כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אוכל לעבוד בתוכנת 3DMAX עם הכרטיס הבא (לנייד): NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
firingsquad פירסמו כתבה מעניינת על DX10. http://www.firingsquad.com/hardware/directx_10_graphics_preview/ השורה התחתונה היא שאין אפקטים חדשים שהוא יידע לעשות אלא שיפור בביצועים. ע"י שימוש בDX10 מפתחים יוכלו לעשות מניפולציות נוספות לתמונה תוך שמירה על FPS הגיוניים. הוספתי 2 תמונות להתרשמות. פשוט נראה מדהים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מסך CRT דיי טוב (IIYAMA 454PRO) אבל הוא כבר דיי ישן ונראה לי שהגיע העת לשדרג (ביחד עם שאר המחשב אבל זה לנושא אחר). בעקבות עיון בTOMS HW הגעתי למסקנה שמה שכדאי לקנות הוא את ה?VX922 19'' LCD 2ms DVI? הוא עולה כ2000 שח' בKSP. העניין הוא שהכתבה שם כבר ותיקה (יחסית) ולכן תהיתי האם עדיף אולי ללכת על מסך אחר. אם כן איזה? ויותר חשוב למה? (אשמח לקבל תשובות מפורטות יותר מאשר לך על X הוא ממש טוב) בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. כמה בערך יהיו מחירי כרטיסי המסך החדשים ?? (G80) התומכים ב בארץ DX10 ??? 2. מתי כרטיסי מסך (R600) יצאו בארץ בערך ?? ומה יהיה המחיר שלהם בארץ בערך ?? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היות שהLCD מתפתח במהירות וכל רגע מופיעים חידושים לא נראה לי ששווה להשקיע במסך LCD טוב היום ולכן אני מחפש מסך 19 טוב לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה). אני מאמין גם שהמחיר יהיה נמוך בהרבה ממסך LCD מקביל בגלל התעניינות פחותה. אין לי בעיית מקום על השולחן. אשמח להמלצות למפרט הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואחי הקטן התחיל לשחק במשחקים החדשים שדורשים דרישות יחסית גבוהות מהמחשב כדי שירוצו באופן חלק. נכון לעכשיו, זהו מפרט המחשב: מעבד כפול: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz, 2806 MHz לוח אם: Asus P4P800 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce FX 5600 זיכרון: 256 MB PC3200 DDR SDRAM 256 MB PC3200 DDR SDRAM מה הכי כדאי לשדרג קודם? תודה רבה, caflow
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני מחפש למישהו את המסך 793DF של סמסונג, CRT ומאד קשה להשיג אותו בחנויות שלא ברשת. הציעו לי אותו מתצוגה ב-400 ש"ח ובמקרה נתקלתי גם במישהו שרוצה למכור מסך 21" של סמסונג, משומש. המסך הזה: http://www.amazon.com/Samsung-SyncMaster-1100DF-Monitor-Black/dp/B0000B0SNW ב-500 ש"ח. את השני ראיתי בעיניים ולא שמתי לב לבעייתיות כלשהי ואת הראשון אני עומד לראות. לפני שבכלל אשקול אפשרות קנייה רציתי לוודא ששני המסכים תקינים לגמרי. ראיתי שיש את התוכנה הזו: http://www.displaymate.com/ אבל היא לא חינמית. מישהו מכיר אופצייה אחרת למטרה זו? ד"א, אני מבקש כאן ולא בתוכנה כי מקווה שיש כאן מומחי מסכים שמכירים תוכנות רלבנטיות. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מחפש כרטיס מסך AGP *8 שיש לו גם VIVO ולפחות 128 מגה הלוח אם אינו תומך בזכרון DDR2 אז אני לא יודע אם זה יתמוך בכרטיסי מסך שיש להם זכרון כזה אז מה יש לכם להציע? לא משהו יקר במיוחד בכל מקרה לפי דעתכם הלוח תומך בכרטיס מסך עם DDR2 או לא? המחשב הוא של חבר שלי אז המפרט הוא Amd Athlon 3GHZ K8Upgrade-VM800 1g kingston 400mhz cl3 mx440
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 6800GT של GIGABYTE עם יציאת DVI ממנו יוצא כבל DVI שבקצהו מתאם DVI2HDMI שניכנס למסך טושיבה 37" SL66 הכרטיס מזהה את המסך ומכיר אותו בתור מסך HD 720P עם רצולוציה 1280x720 הבעיה,שהתמונה של ה windows תופסת קצת יותר מקום מהמסך ובעצם התמונה נחתכחת בצדדים שינוי רזולוציה ולא משנה לאיזה,לא פוטר את הבעיה משחק עם ה DRIVER מציג אופציה של UNDERSCAN והיא מקטינה את התמונה הניראית ככה שבאמת אין חיתוך אבל התמונה קטנה מגודל המסך ב NATIVE SCAN הבעיה חוזרת משחק ב DRIVER באופציית KEYSTONE גם היא אינה פותרת את הבעיה מחכה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS? האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הולוגרמה שניתן לקנות היום
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 7600GS EXTREME של XPERTVISION. במהלך התקנת ווינדוס, המחשב מזהה לבד רכיב WDM CAPTURE, מתקין, אך בסוף ההתקנה זורק הודעת שגיאה שלא ניתן להפעיל את היישום, קוד שגיאה 10. למיטב ידיעתי אין בכרטיס מסך הזה VIVO, לכן מוזר שהמחשב מזהה את זה. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו, ואיך לעזאזל אני פותר את זה???
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה עדיף במידה ויש לי AGP וזה רק לשדרוג זמני? האם הX850XT PE AGP יציג תוצאות טובות יותר מהX1600 ומה7300 7600? מה כדאי ? מבחינת מחיר יש לי X850XT PE שאני מביא בסביבות ה600 שקל.. השאלה אם כדאי היחס מחיר-ביצועים להשקיע עוד 300 נגיד..
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המחיר הוא 100 ש"ח יותר ל-1900 ה-7900 הוא של חברת אסוס ה-1900 הוא של חברת ספייר האם כדאי לי לשלם עוד 100 ש"ח? ולמעשה בלי קשר למחיר...מה מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי כרטיס X1900XTX 512 ולאחר מכן אמרו לי בחנות שבסוף אין את הכרטיס אבל בגלל שהזמנתי כבר אז אני יכול להוסיף כבר 120 שקל ולקבל את X1950XTX. השאלה היא אם זה שווה את המחיר ועד כמה יש הבדל בין הכרטיסים.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-