כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע SPARKLE GEFORCE4 MX ובן דוד שלי יכול להביא לי בחינם את אחד מהכרטיסים הבאים איזה כדאי לי לבחור: ?FIC RADEON 9200 TV,DVI 64MB? http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=20 ?GF FX5200 128MB AGPx8,TV - Kit http://www.abit.com.tw/page/mi/graphiccard/graphiccard_detail.php?pMODEL_NAME=Siluro+FX5200+DT&fMTYPE=GeForce+FX דרך אגב הלוח תומך AGP X4 אז תתחשבו בזה.. נ.ב - אני לא סגור שהלינקים באמת נכונים לגבי הכרטיסים, אבל אני דיי בטוח
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך IIYAMA 454 חיברתי אותו והכל עובד כמו שצריך, אבל הורדתי את הדריברים מהאתר של IIYAMA ושאני מנשה להתקין אותם(בעידכון דריברים למסך אני מסמל את התיקיה שבה הדריברים) ההתקנה אומרת לי שאין בכלל דריברים התיקיה שבחרתי. אז השאלה שלי איך אני בכלל מתקין את הדריברים למסך ובמה בדיוק הם עוזרים? וגם אני רואה שיש 4 יציאות usb בצד הימני של המסך אז רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש כמו כל USB רגיל ואפשר לחבר אליהם כל מכשיר בעל חיבור usb.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה זה ה-MF הזה? רציתי לקנות מחשב מאיזה חנות, אבל הוא נתן לי את הכרטיס מסך הנ"ל ב1800 ש"ח שאשר להשיג אותו ב-1300 ש"ח אז אבא שלי אמר לו שהוא מוכר את זה ב-500 שקל יותר אז המוכר אמר שהכרטיס שעולה 1300 שקל הוא MF והוא אמר שזה חצי (לא יודע מה חצי לא יודע כלום, אני חושב שהוא התכוון ל128Bit). מה שיש בKSP הוא 256Bit. אז מה זה MF?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור מהאתר newegg איזה 9600xt לקנות. בלי vivo וכול החארטה הזה.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אבא שלי בטלפון מחול והוא שואל אותי מה עדיף 5600 אולטרה עם 256 mb או 9800 פרו של ATI אם 128
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gigabye radeon 9700 pro וכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה לא רואים חלק יש קווים כאלה שיורדים כל הזמן והתמונה טיפה בהירה ומטושטשת קצת איך איפשר לסדר את זה???
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שמעתי על כרטיסים ישנים שלא מתאימים ללוחות חדשים מבחינת המתח שהם דורשים ואז הלוח או ה AGP נשרפים.... האם וודו 3 3000 יפעל על nForce 2? תודה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הCATALIST 3.0 והדרייברים החדשים אני לא יכול לראות יותר סרטים דרך הTV OUT תמיד יכולתי העברתי פשוט לטלויזיה זה זיהה "PAL" ושידר בלי שום בעיה עכשיו זה מזה NTSC...עם כל מני מספרים לא מובנים ולא משדר כלום מה אני יכול לעשות !??.....חוץ מלהחזיר ת'דרייברים הקודמים (כי חל שיפור מדהים במשחקים בדרייברים החדשים )
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כמה עולה מסך LCD 19 טוב ואמין (בעיקר למשחקים אז שלא ישרף)? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזה חברה היא הכי מומלצת ל6600GT? והאם הוא יעבוד על P4A 2.66 256X2 200Mhz PC3200 p4v533mx 4 Agp >:
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...דוד שלי קנה מחשב חדש, נתנו לו כרטיס שהו x600pro td אני לא יודע בדיוק כמה עלה לו אבל חבל שהוא יאכל אותה כי אני חושב שהכרטיס הזה לא יותר טוב מה 9600xt הרגיל. עדיף להחליף ל 6600 רגיל? 6600GT? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אז ככה היום יש לי TI 4200 מאוד אהבתי אותו הוא כרטיס מסך מעולה אבל היום אני בא לשחק בBattlefield 2 אז המשחק לא עולה לי אמרו לי בפורומים שהמשחק לא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי אז אני רוצה להחליף אותו (אם משהוא יודע על פתרון לזה השמח לשמוע הוא יחסוך לי בין 1000 ל 2000 שקל) בקיצור התקציב שלי הוא בן 1000 ל 2000 עדיף יותר קרוב ל 1000 עדיף שתתנו לי שני המלצות ככה שאם לא יהיה כרטיס מסך אחד בחנות אז יהיה את השני המחשב שיש לי זה מעבד 3.0 של אינטל וזכרון 1024 הרדיסק 80 גיגה השמח לשמוע תשובות תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב תשמעו אני לא מאמין אבל כן הורים שלי קנו אותו דבר פשוט מדהים ,איכות ברמה אחרת לגמרה זה נראה כל כך STYLE על הקיר בחנות היה מחובר למחשב עם HDTV וזה היה ממש מדהים הנה הקישור : http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/displays/lcd_tvs/myrica_lcd_32.html *תשמעו אני אכן מתלהב קצת אבל דברים כאלה לא קונים כל יום
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחקים שמשתמשים ב Opengl רואים מטושטש עם קווים אדומים על המסך וכשאני נכנס למשחקים שלא משתמשים ב opengl רואים בסדר geforce 4 mx440 windows xp home
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=26276 יכול להיות שאם השחרור יהיה מוצלח, NVIDIA לא תצטרך לתת תשובה לX1800XT (מבחינה חומרתית)...
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
רדאון 9800. במחשב רואים טוב אבל שאני רוצה לראות סרט בטלויזיה אני רואה בשחור לבן. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה נראה כאילו אף חנות לא מוכרת אותו יותר. בדיוק מתי שאני קונה מחשב חדש והייתי סגור עליו...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות בתקציב של עד 700 שח יש לי מחשב 17. md atholn MB GIGABYTE 768 DDR איזה כרטיס מסך יעבוד במערכת זו הכי טוב ובתקציב של עד 700 שח?? המלצות בבקשה
-
- 13 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ממצב כולם? שמתי לב ש- Toms Hardware הוציא בנצמארק חדש.... אז אם אתם מתכוונים לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב זה יכול לעזור לכם בבחירה. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מסך crt שבזמנו (לפני כשלוש שנים ) נחשב בין המסכים הטובים והיקרים ביותר- IIYAMA 454 PRO-- HM903DT (מסך עם שפורפרת diamondtron למי שזוכר) לאחרונה אני סובל מבעיה מוזרה שהמסך ללא שום התרעה מוקדמת ,נעשה פתאום כחלחל ורק מכה הגונה מבטלת זמנית את התופעה . מי ששמע על התופעה או סבל ממנה אישית מתבקש לספר כאן איך הוא פתר אותה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP איכותי? היה לי את הX800 של ATI שהוא כרטיס בכלל לא רע אבל הוא שבק חיים לצערי הרב. (אני לא מחפש כרטיס תואם DX10 כי אין לי שום חשק ועצבים להתקין ויסטא. אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 שקל.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי HIS 1950PRO AGP 512 וכשהמחשב עולה אחרי מספר שניות כנראה כשהוא מזה אותו הוא עושה ריסטרט. יש לי ספקCORSAIR 450 לוח MSI 865PE מעבד2.66 מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה יותר כדאי 8800GT 512 SLI או 8800GTX? מבחינת ביצועים בסטוק, וב-OC?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחר אני קונה את הכרטיס ! יש לי כמה שאלות מקווה שתכלו לענות ! 1.אני יודע שיש כבל שאמור לחבר מהספק לכרטיס איך הוא נראה והאם אני מקבל אותו או משהו שצריך להוסיף עוד משהו !? 2.אני יודע שצריך ספק כוח דיי טוב ! עכשיו יש לי את הספק הזה HEC400TRT האם הוא באמת יוכל להחזיק את המחשב עם הכרטיס מסך !!? או שיהיה לו צוואר בקבוק !?! (למרות שאני מעדיף בגלל שאני יוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהביא משהו בסט!) 3.על איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !? תודה לכולם על העזרה פה ! ותגידו לי להתחדש !
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-