כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אח שלי קונה כרטיס מסך למחשב שלו והוא לא יודע איזה לבחור.. יש לו מסך שתומך עד הרזולוציה 1024 * 1280, אמרתי לו שיקנה: NVIDIA GeForce 9800GT כי הוא לא צריך כרטיס יותר חזק מזה ואני לא יודע אם אני צודק. אז איך הכרטיס הזה למסך הזה? באמת לא צריך לקנות משהו יותר חזק כמו 9800GTX / 9800 GTX+ / HD 4850, או שאני טועה?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
למחשב I3 עם ספק השקט חשוב מאד ביצועים פחות . רצוי שיעבוד בערך כמו 9600 GT אבל בשקט
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאיזה מבין הכרטיסים הנל ניתן לבצע פתיחה של PIPELINE ? איזה כרטיסים הם באמת בעלי קירור פאסיבי (נראה לי שGTO2 הוא לא באמת בעל קירור פאסיבי כמו שנטען בנועה)? איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים (דירוג) ? 1380 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS BULK דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 - עם קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS - קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO Fi…
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כיום יש High End לכל דבר, כרטיסי מסך( Radeon x850Xt, Nvidia Geforce 6800Ultra etc), מעבדים(Intel Pentum 4 Ee, Amd 64bit Fx) ואפילו זכרונות (Corsair, G skill etc), אז מה עכשיו? עכשיו היא עונת המסכים, יותר ויותר אנשים מתעניינים באיכות המסכים שהם קונים, ועכשיו ישנם הרבה מאוד מסכים בשוק אשר הם איכותיים, אבל מה באמת איכותי? על שאלה זו אני אענה פה: קודם כל למסך ישנם נתונים מרשימים: זמן תגובה:8 Ms, קונטרסט: 500:1, ו75הרץ ברזולוציה המקסימלית. בקיצור נתונים מרשימים, אבל מה האיכות האמיתית? נתחיל מזמן התגובה, זמן התגובה המהיר מאפשר לי כשחקן מקצועי לשחק בצורה מושלמת, ללא "מריחות" שקיימות במסכים בעלי זמן תגובה איטי יותר, במיוחד כשמשחקים בקצב מסחרר ומהיר שכל שנייה זזים וקופצים והתמונה…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עם כ. מסך מובנה על הלוח אם בגלל העלות הנמוכה. המחשב מיועד לעבודה, אינטרנט ולמשחקים בסגנון Civilazation 4 השאלה האם כ. מסך מובנה עם לוח אם ב550 שח יספיקו למשחקים מסוג זה או לקנות כ. מסך בנפרד והאם באמת שווה לקנות 1 ג'יגה זיכרון היום או שמספיק 512. תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בעיקבות הרבה ויכוחים שאני טוען שהכרטיסים +- דומים בכח וביגלל זה המישחקים יהיו דומים בין 2 הקונסולות ויש כאלה שטוענים שהכרטיס בPS3 יהיה משמעותי יותר חזק אני צריך שהמבינים באמת יחליטו עד כמה שאפשר מה ההבדלים בין 2 הקונסולות ותיזכרו מדברים פה רק על הכח הגרפי ולא על אף דברים אחרים 360 http://en.wikipedia.org/wiki/XBOX360#Graphics_processing_unit PS3 http://en.wikipedia.org/wiki/PS3#Graphics_processing_unit_.28GPU.29
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
נא לדרג לי אותם מהכרטיס העדיף יותר לפחות עדיף. ואם יש לכם המלצה על אחד מהם אשמח לשמוע. 1. Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 230 ש"ח 2. Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB רק 245 ש"ח 3. Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 280 ש"ח 4. Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 512MB רק 280 ש"ח וכן שאלה בקשר לחיבור hdmi. האם לכל מחשב שיש לו חיבור HDMI בין אם זה מובנה בלוח אם ובין אם זה בכרטיס לא מובנה הוא יכול להעביר גם סאונד בתוכו? (כלומר אם בכל מיקרה זה אפשרי ורק צריך לבקש מהחנות שקונים לדאוג שה-HDMI יעביר גם סאונד). תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הם אומגה דרייבר טובים גם בשביל ATI, ועד כמה יותר טובים מ-CATALYST?, במה יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כיוון שאני מריץ ויסטא לא ניתן להפעיל תוכנות ששולטות בחומרה כגון ATI TOOLS, לא הצלחתי למצוא דרך להוריד את השעונים.. הסיבה היא שהכרטיס מגיע ל 100 105 מעלות די מהר ואז הוא פשוט נכבה, דפקתי לו את המשחה הטרמית בזמנו שניסיתי לחדש, זה כרטיס זמני גם ככה, אבל אני אשמח אם למישהו יש פתרון..
