עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני עובד עם 2 מחשבי עריכה. יש לי מסך LCD, של VIEW SONIC, דגם VP171,גןדל 17, ואני מאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לעבוד עם 2 מסכים ב DUAL בגלל חוסר מקום ואי נוחות שיש לי כרגע (בעריכה רצוי 2 מסכים). האם אני חייב אותו דגם של מסך? אם לא, איזה יתאים לדעתכם מבחינת מידות? (הרי חייב שיהיה אותו גודל חיצוני,לא?) ניסיתי לחפש יש שניייה כי חדש נוסף יעלה לי יקר,מישהו יכול לעזור לי בזה (אפילו עם פיקסלים מתים)? תודה

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by balinti,

נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz DDR3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה. ניסיתי לשים את ההודעה בפורום בעיות טכניות אך לא היה מענה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by Yarinr,

אני קונה בקרוב מחשב חדש. תכננתי לקחת gtx570 או hd6950 אבל אז הציעו לי לקחת 6850x2 במקום (בערך אותו מחיר). מה עדיף לדעתכם? ואילו השלכות יש לשני כרטיסי מסך במקום אחד? עריכה: אם לא כדאי, מה אתם ממליצים- gtx570 או hd6950 (שאפשר לפתוח לhd6970)?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by shimon23,

איזה כרטיס מסך AGP הייתם ממליצים לי לרכוש עד 800 ש"ח? הכרטיס הישן הלך, ואני לא רוצה להשקיע סכומי עתק... אם יש כרטיס זול יותר שמספק תרומה פחותה באופן לא משמעותי, עדיף לי אותו.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  5. קודם מה המצב אחים שלי מזמן לא הייתי בפורום עצמו איך עבר החג הכול טוב ? הבעיה ככה קניתי חוט שמחבר בין המחשב לטלויזיה עכשיו הצלחתי לשחק ולעשות שיראו את המחשב בטלויזיה אבל סרטים וזה אני רוה רק במסך של המחשב ולא במסך של הטלויזיה כמו שרציתי ואני לא ממש מבין בזה מה עושים כדי שאני יראה סרטים בטלויזיה מה מחשב ? תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

6. היום העלתי את רמת הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, וכמו שאתם בטח יודעים המילים נראות קטנות. כשנכנסתי לאתר לאחד הת'רדים הגדלתי את הטקסט שאני יוכל לראות ברור את הכתוב, ואז שמתי לב שהסוף של השורה נעלמת ככל שמגדילים את הטקסט. (כמובן שאחרי זה חזרתי לרזולוציה הקודמת) הבעיה רק אצלי? איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Ben in Black,

כל פעם שאני משחק משחק שדורש קצט גרפיקה המסך קופץ לי כל כמה שניות עכשיו יש לי כרטיס מסך דיי ישן riva tnt אבל עד ליפני שבוע הוא הפעיל לי משחקים בסדר גמור טוב בערך.... אמממ pentuim 4 1.6 intel רציתי לדעת אם בטוח הבעיה בכרטיס מסך כי פירמתטי את המחשב והבעיה לא נפטרה אם כן כדיי לקנות כרטיס מסך חדש ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by Mayyuval,

שלום אני חדש פה.. קוראים לי יובל ,מירושלים ובן 16 . הכרטיס מסך העדכני שלי geforce 4 mx 440 קצת (הרבה) חרא אז כבר אני רוצה להחליף אותו. אני רוצה שתראו את המפרט שלי (צילמתי כמה תמונות שלדעתי הכי חשובות): אז כפי שאתם רואים יש לי AGP (לא יודע *8 או *4). עכשיו השאלה שלי כזאת. אני רוצה להחליף לכרטיס מסך (בעיקר משהו של nividia ). חשבתי אולי על 6800gt 7800gs. אני לא ממש מבין בזה. עכשיו אני לא יודע אם כדי לי להשקיע בAGP או כמו שראיתי שמישהו אמר, לעבור ללוח אם של pci -e דבר שנשמע לי יותר טוב. עכשיו מה שרציתי להגיד זה שאני נוסע לאמריקה וחשבתי שאולי אני אקנה את הרכיבים שם כי שם הרבה יותר זול לפי מה שראיתי באינטרנט באתרים של חנויות אמריקאיות מובחרות כמו jr,circuit…

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  9. מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ? שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות? יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16 ואת כל השאר על הרמה הכי גבוהה וכמובן שזה לא ממש הולך אז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טוב השאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלי נתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום לכולם , במחשב הנייד התקנתי win 7 וברשותי מעבד גרפי מסדרה 4XXX mobility של ATI , התקנתי את הדריברים האחרונים מהאתר של ATI Catalyst 9.8 אבל לצערי אני לא מוצא שום מקום לגשת להגדרות שלהם אלא רק המובנה של חלונות 7 שממש לא מספק אותי , איך אפשר להיכנס ל control center ??? אודה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שלום, יש לי לקוח שהלך לו הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות לו חדש אבל הלוח אם שלו תומך במקסימום AGP x4 ולכן אי אפשר לקחת כרטיסים כמו ה- 5200 או 9200. השאלה שלי היא אם אפשר לקחת כרטיס כזה בכל זאת ולצפות ממנו שיעבוד על 4x במקום על 8x? ובמקרה כזה האם הביצועים יהיו סבירים? (הוא עד היום עבד עם MX440 ואמר שלא היתה לו שום בעיה איתו כמעט בנוגע לביצועים). האם כדאי כבר לקנות מראש כרטיס 4x וזהו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by imac,

