עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Quickly,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי. התקציב הוא עד 2000 אבל עדיף כמה שיותר באזור ה 1700 1500 אני מתלבט בין X1950XT X1950PRO ו 7950GT כמובן שעוד המלצות יתקבלו בברכה איזה מבינהם הוא המומלץ אמממ וצריך שזה יתאים למחשב שלי - מפרט בצד תודה ויום טוב עידו.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תודה מראש על העזרה...

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  5. שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by sapartil,

מה זה DVI ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  7. אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF

8. אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?

9. Started by manganga7,

שלום, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 450 שקל ל-AGP. שאלה נוספת: מה עדיף: ה-X1300 או ה-9600PRO. האם הם תומכים ב-DX9 (זה מאד חשוב). תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  10. Started by amit_amit,

השאלה למעלה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by Dale,

שלום. אני מחפש הצעות לכרטיסי מסך, mid-end (עד כמה שזה אפשרי, בתקציב שלי...), בעלות של כ-600 ש"ח. המפרט שלי מופיע בלינק הבא: http://img506.imageshack.us/img506/213/cpumbiy7.jpg לוח האם שלי, כפי שכבר צויין, תומך ב- AGP. נוסף על כך, ספק הכוח שלי הוא 400W, ג'נרי, של Sunshine או מישהו-עם-שם-דומה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 9200SE ישן, ואני מחפש כרטיס שיתן לי שיפור ביצועים משמעותי על פניו, ובתקווה שיוכל גם להריץ באופן סביר משחקים חדשים. תודה, מראש.

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by generalA,

ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  13. Started by smit,

שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by edi17,

שלום לכולם! האם משהו מכם שמע על הכרטיס החדש של Gigabyte? יש פה לינק לחנות שמוכרת אותו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3194 הוא עולה בסביבות ה- 1400 ש"ח... יש עליו קירור של זלמן "עצבני", דעתכם...? מחכה לתשובות. נ.ב זה הקירור http://techreport.com/reviews/2005q2/zalman-vf700s/index.x?pg=2

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשות האם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך? ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסך הם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך? או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  16. שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?

17. Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by David_Beckham,

מה הבנצ'ים שלהם? ב3DMARK 2006 אם למישהו יש ? ... ומה המחירים ומי יותר משתלם ?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pergola,

הוא מעבד את הגרפיקה במשחקים ואז נוצרים מספר פריימים בשניה אחת שמועברים למעבד..

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by moog,

לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by clown,

אני מחפש נואשות אחד עם 128bit, הבנתי שזה עדיף מאשר יותר זיכרון... אבל מה בקשר לסוג הזיכרון? כלומר אם זה DDR2 ולא DDR? אם יש למישהו דגם מומלץ, משהו ספציפי, אני אשמח. ואם יש אפילו לינק לחנות שמוכרת אותו, אני מוריד את הכובע. תודה.

• 15 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by s.os,

אני קונה בימים הקרובים כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אם זה באמת חשוב איזו חברה אתה לוקח? כי ראיתי שכרטיסי מסך של LEADTEK הם לא ממש יקרים ויש אחריות להרבה זמן (3 שנים) אז חשבתי אולי שווה יותר לקחת אותם והשאלה השנייה שלי היא האם הדגם הבא זהה לדגם השני: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL או: שאר ה 7900GT של החברות למשל ASUS תודה מראש

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by DarkGildon,

שלום. קודם כל אני מתנצל אם אני עובר על תקנה או נוהל מסוים, באמת שניסית לקרוא את כל מה שהיה נראה קשור לעניין... בכל מקרה, בלי להרבות במילים: מפרט Pentium 4 3.2GHz 2x512MB RAM יש לי תקציב של כ-2000 ש"ח להוציא. (אם יש משהו שחורג מהתקציב אבל ממש משתלם בבקשה לציין, אני יכול להוציא גם יותר...) השימוש העיקרי הוא למשחקים. אני לא מסוגל לשחק בלי AA ועם רזולוציה נמוכה מ-1280x1024. כרגע יש לי GeForce 6600GT 128MB ואני די מקרטע במשחקים חדשים. ובכלל, כדאי לי לחכות להשקת כרטיסים עם תמיכה בDX10?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום לכולם שאלתי תשאלה בפורום משחקים אבל לא ממש הצלחתי לפתור אותה.. אז ככה ישלי מחשב פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט 1024 6800gt הבעייה התחילה אחרי שהתקנתי אקס פי מחדש.. אני נגיד משחק במשחק ושאני מזיז מהר את העכבר ימינה שמאלה ליד איזה קיר או משהו אז כאילו הקיר כזה לא נשאר ישר... כאילו זז קצת כזה חשוב לציין שלפני זה לא הייתה את הבעייה לפני התקנת ווינדוס מחדש והדרייברים של הכ. מסך עדכניים וגם דיירקט איקס עכשיו במשחקים אמרו לי לעשות v sync on בהגדרות של כ מסך עשיתי והבעייה נפתרה אבל זה פוגע בביצועים של המשחקים ולא אמור להיות ככה יש למישהו מושג איך פותרים תבעייה? תודההההההההה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by T-Flash,

עידן ה DX10 התחיל, ומצפים לנו בשנה הקרובה המון שינויים רציניים בגראפיקה במשחקים. אך כמובן שללא חומרה מתאימה, המסוגלת לעבד את גראפיקת הדור הבא, ה-DX10 לבדו לא שווה שום ערך. נכון להיום, אין שום משחק או אפליקציה התומכת ב DX10, אך שתי חברות פיתוח מעבדים גראפיים מובילות (ATi ו NVIDIA) ממהרות להראות למה מסוגלים מוצריהם החדשים, התומכים כמובן ב DX10 החדש. (ה G80 של NVIDIA שעליו מבוססים הכרטיסים 8800GTS וה 8800GTX, הם הראישונים בעולם שתומכים ב DX10, כבר הוכרזו לפני פחות משבועיים. התגובה של ATi אמורה להגיע בתחילת השנה הבאה.) עם פיתוח המעבדים החדשים, באים בעיות שונות כמו צריכת החשמל המרובה שמובילה לפליטת חום גדולה, גודל ליבה גדול יחסית שמוביל לעלויות גבוהות יותר מצד הייצרן (שמתגלגל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים