עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתלבט בין 1. SAPPHIRE RADEON HD3870 ULTIMATE SILENT HEATPIPE 512MB 2. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB 3. SAPPHIRE Radeon Toxic HD3870 512MB (כולם DDR4) ההתלבטות היא מה מבניהם הוא הכי איכותי? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by GuillotineX,

אני כבר מודע לשאר הכרטיסים אבל יש לי אפשרות לקנות אותו בינתיים אז איך הוא?

3. Started by hairpiss,

http://www.theinquirer.net/?article=30223 נחמד לדעת שהAGP לא מת לגמרי

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  4. היי, המאורר בכרטיס המסך ATI HD 4850 הפסיק לעבוד וגם לאחר שימון בספריי WD40 עדיין מקרטע. הבנתי שהפתרון היחידי הוא להחליף את כל הגוף קירור מכיוון שהמאורר הוא חלק בלתי נפרד מגוף הקירור. היכן יש חנויות בחיפה/נשר שמוכרות גופי קירור לכרטיסי מסך? אשמח להמלצה מהירה, תודה מראש, אוהד : )

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by sprite,

הראשון שחשבתי עליו הוא Gigabyte RADEON 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card והשני הוא Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רואה ששתיהם אותו דבר בעצם, חוץ מזה שהספאייר הוא עם 256, והחברה לא כל כך מוכרת. הלוח אם שאני הולך לקנות הוא גם ג'יגה בייט ככה שהגיוני שלוח של חברה אחת יעבוד עם אותו כרטיס מסך. הבעיה ששם זה 128 זכרון ופה 256. מה עדיף? שתיהם באותו מחיר של כ 1000 שקל. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  6. בעקבות שביתת כרטיס מסך, מחפש כרטיס מסך בהוצאה מינימלית לצרכים הבאים: א. עבודה ב GOOGLE SKETCHUP ו AUTOCAD ב. תמיכה בקבצי ווידאו HD מעודכנים אשמח לכל פירור מידע - תקציב לכל היותר עד 300 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. שלום ותודה על העזרה מראש. אני רוצה 8800GT מומהר , גם בגלל שאני לא רוצה לדפוק אחריות גם בגלל שאני לא מומחה OC וגם בגלל ששווה לי לשלם 100-200 ש"ח יותר מאשר להשקיע בזה זמן ( הזמן שלי יקר ). השאלה היא איזה כרטיס מומהר כדאי ושאלה לא פחות חשובה: האם אני חייב להתקין vista או שיש דרך להתקין DX10 על windows xp ? אני ממש לא רוצה ויסטה. אגב יש לי E6600 עם 2GB ולוח DQ6 gigabye. אני מקווה שזה מספיק בשביל הכרטיס. תודה

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  8. האם כדאי לקחת את HD5750 השאלה מה צורך חשמל יותר זה חשוב כי יש לי ספק HEC 400

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. 1280X1024 או 1440X900 ?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

יש איזשהי דרך לדלג על הביוס-סקאן של הכרטיס מסך שלי? (ג'4 טי4200) יענו, שכשמפעילים את המחשב זה יתחיל ישר מהביוס-סקאן של הלוח-אם ולא של הכרטיס מסך. זה מעצבן - זה משהה לי את הרצת המחשב באיזה 10 שניות (נשמע טפשי אבל זה רציני).

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עם כ. מסך מובנה על הלוח אם בגלל העלות הנמוכה. המחשב מיועד לעבודה, אינטרנט ולמשחקים בסגנון Civilazation 4 השאלה האם כ. מסך מובנה עם לוח אם ב550 שח יספיקו למשחקים מסוג זה או לקנות כ. מסך בנפרד והאם באמת שווה לקנות 1 ג'יגה זיכרון היום או שמספיק 512. תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. חזק למשחקים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=TT-GTX260-896D3E-ACT-XT&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אז ככה אני ממש ממש חדש (יותר נכון לא) בתחום אבל עכשיו קונים ממיר של "יס" למחשב (המחשב בחדר שלי) אז אני צריך כרטיס TV כדי לרואת TV (מן הסתם) ובדקתי ואין לי כניסה בכרטיס מסך עכשיו אני צריך כרטיס עם vid in ושיקליט לי תוכניות אפשר בבקשה המלצות אני לא יודע איפה זה בדיוק צריך להיות אז תעבירו אם לא קשור בתודה עידו IR

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  14. ב"ה שלום חברים יקרים הכרטיס של חברת Sapphire שהרבה חיכו לו ואני בינהם הגיע סוף סוף לארץ ע"י היבואן CD-LOG הכרטיס יגיע לחנויות כבר השבוע והמחיר שלו יהיה גבוהה מאוד יחסית לכל הציפיות שלנו :-\ ולפחות יש פיצ'ר של VIVO לפחות ... כהתחלה הוא יעמוד על מחיר : 1,700 ש"ח המומים :s05: גם אני הייתי שהרי כבר קיים בנעה מחשבים כרטיס של CONNECT 3D במחיר של 1,600 ש"ח וכמובן שאין מה להשוות בין החברות אבל עדיין מאוד מאכזב נקווה לימים טובים בהם ATI והיבואנים יחליטו להוריד יותר את המחיר שבעוד חודש לפחות יגיע ל 1,400 ש"ח והלוואי ... כי בינתיים יש בשוק את 7600GT שאחרי ביצועים ומחיר כמו שהוא מציע, ממש לא שווה לתת את התוספת ל X1800 GTO !!! האם הכרטיס של Sapphire יהיה כרטיס OC מוצלח …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. האם זה משנה כל כך מהי הסיבה שPCI EXPRESS יותר זולים מAGP X8

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by kfir_dnd,

אהלן אנשים, אחרי כמה שנים טובות עם הGeForce 6600 שלי החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש אני לא משתמש בתוכנות לתלת מימד ולא מריץ משחקים כבדים (אני איש של supreme commander ) עדיפות לכרטיסים תוצרת Gigabyte תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  17. שלום לכולם, מה יותר טוב? EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ב- 280$ Leadtek PX8800 GTS TDH 320MB Extreme GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ב- 295$ PNY VCG88GTS32XPB GeForce XLR8 8800GTS 320MB GDDR3 PCI-Express Video Card Retail ב- 280$ XFX PVT80GGHF9 GeForce 8800 GTS 320MB DDR3 PCI-Express Video Card w/Dual DVI HDTV-Out & Retail ב- 290$ המפרט המתוכנן: CMV LCD 19 Inch 938D 5ms+DVI Widescreen GIGABYTE GA-P35T-DQ6 Intel Core 2 Quad Q6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 ספק עוד לא בחרתי, וכרטיס..... אני רוצה לדעת מה יותר טוב אך ורק מבין הכרטיסים שנתתי, בתודה מראש, …

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by sahargt,

1 רציתי לדעת עם דריברים החדשים של ATI 4.3 טובים יש לי כרטיס מסך מסוג 9800XT יש לי את דריברים מסוג 4.2 החשב על המחשב

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  19. ענקית השבבים חושפת באופן רשמי את מותג כרטיסי המסך והליבות הגרפיות המתקדם שלה לגיימינג, בואו להכירלכתבה

20. Started by valorien,

רבותיינו בוקר טוב. כחלק ממערך השידרוג הכללי שעובר עליי לאחרונה, וקריאה מרובה של ת'רדים ארוכים בנושא, החלטתי לרכוש את המסך המופלא הזה של VIEWSONIC ולראות במו עיניי על מה כל המהומה. אבל עליה וקוץ בה (פסיכומטרי) - ראיתי שצויין פה שבחלק מהחנויות מוכרים את הדגמים הישנים והאיטיים יותר של המסך הזה כדגמים החדשים, משמע עובדים עלינו בעיניים! הזמנתי מחנות שנראית לי מאוד אמינה (והלוואי שלא אתבדה), אך בכל זאת רציתי לדעת האם יש דרך לוודא שמה שהוזמן הוא אכן מה שקיבלתי. חוץ מלבדוק מס' סידורי ולשלוח לVIEWSONIC, האם ישנן עוד דרכים לבדוק את הסיפור הזה? מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול לתרום מניסיונו? תודה מראש לעונים. משהו אחרון - בטווח המחירים של הVP191B (כ-3200 ש"ח) אין מסך יותר טוב ממנו, נכ…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  21. אז ככה אני מתלבט בין radeon ati asus hd4870 512mb או ati radeon gigabit hd4870 512 mb זה אופציה ראשונה האופציה השניה היותר יקרה ולאחר מכן אני יפרט את הדילמה המורכבת יותר Radion sapphire hd4870 1024mb ddr5 או geforse gtx 260 zotac 896mb ddr3 הצרכים שלי זה למשחקים כבדים עכשיו דחוף לי שיעבוד gta Iv על רזולוציה הכי גבוה ועל high בכל האפשרויות הגרפיות ראיתי כמה דרישות מערכת שצריך תמיכה ב shader קיצור אני מבובל אני לא יודע מה לקחת מחר אני הולך להחליף באיבורי את ה INNO3D 9800GT 512MBDDR3 חשוב לציין כי בין שני האופציות הכלליות אני גם לא יודע מה לבחור כי אני לא יודע גם אם זה קריטי בשבילי הזכרון בין חצי גיגה לגיגה בכרטיס ואני צריך תגובבה לפני שיגמר לי ה 14 יום של ההחלפה תודה רבה ל…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by desheh,

שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ;D ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)? בתודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מראששששששששששש

23. שלום יש לי xfx geforce 6600gt עם 2 dvi שביחד עם מתאם הוא מחובר לmag 786PF CRT האם יש הבדל ויזואלי בין איך שאני רואה עליו לבין מסך lcd איכותי? גם כל הזמן כולם אומרים לי כולל ההורים שלי שהם לא רואים כלום על המסך כאילו הוא מטושטש לגמרי ואני רואה עליו מצויין (רק אני כן?), זה בגלל שזה 6600GT עם crt? תודה

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by elad-k1,

רוצה ליקנות כרטיס מסך עד 700 שקל פלוס מינוס... איזה כרטיס הכי מומלץ.? מעדיף שיהיה vivo תודה..

25. Started by amir77a,

יש לי לוח אם מדגם Asus P5B- E Plus מפרט מלא כאן. כרגע מותקן במחשב כרטיס מסך מסוג Geforce GT-210. הכרטיס תקול ואני רוצה למסור אותו לתיקון. במקום העבודה שלי, מוכנים להלוות לי כרטיס מסך זמני בכדי שלא אצטרך להשבית את המחשב. אני תוהה כיצד אוכל לדעת אם כרטיס מסך מסוים יתאים ללוח האם שברשותי? מה עלי לחפש במפרט של כרטיס המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים