כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מערכת מבוססת קונרו 6400 ולוח אם של אסוס P5B Deluxe וזכרונות של קינגסטון עכשיו השאלה שלי היא שאני אמור לקנות עכשיו כרטיס מסך כאשר השימושים שלי הם משחקים וקצת גרפיקה כמו פוטו שופ ופלאש השאלה שלי אם להשקיע על כרטיס מסך X1900XT שיעלה לי 2000+ או שבכלל לא שווה בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו ובכלל מה ששוה זה להשקיע על כרטיס מסך בינוני כמו ה x1600 שעולה באיזור ה 1000 ש"ח וכש ה DX10 יתחילו להיות קצת יותר זולים אז להשקיע על אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש הפרעות הנראות בזמן הצפייה הנה דוגמא: בזמן צפיה הן פחות מורגשות וכמעט שלא: ממה הם נובעות?... שמעתי הפרעות מגנטיות EMI עם חיבור אנטנה זה הופך ליותר גרוע בהרבה...אז כרגע ב RCA האם הכרטיס פגום? אני חושב שכן... :-\
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרטיס חדש מתצורת גיגבייט רידאון 1650 pro 256mb התקנתי את הדריברים שבאו עם הכרטיס ועשה לי את הבעיה הנ"ל. ניסיתי דריברים של אומגה...עדין אותה בעיה! אז ניסיתי דריבירם חדשים מהאתר של איטיאיי ועדין אותה בעיה מישהו מכיר נתקל בזה!? מישהו יכול לעזור?! תודה רבה זהר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
Radeon 9600 Pro יעבוד עם חיבור של agp x4??
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בעקרון מצאתי כמה סוגים: 1.של MSI עם 128M זיכרון 128BIT ,DDR . אפשר להשיג ב 330 ש"ח.(לא בטוח שזה 128Bit כי יש שם משהו גם 64) http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=655 2.של Point Of View (וגם eVGA) עם 256M זיכרון 64Bit, DDR2 . אפשר להשיג ב 270. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=150 3.השאר 128M DDR ו- 64Bit ב 240 ש"ח. יש אחד עם תמיכה ב opengl 2 ולא 1.5 כמו האחרים,אין לי מושג אם זה שווה משהו. מה לדעתכם עדיף?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GF6800 128 MB ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך אחר שיסחוב את ה FS X בצורה חלקה,הבעיה היא שיש לי לוח אם עם AGP ולא PCIE , האם כדאי לי לשדרג כבר את כל המחשב או רק לקנות כרטיס מסך חדש,שאר המפרט שלי: מעבד-AMD2500 לוח אם-NF-7 1 GB RAM
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי לבית כרטיס מסך שהזמנתי שהוא 7600gt agp ולאחר שחיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא msi 865pe platinum הרצתי אותו על משחקים שונים כדי לראות שיפור ביחס radeon 9800 pro 128 mb (ויש שיפור גדול מאוד) ואז רציתי לבדוק אם התוכנה שציינתי מזהה את הכרטיס כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק עליו. מסתבר שלא. התוכנה חוץ מלהציג את השם והחברה של הכרטיס לא מראה כלום. שום מהירויות ושום צינורות. האם יש פתרון לבעיה או שזה משהו שקשור לביוס של הלוח אם שלי (שהוא של 2004). דרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה ati tool כדי לעשות אוברקלוק אך התוכנה אומרת שאין לי כרטיס מסך במחשב. למה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
ראיתי שה1950 עולה 1700 וה19XT עולה בסביבות ה1900~2000 השאלה אם שווה להוסיף את התוספת הזאת בינהם, או שעדיף ללכת כבר על ה1950??
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת- האם שווה לשדרג את המפרט הקיים של המחשב שלי(למטה) עם כרטיס נגיד 7600gt שהוא נחשב לכרטיס משתלם יחסית. מה היא התמורה שאני אקבל מכרטיס כזה עם המפרט הנוכחי והאם שיפור שווה את ההשקעה לטווח של שנה וחצי לפחות, שזה הזמן עד לקניה של מחשב חדש(בתקווה). אודה על תשובות ישירות וענייניות וכמו כן המלצות לכרטיסים חלופיים יתקבלו בברכה. מסגרת עד 1000 ש"ח+-.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT של Gigabyte לבין זה של Gainward ??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS.. יש מצב תסדרו לי אותם לפי הסדר מהכי משתלם ביחס ביצועים מחיר להכי פחות?(כי זה בעצם מה שמשנה לי.. העיקר שזה יהיה הכרטיס הכי משתלם לא חייב הכי טוב..)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקוה שהכותרת שלי תואמת לתקנון. קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא לוח GigaByte 965P s3 מעבד e6600 2.4 זכרון 1G וכל השאר. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך 6600GT של MSI האם החלפה שלו ל7600GT תיתן לי שיפור רציני? אני משחק בעיקר בflight Sim החדש וב BF2 ןBF2142 אולי כרטיס אחר בטווח שלך ה1000+ ש"ח אחר מומלץ. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש דגם ספציפי של 7600GS ל-PCI-E מהחנות LogicPC שאתם יכולים להמליץ לי עליו. התקציב הוא 600-700 שקל. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי מה יקרה כשארצה לשדרג את המחשב מבחינת ביצועים גרפיים. האם אצטרך לוותר על הכרטיס שלי? או שאפשר פשוט לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
x1950PRO? 6800GT? מה לדעתכם עדיף... בערך אותו מחיר.... תודה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה (האפשרות היחידה של KSP) ורציתי לדעת כמה דברים עליו - א- אפשר לראות איתו טלויזיה דרך אות דיגיטלית? (YES) ב- אפשר להמיר בו קלטות אנלוגיות שצולמו במצלמת וידאו לקבצים? ג- איך האיכות בזמן הצפייה בטלויזיה? אפשר לראות טלויזיה ברזולוציה טובה על מסך מלא עם תומה חדה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-