עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בעל תושבת PCI EXPRESS (לאח שלי), הכרטיס צריך להיות בעל יציאה של TV OUT!!! מטרת הכרטיס: משחקי מחשב. המחשב עצמו: מעבד 2.6 Dual Core לוח של אינטל (לא יודע איזה, אבל הוא בעל תושבת PCI EXPRESS) זיכרון 512MB תנו את ההמלצה הכי טובה עד 350 ש"ח. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by Interl-Conore,

מישהו התקין יש איזשהו שיפור?

3. Started by cold fire,

יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  4. שלום קודם כל תודה , (את הכרטיס הזה קניתי לאחר עיון בפורום הזה) הכרטיס עובד על לוח GA-945GM-S2 של GIGABYTE עם מעבד Core 2 Duo 6400 ורציתי לחבר את הכרטיס לטלויזה ,לטלויזיה אין כניסת S-Video ולכן אני מחבר לכניסה רגילה. ניסיתי להבין איך מגדירים את הטלויזיה דרך ה Catalyst Control Center שמכיל מלא תפריטים והגדרות וזה ממש מסובך, תודה מראש יהודה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  5. מוזר כי עכשיו הורדתי ati tool ושיניתי מהירויות ל285\300 וזה אפשר לי לשנות ובדקתי בדף שמראה פרטים על הכרטיס מסך ב3dmark ובאמת היה רשום שמה את המהירויות האלה איך זה יכול להיות שהוא לא נעול לי? כשקניתי אותו הוא היה חדש דנדש מהחנות... הגיוני שהוא פתוח לאוברקלוק באמת ואני לא צריך לצורב לו ביוס חדש? ואגב יש שיפור בציון ב3dmark גם!

6. Started by דני אופיר,

עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  7. שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by Zkaka17,

מותקן לי על המחשב radeon 8500 64mb משנת 2001. אחרי כמה זמן אח שלי קנה כרטיס nvidia fx5700le 256mb מ 2004 נראה לי והוא לא משתמש בו יותר - קנה כרטיס יותר חדש. כהשוואתי את המפרטים שלהם... ראיתי של8500 חלק מהספסיפיקציות יותר גבוהות בעיקר במה שקשור לרחוב פס והמהירות של הזכרון... למרות ההפרש בשנים הסתכלתי באתר הזה: http://www.rojakpot.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0 לעומת זאת, הכרטיס החדש של nvidia תומך ביותר תקנים חדשים כמו dx9 וpixelshader version ומספר הפייפליינים וכ'.... אני כמעט ולא משחק משחקי מחשב (לעיתים ממש ממש רחוקות...) למרות זאת אני עורך הרבה ווידאו בתוכנות עריכה, משתמש בפלאש, פוטושופ וכאלה. אני משתמש במסך רחב, ברזולוציה 900X1440 הייתי רוצה לדעת איזה כרטי…

9. Started by R9547655G,

http://www.nvidia.com/page/quadroplex.html מה היה מחר? מעבד במארז נפרד?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. אני רוצה לדעת איך אני מוודא שהכל טוב עם הכרטיס מסך שלי ואיזה ציון הוא אמור לקבל ב3dmark 05 ועל איזה הגדרות תודה..

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. למה אין לי בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרה של אוברקלוק? לכולם בתפריט הזה יש אובר קלוק כזה שאפשר לעשות למה לי אין אותו?/ [attachment deleted by admin]

12. Started by SAOD,

כרגע נראה כדרייבר הטוב ביותר שיצא לאחר כל הכשלונות האחרונים, (לפחות בשבילי)

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. Started by TheRedEye,

כרגע אני משתמש בדריבר של NV 77.77 ל6600GT שלי שמעתי שהדריברים של ngohq טובים יותר האם זה נכון? [יש לי בעיה עם תקיעות במשחקים וכו' במצב הנוכחי..]

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by yosi yosef,

שלום החלטתי להפוך מסך המחשב לטלויזיה ולא הבנתי איזה כרטיס האכות יותר טובה בראיית טלוזיה ואם יש לכם דעה אשמח לקבל דגם של כרטיס טוב

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by sLoGy,

היום בעקבות התרד שפתחתי הזמנתי החלטתי לקנות את ה 6800 והזמנתי אותו מ PCNOW עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח לו צינורות + להתקין דרייור של אומגה או אוברקלוקינג ולקבל תוצאות יותר טובות? אם כן אז איך?

18. הי, קיבלתי תוצאה של5037 האם זה נורמלי למפרט שלי? להלן המפרט: intel core 2 dou e6600 gigabyte dq6 geil 1gb ddr2 667mh leadtek 7900gt extreme

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by roei_b,

מה יותר טוב RCA או S וידאו כדי לראות TV במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by onkyo4,

שלום מחפש הסבר מפורט על המושגים הללו שנמצאים בכרטיסי ATI 1. FSAA 2. HDR 3. למה הם מפיקים איכות טובה יותר בסרטים מכרטיסי NVIDIA ? 4. לשם הבנה ומפני שלא מצויין על הכרטיס מה הרעש שמשמיע המאוורר בכרטיס X1900XTX או 1800 ? לדוגמא ב-יחידות db ? בתודה למסבירים ומפרטים .

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום מחפש מידע על מה מציע ATI מול 8800 ? או DX10 ? ומתי צפוי להגיע הכרטיסים ? הלוח שלי תומך ב- CROSS FIRE

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by soldier,

מישהו כבר בדק את הדרייבר החדש 93.71 של NVIDIA כדי להוריד?

• 73 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by Little_AKA_Or,

שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?

24. איפה רואים אם יש לי חיבור AGP או PCI במחשב? תודה

25. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש עד שיצאו כרטסים תומכי DX10 במחירים שפויים חשבתי על 7300DDR3 אקסטרים ואז ראיתי שיש את ה 7600GS במחירים קרובים מאוד של 600 וקצת אז מה עדיף ואם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע והאם יש איזשהו הבדל בין ה GS השונים ראיתי הפרשים רצינייים במחיר בין 620 ל 800+ וכולם 256 מגה זיכרון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים