כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
מה מומלץ? אני בסך הכל רוצה לראות AXN בחדר שום דבר מסובך... אם אפשר אז כרטיס תומך בממירים דיגטליים וכאלה.. פשוט להפוך את המחשב גם לטלוויזיה. שיציג באיכות אבל זול.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בקרוב מסך 19" חדש (LCD במקום ה-CRT) ובגלל שיש לי ממיר מיותר של יס בבית החלטתי לחבר אל המחשב שלי כרטיס טלויזיה. התקציב שלי הוא 300-350 ככה וגמיש במידת הצורך. אז רציתי לדעת, מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? בכל כרטיס יש פונקצייה של הקלטה ועצירת השידור? כי זה חשוב לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס טלויזיה - WinTV-PVR-150 Hauppauge. קודם כל, מה דעתכם עליו? עכשיו, מה שאני צריך, זה הסבר איך לחבר אותו לממיר קיים של YES. אני יודע שאפשר יהיה לצפות רק באותו הדבר, אבל זה רק עד שאני יקבל ממיר בנפרד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשדר תמסך שלי לטלויזיה יעני מה שאני עושה במחשב יראו בטלויזיה ואז אני יוכל לשדר סרטים וכל זה אם כן איזה כרטיס כדאי לקנות בחיר הכי זול ואיכותי..
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל
-
אהלן, האם זה אפשרי לקנות 1060 3gb עם אחריות באיזור ה500₪? אני גם מחפש כרטיס עם חיבור אחד של 6 פינים באיזור 450-500 ₪ עם אחריות, עם כמה שיותר cuda cores אם למישהו יש אשמח לקבל הצעה. ספק כוח 550w, מעבד i5 4460 תודה!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי כרטיס מגה בייט 512 geforce 8600 gt אני רוצה להחליף לכרטיס יותר טוב לא בהרבה יותר טוב אבל יש כמה מגבלות , המעבד שלי , או עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם...(כל מיני חפירות שחבר שלי חפר לי).. אז ככה , זה המעבד : intel core 2 duo E7200 2.53 GHZ 4.00 GB RAM אם צריך לפרט עוד משו תגידו לי ואני יפרט (גם תסבירו לי איך להגיע למידע הז וכ'ו)... אני לא רוצה לשלם יותר מ300 שקל.. שמעתי למשל על ה 8800 gts ?? 9500?? תודה לכל מי שעוזר... ואגב אל תציעו לי מהכרטיסים החדשים כי המחירים שלהם מטורפים בשבילי..
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=621442 מעניין..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את CallOfDuty4 ואני מת לשחק, איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדי להריץ את המשחק ברמה סבירה? מפרט קיים ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express אין לי מושג איזה ספק כוח תודה מיכאל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רוצה להרכיב מחשב להורדה של סרטים/סדרות באיכות HD מתכוון להרכיב מחשב מחלקים ישנים. יהיה לי מעבד E8400, לוח 775. בעיקרון כל כ.מסך יכול להריץ סרט על טלויזיה 32"? GT-210 יספיק? כמו כן שאלה לא קשורה לפורום זה.. . HDD SATA2 יריץ סרט HD ללא בעיה או שצריך SATA3? ואותה שאלה לגבי קול. ON BOARD סאונד מספיק טוב כדי שתמונה וקול שחוצאים מטלויזיה יהיו מסונכרנים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אולי עם חריגה ממש קטנה במחשב שלי כרגע זה AMD 3200 939 K8NS 512 RAM בקרוב עוד.. והכרטיס כרגע.. שאני איתו כבר שנתיים 9550 עם 64 ביט.. ככה שההבדל צריך להיות גדול.. אני לא גימר בכלל ואני סתם אוהב לשחק ושירוץ סבבה את רוב המשחקים אני בכלל לא מסיים...
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ). יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך אונבורד שיש לו רק יציאת VGA. אני רוצה לקנות לו כרטיס.. החריץ הוא PCIE האופטימלי היה אם היה כרטיס שיש לו גם HDMI וגם COMPOSITE אבל כבר הבנתי שאין כזאת חיה. לכן אני מחפש כרטיס עם HDMI ושיהיה זול. האם ההמלצה בפוסט על הכרטיסים המומלצים, ה G210 עדיין רלונטית או שיש משהו שעדיף לי יותר? ראיתי גם של G210 יש גירסאת 1024 וגירסאת 512. מה זה משנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו אחים שלי יש הבדל משמעותי בין GF 550 לGF 450 אני רוצה לדעת הכל הכל עליהם כמה עולים מה ההבדלים תמיכה בטכנולוגיות והאם 550 נמכר בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לוח אם: P67X-UD3-B3 מעבד: I5 2320 זיכרון: 4GB RAM ספק כוח: אני לא יודע, אבל בואו נצא מנקודת הנחה שזה יחזיק, אני אברר יותר מאוחר עם אחי הגדול בינתיים אני רוצה המלצות ולא לבזבז זמן. הרזולוציה המקסימלית שלי היא: 1440X900, אבל אני משתמש ב-1280X1024, זה גם הכי טוב למסך, דברים לא נעלמים כמו ברזולוציות אחרות, עם הרזולוציה הזו אני גם משחק. כרגע יש לי GTX 560Ti, ככה שאני חושב שאני יכול להחזיק כרטיסי מסך, ויש לי בסיס טוב. בינתיים אני מתחיל מ-1,600 אולי אני אצליח לשכנע את אמא שלי לתת לי לעבוד וככה אני אחסוך כל החופש ויהיה לי בערך 100 או 50 ליום והתקציב יהיה גבוה יותר. (:
-
- 91 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-