עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirterev,

חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=313672 אם זה יהיה ככה בשנתים הקרובות, אני אהיה מאושר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by hwmenot,

מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by madcatz,

אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח.. ואם אפשר קישור לחנות שממנה מומלץ להזמין. תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by aviram20,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce4 mx 440 וממה שהבנתי אם אני לא יתקיםן את הדרייבר המקורי שלו אני לא יוכל לחבר שתי צגים לאחורה קניתי צג LCD קטן ושאני מחבר אותו ליציאה הצהובה בכרטיס מסך הוא לא עובד אבל שחיברתי לממיר יאס הוא עבד וראיתי בו טלוזיה השאלה שלי היא כזאת מה אני אמור לעשות כדי לשים שתי מסכים? להתקין את הדרייבר המקורי? אם כן אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור להורדה של הדרייבר הזה? ואם לא אז מה עושים ? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ruya,

לנעול תודההה לכולםםם =]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by wwwqqrr,

היי יש לי את המחשב הבא: מארז : COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מעבד : Intel Pentium D 930 3.00GHz לוח אם : Gigabyte GA-8I945P-G כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GT זיכרונות : שני זכרונות של 512 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דגם: PQI25400-1GDB דיסק קשיח : SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM דגם: HD160JJ צורב : LG GSA-4167B BLACK BULK ספק כח : FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm דגם: FSP400-60THN מאוורר : ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN השאלה שלי היא כזאת, הכרטיס x1950xt יתאים למערכת שלי ? כאילו אני יכול לשים אותו במקום ה7600gt בלי להחליף ספק כוח, מעבד וכו'... זה הדגם המדוייק של הכרטיס: HIS RADEON GRAPHICS CARD X1950XT ICEQ3 256MB GDDR3 תודה לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בהתחלה חשבתי על Sapphire Toxic אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו נורא רועש כי הוא פועל במהירות קבועה [גם בIDLE כשאין צורך] ובגלל זה עכשיו אני בהתלבטות, האם בכל זאת ללכת על הטוקסיק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290 או על HIS ICEQ 4 COOLING [דרך אגב, זאת הגרסא TurboX שמישהו דיבר על כך שאי אפשר להשיג אותה בארץ?] : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 או על Palit Sonic: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 הפאליט טיפה יותר זול, אבל זה לא משנה יותר מידי חשוב לי שהכרטיס יביא ביצועים טובים, ובאותו זמן יהיה כמה שיותר קריר ושקט בכולם יש OC מהמפעל ואני מניח שהוא דיי דומה [אם לא זהה], אז השאלה היא אצל מי המאוורר מקרר טוב יותר ובשקט יותר? עריכ…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. זה המפרט שלי: +AMD 3600 (ליבה כפולה) לוח M2A של ASUS 2 סלוטים של זיכרון = 1.5 GB DDR2 עכשיו אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אני חיכיתי עד עכשיו עם הקנייה של כרטיס המסך כי העדפתי שהוא יהיה כמה שיותר חדש השאיפות שלי לא רציניות אני רוצה לשחק GTA4 בצורה חלקה ושירוץ על הביצועים המקסימליים וגם NFS הבא שעומד לצאת (אין לי מושג מה השם ומה הדרישות) הבנתי שהמערכת שלי יחסית מיושנת ובגלל זה אם אני אשים לה לדוגמה 4850 אז הוא לא יגיע לניצול מלא אההה ואגב, יש לי ויסטה וגם XP ואני משתמש בעיקר בXP תודה רבה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by STi,

היי, רציתי לדעת איך הכרטיס הזה(בעיקר למשחקים+סרטים כרגיל...) בנוסף, רציתי לוודא שלא תיהיה לי שום בעיה ושהוא יעבוד פיקס על הלוח שלי ASUS M2N SLI DELUXE הציפסט הוא NVIDIA nForce® 570 SLI MCP בנוסף, האם ישנם המלצות לכרטיס של NAVIDIA אחר ששוה ערך או ביצועים...או שעדיף מכל סיבה שהיא

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שוב שלום רציתי קודם כל לדעת, האם יש גרסא של 1G ל-HD4830. בכל אופן, אני מעוניין לדעת מה יהיה הפרש הביצועים בין 260GTX עם OC של 750 בליבה ו-2450 בזכרונות לבין CF (בלוח עם 2 חריצי PCI-E X16) של HD4830 1G (אם לא קיים אז לא רלוונטי) שעברו את ה-OC המקסימלי שניתן לעשות להם לבין CF (אותו לוח) של HD4850 1G, גם להם אני מעוניין להעביר OC כבד. אני ככל הנראה אוכל לחבר לכל אחד מכרטיסי המסך טווין טורבו משלו, כך שלא אמורה להיות הגבלה בגלל הטמפרטורה. הלוח שישמש ל-CF ישמש כמובן גם את ה-260GTX. אין צורך בכרטיסי SONIC למיניהם, בכל מקרה ה-OC יהיה זהה. אגב, אני מודע למחירים. HD4830 אמור לעלות בערך 700 שקל ו-HD4850 אמור לעלות בערך 850. ה-260GTX יעלה 1500. אין הגבלה מספק הכוח והמארז. המסך הו…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Sym,

הי חברים שוב אני! לפני כשבוע הזמנתי מחשב מפנדה מחשבים עם כרטיס מסך 9800GTX אחרי שלוש ימים יצא החדשות שאמור לצאת כל יום הכרטיס החדש של ATI אז כמובן ביטלתי את ההזמנה וביקשתי מנם להחליף לי את הכרטיס ל4870 הם אמרו לי שיקח שבועיים עד שהמחשב יגיע עכשיו? העם עשיתי בשכל? שהחלפתי א הכרטיס 9800GTX לHD4870 ? כי זה באותו טווח מחירים אולי סטיה קלה של 100 ש''ח לכיוון הHD4870 אבל עכשיו אני טקוע בלי מחשב לעוד שבועיים העם היה שווה לי?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אוקיי אני חייב תשובה חד משמעית לגבי בחירת כרטיס מסך כאשר האפשרויות נעות בין- 4850 8800 (לדגמיו השונים gts/gt ,אולי יש עוד..?) 9800 (לדגמיו השונים gtx/gtx+ ,אולי יש עוד..?) אולי המלצה אחרת... אם אפשר קצת השוואות קצרות של שתי האחרונים לעומת ה-4850. (הכ.מ יהווה חלק ממפרט המיועד למשחקים )

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ATk,

עכשיו שהמחרים שלהם כמעת שווים, 30 שקל הפרש,לא משהו משמעותי. מה יותר משתלם ה 260GTX או ה 4870?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by liortaib,

^^^מתי הוא יוצא??? אני מחכה המון זמן!!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. איזה כרטיס מבין אלו כדאי לרכוש (עדיפות לג'יגבייט או לאסוס) רזולציית משחק שאני משתמש היא 768*1024 או שעדיף בכלל 8800\9600 תודה מראש נ.ב המפרט שלי כרגע הוא : מעבד e6750 זיכרון 2 ג'יגה DDR2 800NHZ לוח אם של אינטל dragon tail מארז אנטק סונטה 3 יצטרף יחד לקנייה עם הכרטיס החדש

18. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני בדיוק מרכיב מפרט להורים שלי שזקוקים למחשב חדש כבר הרבה זמן ואז עלתה בראשי מזימה. לשים להם כרטיס מסך נחמד יותר ממה שתכננתי , לקחת אותו בשבילי ולתת להם את ה 8800GTS 320MB ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות. בכל מקרה הייתי שם להם כרטיס מסך סביר (אחותי משחקת מידי פעם) בסביבות ה 400 שקל לכן אני רוצה להשקיע עוד קצת ולהשתדרג. קראתי בשעה האחרונה בפורום ונכנסתי יותר לעניינים אך בכל זאת אין בידי תשובה חד משמעית כמה הבדל אני ארגיש בביצועים, במידה ואני אקח 4830 או 9800GT. אשמח לעזרה.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by mlml,

שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה זה המפרט של המחשב: אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =] הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים. הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה... רצית…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים נשרף לי ה 8800 (מפרט מחשב מימין), מכיוון שאין אותו במלאי אצטרך לחכות שהוא יגיע מהיבואן ובינתיים קיבלתי CLUB3D ATI radeon HD4850 512 MB. ממה שהתרשמתי מה ATI ראיתי שהטמפרטורה שלו נמוכה בהרבה יותר מה nvidia, הגעתי איתו ל 45 מעלות במאמץ לעומת ה 8800 שאיתו הגעתי ל 70-80. מצד שני במשחקים מסויימים שמתי לב שהגדרות גבוהות כמו antialaising ו filtering גבוהים אני לא מצליח להגיע אליהם בעוד שעם ה 8800 יכולתי. השאלה שלי היא האם כדאי לי להישאר עם ה ATI או לחכות ולהחזיר ל nvidia כשהוא יגיע אלי מהיבואן? מבחינה טכנית מה יותר טוב? תודה רבה על העזרה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by xgamer,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עקב שידרוג המסך שברשותי, היה לי עד עכשיו 17" וקפצתי ל 23". היה לי עד היום כרטיס מסך OB של NVIDIA (7300) אם אני זוכר טוב, הוא דיי הספיק לי למרות שלא הייתי מתנגד ליותר ביצועים. במסך החדש אני עובד ברזולוציה גבוהה יותר, והכרטיס OB כבר לא מספיק. חשבתי על מס' כרטיסי מסך: 4670 4650 9500 9600 כולם באזור חלקם יותר חלקם פחות, מה מהם הכי מומלץ ביחס למחיר/תועלת? תודה רבה. האם אחד מהכרטיסים האלה יספיק לי ע"מ לשחק משחקים כדוגמאת COD, PES, בצורה שבה אראה מספיק טוב? עד היום ה 7300 הספיק לי :]

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Rio_911,

יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by 10GaZ,

הקדמה: בסוף שנת 2006 קניתי מחשב, שאז נחשב לטוב ומתקדם. עד היום המחשב הזה סוחב יפה יחסית, הודות לטכנולוגיה העדכנית (Core 2 Duo) וקצת שיפורים. נתוני המחשב: E2160 (הוחלף במקום הE6300) - מעבד מצוין ל-OC. מתדר 1.86 הגעתי איתו לתדר (עבודה) של 3.25 Freezer 7 Pro - קירור שקט ויעיל G.Skill 4GB 800mhz CL4 PI Black - אני לא מרוצה מהזכרונות בתחום הOC, אבל מדובר בסט יפה עם תזמונים טובים Gigabyte 965p-DS3 - לוח שבעבר הגעתי איתו לבאס 400 ואף יותר, כיום הוא בבאס 360 PowerColor x1950pro - כרטיס ותיק שבזמנו עלה לי 1,200 שקל. ניסיון לעשות איתו OC לא צלח וכנראה שגרם לנזק בכרטיס (קריסות תחת מאמץ) Enermax Liberty 400W - ספק חזק, מצוין ושקט מאוד. שני כוננים קשיחים של 250GB ו320GB שעושים עבודה ט…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.