לחזור על עצמו בלופ, והמסך נתקע, ואז לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והמשחק כאילו רץ ברקע אבל אני לא רואה כלום. כמובן שאחרי זה אני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט. אני כבר מיואש לחלוטין. פירקתי את הכרטיס וחידשתי את המשחה הטרמית שעליו, ובנוסף מכוון…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שה 19GT טוב מה 79GS אבל האם ב OC של ה 79GS אני אוכל להגיע ליכולות של ה 19GT? אני אוכל לעבור אותו? כי אני תצכננתי על ה 79GS+OC, אבל יד לי תקציב ל 19GT אז אם הוא עדיף על 79GS+OC אני יכול לקחת אותו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקניתי תכרטיס 7800 gtx עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס לא טוב לא יודע שאני בא להתקין את הדרייברים הוא אומר לי שאולי הוא לא של לידטק לא משנה אז קיצר התקנתי את הדרייברים מאתר של נבידיה ועכשיו הכרטיס עובד יעני הוא מותקן אבל ראיתי שבדיסק של הכרטיס מסך יש כל מיני תוכנות כאלה טובות ומעניינות ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי הדיסק .. מה עושים ?. אם זה לא לפורום הזה אז סליחה
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html#spec http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdh_2.html איזה מהם עדיף ב7300gt הכוונה לדגם שנמכר בפנדה. אני יודע שיש הרבה השוואות של הכרטיסים האלו אבל אני רוצה לדעת ספציפית לחברות ולדגמים האלו... את ה 6600gt אני יכול להשיג ב400(יד שנייה) לעומת 555 של ה 7300gt
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלוםםםםם לכולם ! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 400-550 ש"ח כך שיתאים כמה שיותר למשחקים אין לי PCI-E אלא AGPX8 . אני מבין שהמסגרת הכספית שלי דיי נמוכה , אבל זה מה יש ! :-[ בכל אופן אודה לכם על הצעות מתאימות בעיניין . שאלה נוספת , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מיד שנייה ? ושוב איזה כרטיסים במסגרת שלי ? המון תודה ! ביייי חברה .
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בדרך כלל בתוכנת הTV TOOL שהיא מצויינת . עכשיו קקניתי כרטיס חדש מצויין אבל כשאני רוצה להעביר לטלויזיה אני לא מצליח - אני לוחץ TV MODE ושום דבר לא קורה במסך אני משתמש בחיבור s-v - כשנכנסתי לתגית הadjust בתכנה היה כתוב שבגלל שnvidia לא משתפת פעולה עם tv-tool לכל הכרטיסים שלה יג הגבלה באפשרויות בתכנה.. אז אולי למישהו יש המלצה על תכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
התמונה לא חדה בכלל... בכרטיס הקודם שלי (5700LE) תמונה הייתה הרבה הרבה יותר חדה. והתקנתי את הדרייברים מהדיסק של הכרטיס מסך והכל... אולי זה לא הדרייבר הכי חדש? יש מצב מישהו מארגן לי קישור אליו כי קצת הסתבכתי באתר שלהם ובסוף הורדתי את הדרייבר שהיה לי על הדיסק... או שצריך לשנ ות משהו בהגדרות? המסך על רזולוציה של 1280*1024 וזה עם 75MHz refresh rate.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה! על איזה כרטיס מהשניים הייתם הולכים ולמה?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
1950PRO 512MB או 1900XT 256MB? עכשיו שיש ביקורות לשניהם, ורואים קצת ביצועים...עדיין אני לא משוכנע שה512 לוקח, ל 256 יש יותר צינורות הצללה ויותר רוחב פס וגם מהירות, כל זאת בהנחה שאני לא מתכנן לעבור את ה 1280X1024..
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/386/
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
פירמטתי לאחרונה את הכונן ולאחר שהתקנתי הכל וניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה ישנה בעיה של פס שעובר כל הזמן על גבי מסך הטלוויזיה,יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 כמו כן לפני הפרמוט לא היתה כל בעיה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
באתר של MSI כתוב על הלוח (לגבי סלוט הAGP) One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). והבנתי שהכרטיס צורך 1.5 וולט בקיצור האם זה אומר שהכרטיס לא יעבוד אצלי או מה? HELLLLLLLLLLLLLP ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
x800 GTO 256MB\256 pci - e 12 צינורות, של פאליט ונמכר ב570 שקלים, לעומת זאת שאר החברות שמוציאות x800 גם ג'טו וגם לא ג'טו - הכרטיסים שלהם עולים יותר מ750 שקל. הגיוני?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שה 7600GT זה הכרטיס טוב בשביל המחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב השאלה היא איזה חברה ודגם כדאי להביא ? האם GIGABYTE עם 128BIT שעולה 980 + - היא בחירה נכונה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
-
אני קונה אותו ביחד עם AMD3800 DUAL CORE ולוח MSI NFORCE 550 בכרטיס אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כי אני רוצה לחכות לכרטיסים שתומכים בDX10 אז חשבתי ש 7300 גי טי יעשה עבודה טובה גם במשחקים , מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-