כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש מ-KSP עם כרטיס מסך 7600GT של POV... כשהגעתי הביתה והרכבתי ת'מחשב היה לו רעש של טרקטור (רעש של אוורור חזק מאוד!!!) לקחתי ת'מחשב ל-KSP והם אמרו שזה הקירור של הכרטיס מסך וככה הוא אמור להישמע זה הגיוני בכלל? ככה הכרטיס אמור להישמע? ואם יש לי אפשרות להחליף ל-7600GT של ג'יגהבייט עם הקרור הפסיבי השקט... לעשות את זה? תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שקראתי פה שהרבה אנשים ממליצים ללכת על ה 7600GT בתחום המחירים הזה, אז החלטתי גם ללכת עליו כניראה.. לא ניראה לי שבטווח מחירים שלו יש כרטיס ATI שמשתווה לו או כרטיס אחר שמשתווה לו.. ההיתלבטות שלי היא בין הגרסאות, 128MB DDR3 או 256MB DDR3.. ההפרש מחירים הוא 250 ש"ח. השאלה שלי היא האם באמת ההבדל הוא כזה מורגש? או שזה הבדל לא רציני כל כך, כי אני מעדיף לקחת את ה 250 שקל האלו ולהשקיע במשהו אחר.. אבל אם זה משהו שמורגש משמעותית, אני לא יחסוך פה. מה אתם אומרים חברה? - מעבד E6300 PCI-EXPRESS ספק ג'נרי אני חושב, כניראה שהוא יהיה 400-500W, אני לא מתכנן OC ככה שאין לי טעם להשקיע כרגע בספק. תקציב - 1000 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
החנות: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2196&catcode=329&AdCat=&parentid= אמור להיות הכרטיס לפי האתר: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800.htm Pixel Per Clock 12 12 צינורות נכון ? סה"כ הכרטיס שווה את הכסף ? יש כרטיס יותר טוב עד 550-560 ? (בלי חריגה)
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני גר בארץ ואין לי קרובי משפחה בחו"ל...ואני רוצה להזמין את הכרטיס מחו"ל הוא עולה שמה בערך 2500 שקל... משהו יכול להסביר לי איך בדיוק זה עובד ואיך עושים הזמנה בטוחה מחו"ל [עדיף מחנות שמשהו הזמין ממנה וזה באמת הגיע[ומהר]). סליחה שזה תקוע פה...[לפי דעתי זה הפורום המתאים לדחוף את הת'רד הזה סורי =[] תודה לעוזרים!
-
- 47 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה אני להקליט מהYES תוכנית טלויזיה מערוץ 2 עכשיו אין אותה באינטרנט ואני רוצה להקליט אז צריך כ טליוזיה : עכשיו זה מה שאני צריך: שיקליט ויפעל עם הYES אפשרות ליראות TV מהמחשב ***אולי בעתיד אני יעשה מהמסך של המחשב גם TV רגילה*** זהו לא משהו רציני פשוט שיפעל טוב ושיקליט בפורמטים ידועים ושיפעל בDVD רגיל .... עכשיו אני לא מבין גדול אבל התקציב או ככה 300+- בערך וחייב מהאתר http://www.pandas.co.il/ כי אני הזמנתי מהמן מהשהו היה אמור לצאת עכשיו אבל הקפאתי את המשלוח ככה שככמה שיותר מהר יותר טוב!! תודה רבה רבהההההההה (אם אפשר תפרטו לי למה הוא טוב תודה רבה)
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מתי יוצאים OMEGA DRIVERS 6.10? תודה יענו CATALYST 6.10 רק של OMEGA
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 למשחקים וסרטים יש מסך שאני רוצה לקנות מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=770
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
Splinter Cell Double Agent מציג ארטיפקטים נוראיים בלי אובר קלוקינג חוסר תמיכה בדריברים או בעייה בכרטיס תודה לכול העונים
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלי הגיעה עם אובר קטן ל 3598 העם זה בסדר תדרים: CORE500 /M 816 ולכמה אני יכול להגיע איתו עם תדרים עלו הוא 50~53 מעלות??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, למחשב DUO 6300 עם PCI-E , שיעודו - הקרנה מTV-OUT לטלוויזיה - האם יש הבדל בין הכרטיסים השונים, או שכולם מספקים את סחורה דומה (ביצועים/איכות/עומס) ? שמתי עין על הפשוטים של ATI - X300SE - בכ-200 ש"ח... הבנתי שON-BOARD אין למצוא יציאה כזאת... :-( להמלצתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
זהו! נראה לי שסוף כל סוף החלטתי על איזה מסך ללכת. עכשיו אני רק צריך את חוות דעתכם. אז בבקשה... וגם מה עדיף? LG או ASUS VW192S ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מסך משומש של מאג מהדגם המוזכר בכותרת, בכל מצב של תצוגה - סרטים, תמונות או סביבת חלונות רגילה התצוגה של המסך היא כהה מידי, התקנתי דרייבר של המסך מהאתר של מאג וזה לא עזר, יש לציין שהמסך מבחינת גיל הוא ישן יחסית אך הוא עבר שימוש מועט למדי (זה מה ששכנע אותי לרכוש אותו מלכתחילה) מה לפי דעתכם אפשר לעשות ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך אך ללא הועיל שיחקתי בבהירות ובניגודיות וב RGB אך שום דבר לא עוזר. יש לציין שיש לי עוד שני מסכי טריניטרון שטוחים לחלוטין מסוג 770FD שבהם הצבעים מעולים ואין בעיה של כהות. האם יש דרך לסדר את המצב?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב, אז בימים הקרובים אני אזמין את כרטיס המסך החדש שלי ואפרד לשלום מה9200SE שלי. התקציב הוא כ-550 שקלים, והאופציה הטובה ביותר, לדעתי, היא: http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 6800NU של INNOVISION. *לא לחרוג ליותר מ590, גג של הגג 600 אבל באמת שלא אגורה יותר. בנוסף, אני בטוח ב99.9% שהספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה בלי בעיה, ושהמפרט שלי לא יגביל אותו, אשמח לאימות =] תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-