כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הוא יריץ משחקים על רזולוציה טובה וHIGH בשנתיים הקרובות?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה, או לשחק משחקים שאני ייראה אותם גם בטלוויזיה, זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
?7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E? האם הוא כרטיס טוב? יש לי עכשיו הצעה לקנות אחד חדש ב1060 ש"ח, שווה? ?Model? ?EN7900GS/2DHT/256M? ? Graphics Engine? ?GeForce 7900 GS ? ? Video Memory? ?256MB DDR3 ? ? Engine Clock? ?450MHz ? ? Memory Clock? ?1.32GHz(660MHz DDR3) ? ? Memory Interface? ?256-bit ? ? Max Resolution? ?2048 X 1536 ? ? Bus Standard? ?PCI Express x16 ? ? HDTV Output? ?Yes, S-Video to HDTV Out ? ? VGA Output? ?Yes, With DVI-VGA adaptor ? ? TV Output? ?Yes, S-Video to Composite ? ? Dual DVI Output? ?Yes ? ? Adaptor/Cable Bundled? ?DVI to VGA adapter? ? HDTV-OUT adaptor? ? Power Cable ? ? ? Software Bundled? ?ASUS Utilities & …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזהה?!? תודה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
Thanks to the great people here I've purchased a new computer a few days ago: Sapphire Radeon X1900XT 256MB Intel Core 2 Duo E6300 Western Digital 2 RAM 667MHz Gigabyte 965P-DS3 kitzer, sus. I have WinXP, with service pack 2, .NET Framework and all newest drivers installed, but I still get ridiculously low results with 3DMark2005 (almost always below the 20FPS mark, and a constant 0 (!) in the CPU test). I bought it from KSP, and I'm pretty sure they're reliable. I have no idea what the hell is wrong, so help would be very much appreciated... thanks.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
לינק לכרטיס של Gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2326&ProductName=GV-N66256DP-E לינק לכרטיס של Leadtek: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_td_1.html את ה-Gigabyte אני יכול להביא ב520 ש"ח, את ה-Leadtek ב565 ש"ח. מה עדיף?
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך בצורה אמיתית בשני מסכים בין אם הם יהיו LCD או CRT. ביצועים לא צריך יותר מסבירים מאחר וזהו מחשב אולפני שישמש בעיקר ליצירת מוסיקה. על איזה כרטיס אתם ממליצים עד ל1K? (לא חייב ללכת על היקרים יותר העיקר שיתמוך בשני מסכים!)
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ראיתי שיש ל Sapphire ,GeCube asus gigabite אתם יכולים להגיד איזה יותר אמינה, לאיזה יש ביצועים יותר טובים
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי מסך LG L1970HR וכרטיס מסך PX6600 של חברת LEADTEK הבעיה שלי היא שברזולוציות הגבוהות אני לא מקבל רזולוצית ביניים של 1280X960 ובמסך CRT כן ב lcd אני מקבל את הרזולוציות האלה: 1280x1024 1024x768 800x600 640x480 הראשונה זה קטן מידי אבל איכותי וה 1024x768 מה שאני עובד עכשיו קצת גדול ולא ממש איכותי חשבתי להחליף לכרטיס מסך אחר שיתן לי את הרזולוצית ביניים כי אני לא מקבל אותה והיא הכי נוחה לצפייה (הדרייבר של nvidia מותקן כמו שצריך וגם של המסך.. וגם דיברתי עם חברת lg זה קשור בכרטיס מסך זה בטוח..) מה אתם מציעים? ואם להחליף כרטיס אני רוצה כרטיס תואם.. תודהה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי יש לי gforce 7600gt נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר אבל בהתקנה הוא רושם לי שהדרייבר לא מתאים איזה ואיפה אני אמור להוריד אחד חדש ? יש לציין שכל המשחקים HL2 FEAR NEED FOR SPEED עובדים לי טוב חוץ מ FAR CRY שפתאום התחרפן אז חשבתי לעדכן דרייבר מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול לחוות דעתכם איזה כרטיס מסך עדיף למחשב שמתוכנן למשחקים כבדים מבין השניים הללו: 1) פעמיים: eVGA? - 7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? או... 2) פעם אחת: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך כמו שאתם רואים באפשרות הראשונה אני מחבר ללוח M שני כרטיסי מסך מחברת ABIT ובאפשרות השנייה אני מחבר כרטיס מסך אחד של חברת POWERCOLOR. חשוב מאוד לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים תודה ....
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אך הכרטיס הזה בכללי :http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969 בהתחלה חשבתי על ה7300GT אבל בסוף קניתי את ה7600GS עשיתי נכון שקניתי את ה7600GS?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
קצת שוטטתי ברשת, ומצאתי בהרבה אתרים (תריצו חיפוש), ובעיקר בפורום של http://guru3d.com/ פרטים לגבי כך שNVIDIA מתכוננת להוציא כרטיס חדש (כנראה כתגובה לR600) שATI הולכת להוציא, כנראה שהוא אף יצא בחודשים הקרובים (פבוראר או משהו כזה), אני מקווה שהוא יתמוך בDX10.1 שמפתחים כרגע ובכול מקרה, זה צעד טוב שכנראה גם יוזיל את G80 שיש כרגע וגם יתן לנו הGAMERS כרטיסים עוד יותר חזקים וטובים מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות geforce 7900gt אבל עוד מעט יוצא DirectX®10 אז הוא לא יפעיל את DirectX®10 ? או DirectX®10 זה רק תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שאלה : עוד כמה זמן יהיה משחקים שיתמכו ב DirectX®10 . ועם נגיד קניתי כרטיס מסך ב 1000 ש"ח (שתומך כמובן ב DirectX®9)אז זה אומר שהכרטיס שלי לא יעבוד במשחקים?? , וכרטיס מסך שתומך DirectX®10 עולה מ3000 ש"ח . זה נכון?? . ככה מישהו אמר לי .
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-