כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש יודע אז כך: עם כותבים לי שהמוצר (כרטיס מסך ) תומך dx 8 אז הוא לא יכול לתמוך ב-dx8.1 ו-dx9
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי GA-X58-UD3R שמחובר אליו Gigabyte GTX660Ti OC WINDFORCE 2GB. זה רץ על PSU של Sapphire Pure 625W.האם הוא יספיק לחיבור של עוד gigabyte GTX660Ti במערך SLI ? אני לא משחק עם OC, כך שזה לא שיקול מבחינתי. ו- האם זה שווה? כלומר אולי עדיף למכור את ה660Ti שלי ביד 2 ולקנות משהו אחר? בהנחה שאני לא שש לשדרג את הלוח\ספק.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מתלבט בין קניה של gtx 970 לקניה של 1070 , לכרטיס שיהיה איתי ב2 -3 שנים הקרובות. הערכה שלי היא שבהנחה ש1070 שווה את ה2000 שקל , אז 970 צריך להיות מתומחר בסביבות ה1200 שקל , מכיוון ש1070 חזק ממנו בסביבות ה75 אחוז. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? לקנות 970 ביד 2 ב700-800 שקל , או להשקיע עכשיו ב1070 חדש? תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם, יש לי תקציב של 1K ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... לא נראה לי שאני יכול 6800GS בגלל צוואר בקבוק... אחרי זה נבדוק את זה. כרגע מעניין אותי מה האופציה הכי טובה שלי לכרטיס ב1K שאני עושה לו OC (כשהמחיר כולל קירור) אני רוצה לדעת כאילו אם כדאי לי במקום לקנות 66GT לקנות X800GTO ולעשות OC למשו מטורף... קיצר איזה המלצות יש כן? הערות: תקציב גג כולל קירור אם צריך = 1000 שקל -AGP מה הכרטיס שהכי כדאי לי?
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי את ה-HD2400PRO בשביל ה-HTPC שאצלי בסלון, התקנתי עם הדרייברים האחרונים והדלקתי איזה סרט בלוריי לראות מה קורה וחשכו עיניי, לא רק שהמעבד מתאמץ כרגיל על סביב ה-30% אלא שגם הנגינה ממ שלא חלקה ומרגישה זוועה, יש לציין כי המסך עצמו גם מרגיש מרצד, ואכן בדקתי בדרייברים ושמתי לב שמשום מה המסך מכוון שם על 30HZi, שמתי לב שברזולוציות מסוימות הוא נותן לי 50HZ ואז הנגינה מעט חלקה יותר... האם לא התקנתי תכרטיס טוב ? האם צריך להסיר את כל הקודקים לפני ההתקנה ?
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כיצד ניתן לגלות כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך, מצ"ב תמונה מ- dxdiag (לשונית תצוגה ו עיבוד )
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אחרי מעל כ-6 שנים אני בהחלט מעוניין לשדרג סוף סוף את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך 7800GTX של Leadtek. עלה לי בזמנו סכום כסף לא מבוטל בכלל, שרת אותי נאמנה ועדיין סוחב פחות או יותר. רוצה להתקדם אבל לא לחזור 6 שנים אחורה ולבזבז מעל 2000 ש"ח על כרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח אם חריגה קלה. מספר הדגשים: 1: הספק כוח שלי דיי ישן, אבל מבית טוב! OCZ, נרכש ב2005 אם אני לא טועה. 600W ההספק שלו. לכן חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה זללן. 2: מעוניין בכרטיס של NVIDIA בלבד. 3: עדיפות לכרטיס מסך לא רועש (לפחות לא יותר משלי) ושיהיה ממבית מוכר כגון: Evga, Leadtek, Gigabyt, BFG, Asus, עדיפות לכרטיס סגור (בעל מעטפה סגורה ולא פתוחה) ראיתי כרטיסים כמו הGTX 650 שנכנס לי גם…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס הנ"ל פה בארץ ב-2000 ש"ח (חדש, אחריות לכל החיים) האמת חשבתי בכלל להמתין עם קנייה של כ.מסך - המחשב החדש צריך להגיע וכבר יש לי 2x7800gt (סביר להניח שיתפצלו ל-2 המחשבים - ז"א לי יהיה 1) הגיוני היה להמתין קצת ולראות מה קורה עם כל ה-DX10 ודריברים ואולי תצא גרסא חדשה , כמו שקרה לי עם ה-7800gt - קניתי ומהר מאוד יצא 7900gt שפולט פחות חום, ביצועים טובים יותר וכו'... אבל לאחר הצעה מפתה שכזאת (הנחה של איזה 700ש"ח), מה אני אמור לעשות? כדאי לחשוב על SLI שלו? כבר הזמנתי לוח SLI של evga, אני אפילו יוכל לשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה עתידי... יש הצעות למשהו? יש לי עד יום רביעי להחליט. ד"א יהיה לי ספק Liberty 500w של Enermax. האם זה יספיק ל-2 כרטיסים …
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי התלבטות איזה כרטיס לקנות מבין שלושתם: שמעתי ש ה-5850 הוא עם יכולות oc גבוהות והוא יחסית קריר ושקט. ה- gtx470 hawk הבנתי שהוא מאד שקט וקריר וגם עם יכולות oc גבוהות ובסוף יש את ה-5870 הרגיל. סידרתי את הכרטיסים לפי רמת המחירים מהנמוך לגבוה. איזה הכי משתלם לקנות? אני רוצה כרטיס שייתן לי ביצועים טובים לשנים הקרובות ואולי בעתיד cf/sli. דרך אגב המסך שלי ברזולוציה 1920x1080.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מתלבט מאוד. עושה הדמיות בתוכנה שמתשמשת ב GPU לרנדור ההדמיות. התוכנה נקרא, D5 RENDER/ כך שכרטיס מסך חזק עם יותר VRAM עדיף ומקצר את זמן הרנדור של ההדמיות. היום יש לי RTX 2060 6GB שבממוצע עושה רנדור לפריים של הדמיה ב 90 שניות. לפי בנצ'מרק של משתמשים של התוכנה כרטיס 4060TI עם 16GB מבצע את אותה עבודה ב כ 42 שניות. 50% זמן פחות. כרטיס חדש עולה סביבה ב 2,500-2700 ש"ח - בניכוי המעמ ( עוזק מורשה) יעלה לי כ 2300 ש"ח. ותהיה אחריות של כ 3 שנים. או למצוא יד 2 RTX 3090 עם 24GB זכרון. שעושה את אותה עבודה ב 30 שניות. ( יותר זכרון טוב למודלים בזמן אמת עם טקסטורות) - כרטיס יד 2 יעלה סביב 2500 ש"ח במקרה הטוב. אבל לא תהיה אחריות. הפרש הזמן בין ה 4060 TI ל …
-
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך במחיר שפוי מומלץ לחויית משחק טובה בFLIGHT SIMULATOR עם עדיפות לATI. המפרט המדובר הוא מעבד E5200 ו2 ג'יגה זיכרון. תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, המפרט הבסיסי של המחשב הנוכחי שלי מופיע בתמונה המצורפת. אני משחק על מסך 28" ברזולוציה של 1920x1200. נכון להיום יש לי 2 כרטיסי HD4850 שעובדים ב-CrossFire עם קירור של AC. אני שוקל להחליף לכרטיס אחד של HD6950, ולפתוח אותו ל-HD6970... כאשר אולי בעתיד אוסיף לו כרטיס נוסף ל-CF. 1. האם כדאי לבצע שינוי שכזה עם המערכת הנוכחית שלי? 2. האם המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס שכזה? 3. האם עלי לדאוג בעקבות עלייה בצריכת החשמל? 4. האם ישנה עדיפות לחברה X או Y במידה ואזמין כרטיס מסך HD6950? ושאלה נוספת, שאשמח אם תוכלו לחוות דעה אישית היא בכמה מוערכים 2 כרטיסי 4850 היום עם קירור של AC ביד שנייה במידה וארצה למכור אותם. תודה, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ליפני כ6-8 חודשים שאלתי כאן האים ניתן לחבר כרטיס מסך 4K למחשב משנת 2015 . כי יש לי מסך 50 אינצ' . בחדרי . כול החברה כתבו שניתן . קניתי כרטיס מסך עים 3 יציאות . וראו פלא . התמונה לא הייתה 4K הTV מציינת את הרזולוציה של התמונה שמיתקבלת מהמחשב . אז החברה כתבו כאן ובפורום אחר . קנה כרטיס כזסךו אחר . וציינו את הדגם . מה שמעניין שכתבתי . ואף גולש לא ענה למה זה . כאשר אני מתקין מערכת הפעלה "לינקוס" אני כן מקבל תמונה ב4K כתבתי למה זה ??? עים הזמן קניתי מחשב חדש בסכום של איזה 3500 ש"ח . כולל כרטיס מסך יקר ב800 ש"ח . הכול המילה האחרונה בשוק . גם הורדתי מערכת הפעלה WIN 10 בתשלום מהאינטרנט . כמובן שקיבלתי תמונה 4K . אז מה אני רוצה לספר לחברה אולי חלקם זוכרים א…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי את האפשרות לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המפרט: E6750 Intel DP35DP Intel 2GB Ram Kingston 400W TRT HEC מארז ג'נרי הערה חשובה: החנות חייבת להיות TMS. אתר האינטרנט - www.tms.co.il עשיתי קצת שיעורי בית. ירדתי מהאפשרות של NVIDIA כי הם יקרים מאוד. ATI נותנים כרטיסי מסך חזקים באותה מידה במחיר הרבה יותר נמוך. אשמח אם תצדיקו אותי או תתקנו אותי. בכל מקרה, במקרה ואני צודק יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך של ATI: HD4890 ו- HD5770 עכשיו הHD4890 יותר יקר והבנתי שהוא חזק יותר בביצועים מהHD5770. השאלה שלי היא עד כמה יותר חזק. הHD5770 הוא חדש יותר והוא תומך בDX11 וכו' וכו'. השאלה שלי היא כמו שאמרתי: עד כמה הHD4890 יותר חזק? האם הוא חזק בהרבה מהHD5770 שדורש לק…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130597 מה המומחים אומרים על הדיל? מישהו עשה את הmail-in rebate card וקיבל את ה20$? איך זה עובד? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ומתקדם GeForce 6600GT 256MB או GeForce PX6800 256MB בבקשה אנשים תעזרו לי זה דחוף אם אתם יכולים להביא לי לינקים לסקרים שבדקו וכו תודה תודה תודה תודה
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את ההרקולס 8500le ואני משחק בו ב1024x1280 16bit driver 7.70 ועובד לא כל כך טוב!!! יש אולי איזה פיקס או משהו??? תודה ואתם....
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חבר שמתכנן לשדרג כרטיס מסך ושני אלו הכי יתאימו למסגרת התקציב, הבנתי ש-RX 460 אמור להיות חזק יותר אבל במבחנים הבנתי דווקא שהכרטיס השני עדיף ממנו. איזה עדיף יותר? או שאולי בכלל כדאי ללכת על GTX 950 או R9 270?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-