עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Elite_Sniper,

?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  2. שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  3. אז ככה, כרטיס המסך שלי הוא 8600GT של נוידיה. סה"כ למשחקים הוא בינתיים מחזיק לי מעמד לא רע בכלל. הבעיה היא בחיבור לטלויזיה. בהתחלה הכל עבד מצויין, חיברתי בכבל SVIDEO את המחשב לטלויזיה וראו מעולה. אחרי כמה חודשים פתאום זה הפסיק לעבוד לי, ויותר מזה כל פעם שאני מנסה להגדיר מצב CLONE אז המחשב נתקע וקורס. (ניסיתי הכל, דרייברים חדשים, ישנים, כלום לא עובד. ממה שמצאתי בגוגל אז הבעיה הזאת קיימת.) ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שבכלל יש הרבה בעיות בכרטיסים של NVIDIA לגבי חיבור לטלויזיה, למשל שרואים רק בשחור לבן ואי אפשר לתקן את זה. גם הבנתי שבסדרת 8 אין שום אפשרות של FULL SCREEN, מה שהרגיז הרבה מאוד אנשים שקנו כרטיסים מהסדרה הזאת גם כדי שישמש לחיבור לטלויזיה ואז גילו שהאופציה הזאת בוטלה.…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. אם ניקח משחקים כמו Flight simulator X או מירוצי מכוניות - רזולוציה 1900X1200 לרמת פרטים גבוהה וקצב רענון טוב האם עדיף להשקיע במעבד, בכרטיס מסך, או אולי חייבים בשניהם..... אפשרות א : AMD5400X2 + 4GB + כרטיס יקר (8800 GT) אפשרות ב : Q6600 + 4GB + כרטיס זול (8600GS) אפשרות ג : Q6600 + 4GB + כרטיס יקר (8800GT) א,ב - פחות או יותר אותו המחיר, ג כמובן הכי יקר. האם ההבדל בין המעבדים + הזכרון הם בכלל רלוונטיים או שרוב המשקל הוא כרטיס המסך ? חן חן גל

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by MT99,

היי, אני רוצה לדעת בוודאות אם הספק מדגם ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT יוכל להחזיק את הכרטיס הבא: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL האם הספק מספיק בשביל כרטיס כזה, ובאיזה צורה הוא יוכל להחזיק אותו? טובה, גבולית...?

• 13 תגובות
    • 711 צפיות
  6. נניח שיש משחק שדורש 512MB והכרטיס מסך שלי הוא עם 320MB מאיפה המחשב ייקח את שאר הMB?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by daniel89,

אני רוצה לשפר את המחשב ואני לא יודע אם אני יכול לקנות נגיד 8800GT 512MB וזה יתאים למערכת והאם הספק יחזיק את זה... או אפילו 8800GTS 320MB אני רוצה שתגידו לי איזה כרטיסים אני יכול לשים..(שהכל מתאים והספק יחזיק את זה כמובן..) כמובן לגיימר.. המפרט שלי בצד ימין.. תודה.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Pika007,

שמישהו יעדכן אותי- הם הוכרזו בכלל? http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3850 http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3870 אישית אני מופתע, הם לא יקרים כמו שחשבתי שיהיו- וזה עוד לפני ההשקה בכלל S: עכשיו למישהו יש כבר בנצ'ים נורמליים??? לא יודע מה איתכם, הדבר היחיד שאני חושב עליו שאני רואה את הגרסה הפסיבית זה לתקוע שם מאוורר 120 מ"מ, S-flex או משהו כזה, ולטחון לו את הצורה באוברקלוקינג....

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח PCI-E תודה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב קצת ישן, P4 וכרגע יש לי בו כרטיס מסך 9250 ATI. רציתי לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש (AGP X8). הכרטיס לא צריך להיות למשחקים, אבל שיוכל להריץ את ויסטה עם כל האפקטים שלה (אני יודע שויסטה לא מומלצת, אבל לא זו הנקודה). התקציב הוא עד 800 ש"ח, אבל אם אין צורך בתקציב כל כך גבוה, תמיד עדיף ללשלם פחות. חשבתי על 7300GT או 7600GS, או אולי עוד רמה אחת קדימה. אני גם מביט אל העתיד, ולכן עדיך כרטיס בעל יכולות יותר גבוהות מהדרישות כרגע, כי מי יודע מה יהיה בעתיד... אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עדיף, ואף לתת המלצות לכרטיסים מסויימים (כלומר של חברה מסויימת...). תודה. נ.ב. יש לי ספק גנרי, ולכן עדיף כרטיס עם דרישות מתח לא גבוהות...

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by Placebo,

שלום, חשבתי שהדיון הכי מתאים לכאן.. אני קונה מחשב חדש ביום ראשון וההורים שלי רוצים כרטיס טלוויזיה בשביל להעביר את כל הקלטות הישנות למשהו יש המלצה לאחד כזה? הכרטיס צריך להיות מ-IQPC קישור לקטגוריה: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=328

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by guy_b,

יש לי מחשב חדש . לאחר התקנה ואובר קלוק קטן הוצאתי את התוצאות הנ"ל האם הם טובות?. מעבד INTEL D920 לוח אם GIGABYTE SLI 6800GS *2 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. הכל כאן : http://www.techpowerup.com/gpudb/ תהנו

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום, למה משתווה Sapphire Radeon 9000 ולמה משתווה Sapphire Radeon 9000PRO בערך, לאילו כרטיס ATI ולאילו כרטיסי nVidia? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by master,

היי אנשים, החלטתי לקנות כרטיס מסך יד שנייה וההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחשב שלי לא חזק במיוחד והבנתי שהוא יהווה צואר בקבוק אבל כרגע אין לי ממש תקציב וממש בא לי לשחק קצת. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון: 512 לוח: ASUS A7V333 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON 8500LE לאור המפרט איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר (AGP)? תודה מראש וסוף שבוע פרוע לכולם... : )

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. אנשים הכותרת אומרת הכל האם ספק ג'נרי TZAG 380W יחזיק 6600GT וP4 2.4Ghz? ?

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  17. יש לי מחשב Amd athlon xp 2600 1.9GHz 512 ראם, וכרטיס מסך רדאון 9200... על הפנים, אני יודע... עכשיו, יש לי איזה 1200 - 1400 שקל... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ולעלות לראם של ג'יגה... מה הכרטיס מסך הכי טוב ( שיהיה רלוונטי הכי הרבה זמן) אני יכול לקנות בתקציב הזה (כשלוקחים בחשבון גם את שידרוג הראם)? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by alon15,

אני עומד לפני קניית מחשב לקראת מעבר לבית חדש ההורים שלי משלמים על חלק מה מחשב ואני את החלק השני התקציב הוא בסביבות ה3000-4000 ש"ח לא כולל המסך השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך כדאי?? הקריטריונים שלי הם 256 MB חיבור מהיר ושיריץ לי את המשחקים בצורה טובה מאוד אני לא עומד להחליף כל שנה כרטיסס מסך אז ככה שזה לא יהיה כרטיס מסך ממש ישן ולא הכי חדש מה שאני בדקתי עד היום זה היו X800GTO ,7600 GT יש לכם עוד עצות אני בטוח... ושאלה נוספת היא מה הם המעבדים החדשים של AMD וינס (אם אני לא טועה) והאם כל המעבדים החדשים של אינטל הם 64 ביט??? סליחה שזה ארוך...

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Matankzr23,

האתר IQPC מוכר את 8800GTS ב 2930 ש"ח שווה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3074&Pname=LEADTEK והנה הGTX ב 3724 גם שווה מאוד חח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3075&Pname=

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. תסתכלו במערכת שלי ותגידו עד כמה השיפור יהיה גדול?? אם אני אחליף לרדאון הזה??

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  21. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by Oprapc,

הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.