עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YOAV28,

שלום לא מזמן קניתי את ה LEAD TEK 8800 GTS 640 MB ועוד לא התקנתי אותו אני שוקל אם להחליף אותו למשהו יותר חזק השאלה שלי אליכם היא האם כדי לי לקנות כרטיס יותר חזק או שזה מספיק לתקופה הקרובה אני גיימר דיי כבד תודה יואב

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800 GTS 320MB ורציתי לדעת מה ההבדלים בין החברות השונות (מחירים, ביצועים או כל דבר) ואם יש העדפה לחברה ספציפית תודה.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by galfr,

שלום לכולם. יש לי שאלה קטנה. ראיתי עכשיו שיש חברה של כרטיסים של nvidia בשם twintech. ראיתי שהיא חברה די חדשה אז אין הרבה ביקורות עליה כאן באתר... רציתי לשאול מבינים- האם כדאי לקנות מהם כרטיסי מסך? כאילו החברה בסדר? אמינה? אני שואל כי אני מתכנן עכשיו על 8800 gts, ובפוקס פיסי יש מחיר נמוך משמעותית ל 8800 gts של החברה twintech מאשר כל שאר החברות.... מה שכן גם יש להם איזה מבצע שלי לפחות נראה די משתלם- twintech gts 8800 512 m"b וגם 4 ג"ב זיכרון CL4, ב-1700 שקל- שזה די טוב לי עכשיו כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הבאנדל הזה מתיישב עליי מצוין וגם במחיר טוב... הנה כאן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108 הקיצר- כדאי לקנות מהחברה הזאת? או שעדיף להוסיף ולקנות מחברה נורמל…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by asafasaf29,

אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8800GTS ומסך של LG L1970HR והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 אז עדיף לא לקנות את המסך הזה נכון? כי ככה היה רשום פה.

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. האמת שאני לא בטוח מה הבעיה. המפרט שלי: ספק 600W טרמלטק http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499 מעבד Q6600 זיכרון DDR2 800MHZ OCZ פשוט לוח אם: P5K-SE כ.מסך: 8800GT OC2 BFG בבדיקה של 3DMARK06 בדרך כלל המחשב יציב להרבה שעות. בבדיקה של NTUNE יציבות מערכת גם אם אני בודק רק את הכרטיס מסך המחשב נופל בדרך כלל נמרח הצבע על המסך. לפעמים רק במשחקים המחשב קורס מבצע כיבוי והדלקה... ולפעמים נתקע ומורח צבע ועושה מסך כחול וריסט. מקווה לקבל פיתרון תודה לעוזרים. המחשב בן 6 חודשים. הספק בן 3 חודשים. הכרטיס בן 9 חודשים. כל חלק נקנה מימקום אחר - באיבורי טענו שהספק החדש שלי לא תקין. ואמרו שאני יחליף את הספק. בנוסף הם אמרו שהספק הפשוט EZ-COOL 500W מפעיל את המחשב בלי בעיות. קנ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by NTT,

שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם הכרטיס הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Edition Zalman. הכרטיס מסך אמור להיות מספיק חזק בשביל לעבוד גם עם רזולוצייה גבוהה של1920X1200? (המסך הוא DELL 2407WFP) תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך BFG 8800 GT OC2 512 הגיוני שבמאמץ הוא מגיע ל87 מעלות? ושבמנוחה הוא על 75? בדקתי היום בתוכנה everest וגם ששיחקתי ברשת היום בcod 4 המשחק נתקע והוא משחק באיזה 8 fps אבל ששיחקתי בסינגל פלייר הוא עבד טוב וגם בAssassin's Creed הוא עבד טוב כשאני משחק בcod4 ברשת איזה דקה הוא משחק טוב ואז הוא נתקע

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by RoverBoy,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT 320 או 640 לא משנה כרגע אבל יש הרבה חברות ואני לא יודע מה מומלץ זה בשביל משחקים חדשים כמובן.. מה כדאי? הוא נחשב לכרטיס חדש לא? ועוד שאלה ראיתי באיזה אתר בחול (סתם לדוגמא) http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=19017&sid=U4K44APJ9LGJ9PKPED4JH92JPNGM88G0 רשום שם כרטיס Asus GeForce 8800 GT 512MB GDDR3 PCI-Express Dual DVI/TVO (Retail) מה זאת אומרת דואל? צריך 2 חיבורים כדי לשים אותו? יש לי לוח עם PCI-E כל הכרטיסים החדשים תריכים 2 סלוטים? או שכניראה לא הבנתי טוב תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי כרטיס אמנם ישן אבל אולי ניתן עדיין לעשות בו שימוש. אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בתלת מימד? כמובן לא למשחקים אלה בצפייה בסרטי תלת מימד (כמובן מסך תומך תלת מימד) אני לא מדבר על קבצי MTK אלה קבצי ISO. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום לכולם רציתי לדעת לגבי כרטיסי מסך האם כדאי לי לקנות את אחד מהכרטיסים הללו 8800GT או GTS?מי מביניהם עדיף? ואני מעוניין בכרטיס שאיתו אני אצליח להריץ משחקים בסדר גודל של CRYSIS בצורה טובה(על HIGH) ואולי על V HIGH אם יתאפשר. האם שני הכרטיסים האלו מריצים את CRYSIS על HIGH לפחות בצורה טובה?ועל VERY HIGH איך ההרצה שלהם? והאם הם יתמכו גם במשחקים שיצאו בעוד כמה שנים כשכבר הסידרה 9 תיהיה בשוק? תודה

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  12. תיכננתי לקנות כרטיס מסך 8800GTS 640M של leadtek ממש עכשיו, כי מצאתי אותו במחיר של 2004 ש"ח בskypc אבל לצערי, קצת לפני שבאתי לבצע את הרכישה הוא אזל מהמלאי וכבר לא מופיע באתר. כשחיפשתי באתרים אחרים לא מצאתי אף כרטיס מקביל באותו מחיר, והמחיר הכי זול לכרטיס 640M הוא בסביבות ה2100 ש"ח. זה משנה את התמונה, כי התלבטתי אם לקנות כרטיס 320M או 640M ועכשיו ההפרש קפץ בעוד איזה 100 ש"ח וה640M הפך לפחות משתלם. מה שכן, ראיתי שבTMS מוכרים את הכרטיס Sparkle calibre עם אוברקלוק מובנה בגירסת ה640M באותו מחיר כמו הכרטיס הרגיל (בגירסת ה320M יש הפרש רציני בין הכרטיס הרגיל לזה עם הOC) וזה יוצא 2118 ש"ח (פלוס משלוח): http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3480 זה נראה עדיף על כל כרטיס 640M…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by NLRS,

כרטיס מסך 8800GTS OC 320 MB אני עכשיו רוכש כרטיס כזה ורציתי לדעת מה עדיף מבין החברות בכלל .. ומה עדיף מבחינת שני הבאים..: XFX ו BFG... תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by haim1440,

יש לי שאלה.. איזה כרטיס מסך עדיף ‏8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E‎ של EVGA או 8800GTS 320MB של LEADTEK? המפרט של המחשב: amd -4600 asus -m2n-e am2, 570ultra 2gb -twinmos 8800gts 320mb wd -250gb hec compucase cl-6a21 antec -truepower trio 430w LG 1960TR

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  15. משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by parsi1,

אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dovrose,

שלום, אני דיי חדש כאן ולפני שאני מהעלתי את הנושא קצת חיפשתי עליו אך לא מצאתי כלום בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabite ‏P35-DS3L וחריץ PCIe שלי הוא גירסה 1.0 בו. רציתי לרכוש כרטיס 9600GT של Gigabite למחשב למשחקים, אך ראיתי שהדרישות הן PCIe 2.0. האם אני יכול להתקין את הכרטיס במחשב שלי? פניתי ל KSP ולחנות מחשבים באזור מגוריי ושניהם אמרו לי שהלוח חייב לתמוך ב PCIe 2.0 כדי שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה ובמלוא הביצועים. האם זה נכון? מה אני יכול לעשות ? מה אני צריך להחליף את לוח האם שלי ל- x38, הוא עולה 900 ש"ח ! ורוב הדברים שהוא נותן לא רלוונטים אליי (2 כרטיסי רשת, firewire ...) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by rozenasfffyhvega616,

קניתי לא מזמן את הכרטיס הזה, למחשב Q6600 2 ram וכו'. כל פעם שאני מריץ משחק (נוסה על crysis וgrid) אחרי בין דקה לשלוש דקות(תלוי אם אני שם על high או מדיום) המסך קופא, מתחילים להופיע תמונות מהמשחק (לא סקרין שוטים אלה נניח גלגלים כתמונה) ואז המסך פשוט מתחיל להחליף צבעים וצורות לא מוגדרות ואז או שמכבים מהכפתור או שמצליחים לצאת בקונטרול אלט דיליט. בגלל שבזמן האחרון ביליתי הרבה בחנויות מחשבים(חוסר קבל מתאים מהספק ואז שריפה של הספק והחלפתו) רציתי להתייעץ לפני שאני הולך לטכנאי.לפי דעתי זה התחממות של הכרטיס כי מערכת הקירור במחשב לא הכי טובה. אם למשהוא יש הצעה מה לעשות או איך לבדוק טמפ' של הכרטיס מסך אני אשמח לקבל אותה תודה

19. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by EladEk,

קניתי כרטיס מסך 9800GT של INNO3D אבל לספק שלי אין חיבור לכרטיס הזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ממירואם יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  22. כרטיס מסך 9800GX2 1GB עד כמה יהיה צוואר בקבוק ב E6600 ללא OC?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by alone66,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך GT ל GS בכלליות

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. מה קורה כשיצרנית מחשבים משיקה את כרטיס המסך הראשון שלה אי-פעם, המבוסס על הליבה הגרפית המתקדמת הראשונה של אינטל? בדקנו ARC A770 תוצרת מותג ה-Predator של Acerלכתבה

25. Started by welb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP כדאי עם 256 MB עד 250 שקל. חיפשתי בזאפ אבל אני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא יודע על מה ללכת. למישהו יש הצעה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים