כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד עם כניסת HDMI וטלווזיה עם שקעי RGB האם ניתן באמצעות ממיר לחבר את המחשב לטלוזיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620367~84~142.htm האם הממיר הזה יעשה את העבודה? ואם כן איך האיכות תהיה? בנוסף יש לי ממיר YES TOTAL שיש לו בחלקו הקדמי שקע HDMI יש אפשרות שממיר היס ישמש לממיר HDMI לRGB?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, חבר מנסה לפצל ל3 מסכים(מחברות שונות בגדלים שונים) אך מצליח להפעיל רק 2 וברשותו GeForce GTX 550 ti עם הדרייברים הכי מעודכנים. רשום במסך השלישי פשוט no signal צריך אולי דרייבר מיוחד לפיצול? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את ה-1070 GTX ואני חושב לשדרג. תודה רבה מראש לתשובה
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך זול ושקט (עדיף פאסיבי) ל-HTPC החדש שלי, לניגון תכני H264 מהרשת ברזולוציה 720P/1080P לרוב. * המסך בשימוש יהיה או ה-DELL2407WFP שלו רזולוציית FULL HD או מסך LCD שאני עומד לקנות שיהיה "רק" HD READY ככל הנראה. * ביצועי גיימינג לא חשובים כלל בשיקולי הקניה, אלא אם מדובר בכרטיסים זהים לחלוטין מכל בחינה אחרת. * חיבור HDMI רצוי מאוד בגלל ה-LCD אבל עניין האודיו וה-HDCP פחות קריטי. שמתי עין על שני כרטיסים פאסיביים במחיר זהה (~330 ש"ח): איזה מהכרטיסים עדיף, בעיקר מבחינת איכות תמונה? תודה מראש ושנה טובה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אלו ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 וזה נכון שאין חיישן טמפ' ב-gecube ? Gigabyte GA-K8VM800M AMD 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 2048 MB RAM CD ROM DVD LG Western Digital 80GB X2 LG LCD L194WT Enermax Noisetaker 370W
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38292 כל הסדרה של הR600 תיוצר בליטוגרפיה של 65NM אחרי הכל מאחר וב80NM הכרטיס סבל מבעיות ודליפות והליבה שנראו צילומים שלה מוקדם יותר תצא במספר מוגבל של כרטיסים. הסדרה יכולה להגיע עד ל1GHZ ואף יותר ועכשיו לדבר המרעיש בהחלט: הR600 שתקנו במאי יצרוך שליש פחות ממה שתוכנן.
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני לא בדיוק יודע איך להגיד את הבעיה שיש לי , אבל מאז שעברתי להרקולס טי500 יש לי בעיה עם ה"אפקט|" עשן במשחקים למשל שאני משחק אנריל טורנמנט , מתי שאני יורה 6 רימונים (עם הרוקט) הם מוציאים מעין עשן כזה אבל הוא ממש לא נראה טוה , הוא ירוק כמעט לגמרי אותו הדבר קורה לי עם המשחקי גדי נייט 2 , מתי שאני יורה על עצם כל שהוא העשן שנוצא סגול לגמרי וממש לא מציאותי יש לי את הדרייברים 23.11 תודה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס מסך משומש 4870 256BIT ו 512 מגה של CLUB3D משומש וחיבור אחד לא מראה לי תמונה למרות שהוא מזהה אותו במחשב. ניסיתי לחבר את שני המסכים (אחד 1650*1050 מסך של אסוס והשני טלוויזה 1920*1080 פאנסוניק חדשה) שניהם עבדו לבד בכניסה אחת ובכניסה השניה לא הראו תמונה. חשבתי על 3 בעיות שיכולות להיות לי אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים ביותר. 1. הספק חלש מידי 2. יש לי PCI-E והוא תומך ב2 3. הוא לא היה תקין מראש. בנוסף שיחקתי עליו סקיירים בדרישות גבוהות ולא היו בעיות ברזולוציה של 1920*1080 מפרט של המחשב: ספק enermax 82+ 425 w http://www.enermax.co.uk/pro82plus2 מעבד E8400 עם אובר קלוקינג קל ל3200 ב 400*8 RAM קורסיאר 800 מגה הרץ ג'יגה כפול 4 עם CL4 לוח אם ga-p35-ds3P gigaby…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג (בעיקר) ואני מנסה לסחוט כמה שיותר כוח מהתקציב שלי. לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרך לקבוע מה יהיה חזק יותר/נותן יותר ביחס לעלות. צמד כרטיסי Sapphire Radeon HD7950 OC Dual-X (מהמשומשים של פלונטר) או Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC - מחיר כ- 1200 וכ- 2100 בהתאמה). מה אתם אומרים בנוגע לצריכת חשמל, רעש , יעילות של צמד, חום - (כנראה שיכנס ל NZXT Phantom 410 ע"ג לוח של Asus מהסידרה של ROG עם Z97). האם יש פי'צרים שאני מפסיד ? DirectX ? Drivers ? התקציב מאפשר לי לקנות את ה R9 אבל אם אני אצליח לחסוך 900 שח ולא להפסיד הרבה - לקחתי. קחו בחשבון שאין לי יותר מידי מושג וכבר 4 שנים שאני לא עוקב אחרי השינויים בתחום החומרה והמחשבים. תודה מראש, אופיר…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך שלה (gf 4 ti 4200 128 MB ) בעיקר בגלל המחיר שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות. הבעיה היא ששמעתי שהיא נחשבת חברת "קבר" ממש. זה באמת נכון? (מבחינתי יותר חשוב האיכות והאמינות מאשר איכות תמונה נגיד) שמעתם על בעיות רציניות עם כרטיסים שלה?
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים אז לאחר הקנייה הקבוצתית שהייתה החלטתי לקחת את הכרטיס של ATI עד היום הייתי עם NVDIA מקווה שעשיתי בחירה טובה אז ככה קיבלתי את הכרטיס הכל טוב ויפה ויש לי שתי בעיות אחד זה שבחיבור HDMI שהטלוויזיה מחוברת אליו אחרי רבע שעה המסך הופך לוורד ואחרי 2 דקות חוזר להיות רגיל (זה התחיל מאז שחיברתי את הכרטיס החדש וגם החלפתי כבל HDMI) בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI? או שזה DRIVER כי זה ממש מציק לי
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אם יש לכם את הסבלנות והיכולת - חכו לאוקטובר. ההמתנה הזאת עשויה מאוד להשתלם לכם. לפי הדלפות (אמינות) למיניהן בעקבות ההשקה האחרונה של NVIDIA, חברת AMD הקדימה את השקת כרטיסי ה-VEGA שלה לחודש אוקטובור הקרוב ובסמוך ליציאתו של BATTLEFIELD 1. מדובר בכרטיסי HIGH END מבוססי זכרון מסוג HBM2 וטכנולוגית ייצור 14NM. על הנייר יש כאן משהו שיוכל להתחרות ב-1080 וגם ב-1080TI שככל הנראה נשמע ממנו בתחילת שנה הבאה. אני אישית עומד בפני רכישת מחשב חדש והחלטתי לחכות לפחות עד אוקטובר לפני הקניה. מי יודע, יש מצב שזה גם יחסוך לי כמה שקלים וגם יתן ביצועים טובים יותר אם לא קרובים לשל הכרטיסים העכשיויים של NVIDIA.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13624&catid=883 זה נראה קצת חשוד במחיר הזה נראה לכם הגיוני?
