עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BobCaT,

איך אני מוחק את הדריברים של נבידיה הדטנטור ראיתי את התוכנה במדור ההורדות אבל היא רק למערכות 9X אז איך אני מוחק שלא ישאר זכר מהן?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Id0,

המאוורר של הכרטיס התחיל לעשות בעיות, לפעמים עובד לפעמים לא ראיתי שמאוורר לכרטיס מסך עולה גרושים רציתי לדעת אם המאוורר הזה יתאים ואם לא איזה סוג בדיוק אני צריך לחפש. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1426 אגב אני לא יודע ממש איך לברר את הגודל של המאוורר או את סוג החיבור לחשמל שלו, אני רק יודע שקיבלתי מאוורר מחבר שהכניסה שלו של החשמל הייתה קטנה מידי, התופס הזה שאמור להיכנס לחור של החשמל על הכרטיס היה קטן מידי. ככה המאוורר של הכרטיס מסך שלי נראה, כשמוציאים את הברגים שמחזירים אותו, אתה בעצם מחזיר ביד חתיכת פלסטיק שקופה שזה המאוורר. על הכרטיס מסך יש מעין חתיכת אלומיניום שמחוברת בתפסי פלסטיק בלי קשר למאוורר, אני רק רוצה להחליף את המאוורר, לא אכפת לי חברה או כל…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  3. יש לי כמה סרטי HD שאני רוצה להריץ אצל מישהו במחשב. (מדובר בקבצי MKV, X264, 720, בגודל של כ2 וקצת ג'יגה כל אחד) יש לו פנטיום D במהירות 3.0 וכרטיס מסך 6600, או 6600GT. האם זה ירוץ? (לנסות להתקין משהו ספציפי שיעזור?), או להשיג גרסה שהיא DVD רגילה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by xXMyxeRXx,

מישהו יכול להמליץ לי על הכרטיס מסך? ואיך הוא יעבוד בגיימינג כבד? קישור לכרטיס:http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=2748&motherboard=Gigabyte%20GA-Z97M-D3H%20(rev.%201.0)

5. נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. קניתי את הכרטיס מסך sapphire r9 280x dual x ואני רואה שרק מאוורר אחד עובד אבל שאני נכנס למשחק שניהם עובדים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by soft40,

​​צהריים טובים, לאחרונה חידשתי לגמרי את המחשב למפרט: 1. מעבד I5 4460 בסטוק 2. לוח Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 3.זיכרון G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit 4. ספק THRMALTAKE 730 W SMART מודולארי 5. SSD 128 Sapphire Radeon R9280 DUAL-X BOOST OC 3GB 2 X 7. מארזThermaltakeCore V71 Full Tower Black WIN 7 PRO הדרייבר מזהה את שני הכרטיסים גם התוכנה GPUZ ב 3D MARK 2013 קבלתי תוצאה של 10382 ב FIRESTRIKE (עם כרטיס אחד 6709), בבדיקה ב 3DMARK מצויין שהמחשב מהיר ב 93% מכל המחשבים שנבדקו (מול 69% עם כרטיס אחד) הרצתי battlefield 4 והוא רץ ב100FPS .הבעיה שב CRYSIS3 ו ב COD GHOST אין הבדל בין כרטיס אחד לשניים. אשמח לרעיונות

• 62 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?

9. קניתי Radeon 9550 של ג'יגהבייט. אני יודע שבהתחלת המחשב, לפני הצגת המידע וגרסת הביוס של הלוח אם אמור להיות מסך של הביוס של הכרטיס מסך. (ככה גם היה לי בכל כרטיס קודם). עם הרדאון החדש, המסך בהתחלה פשוט out of scan (כמו שקורה כאשר יש מנסים רפרש רייט גדול מדי). זה בסדר, תקין? לא מעיד על איזשהיא בעיה?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Chenbell,

אהלן חבר'ה. טוב אז ככה, קניתי לפני כחודש כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם GV-N560OC-1GI, עכשיו בעיקרון הכרטיס מסך פצצה, אבל משום מה יש לו הרבה נפילות של קרנל, מישהו יכול לעזור לי בלפתור את הבעיה? כבר הסרתי והתקנתי את הכרטיס מסך, לאחר מכן התקנתי את ההגדרות שהגיעו ביחד עם הכרטיס מסך כלומר מתוך הדיסק, ועדיין הבעיה קיימת אני מתחיל להתייאש בבקשה עיזרו לי

