עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה

2. Started by andrei21,

קניתי את המחשב אתמול התקנתי את כל הדרייברים: ציפסט, דיירקט איקס ואחרון של NVIDIA ל XP איפסתי דרייבר . בדקתי שלא מופעל AA ו AF. הציון שאני מקבל ב 3DMARK06 הוא 2400. הציון שהמחשב הזה אמור לקבל הוא 5000+ הבדיקה נעשהת על רזולוציה טבעית של המסך 1280X800 על הגדרות רגילות של 3DMARK ללא AA המעבד מקבל ציון של 2200 ב SUPER PI 1M 20SEC 2M 48SEC המעבד נראה תקין לגמריי אז הבעייה כנראה בדרייברים\ כרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי אני מתחיל להתייאש

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by ofird,

יש לי את הלוח Asus A8N-VM CSM עם כרטיס מסך 6150 ONBOARD. אין ללוח SVIDEO בשביל TVOUT (ניתן לקנות BRACKET, אבל זה יקר) אני רוצה להתקין כרטיס מסך ישן שיש לי (NVIDIA 32MB עם SVIDEO OUT) בנוסף על הכרטיס הקיים על מנת לאפשר זאת. האם זה אפשרי? אם כן, איך?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם MSI Rx 9800 Pro Plus (מה שמוכר במחזותינו כATI Radeon 9800 Pro). הדרייברים המותקנים נכון לעכשיו הם הדרייברים שבאו עם כרטיס המסך, כלומר גרסה ישנה למדי של הדרייברים. השימוש העיקרי בכרטיס המסך הוא למשחקים, ורוב רובם של המשחקים שאני נהנה לשחק בהם הם משחקים ישנים, שבחלקם מבוססים על openGL (כגון Half Life, Counter-Strike 1.6, Quake III Arena וכו'), מן-הסתם, הביצועים של המחשב במשחקים אלו מרשימים למדי, אבל פה ושם יש לי נפילות קטנות בFPS (בעיקר בCS), ורציתי לדעת האם כדאי לי לשנות לדרייברים עדכניים של ATI, או לדרייברים חלופיים כלשהם במטרה לייצב את הFPS, או שהשמועה שדרייברים חדישים מובילים דווקא לירידה בביצועי כרטיס המסך במשחקים ישנים היא נכונה. אם עד…

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  5. רוצה בימים אילו לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 השאלה מה קורה לגבי החדשים של ATI דגמי ה 4000 ....מתי אמורים להגיע מה יהיה מחירם ומה ההבדל בביצועים (בערך כמובן) בינם למה שאני רוצה כרגע לקנות ?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by viperch1x,

שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ' מסוג Thomson Scenium.. הטלוויזיה היא HDTV READY. הכרטיס המסך המתוכנן הוא BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail (אני מעדיף אחד עם OC כי אין לי ביצים לעשות בעצמי. אם יש חברה אחרת עם OC שמומלצת יותר, הגידו נא...) אגב, הגרסא הזו היא עם הקירור החדש נכון? עכשיו לשאלתי העיקרית, אני רוצה לצפות בתכנים על HDDVD על המחשב (הורדת דיסק בעל איכות כזו -> צפייה במחשב-> צפייה בLCD) רציתי לדעת, איזה כבלים צריך... אם אני יחבר לSVIDOUT עדיין תתקבל איכות HDTV? האם אני צריך DVI TO VGA ואז כבל נסף של VGA לטל'? תודה מראש, ישראל תגיב תומר

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. Started by RED_ALERT,

הוא צריך להיות פנימי ועם שלט ולידטק לא במלאי אז זה לא אפשרות תקציב עד 400 בערך 350 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  9. זה מאוד חשוב כי אני חושב ש 2 ms זה יותר מידיי מהר...אולי אני סתם פרנואיד כי תמיד שיצא משהו מהיר מישהו שיחשוב שזה מהיר מידיי (רק "לסבר את האוזן" שיצרו את המכונית הראשונה היא נסעה רק ב 30 קמ"ש הכי הרבה ואמרו שזה מסוכן ליסוע ככה...ומי חושב ככה היום?! ) אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם כאילו אני רוצה לקנות 8 ms ואני מתלבט בין l1950b עם 8 ms לבין l1970hr עם 2 ms בתודה עידו מנהלים בבקשה לא לנעול...

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שלום לפני כפחות מחצי שנה רכשתי מחשב חדש מאייבורי. הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 7300LE ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס מסך נוסף ולהשתמש ב"מגשר" בשביל ששניהם יעבדו.... עכשיו אני מצטער על הבורות לא התעמקתי בנושא ולכן אני רוצה לדעת גם עוד כמה דברים: 1. האם זה מגביר את יכולות הגראפיות של המחשב? ואם כן עד כמה? 2. האם אני יכול לחבר כ"מ אחר ולא דווקא את אותו הדגם שיש לי ( nVidia GeForce 7300LE ) 3. האם הטכנולוגיה הזאתי שווה? 4. האם בשביל לחבר 2 כרטיסי מסך אני צריך דברים מיוחדים? ( מבחינת חומרה ) אשמח אם תענו לי תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  11. http://www.madshrimps.be/forums/showthread.php?s=&threadid=3766

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  12. שלום אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT Silent 512MB או Asus Ati Radeon HD2600pro 512MB תגידו מה עדיף...תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by .Oz,

