עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה). ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים. התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה. זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VG…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by p-o-i,

תגידו זה עלה לי לראש לא מזמן....האם שי מגבלה בתוכנה של המשחקים לגבי הFSP שלהם ז"א האם יש גבול לכמות הפריימים לשניה שהוא יכול להגיע???...אם אני מביא 8800GTX ונגיד משחק איתו ג'נרלז או דום 2 לא ממש משנה לי...(רק בישביל הדוגמא!...) הFSP יגיע לרמות מפחידות או שהוא יתייצב לו בסביבות ה100+-200+??

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by idodos,

הציעו לי את 2 הכררטיסים האותו המחיר ... מה לקחת ? (גירסאות ה-AGP )

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by avihneo,

שלום לכם .. תוכלו להסביר לי מה זה SHADER MODEL 3.0 ... לפי השם אני מנחש אבל .... והאם הוא נחוץ ? תודה לעוזרים ...

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by p-o-i,

אני מבצע שידרוג קטנטן למדיה סנטר שלי...(הקודם פנטיום 3 ו80 גיגה 512SDRAM geforce 2mx --הנוכחי CELRON D 512DDR2 533MHZ 160GB) עכשיו הכרטיס מסך הקודם היה geforce 2 עכשיו עדיין בסנטר החדש פועל על AGP אז הייתי רוצה לדעת מה עדיף לקנות כרטיס מסך עם 128 מגה או 256....כי הבנתי שכמות הזיכרון משפיעה על הרולוציה...והמדיה שלי מחובר לטלויזית LCD 32 ...אז היתי רוצה לדעת מה לקנות...כי ההבדל ביניהם הוא 100 שקל...ואני רוצה שיצא כמה שיותר זול!!!...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. ל6200 אין חיבור SLI אז אפשר?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by Socrates,

למה לטכנולוגיה הותיקה והמעולה אין פורום יחודי, ולטכנולוגיה החדשה יש? האם זה מצביע שיש יותר בעיות וסוגיות שיש לשאול על LCD יותר מאשר על CRT? הביעו דעתכם, ונמקו הצבעתכם!

9. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. תודה

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  10. שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by Quickly,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי. התקציב הוא עד 2000 אבל עדיף כמה שיותר באזור ה 1700 1500 אני מתלבט בין X1950XT X1950PRO ו 7950GT כמובן שעוד המלצות יתקבלו בברכה איזה מבינהם הוא המומלץ אמממ וצריך שזה יתאים למחשב שלי - מפרט בצד תודה ויום טוב עידו.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. תודה מראש על העזרה...

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  13. שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by sapartil,

מה זה DVI ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF

16. אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?

17. Started by manganga7,

שלום, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 450 שקל ל-AGP. שאלה נוספת: מה עדיף: ה-X1300 או ה-9600PRO. האם הם תומכים ב-DX9 (זה מאד חשוב). תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. Started by amit_amit,

השאלה למעלה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by Dale,

שלום. אני מחפש הצעות לכרטיסי מסך, mid-end (עד כמה שזה אפשרי, בתקציב שלי...), בעלות של כ-600 ש"ח. המפרט שלי מופיע בלינק הבא: http://img506.imageshack.us/img506/213/cpumbiy7.jpg לוח האם שלי, כפי שכבר צויין, תומך ב- AGP. נוסף על כך, ספק הכוח שלי הוא 400W, ג'נרי, של Sunshine או מישהו-עם-שם-דומה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 9200SE ישן, ואני מחפש כרטיס שיתן לי שיפור ביצועים משמעותי על פניו, ובתקווה שיוכל גם להריץ באופן סביר משחקים חדשים. תודה, מראש.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by generalA,

ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. Started by smit,

שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by edi17,

שלום לכולם! האם משהו מכם שמע על הכרטיס החדש של Gigabyte? יש פה לינק לחנות שמוכרת אותו: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3194 הוא עולה בסביבות ה- 1400 ש"ח... יש עליו קירור של זלמן "עצבני", דעתכם...? מחכה לתשובות. נ.ב זה הקירור http://techreport.com/reviews/2005q2/zalman-vf700s/index.x?pg=2

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשות האם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך? ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסך הם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך? או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  24. שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?

25. Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E

• 4 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.