קודם כל זה לא קשור לנושא הדביק מלמעלה! זה כבר כמה זמן ככה אצלי, לאחר שאני מפעיל משחק במקרה שלי עכשיו למשל Need for Speed PS אבל לא רק בו (גם ב Stalker ועוד כמה שאני פשוט לא זוכר כי זה היה לפני חודש) אני משחק בו בערך 10-15 דקות ולאחר מכן כל המסך מתחרבש לי, משהו באמת מוזר.. אני משחק בלי שום AA או AF ועדיין זה קורה, רק לאחר שאני מכבה את המחשב לכמה דקות זה מסתדר... אני לא חושב שזה בעיה בדרייברים, כי פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ועדיין הבעיה הזאת מתמשכת אין לי מושג מה הבעיה.. קניתי את המחשב לפני שנה ואני לא יודע עדיין אם יש לי אחריות אז אני מקווה מאוד שזה לא בעיה בכרטיס מסך כי הוא עלה לי איזה 1300 שקל..

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Blala,

דילמה בין שני הכרטיסים הבאים : R7870 Hawk - מחיר 1590 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/R7870-Hawk.html#?div=Specification N660Ti PE 2GD5 - מחיר 1750 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/N660Ti-PE-2GD5.html#/?div=Driver&os=All אשמח לתגובה מהירה לצרכי המשך השרדותי התקינה שכן GTX275 שליווה אותי בשנים האחרונות הלך לעולמו נ.ב אני קצת חושש לעבור מNVIDIA שכן הייתה לי חוויה לא נעימה עם הכרטיסים בימי ATI העליזים ... וגם אם יש הצעות בטווח דומה ללא משלוחים מחו"ל אשמח לקבלן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by skr,

אז ככה רציתי לדעת איזה מהכרטיסים מומלץ לטווח הרחוק כי איך שהבנתי לXT יש 320 STREAM SHADERS לעומת 128 של הGTX..... ורציתי לדעת אם יש הבדל בתצוגה ובFPS ברזולוציה של 1440*900 ובתוספת פילטרים?(יש לי מסך LCD 19 של SAMSUNG 4MS). תודה לעוזרים. והאם אחד מהם יריץ משחקי DX10 כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by ag43,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שיהיה מבוסס QUAD ומסך 19. הבנתי שברזולוציות האלו אין טעם להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך וההמלצות שקיבלתי היו לקחת 4770. השאלה שלי האם כרטיס מתקדם יותר יחזיק יותר זמן (מבחינת ביצועים) ברזולוציות כאלו או שאין טעם? כ"כ האם יש יתרון בחברה מסויימת?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  17. http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=134103&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=154&aff=Zap אין הרבה שאלות. שווה או לא? עד כמה יפריעו לי 1 עד 5 פיקסלים כבויים? זה מסך אדיר, יותר טוב מה 730B של סאמסונג. מה אתם אומרים? אני מתכוון להזמין היום.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by asaf-g,

שלום יש לי כמה קלטות של סרטים ביתיים שצולמו איפשהו ב-1991 עם איזו מצלמת וידאו כושלת. אני מעוניין להעביר את המידע שעל הקלטות (VHS גדולות, רגילות, כאלה שרואים בוידאו... ) לפורמט דיגיטלי, לצורך העניין נניח לשמור על ה-HD. האם יש לכם המלצות לכרטיסי tv-in באיכות סבירה? אני לא מחפש איכות מדהימה (כי בכל מקרה אין את זה בקלטות עצמן), אני מחפש איכות סבירה ומשהו שניתן לצפיה (שאפשר יהיה להבין מה קורה בסרט). אני ממש לא מחפש איכויות מדהימות כי האנשים שיצפו בקלטות לא ירגישו בהבדלים בכל מקרה, ובעיקר אני רוצה לחסוך כסף עד למינימום האפשרי (זה חשוב לי, אבל אני לא אשקיע סכומים מטורפים בשביל זה..) בבקשה עזרו לי למצוא את הכרטיס המתאים. תודה מראש. ;D

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by solo53,

מה זה ה VIVO למה משמש והאם יש קשר ל TIVO מחפש בפורום כבר שעות ולא מבין כלום

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by APV,

אז ככה... פתחתי את המחשב לניקוי אבק שגרתי... וראיתי שאחד הכבלים בכרטיס מסך לא מחובר... מישהו יודע אולי מה זה הכבל הזה? לאן הוא מתחבר? הינה תצמונות שצילמתי.. את הכבל ואת הג'מפברים הקונים שאולי זה אמור להתחבר אילהם.. ואם כן לאיזה מהם?? [attachment deleted by admin]

21. Started by alia,

שלום-אני מקבל מתנה כרטיס מסך עם בחירה של אחד משניים: radeon 9550 256mb/128bit 6200 256mb/64 bit השימוש לאינטרנט ומשחקים קלים-gta,fifa איזה עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

ראיתי את הכרטיס הזה באחת מהחנויות ב1200 שקל... לאיזה כרטיס הוא משתווה? לא מצאתי בשום מקום ביקורת עליו... וכן, עשיתי חיפוש פה לכל העלוקות

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. בקיצור איך אני עושה את זה הורדתי ה ati את הדריורים והכול

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס חלש יחסית 8600gts אני שוקל לשדרג אבל חשבתי לפני כן , האם חיבור של 2 כרטיסים כאלה במקביל יתן לי ביצועים המשתווים לכרטיס מדור 9 כמו 9600 gt ? מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by haim1440,

שלום, לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך 8800 GTS (הוא היה אצלי שנתיים ועלה 1700 שקל!!) וקניתי את ה- GTS 250 512MB רציתי לדעת אם הוא יחזיק עם ספק 500W של HEC?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים