כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לפני קניה של כרטיס מסך חדש. יש לי 3 מסכים ואני ארצה לעבור עם הamd eyefinity כדי לשחק על שלושתם. השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך עדיף? יש בPLONTER את הSapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC ב750ש"ח(יד שניה) ויש את הSapphire R9 290 4GB GDDR5 ב950ש"ח(יד שניה) השאלה היא מבין הדגמים האלה, האם ה290 שווה 200ש"ח תוספת? למרות שהוא לא בOC ועם הקירור סטוק? אשמח לעזרתכם, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא דרייבר חדש 3,2 של ATI ! איך הכי טוב להתקין אותו ,להסיר את הקודם (הישן 3,1 ) או להתקין על הקודם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי חברים יש לי ATI ריידון X700 (ישן נושן) הורדתי מהאתר של AMD את הדרייברים והתקנתי אותם לאחר שניסיתי להיכנס קיבלתי שגיאה מבירור בגוגל הייתי צריך להוריד קובץ ממיקרוסופט הורדתי התקנתי ושוב.. עוד קובץ שהייתי צריך להוריד הורדתי , התקנתי.. ו........ שוב! הודעה מוזרה לחלוטין! מה הוא רוצה ממני ? אני בסך הכל רוצה לחבר שני מסכים :-\ מצורפת תמונה של ההודעה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי לכולם. אם אני כבר תקוע עם הכרטיס הזה, אז עדיף כבר שאני אנסה לשפר את הביצועים שלו יש לי את הכרטיס הזה, ואני משחק במשחק מחשב שנקרא counter strike. הייתי מעוניין לדעת אם ישנם דריברים וטולס יותר חדשים מאלה שקיבלתי בדיסק ההתקנה, כדי לשפר כמה שיותר את הביצועים שלו? אם למישהו יש זמן, הייתי מעוניין לשמוע כמה שאפשר איך לשפר את הביצועים של העגלה שלי. אגב, העגלה מחוברת למסך מחברת "smile" אם מישהו שמע על זה. המסך אולי מחייך, אבל אני ממש לא! הייתכן שה default color pallate של המסך היא מלכתכילה כהה, ולכן אני צריך להגביר את הבהירות ב טולס של הכרטיס מסך? אני מניח שבילבלתי את המוח יותר מדי לפעם אחת, אז עדיף שאשתוק. בכל מקרה, מחכה לעזרה דחופה, כי אני לא יכול להתמכר למשחק בצ…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
החיבור agp אני מניח כי הכרטיס שעכשיו יש הוא radeon 9250.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שנראה המצב כרטיס המסך שלי (Leadtek Geforce 8800 GTS 512MB) על סף הליכה לעולמו... ניסיתי לוודא, נכון לעכשיו עושה רושם שזה המצב. בדקתי את מצב כמעט כל שאר הרכיבים במחשב, ומאחר ונשאר רק כרטיס המסך, לוח האם והספק... ללוח אם אין נטייה להתקלקל והספק הוא 500W של Antec. האחריות בתוקף עד סוף החודש, אבל מאחר והחברה פה בארץ פשטה את הרגל אני צריך לשלוח את הכרטיס לטיוואן, ובטח לחכות לפחות חודשיים-שלושה עד שאני אקבל אותו בחזרה. הזמן העצבים והכסף שכל התהליך הזה הולך לעלות לי פשוט לא משתלם יחסית לכרטיס בן קרוב לשנתיים ששווי השוק שלו היום בקושי 500 ש"ח. זה המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel E8400 זיכרון: Samsung DDR2 800MHZ 2x1GB דיסק קשיח: WD320AAKS SAT…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל כ3 שנים יום אחד התוכנה הפסיקה לזהות אותו למרות שהדריבר מותקן חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי (לפי ההודעת שגיאה ff06107d&rev_11) שכנראה הביוס של הכרטיס הושחט\נהרס\נמחק וצריך לשים אותו מחדש עריכה: טוב הצלחתי הנה הפתרון למי שיש את אותה בעיה עם הכרטיס הזה 1)תורידו את זה http://tw1965.myweb.hinet.net/BTFLASH_BIN.ZIP 2)תצרבו את הקבצים שבפנים על bootable cd 3)תגיעו לדוס שמה תפעילו את הקבצים - btdump btclear bteeprom tv2kprom לפי הסדר תפעילו מחדש את המחשב תתקינו מחדש את הדריברים וזה אמור לעבוד
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אם אני שם כרטיס מסך AGP כפול 4 בתושבת של כפול 8 או ההפך זה יכול להרוס משהו?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 אמרו לי שאני צריך להחליף ספק כוח וכרטיס מסך בשביל לשחק נורמלי עכשיו איזה ספק וכרטיס מסך מומלצים עד תקציב 700-900
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים של שימוש במסך CRT רכשתי מסך LCD 19 דגם Viewsonic vp930. תצוגת המסך פחות טובה ממה שקיוויתי, אני מרגיש שאני מאמץ את העיניים לאחר ישיבה לא ממש ממושכת מול המסך. כרטיס המסך שיש לי הוא NVIDIA GeForce FX 5200 ועד כמה שאני יודע הוא ללא חיבור DVI. האם החלפת הכרטיס לכרטיס מתקדם יותר יכולה לשפר את התצוגה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מומלץ בתקציב עד 500 (אם שאיפה להשאר בסביבות 350) ש"ח? לוח האם הוא דגם MS-6566E (אבל זה לא הכי חשוב כי אני עומד לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). השימוש העיקרי שלי זה אינטרנט ועבודה רגילה אבל פה ושם גם סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד. תודה. אגב, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280X1024. איך אני יכול לבדוק איזה רזולוציות נתמכות ע"י כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע אליה היא 1280 על 1025, כאשר ידוע לי שהמסך שקניתי מסוגל ליותר מזה (עד 1200X1600) וכאשר הוא ברזול…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לא מוצא Review בגוגל או פה על 6600 רגיל עם DDRIII בקיצור איפה הוא עומד לעומת 5900? :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
זה: http://bfgtech.com/7800GS_256.html או זה : http://bfgtech.com/7600GT_256_PCIX.html תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה אנשים!
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום למומחים, ראו כאן: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2559 כרטיס X550, 128MB במחיר 270 ש"ח. זה זול משמעותית מכרטיסים אחרים שראיתי. איפה ה-CATCH? תודה מוטי
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה עבור ה8600GT מבין: GIGABYTE MSI LEADTEC INNOVISION
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צרבתי לעצמי BIOS כלפני חודש והוא לא טוב אני רוצה להחזיר לעצמי את הBIOS הכודם שלי הכרטיס מסך שלי הוא : HD5850 של ASUS צרבתי לו BIOS של MSI משהו יכול להביא לי מדריך לצריב BIOS יש לי את הBIOS הכודם שלי רק לא זכור לי איך לצרוב . תודה מראש . ;D
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי אופציה להחליף עכשיו twintech 9800gx2 1gb ל - HIS ATI Radeon HD 4870 1GB חדש. מה אתם אומרים ? שמעתי his ממש טובים בקירור.. מה כדאי ? אני צריך תשובה מהירה,כי זה אמור להגיע ואני בהתלבטות קשה.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג כרטיס מסך. המפרט המלא: i5 3470 3.2GHZ Gigabyte GA-H77M-D3H 460GTX 768MB 8GB RAM 1600MHZ CL 9-9-9-24 CoolerMaster CM690 SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU M12-II (ATX 12V) http://ic.tweakimg.net/ext/i/2000549097.jpeg Samung 206BW רזולוציה 1680*1050 תקציב 1000 ש"ח, מעדיף כמה שפחות חריגה. בעיקר לגיימינג, משחקים כמו BF4, פיפא . לא מעוניין לבצע OC לכרטיס. העדפה לחנות : KSP
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
Gainward GeForce 6800GS 256m האם הכרטיס מסך הזה יותר טוב מ x800gto 256m ? אני צריך למחשב p4 2.4 gigabyte ga-8sg800 512m איזה כרטיס מבין ה 2 יותר כדאי לקנות בשביל המחשב שלי בהתחשב בזה שזה AGP שלא יחזיק יותר מ שנתיים תודה.
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-