עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  2. ברשותי המפרט הבא: P4 3.2Ghz 2G memory motherboard Asrock P4I65G Win xp (sp3) מותקנים המקודדים הבאים: HAALI Media Splitter CORE AVC FFDSHOW AC3 FILTER הנגן שאני משתמש בו הוא BSPLAYER נכון להיום אני לא מצליח להרית סרטי 720p, התמונה מקרטעת, הסאונד קופץ ויש דיליי בין הקול לתמונה. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיודע לבצע פענוח חומרה לתכני 1080p ובעתיד אפילו ל- BD RIP ןשיכביד כמה שפחות על המעבד. האם הכרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 יבצע את העבודה? האם הוא מתאים ללוח שברשותי? תודה !

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by Bingo,

כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by Yarinr,

אני קונה בקרוב מחשב חדש. תכננתי לקחת gtx570 או hd6950 אבל אז הציעו לי לקחת 6850x2 במקום (בערך אותו מחיר). מה עדיף לדעתכם? ואילו השלכות יש לשני כרטיסי מסך במקום אחד? עריכה: אם לא כדאי, מה אתם ממליצים- gtx570 או hd6950 (שאפשר לפתוח לhd6970)?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?

7. Started by ActiVisioN,

מישהו יודע מתי יצא Radeon 9800Pro בארץ?? ואם הוא יגיע עם 128 DDR II או 256 DDR II??? מה המחיר הצפוי בארץ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by eranmor,

כל המספרים מבלבלים אותי כי הם לא אומרים באמת מה הם שווים ביחס לאחרים... אז מה עדיף באמת ומה באמת נותן את הביצועים הכי טובים? R9000 R9100 R9200 כרגע יש לי GF4 MX 440 של GAINWARD ולמרות הביצועים הסבירים שלו על משחקים ישנים אני מעדיף משהו יותר חזק אז על איזה מהכרטיסים הנ"ל כדאי לי ללכת ביחס של עלות וביצועים?? כדאי בכלל להחליף לאחד מאלה או שכדאי ללכת על כרטיס יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by drdan,

האם ניתן לעדכן את ה-bios של כרטיס מסך ASUS 7700 TI Geforce 2? באתר של ASUS אין כלום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Access Denied,

טוב פעם אחרונה לפני קניה... מה עדיף לקחת במחיר של עד 550 שח, כרטיס מסך GF משומש בן חצי שנה בערך ti4200 עם 128 מ"ב זיכרון, או כרטיס מסך של GF חדש FX5600 (לא אולטרה ולא XT) עם 128 מ"ב במחיר של 545 שח - חדש.. http://www.zap.co.il/model.asp?Model_id=17625 מה עדיף ולמה?? נ.ב. יש לי ביקורת על שניהם יחד.. http://www.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.h tml

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by nimrodim,

ברשותי מוניטור LCD של SONY שקיבלתי ללא הקבלים שלו. למוניטור יש כניסה רגילה וכניסת DVI.(ללא קבלים מצורפים). רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא קבלים לחיבור בין כרטיס המסך למוניטור וכמה זה בערך? בנוסף לפי מה שאני רואה מדובר בקבלים DVI-D ולא DVI-I נכון?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by TomB,

מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. אני מרכיב כעת מפרט למחשב חדש, שכל ייעודו בחיים יהיה להקרין סרטי DivX/Xvid לטלוויזיה בבית. לשם כך הסתפקתי במפרט מצומצם ביותר (מעבד פשוט של 1200, זכרון SDRAM רגיל וכו'). כך בניתי מחשב בכ- 1200 ש"ח. הפריט האחרון שחסר להשלמת המפרט הוא החשוב ביותר: כרטיס המסך. כל מה שאני צריך מכרטיס המסך זה שתיהיה לו יציאת TV-OUT לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה להקרנת הסרט. כאן מגיעה הבעיה שלי: התייעצתי עם הרבה אנשים, ולא הצלחתי לקבל תשובה מוחלטת לשאלה האם כרטיס המסך יכול להשפיע על הביצועים של ה- decode של הסרט או שזה בכלל לא קשור. אני לא מתכוון לכרטיסי מסך ייעודיים לפריסת Divx, אלא מנסה להבין האם GEFORCE4, למשל, יכול לשפר את איכות ה- decode, או שכל מה שהוא יודע לעשות זה 3D מהיר וכו'. בהנחה שאין כ…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by tovtov,

בבקשה לא לצחוק עלי. יש לי במחשב (פנטיום 800) כרטיס מסך RivaTnt 2 64pro 32 MB קיבלתי כרטיס מסך matrox millennium G400 עם 32MB זיכרון. איזה כרטיס עדיף (למשחקים)? תודה, יוסי

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  16. האם צריך לקנות כרטיס טלויזיה או שיש ב FX5200 חיבור טלויזיה אני פשוט רוצה להקליט סרטים מהמלמה שלי ולשמור אותם על CD כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות מה עלי לקנות אנא עיזרו לי ואם יש כרטיס אחר חוץ מהFX5200 אני אשמח לשמוע תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by gal_il50,

על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.

18. Started by benor,

יום ההולדת ה- 15 מתקרב ורוצים לקנות לי כרטיס טלוויזיה ליום הולדת, איזה כרטיס הכי כדאי עד 500 שקל? הסתכלתי ב- Faq של פורום גראפיקה וה- Leadtek נראה לי הכי מתאים. איזה כרטיס הכי איכותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. אני צריך שלמי שיש כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הדיגיטלי שיקליט לי משהו בפוקס קידס למי שיש שישאיר כאן פרטים של ICQ או מסנג'ר תודה רבה

20. Started by Greave,

אישית נראה לי ב-3DMarks קיבלתי נמוך. ה-Aqua נראה סביר: 3DMark2001SE -> 11095 3DMark2003 -> 3248 Aquamark3 -> 4923 , 7647 , 37255 *ראה מפרט *דרך ה-Control Panel של ATI כיוונתי גם ב-Direct3D וגם ב-OpenGL על "ביצועים" (כלומר AA וAF היו מכובים). *יש לי את ה-Catalyst 3.8 *בשלושת הבנצ'ים השתמשתי בהגדרות ה-Default.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by the yak,

היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by jj516,

אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

אני משתמש בWINDOWS 2000 + SP3 ויש לי GFORCE TI 4200 התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA וכאשר אני מנסה לגשת לעמודה של NVIDIA בהגרות אז הוא כותב לי הודעת שגיאה: An error occured while Windows was working with Control Panel file: C:\WINNT\SYSTEM32\desk.cpl מקווה שמישהו יודע את הפתרון : ??? :( תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

יש איזשהי דרך לדלג על הביוס-סקאן של הכרטיס מסך שלי? (ג'4 טי4200) יענו, שכשמפעילים את המחשב זה יתחיל ישר מהביוס-סקאן של הלוח-אם ולא של הכרטיס מסך. זה מעצבן - זה משהה לי את הרצת המחשב באיזה 10 שניות (נשמע טפשי אבל זה רציני).

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by marvje,

האם אפשר "למקצע" את ה R9500 ל R9500Pro ? (בעזרת Rivatune) ואם כן, האם זה כרוך בסיכון הכרטיס ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.