כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את נידפורספיד קרבון וקרס לי המחשב עכשיו זה בטח בגלל הכרטיס מסך כי SAFE MODE פועל וגם כי היו לי הרבה תקלות איתו קודם, אני צריך את הדרייבר של כרטיס מסך FX5500 , אני מחפש באתר של נויידיה אבל לא מוצא מישו יכול לשלוח לי בבקשה קישור זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי תאריך ההשקה של הדור החדש של NVIDIA???....ויש לי כרגע 2000-2500 לבזבז על הכ.מסך אפשר אפילו לגרד עוד טיפה לסכום....זה יספיק לכ.מסך טוב לא?!
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי את ה- sapphire x1950 pro מ"דיגמה". ולהפתעתי לא היה בקופסה מפצל vivo - המפצל שנותן חיבור video in. כן היה בקופסה חיבור קומפוננט (ירוק-אדום-כחול). כדאי להוסיף שתכונת לכידת וידאו בכרטיס תהיה לי שימושית מאד ודי בניתי על זה בקניית הכרטיס. בחיפוש מאומץ מצאתי על הקופסה התייחסות לעניין (באותיות קטנות מוחבאות בצד) : extetrnal connectors: tv-out with s-video connector (tv-out version) vivo with s-video connector (vivo version) מזה אני רק יכול להניח כקיבלתי את ה- tv-out version ולא vivo version . עצם קיומן של הגרסאות השונות לא מצויין בשום מקום , לא באתר של sapphire ולא באתר של דיגמה. על קופסה נכתב שהכרטיס תומך vivo. האם מישהו יודע משהו לגבי ההבדלים בגירסאות ? …
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי 9800NP עבר צריבת ביוס ל- 9800PRO. מדי פעם במשחקים יש ארטיפקטים וקוביות שחורות. אני רוצה להחזיר את הביוס ל- 9800NP או אפילו ל- 9800SE. יש לי GeCube. מה אתם אומרים, מאיפה אני יכול להשיג את הביוס הנחוץ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב מות כרטיס המסך הנוכחי שלי בטרם עת, אני עומד לרכוש כרטיס חדש. (AGP) קיבלתי המון המלצות על 6600GT, אבל יש כאלה שאומרים שה 6600 מספיק לגיימר ממוצע שכמותי, שאין לו כ"כ הרבה זמן פנוי ובשיטוטיי באתר נתקלתי גם ב6800...שמשום מה הוא יותר זול מה6600GT מישהו יכול לעשות לי סדר? מה הכי חזק מבין אלו? אין זה שה6800 יותר זול מה6600GT? וברגע האחרון התווסף גם ה6800GS לתחרות, עדיין במסגרת התקציב...אבל מה עם הביצועים? בכל מקרה, אתם גם מוזמנים לזרוק כרטיסים מומלצים אחרים (תקציב עד 800 ש"ח) מפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 512 MB עריכה:טעות שלי, ה6800GS ממש לא במסגרת התקציב. נפל אח…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני לא מצאתי במדריך את סוג הכרטיס ומבקש את חוות הדעת על סוג הכרטיס אם דרוש יותר מפרט עליו אז תגידו אבל אם אתם מכירים את הכרטיס וכבר בטוחים שיודעים על מה אני מדבר ויכולים להציע לי בבקשה תכתבו. תודה.
-
- 15 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1900GT של SAPPHIRE עם 256MB והיום שיחקתי ב NEED FOR SPEED MOST WANTED וכשיצאתי פתחתי את התוכנה של הכרטיס (CATALYST ) והטמפ' שם הייתה על 91 מעלות!!!!!!!!!. עכשיו זה על 76 ללא מאמץ. ב F.E.AR הוא לא מגיע לי לטמפ' כאלה.
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
Point Of View 7600 gs 7600 gs gigabyte 590 POINT OF VIEW GIGABYTE 680 ש"ח !!!
-
- 9 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף יותר MSI Geforce NX7300GT 256MB או Inno3d Geforce 7300GT 256MB
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום קודם כל תודה , (את הכרטיס הזה קניתי לאחר עיון בפורום הזה) הכרטיס עובד על לוח GA-945GM-S2 של GIGABYTE עם מעבד Core 2 Duo 6400 ורציתי לחבר את הכרטיס לטלויזה ,לטלויזיה אין כניסת S-Video ולכן אני מחבר לכניסה רגילה. ניסיתי להבין איך מגדירים את הטלויזיה דרך ה Catalyst Control Center שמכיל מלא תפריטים והגדרות וזה ממש מסובך, תודה מראש יהודה
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים ורמת ההבנה שלי שואפת ל-0 אבקש המלצה... תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בעל תושבת PCI EXPRESS (לאח שלי), הכרטיס צריך להיות בעל יציאה של TV OUT!!! מטרת הכרטיס: משחקי מחשב. המחשב עצמו: מעבד 2.6 Dual Core לוח של אינטל (לא יודע איזה, אבל הוא בעל תושבת PCI EXPRESS) זיכרון 512MB תנו את ההמלצה הכי טובה עד 350 ש"ח. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 920 צפיות
-
-
משום מה אני לא מוצא בפורום התייסות למסכי CRT : האם המסכים האלה כבר לא מומלצים או שאני מחפש בפורום הלא נכון ? בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מסך CRT 17" חדש. לאיזה מאפיינים במסך כדאי לשים לב? והאם יש המלצות לדגמים ספיציפים? תקציב (עד 700 ש"ח) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
connect3d או gcube או AUSS או SAPHIRE? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15493 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 אין לי לינק לGECUBE כרגע. את הCONNECT3D אין כרגע ככה שאני אצטרך להמתין כשבועיים לפחות. את הGECUBE יהיה כנראה מחר. SHAPIRE יש עכשיו ואת הASUS צריך לחכות כמה ימים. אני מחכה כבר יותר משבוע למחשב וזה הרכיב היחיד שחסר לי לכן אני צריך את התשובה כמה שיותר דחוף בבקשה! הכי חשוב לי זה ההשוואה של הSAPHIRE/GECUBE! תודה רבה!! את המחשב הזמנתי מנועה אבל אין לי בעיה לקנות במקום אחר (קרוב באיזור חיפה) ולהביא להם את הרכיב....
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה יותר טוב Sapphire (ATI) X1900GT 256MB או 1950PRO ?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הישן שלי הרדאון 8500LE שבזמנו התאמצתי כדי להשיג אותו ועוד משומש, עשה לי בעיות הרבה ארטיפקטים והוא היה ללא OC. לפני שבועיים קיבלתי כרטיס FX5200 שהיה שרוף אך היה לו גוף קירור ומאוורר נחמדים. הוצאתי אותם והתקנתי אותם במקום ערכת הקירור המצחיקה שהיתה על ה 8500 שמתי כמובן גריז תרמי בין הליבה לגוף הקירור ועכשיו הכרטיס עובד טוב מאוד לא היו שום ארטיפקטים לפחות לפי מה שאני בדקתי. השאלה היא האם יכול להיות שהליבה לא נפגמה בגלל הקירור הבעיייתי היתה גם תקופה שהכרטיס עבד ללא קירור (ניסיתי להתקין קירור אחר שנפל ולקח זמן עד ששמתי לב).
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בדריבר של NV 77.77 ל6600GT שלי שמעתי שהדריברים של ngohq טובים יותר האם זה נכון? [יש לי בעיה עם תקיעות במשחקים וכו' במצב הנוכחי..]
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי במחשב שלי Leadtek PX7800GT ואני רוצה לקנות עוד אחד כדי שיעבדו ב-SLI הבעיה היא שכבר לא מביאים אותם לארץ ולא מצאתי בשום מקום לקנות חדש ולא משומש. השאלה היא אם אני אקנה 7800GTX זה ישפיע? אני יודע שזה בכלל לא מומלץ אבל אין לי פיתרון לבעיה. אם מישהו יציע פיתרון אני אשמח מאוד. תודה, יותם.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום מחפש הסבר מפורט על המושגים הללו שנמצאים בכרטיסי ATI 1. FSAA 2. HDR 3. למה הם מפיקים איכות טובה יותר בסרטים מכרטיסי NVIDIA ? 4. לשם הבנה ומפני שלא מצויין על הכרטיס מה הרעש שמשמיע המאוורר בכרטיס X1900XTX או 1800 ? לדוגמא ב-יחידות db ? בתודה למסבירים ומפרטים .
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ביום שני יגיע ה- X1950PRO שההורים שלי קונים לי (איכשהו שכנעתי אותם לקנות לי P: )... ואני מודאג לגבי הספק... אני יודע שאני צריך לקנות חדש ויותר חזק, אבל הכרטיס יפעיל משחקים בכלל עם הספק? הספק הוא HEC 300 וואט... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI X550 עכשיו קיבלתי כרטים של NVIDIA אני צריך לחבר את שניהם השאלה האם אפשרי לחבר 2 כרטיסים כאלה מחברות שונות למחשב אחד והאים לא תהיה בעיה של דרייברים תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב על מנת להיפטר מהטלויזיה שלי בחדר. אין לי שום הבנה בנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק cod2 לדוגמא על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-