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות hd5830... אבל חשבתי לעצמי ואמרתי עדיף להשקיע עוד 100 שקל ולקבל 30% יותר ביצועים... השאלה שלי היא אם זה מעשה חכם... בגלל שהמעבד שלי הוא E7400... מה אתם ממליצים לי לעשות... דרך אגב עוד כחודשיים+ אני מתכוון לקנות קירור למעבד כדי לעשות OC לא מי יודע מה רציני.... [אבל את הכרטיס מסך אני מתכוון לקנות השבוע]
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי xfx geforce 6600gt עם 2 dvi שביחד עם מתאם הוא מחובר לmag 786PF CRT האם יש הבדל ויזואלי בין איך שאני רואה עליו לבין מסך lcd איכותי? גם כל הזמן כולם אומרים לי כולל ההורים שלי שהם לא רואים כלום על המסך כאילו הוא מטושטש לגמרי ואני רואה עליו מצויין (רק אני כן?), זה בגלל שזה 6600GT עם crt? תודה
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב והחלטתי ללכת על ה 8800 GTS נראה לי שבגירסת 640 MB. השאלה שלי, היא איזה חברה אתם ממליצים לקחת שכן כולם פחות או יותר באותו מחיר.. למי יש את הבנדל הכי נורמלי אולי עם איזה בונוס של משחק או משהו שאתם מכירים, או סתם חברה שאתם ממליצים\יש לכם ניסיון טוב איתם.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי DELL 2007FP ועם הרכטיס מסך הנוכחי (ראו מפרט) כשאני עובד במצב CLONE של מסך + TV, הרזולוציה על ה 2007FP היא הרבה הרבה פחות מ 1600X1200. אני זקוק לכרטיס שיצליח לתמוך ש CLONE מסוג כזה אך לא יפגע ברזולוציה הטבעית של המסך. המלצות? עדיף מ KSP כי אני קונה משם משהו בכל מקרה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית על ההבדלים העיקריים בין שני ה-CHIPSETS של NVIDIA. האם ההבדל זניח ? מבחינת התמיכה בעתיד ב-CUDA ? מבחינת מס' הליבות וכוח העיבוד ? בגדול לקבל אינדיקציה מה שווה יותר לקחת לי.. ההתלבטות נובעת משני מערכות מבוססות ליבות ATOM האחת היא GIADA והשנייה לוח-אם של INNOVATION-INNO3D המיועדות לעבוד מתחנת MEDIA-CENTER(FHD).
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי (באתר של מאג ובגוגל בכלל) ולא מצאתי את קצבי הרענון המקסימאליים של המסך הזה, אז השאלה שלי למעשה(שמופנית מן הסתם למי שיש לו את המסך הזה), על איזה refresh rate אתם עובדים עם המסך הזה, וכמה זמן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה עדיף ? ה - X800GTO2 פתוח ל - 16 צינורות ועם אוברקלוק ל - XT PE (ואולי אף יותר) או ה - 7600GS DDR3 עם אוברקלוק ל - 7600GT (ואף יותר). הנה לינק לביקורת על ה - 7600GS DDR3 - http://xtreview.com/review114.htm לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי איזה מהם חזק יותר למישחקים? רוני
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יום ההולדת ה- 15 מתקרב ורוצים לקנות לי כרטיס טלוויזיה ליום הולדת, איזה כרטיס הכי כדאי עד 500 שקל? הסתכלתי ב- Faq של פורום גראפיקה וה- Leadtek נראה לי הכי מתאים. איזה כרטיס הכי איכותי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כבר עברו מעל חודשיים שאני עם וינדוס 7 64 ביט והדריבר היחידי שעובד לי הוא 9.7 , הכרטיס הוא 4870 512MB של GIGABYTE ניסיתי הכל , DRIVER CLEANER או איך שלא קוראים לזה פשוט הכל , הסרות התקנות מחדש שום דבר לא עזר , קיבלתי תוצאות נמוכות לכרטיס שלי בVANTAGE וFPS נמוך מן הממוצע במשחקים בנעוץ של הדריברים לעיתים רחוקות מישהו מגיב לי ואני חייב עזרה , תודה מראש בזמן ההתקנה , אחרי שאני בוחר באיזו שפה להתקין את הדירבר ולוחץ INSTALL זה נעלם ונותן לי את השגיאה הזו This program Did not run correctly blalallalbllalb לא יודע מה לעשות T_T
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום , הקירור של הכרטיס מסך שלי נדפק , אז החלטתי שאני רוצה להשקיע על כרטיס מסך חדש יש לי PCI אקספרס , איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות עד ה 350 שקל בערך שיחזיק לי ממש טוב משחקים כמו פרו סטריט , קארבון , פרו איולושן ה08 וכו'......מבחינת גרפיקה שיהיה בגרפיקה יפה ומבחיינת מהירות שהמשחק מגיב שלא יהיה בכלל תקיעות !!! בתודה , אור
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-