האם מישהו יכול לתת לי הסבר מסודר (לא מצאתי כזה) על opengl מה התפקיד של הדרייבר הזה בדיוק ומה הוא בדיוק דורש מהמהערכת שלי?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. http://tms.co.il/product/6079 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4192

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת אני מסוקרן הייתי באתר של החברה וראיתי תמונות של הכרטיסי GT החדשים אבל של אנוידיה עצמה השאלה האם אפשר לקנות כרטיסי 8800GT של אנוידיה או רק של חברות צד שלישי כמו המותגים שאנו מכירים.אסוס גיגבייט לידטק וכו. http://www.nvidia.com/object/geforce_8800gt.html שימו לב שיש את הלוגו של אנוידיה על המאוורר ולא של יצרן אחר !!!. או שכל זה רק יחצנות.אגב הכרטיס של גיגבייט ניראה אחד לאחד ככה אשמח לקבל תשובות - תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי את הכרטיס הנ"ל היום, ככרטיס מסך הוא עובד בסדר אבל אני לא מצליח להפעיל את הטיונר. מרכז המולטימדיה פשוט לא מראה אפילו את ההגדרות של הטיונר, כאילו הוא חושב שאין טיונר. דרייברים WDM מותקנים, הגרסה הכי עדכנית הותקנה. כמו כן גם של מרכז המולטימדיה. אני אובד עצות, יש למישהו רעיון? תודה,

17. Started by kw,

אני שוקל לקנות אותו http://www.pcnow.co.il//product.asp?productid=6911&CatCode=124 רציתי לדעת מה דעתכם על הקירור שלו מבחינת רעש וביצועים ? איך הוא בהשוואה ל- 7600 gs ? ואם זו גירסא מוחלשת כי ראיתי שיש שם ddr1 שנראה לי קצת ישן

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by moshel7,

אני מקבל FPS נמוכים במישחקים כמו COD 4 ו -GRID משהו כמו 30-35 FPS האים זה תקין הדרייבר מעודכן CATALYST 8.8 אני משחק על מסך CRT 17 AOC-FT720 ברזולוציה 1280X1024 60HZ המעבד שלי הוא AMD ATHLON 4800X2 מה לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  19. למעשה זה דף ל ati דף ל nvidia http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. ברשותי: i5 2.7, 4gb ram, HD5850 1gb מסך dell 2007wfp [ר: 1680/1050] 2 שאלות: א. יש טעם לשדרג? אני לא הכי בקיא בדרישות של המנועים שעדיין לא יצאו... (אם לא, OC אופציה לשקילה?) ב. אם כן, מה ההמלצה לכרטיס מסך בטווח ה 1500~ ש"ח? (קצת גמיש) תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. הכרטיס צריך לשמש לחיבור טלויזיה למחשב וניגון סרטים בfhd . גם למשחקים אבל לא הרבה ..מה הכרטיס המשתלם ביותר במחיר הזה? המליצו לחבר שלי את ה 9400gt עם גיגה זיכרון אבל אני לא בטוח שהוא הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. לא מזמן הזמנתי את הכרטיס המדובר GTO2 שהוכח כהכי משתלם כיום קבילתי המקומו את GTO הרגיל שביש בו תוכנה של OC בצד רשום Radoen X800GTO 256MB V\D\VO עכשיו אני לא ממש מבין באוברקלוקינג אני יודע מה זה וכל מה שקשור אך לא התנסתי אני לא אעשה אוברקלוק לכרטיס עד שלא יהיה לי כסף ביד לכרטיס חדש אם הכרטיס ישרף או משהו, מה שאומר כמעט עד לססוף האחריות. יש לי אפשרות להחליף לGTO2 תוך שבוע (והמחיר שלו עלה ב100 ש''ח ) האם כדאי? כי ראיתי שיש בפורופ אחד שאמר שזה סתם חרא הכרטיס גורע הורס דופק דברים וכו' הGTO2 בביצועי סטוק יותר טוב מGTO בסטוק? התשובה היא שלכם תודה אחים

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  23. אולי כבר ענו אבל אני מודה שאני מעט מתעצל (ובעיקר קצר בזמן) מלחפש ביסודיות. הכוונה לכיבוי של ממש, כולל המאוורר של הכרטיס כשי לקבל מערכת דוממת ככל שניתן. הכוונה היא לבנות מערכת I5-660 עם לוח H57 ככל הנראה + כרטיס HD5850 לגיימינג. ה-DELL2407WFP יחובר ב-VGA לכרטיס המסך וב-DVI ללוח האם: * בעבודה רגילה עם טקסט (שימוש אינטנסיבי במיוחד) וסרטים אני רוצה איכות תצוגה מקסימלית עם מינימום רעש כך שהייתי רוצה שרק הכרטיס המובנה יעבוד וה-5850 יהיה כבוי כדי לחסוך חום, הספק ורעש כמובן. * בגיימינג אעבוד דרך ה-VGA ואז רמת הרעש הרבה פחות קריטית (אם כי ללא ספק אעדיף דגם שקט ככל האפשר שעדיין משתלם למחירו). 1. אפשרי? 2. מה דעת המומחים? 3. יש חלופות עדיפות? מפרט AMD לא בא בחשבון לצערי כיוון שאני ע…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חוות דעת שלכם על כרטיס מסך זה: gigabyte gv-n550wf2-1gi אך כרטיס מסך זה? 1.שקט? 2. הוא טוב למשחקים? כמו BF3 או GTA 4? 3. הוא לעריכה? כמו AUTOCAD?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים