כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
6800GS לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה ? (אם בכלל) או מסדרה 3/4 של ATI איך הוא מבחינת צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא HD4870 512MB, כמה זמן בערך הכרטיסים האלה חיים?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? רציתי לדעת איך הכרטיס 6600GT של ליטק?? הוא טוב או שיש חברה שעדיפה ואם אפשר קצת מידע על הכרטיס תודה
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz DDR3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה. ניסיתי לשים את ההודעה בפורום בעיות טכניות אך לא היה מענה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אממ... יש לי בעיה מאוד מעצבנת! כל פעם שאני משחק במשהו אז אחרי איזה רבע שעה מופיעה לי השגיאה הזאתי יש לי כרטיס מסך מסוג Radoen X600XT 128MB PCI-e דרייבר קטליסט 6.4 ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים מחדש וניסיתי לבטל את הVpu Recover... שום דבר לא עוזר...! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי GEFORCE2 MX וכאשר אני משתמש ב TVTOOL לאחר 15 דקות לא רואים כלום בטלוויזיה (כנראה שיש שגיאה כל שהיא). תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום בניתי לי מפרט שאתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339700.0 כמו שציינתי שם יש לי ספק FSP ATX-400PN שאותו אני לא מתכוון להחליף.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהספק יוכל להחזיק אותו כי אני לא מתכוון להחליף ספק. את המחשב אני והלך לקנות מסקאי פי סי ככה שהכרטיס מסך חייב להיות מסקאי פי סי. הנה לינק: http://skypc.co.il אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה ולא רוצה לחרוג הרבה ומעדיף לא לחרוג בכלל ואפילו לחסוך כי המחשב מהכסף שלי ואני כולה בן 16 (עוד שבוע D:) טוב בכל מקרה אני רוצה כרטיס מחברה טובה שלא יעשה לי בעיות ויהיה לו אחריות טובה. הבנתי שלנוידיה יש את הכרטיסים הכי טובים בשוק היום, אז כנראה שאני אקח ממנה. אני חושב שכרטיס כמו ה8800 ישב ל…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים התחדשתי במחשב חדש עם כרטיס המסך Sapphire HD 7850 920Mhz Edition ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס יחזיק את המשחקים החדשים ביותר בשנים הקרובות ברזולוציית FHD על הגדרות גראפיות מקסימליות. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה לקנות חשוב לי מהירות ולמשחקים ובמיוחד לסרטים ווידאו
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם קיים היום כרטיס מסך שיש לו חיבור hdmi שתומך full hd או כרטיס מסך שתומך full hd ללא יציאת hdmi
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך [nvidia geforce gt 220] במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם הוא מתחמם מהר? והאם הוא עובד בצוריה נקיה בתמאי חום של 90 מעלות ? והאם הוא מומלץ לקניה ? אם אפשר אז תגובה ממשהו שרכש אותו או שהתנסה במכשיר
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה באחת מהחנויות ב1200 שקל... לאיזה כרטיס הוא משתווה? לא מצאתי בשום מקום ביקורת עליו... וכן, עשיתי חיפוש פה לכל העלוקות
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך: Geforce 6600 רק שמתי לב שיש את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 שמהירות הזיכרון והליבה זהות בדיוק למהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס מסך 6600! 6200 גם יותר זול. אז מה בעצם ההבדל ביניהם? LEADTEK WinFast A6200 TD 128MB DDR 128 BIT AGP - 665 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3142&catcode=488 VS LEADTEK WinFast A6600 TD 128MB AGP - 785 NIS http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3471&catcode=488
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2.. יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?
-
- 13 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לפני כשנתיים רכשתי את הכרטיס 9600XT, ועכשיו אני רואה שהוא כבר לא סוחב (וחלק מהמשחקים אפילו לא רוצים לנסות לרוץ עליו) עכשיו, אני לא ממש משחק במשחקים ( מדי פעם ) ולא ממש חשובה לי הרזולוציה המקסימלית והפירוט המלא במשחקים השאלה שלי היא, האם מספיק לי הכרטיס הזה (7300GT) ? ( אגב הוא עולה 408 שח ). לאחר סיבוב כמה חנויות יש לי עוד כמה הצעות יש את ה 2600PRO 512 ב 600 שח או את 7600GSעד ב 500 שח . נ.ב יש לי מחשב עם AGP בלבד .
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הי, קונה מחשב חדש, והמוכר המליץ על כרטיס pci X600 pro 128Mb של leadtec , בכ 110$ ללא מע"מ בגדול , לא משחק כמעט, ולא דרוש לי כרטיס ממש טוב מצד שני, לא רוצה לקנות עגלה ... חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב מספיק לביצועים גרפיים (המרות וידאו למשל) בתחום מחיר זה, מה ההמלצה ? תודה, גולן
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני לא פרסמתי הודעות רצופות כדי להקפיץ פשוט היו דברים נוספים ששכחתי להוסיף. אבל להבא אעשה את זה בהודעה אחת אם זו הבעיה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הבא: Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT רציתי לדעת מה דעתכם על אלבטרון, איך היא בתור חברה, איך נחשבים כרטיסי המסך שלה וכו' אודה על כל תגובה, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס הGigabyte 6600GTVP. קיבלתי איתו מתאם שחור עם כניסת SVIDEO OUT ועוד 3 כניסות לבננות (ירוקה שמעליה כתוב Y, אדומה שמעליה כתוב Pr וכחולה שמעליה כתוב AV/Pr). אין לי מושג איך להשתמש באופציית הVIVO שיש בו (מבחינת החיבורים), קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובה, אודה לעזרה...
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב, כרגע יש לי כרטיס מסך של NVIDIA. הבנתי שאם אני אחבר כרטיס מסך נוסף אני יוכל להוציא תמונה לעוד 2 צגים נוספים (סה"כ 4) במידה ואני מחבר 2 כרטיסי מסך אחד מסוג GTX580 (שקיים אצלי), והשני כרטיס ממש פשוט. יש אופציה במערכת שהמחשב ידע שאת כל החישובים הגרפיים יתבצעו ע"י הכרטיס החזק, ומהכרטיס החלש רק יצא תמונה. דבר נוסף: יש אפשרות להוציא סאונד שונה ל 2 טלווזיות שונות (ע"י שימוש ב 2 כרטיסי מסך שונים). מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבלאגן
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, הבעייה התחילה לפני שבועיים. לפני שהתחילה הבעייה, הייתה לי הודעה ליד השעון שיש בעייה משהו עם display... לא זוכר משהו כזה בערך, קיצור, לא התייחסתי לזה. כיביתי את המחשב, וכשרציתי להדליק לאחר כמה שעות, הוא לא נדלק, כאילו שמעתי את הצליל של המחשב שהוא נדלק אבל במסך לא ראו כלום. המקרה הזה קרה לי בערך 5 פעמים. אבל עכשיו הוא כבר לא נדלק מאתמול, כמעט יום וחצי. אז הבאתי את המסך של אחותי וחיברתי אותו ללוח אם, ולא לכרטיס מסך ואז הוא עבד. אז עכשיו אני לא יודע מה הבעייה, האם הבעייה בכרטיס מסך או במסך עצמו, עכשיו ניסיתי לעשכן דרייבר והוא כתב לי שמה שיש לי הכי מעודכן. (אפשר בכלל לעדכן דרייבר אם המסך לא מחובר לכרטיס מסך בכלל?) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-