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Leadtek 7800GT Extreme - נותן ארטיפקטים במהירויות המומהרות מהמפעל - הרי הם 450/1050. קניתי את הכרטיס לפני זמן מה, שברתי את הראש לא מעט, קראתי המון תגובות ופתרונות בפורומים ברחבי העולם... מצאתי פתורן - שהוא עריכה של הביוס והורדת ערך ה-Geometric Delta Clock וכו', אבל כל זה לא משנה, הגעתי להחלטה: אני לא מעוניין לפתור את הבעיות של עצמי בהורדת מהירויות שעון, אני רוצה כרטיס חדש !!! כרגע אין לכרטיס פוטנציאל אוברקלוק מאחר והוא עושה בעיות כבר עכשיו. העניין הוא כזה - 3DMARK05 ו-rthdribl מראים שהכל בסדר - אין ארטיפקטים. לעומת זאת, BF2 ו-Black & White 2 כן מראים ארטיפקטים. שום משחק אחר עדיין לא עשה לי בעיות חוץ מהשניים. אבל זה לא משנה... היום 2, מחר כל המשחקים. אם אני מוריד…
-
- 40 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלחתי כרטיס מסך 4870X2 לתיקון לKSP עזבו שבהתחלה הם אמרו לי שאני לא יכול לממש את האחריות בגלל שאני לא רשום בחשבונית שזה חוק מפגר שלהם אחרי צעקות הם הסכימו לקבל ועכשיו הכרטיס מסך שלי בתיקון 19 יום שזה מוגזם הם אומרים שזה יקח חודש חודשיים הם מתקשרים אלי ואומרים לי שהם יחזרו אלי וזה יקח זמן ושאני צריך להגיד תודה שהם מטפלים לי בזה אני לא יודע מה לעשות כבר אין לי עם מי לדבר
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי תמונה ואני רוצה להפוך אותה כאילו מסתכלים עליה במראה אם איזה תוכנה אני עושה את זה ואם אפשר גם לינק
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אז קודם כל, הכרטסי יגיע כמשוער באמצע ספטמבר, באותם מהיריות של הBUILD BY ATI. המחיר 430$ המשחק המצורף (רק אחד אבל שווה מאוד ולא מיבוא לארץ בדרך אחרת!) [glow=orange, 3, 300]Morrowind: The Elder Scrolls III[/glow] למי שלא מכיר, זה משחק התפקידים הגדול והטוב ביותר של שנת 2002, ובכלל אחד המשחקים הטובים לאחרונה! הוא קיבל ציונים גבוהים בכל אתרי המשחקים בעולם וגם בארץ, שווה מאוד לעומת הבאנדל העלוב של ATI וגם את התוכנה PowerDVD 4.0 XP להכרזה הרשמית: http://europe.hercules.com/read.php?id=474
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך יותר משתלם מהכרטיס הבא בתקציב של כ1000 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013 בתחילה רציתי ללכת על כרטיס יותר חלש כמו ה4850 , אבל החלטתי ללכת על זה על מנת שיחזיק יותר זמן ואני לא ייצטרך להחליף שוב בקרוב..האם זה רעיון טוב או שעדיף לקחת 4850 כי אני בכל אופן אצטרך להחליף ?
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חומרת המחשב שלי מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver מסך: Philips Ultra Slim LED Full HD 1080p Aspect ratio:16:9 - 21.5 inch/54.6 cm - Max Resolution 1920 x 1080@60Hz - 2Ms 229CL2SB ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ בדיוק סיימתי לקרוא על הדור הבא של כרטיסי המסך…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס הנ"ל פה בארץ ב-2000 ש"ח (חדש, אחריות לכל החיים) האמת חשבתי בכלל להמתין עם קנייה של כ.מסך - המחשב החדש צריך להגיע וכבר יש לי 2x7800gt (סביר להניח שיתפצלו ל-2 המחשבים - ז"א לי יהיה 1) הגיוני היה להמתין קצת ולראות מה קורה עם כל ה-DX10 ודריברים ואולי תצא גרסא חדשה , כמו שקרה לי עם ה-7800gt - קניתי ומהר מאוד יצא 7900gt שפולט פחות חום, ביצועים טובים יותר וכו'... אבל לאחר הצעה מפתה שכזאת (הנחה של איזה 700ש"ח), מה אני אמור לעשות? כדאי לחשוב על SLI שלו? כבר הזמנתי לוח SLI של evga, אני אפילו יוכל לשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה עתידי... יש הצעות למשהו? יש לי עד יום רביעי להחליט. ד"א יהיה לי ספק Liberty 500w של Enermax. האם זה יספיק ל-2 כרטיסים …
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-