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  11. חבר ביקש ממני לעזור לו עם קניית מחשב HTPC. המחשב בעיקר לסרטים ומדי פעם משחקים. אין צורך בגראפיקה הכי טובה, אך כן צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי מרוצים מודרנים באופן סביר על הגדרות תצוגה סבירות. אני מחפש את הכרטיס המושלם בין מחיר ביצועים וצריכת חשמל. שאלה נוספת על הדרך. אומנם לא בנושא הפורום (כרטיסי מסך) אך קשורה בעקיפין למהות הדיון ובאופן יחסי לכרטיס גראפי ושימושו. האם I3 יספיק להרצת משחקים מודרנים באופן סביר ?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by evgeni1984,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6950-2gb-gddr5-toxic-pcie-p-12391?cPath=67 זה הכרטיס מסך אני מצטער אם זה לא קשור אבל גם ספק כוח לאותו כרטיס מסך http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8280 זה הספק תודה מראש ומצטער אם הנושא לא קשור לכאן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by spike_staff,

שלם אנשים, הורדתי את התוכנה וראיתי שיש אפשרות לשחק עם מתח. עד כמה אפשר להעלות מתח בתוכנה ולא לשרוף ככרטיסים? בDEFAULT זה עומד על 1123MV. יש לי שני כרטיסים GTX 260 MAXCORE אחד מהם 65NM והשני 65. שניהם 216 SP. תודה.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by noob^,

שווה לקנות את גרסאת הג'יגה של PALIT ? או שאת הSONIC 512 הרגיל ? 512 מספיק בישביל המסך ( לעתיד ) ? מסך 22

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. לא הבנתי מזה פשוט... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  16. שלום. לחבר שלי יש מערכת דומה לשלי אבל אין לו כרטיס מסך והוא רוצה לקנות כרטיס מסך זמני לשנה כי עכשיו אין לו מספיק כסף לכרטיס DX10. עכשיו יש לו אפשרות לרכוש את הכרטיס x1800xt 512 משומש עם אחריות לשנתיים ב 700 ש"ח, כדאי או שעדיף לו כבר איזה כרטיס אחר עד 1000 ש"ח. תודה. ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס GF הוא מקביל ואיזה חברות מומלצות והאם הכרטיסים של ATI עצמה הם טובים או עדיף חברה אחרת

18. קבלו http://www.firingsquad.com/hardware/oblivion_high-end_performance/default.asp נכון שזה נראה טוב יותר

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ1300 שקל. עכשיו ראיתי את הכרטיס המסך הבא: http://tms.co.il/product/4884 רציתי לדעת אם הוא טוב, ואם הוא יותר טוב מNvidia GeForce 8800GT ומה ההבדלים. ובנוסף, מה ההבדל בין DDR4 לבין GDDR4? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  20. ******************************************************************************************************************** שלום לכולם הסדרה הכי זולה של NVIDIA (יחסית למחירי סדרה 8 הגבוהים בטירוף ביחס לביצועים שלה כשרק הגיעה לחנויות) שמחליפה את סדרה 8 הנעלמת אט אט מהמדפים - הגיעו אלינו בשעה טובה. לא עוד ביצועים נמוכים לכרטיסים שעולים 1000-1500 שקל וכרטיסי HI END במחיר של 4500 שקל! בסדרה 9, המחירים נעים בסה"כ בין 800 שקל ל 9600GT המדהים ועד ל3000 שקל ל 9800GX2 הכפול ליבה שעם שניים כמוהו תקבלו Quad SLI. ספקי כח הדרושים לסדרה 9: *מתייחס בכוונה למפרט חזק למחשב גיימרים (גם למחשב חלש יותר ההמלצות עומדות בעינן כי כרטיס המסך הוא צרכן החשמל הראשי במחשב ומוטב שתהיה רזרבת כח …

• 1k תגובות
    • 132.1k צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by galigola,

האם האיכות מורגשת? ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 ויש לי לוח אם של ASUS P5K והבנתי שיש לו PCI-EX 1.1 הכרטיס יפעל?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by shay33,

http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=28377&ref=12 תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by eliau21071981,

שלום אנשים מה היא הטמפ' המוממלצת לGPU מסוג 8800GTS במאמץ? ואפשר הסבר מה זה GPU DIODE?ומה הטמפ' המומלצת שלו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.